2013.04.29. 10:04:03
Hosszú,de érdemes végigolvasni!
Farkas Norbi : "Cristiano Ronaldo például az egyik kedvencem, és a labdarúgás történetének egyik legjobb játékosa, ahogy a számok is bizonyítják. Gyakorlatilag minden létező rekordot megdöntött. A világ legjobbja lenne, ha nem lenne Messi. Ő az a futballista, aki olyan, mintha egy emberbe belesűrítenénk a világ összes kiválóságának a legjobb tulajdonságait. Mintha benne bujkálna Cruyff, Maradona, Van Basten, Albert… Gerard Lopez mesélte nekem legutóbb, hogy Van Gaal szólt neki egy Shaktar elleni barátságos meccs előtt, hogy felhoznak a B csapattól egy argentin gyereket, majd figyeljen rá, mert előtte fog játszani. Meccs előtt odament hozzá, megkérdezte tőle, hogy hívják. Elcsukló hangon azt mondta neki, Leo. Honnan jössz? Argentínából. Mit játszol? Csatár vagyok. Rendben, nyugodj meg, majd lepasszolom a labdát, nyugodtan játssz. Aztán elkezdődött a meccs, leadta neki, majd többet vissza sem kapta. Csak azt látta, hogy cikázott össze vissza. (nevet) Összenéztek Xaviékkal, hogy ez meg ki? Honnan került elő? Biztos valami földönkívüli gyerek. Én azt mondom, hogy ha nem lenne Messi, akkor Ronaldo lenne a világ legjobbja, és ha nem lenne ez a Barcelona, akkor a Real nyerne mindent."