Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
R. Carlos, Chilavert, Zico, Platini, de a két top az Juninho és Mihajlovic nálam is.Charlie írta:Szabadrúgásokról nekem mindig Mihajlovics neve ugrik be az elsők között.
Témához is hozzászóljak, hanyas számmal található Messi? (Jópofa, ahogy a gatya meg a mez áll rajta az priceless)
Rivaldo és Del Piero sem voltak gyengék ebben. Benne volt mindig a gól, ha ők lőtték.Barcaman1993 írta:Juninhot nem tudom, hogy bárki is verheti. Legalábbis ebben a mezőnyben senki. Aztán a Betisben Assuncao is piszok jól lőtte a szabikat. Nálam ez a TOP2. Jó Messi, jó volt R10 és CR se gyenge, de nekik a nyomába érhetnek, még...
A szabadrúgásoknál egyértelműen a hatékonyság a mérvadó szerintem. Bár nincs erről statisztikám és jelenleg lusta vagyok keresgélni ebben a témában, de biztos vagyok benne, hogy Messi ebben is ott van a legjobbak között, ha még nem is a legjobb.shutterisland írta: ez mindig is érdekes kérdés marad, ki a legjobb szabilövő.
juninho,pirlo,dinho,drogba,becks,messi...meg azért cr-nek is le szokott csúszni évente 2-3
Bezony, a legjobbat nem lehet megmondani, mert nincs mire támaszkodni. Maximum a száraz stat alapján, h hányból hányat lő be, vagy ilyesmi. De egyértelműen, egyöntetűen nem. (Vagyis, ha Leo így folytatja, akkor hamarosan megleszshutterisland írta:ez mindig is érdekes kérdés marad, ki a legjobb szabilövő.Az elmúlt évek során az egyik legjobb szabadrúgáslövővé is kinőtte magát a Messiás.
juninho,pirlo,dinho,drogba,becks,messi...meg azért cr-nek is le szokott csúszni évente 2-3
ez mindig is érdekes kérdés marad, ki a legjobb szabilövő.Az elmúlt évek során az egyik legjobb szabadrúgáslövővé is kinőtte magát a Messiás.
Mekkora paradoxon,hát ő mindig csak 2m-ről lő gólt,meg minden rá van játszva,egy szimpla befejezőcsatár..vagy nem??miihii írta:Ami szép, az szép
Az elmúlt évek során az egyik legjobb szabadrúgáslövővé is kinőtte magát a Messiás. Hihetetlen pontosan céloz, amikor nem talál kaput, az is csak centiken múlik. Van itt technika dögivel![]()
én mégjobban levagyok maradva, miféle szavazás van, avgy hol található ez?Alcantara írta:Kicsit lemaradtam valamiről?
Segítene valaki miért is van ez a szavazás, valamint kinek az "ötlete (?)"
ebben a topicban? Csak sajnálni tudom érte.
Mielőtt nagyon lesajnálnál, olvass vissza vagy a Kérdések... topicban és mindent megtudsz...Alcantara írta:Kicsit lemaradtam valamiről?
Segítene valaki miért is van ez a szavazás, valamint kinek az "ötlete (?)"
ebben a topicban? Csak sajnálni tudom érte.
Másfél centivel a postod fölöttFirefox írta: én mégjobban levagyok maradva, miféle szavazás van, avgy hol található ez?![]()
:
...és bejöttS.Agüero írta: Én szavaztam arra csupán a poén kedvéért.
Én szavaztam arra csupán a poén kedvéért.Barcaman14 írta:
Egyébként kíváncsi lennék ki szavazott arra és miért, hogy távozzon?!Mondjuk alapból a kérdést feltenni is fölösleges ebben a topicban szerintem.
BlackJack! De fogadjunk lapot húz 21-re!csdewl írta:Sorozatban a 21. bajnokiján talált be