Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és most épp melyik gólt nem akarják neki megadni? valamelyik tizenegyesét,amiről kitalálták,hogy kamu volt,ezért erkölcsi alapon nem jegyzik fel a gólját?bence-barca írta: Nem olyan biztos. Szokásos évi Marca huncutság miatt Messinek 'csak ' 41 gólja van. Pont most néztem a gollövő listát Marcán és ott 41-t írnak. Persze ez legyen a legkevesebb bajunk.
Nem olyan biztos. Szokásos évi Marca huncutság miatt Messinek 'csak ' 41 gólja van. Pont most néztem a gollövő listát Marcán és ott 41-t írnak. Persze ez legyen a legkevesebb bajunk.Mezner2 írta:Jó az 9-nek isshutterisland írta:
a hátralévő 10 fordulóban 10 gól kell, hogy megdöntse a tavalyi 50 gólos ligarekordot a góllövőlistán.42gólos Leo koma 27meccsen (1-en nem játszott) eszméletlenül beteg adat !
Jó az 9-nek isshutterisland írta:
a hátralévő 10 fordulóban 10 gól kell, hogy megdöntse a tavalyi 50 gólos ligarekordot a góllövőlistán.
Igen, most is, és már a Milan visszavágón is folyamatosan letámadott, jól cselezett, energikus volt, mint ami egyébként elvárható Tőle. Látványos változás történt néhány nap alatt.Gareth Tello írta:A nagy fordítás előtt nagy változások mehettek végbe Messiben, durva a változás a játékában március 12. óta.(És ezt most nem csak a gólok és gólpasszok számára értem, mezőnyben is sokkal jobbat alakított, mint január-februárban.)
És igen, sorozatban 18.
Ehhez csak annyi a hozzáfűzni valóm, hogy remélem a következő meccseken is utána megy az elvesztett labdának és ezzel segít a társainak! Tegnap megtette, de előtte inkább megállt...sörvirsli írta:Egy vélemény a szuperzseniről: (nem én írtam de nagyon tetszik)
"Messi. Az ember, aki visszaadja a hitet a futballban. Az ember, aki visszaadja a hitet az életben. Az ember, aki totálisan alkalmatlan arra, hogy sztár legyen. Szürke, visszahúzódó, magának való egyéniség, se a frizurája, se a mimikája, se a kisugárzása nem olyan, amit el lehetne adni. Egyszerűen csak ért ahhoz, amit csinál, és ez a legnagyobb kincs: szinte érthetetlen jelenség ebben az idióta, külsőségekre és nagyszájúságra építő világban. Olyan kristálytiszta, amit csinál a pályán, mint a legszebb, legőszintébb szerelem. Nem hazudik, nem terel, nem ver át: tettekkel beszél, ficakba csavart labdával, zseniális passzokkal, százezreket megőrjítő cselekkel.
Nem hinnék, de ő egy nagyon büszke és akaratos ember. Ebben a kicsi testben olyan jellem és lélek lakik, amilyet Ibrahimovic, C. Ronaldo vagy éppen José Mourinho maximum filmen lát, és akkor sem érti meg. Leírták, fikázták ezerszer. Hogy fáradt, hogy fásult, hogy vége. A kedd esti, Milan elleni BL-meccsen a maga módján üzent: két góllal, csodálatos játékkal, és fanatikus tekintettel. Áradt belőle az erő. Az erő, ami csak azok sajátja, akik valós értékekre építenek. Messi soha nem hazudik. Aki pedig azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember. Ő a futball Megváltója, aki visszaadja a hitet: aki követi, jó útra tér. Nem túlzás: azért jött közénk, hogy boldogabbak legyünk. Hát nem erre vágyunk mindannyian?"
Ezt hiányoltam én is! A hajtást! Végre nem adta fel, ha elveszítette a labdát! El is fáradt, de végre újra klasszi produkciót nyújtott.herlius írta:Ma azt láttam tőle, amit nagyon sokszor hiányoltam egész szezonban: hajtott, küzdött, nem ismert elveszett labdát, ha kellett visszajött besegíteni a védekezésben. Ma IGAZI csapatember volt, a góljai pedig fantasztikusak.
Az a török gyerek felszippant egy dzsámi kokaint. Csodálkozol, hogy így termel?ozsimiki írta:egyértelmű,h az volt a zseniálisabb.Rivaldo11 írta:Az első gólt emelném ki én is. Nem szabad átsiklani felette, hogy berúgta, ahogy szokta. Bámulatos volt a tekerés, benne volt Messi lényege. Elképesztő gól volt. Amúgy meg egész meccsen bizonyította, miért is tartják sokan minden idők legjobbjának.
nem is az,h 5en vették körül,hanem h ezzel együtt volt kb 0,4métere,0,4 másodperce, és ezen kritériumok közepette tudta így belőni,ahogy
sosem tagadtam,h a csapat sikerei mellett, az ő egyéni sikereiért is szorítok, természetesen nem helyezem az előbbi fölé,de külön öröm,h CR ahelyett,h hátradőlhetne,még az itteni gólkirályos cuccért is izzadhatbár a török csávó még nem ébredt fel álmából,még beleszólhat
egyértelmű,h az volt a zseniálisabb.Rivaldo11 írta:Az első gólt emelném ki én is. Nem szabad átsiklani felette, hogy berúgta, ahogy szokta. Bámulatos volt a tekerés, benne volt Messi lényege. Elképesztő gól volt. Amúgy meg egész meccsen bizonyította, miért is tartják sokan minden idők legjobbjának.