Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja hát akkor ezt tessék kérdezniBarcaman1993 írta:Azt tudom, csak konkrétan 3-at.sjd írta: Osasunának 4et lőtt nem is olyan régen.![]()
Azt tudom, csak konkrétan 3-at.sjd írta: Osasunának 4et lőtt nem is olyan régen.
Osasunának 4et lőtt nem is olyan régen.Barcaman1993 írta:Messi lőtt már 3 gólt egy meccsen, ebben a szezonban?
Én meg úgy tudom,hogy ez nem a média sara,hanem Platini-é és Blatteré ! Pisztolyt fogtak Cassano,Totti,és Vermalen fejéhez is,hogy mindenképp mondjanak vmi jót Leóróllui1698 írta:El ne higgyük már ezeket. Mindet a média találja ki, hogy szentként állítsák be ezt a guggolni nem tudó arrogáns laborszökevényt, aki még arra sem képes, hogy a Real-ban játsszon...Mezner2 írta:respektálják a srácot mások is
El ne higgyük már ezeket. Mindet a média találja ki, hogy szentként állítsák be ezt a guggolni nem tudó arrogáns laborszökevényt, aki még arra sem képes, hogy a Real-ban játsszon...Mezner2 írta:respektálják a srácot mások is
Love the way he tells the truth!shutterisland írta:" Csak egyetlen játékos van, aki olyasmire volt képes, amire én sohasem, és ez Messi. Nem hiszem, hogy egyetlen olasz labdarúgót is magam elé raknék a rangsorban. A számok önmagukért beszélnek. "
totti.
Egymás után a Cassano és Totti nyilatkozat...shutterisland írta:" Csak egyetlen játékos van, aki olyasmire volt képes, amire én sohasem, és ez Messi. Nem hiszem, hogy egyetlen olasz labdarúgót is magam elé raknék a rangsorban. A számok önmagukért beszélnek. "
totti.
A probléma csak az, hogy se Xavi, se Alba, se Pedro, kulcsjátékosok sora fogja kihagyni a meccset, így lehet, hogy Messi hiánya a szokásosnál is érzékenyebben érintené a csapatot.Barcaman14 írta:Ugyan fontos, hogy behúzzuk a hétvégi bajnokit, de valószínűleg eléggé felemésztette az energiáit ez a magaslati 90 perc, úgyhogy lehet, hogy pihenni kéne a Celta ellen. Vagy legalább ne játssza végig a meccset.
Inkább itt hagyjon ki ziccert, mint mondjuk a PSG ellen.shutterisland írta:az utolsó percekben tiszta csőziccerben vihette a bolíviai kapusra, de belerúgta tőle szokatlan módon
shutterisland írta:semmit, csak éppen most vezeti (vagyis a tegnapi forduló előtt még vezette) a vb selejtező kanadai táblázatát 8 góllal és 4 gólpasszal.
ahol cavanik,suarezek,falcaok vannak, sose gáz.
Szép munkashutterisland írta:sajnos nem jött be, pedig az utolsó percekben tiszta csőziccerben vihette a bolíviai kapusra, de belerúgta tőle szokatlan módon.
pedig azzal 2-1 lehetett volna nekik, és persze egy nagy lépést tett volna ismét tett volna annak érdekében, hogy maradonát megelőzze az örökös góllövőlistán.
Engem sem. 2005 óta nem tudtak nyerni Bolíviában, és az utolsó három eredmény is csak 1-1 voltshutterisland írta:nem is lep meg, hogy x-eltek
Ott is vannak jó játékosok, Venezuela ellen mindenki jól mozgott. Válogatottban nem lehet mindenki Xavi vagy Iniesta, így ez nem is jó összehasonlítási alap. Ha ezt nézzük akkor méginkább megsüvegelendő Leo teljesítménye.shutterisland írta:aki követi az argentin válogatott meccseit, az nagyon jól tudja, hogy messi már ott is bőven megközelíti a barcás szintet az utóbbi időkben, csak mivel védelem és középpálya híján vannak az argentinok, így nehéz.