Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott is vannak jó játékosok, Venezuela ellen mindenki jól mozgott. Válogatottban nem lehet mindenki Xavi vagy Iniesta, így ez nem is jó összehasonlítási alap. Ha ezt nézzük akkor méginkább megsüvegelendő Leo teljesítménye.shutterisland írta:aki követi az argentin válogatott meccseit, az nagyon jól tudja, hogy messi már ott is bőven megközelíti a barcás szintet az utóbbi időkben, csak mivel védelem és középpálya híján vannak az argentinok, így nehéz.
Ez egyébként rendben is van szerintem. Ha oda is megy levezetni, érdemben innen fog visszavonulni, ami remélem 36-37 éves kora előtt nem esedékes.Deus írta: Nem egyszer mondta, hogy haza akar majd terni levezeteskent, vissza a regi klubjaba.
Nem egyszer mondta, hogy haza akar majd terni levezeteskent, vissza a regi klubjaba.recrea írta: Kiváncsi vagyok, h innen vonul-e vissza, vagy elmegy levezetni valahova. Tudom, 5-10 év meg van addig, de amilyen gyorsan ez a 8 elment...
senkialfonz40 írta:Nekem annyira tetszett, hogy beraktam aláírásnak, remélem nem bánodbarka írta:Tudom nem díjazzák a linkeléseket, de ezt akkor is adom:
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... at-2227749
...és a legnagyobb:
"Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen."![]()
![]()
Ezek nagyrésze a jövő évi szezonnal le lesz tudva. Még az 1/1-et kéne megcélozni a Barcában.shutterisland írta:...néhány gól neki neki (4-5?) hogy beérje maradonát és crespot az argentin válogatott örökös góllövő listáján, és ezzel batistuta mögött a második helyre lépjen fel.
40 gól kell neki, hogy beállítsa zarra rekordját, aki a la liga történetének legjobb gólszerzője.
viszont még vannak előtte a sorban összesen 6-an azon a 40 gólon belül.
13 gólra van attól, hogy utolérje a listát vezető raúlt az örökös bl góllövő listán.
a hátralévő 10 fordulóban 10 gól kell, hogy megdöntse a tavalyi 50 gólos ligarekordot a góllövőlistán.
Nekem annyira tetszett, hogy beraktam aláírásnak, remélem nem bánodbarka írta:Tudom nem díjazzák a linkeléseket, de ezt akkor is adom:
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... at-2227749
...és a legnagyobb:
"Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen."
pont, hogy az ő számításuk egyáltalán nem mérvadó, mint ahogy előttem is írták már. a pichichin kívül semmi máshoz nincs közük, az meg nem ezen az egy gólon fog múlni, simán messi nyeri majd. minden máshol ehhez a 42es számhoz adják majd a gólokat.connor írta:Sajnos vagy nem sajnos, a Marca "adja" a Pichichi trófeát, tehát az ő számításuk a mérvadó. Mondjuk nem tartom "fair" dolognak, hogy egy-egy esetben szembemennek a szövetséggel és az UEFA-val. Ez a spanyol liga "különlegessége". Az más kérdés, hogy azzal a bizonyos góllal kapcsolatban valószínűleg igazuk van.
Felejtsétek már el azt a szennylapot. A LIGA rekordot a LIGA által nyilvántartott gólok alapján tartják. A spanyol szövetségnél Messinek ebben a szezonbon 42 bajnoki gólja van. Az hogy kis pityi palkó meg xy pletyka lap szerint ki hány gólt lőtt az ég világon semmit nem számít, és senkit nem érdekel.bence-barca írta:Nem olyan biztos. Szokásos évi Marca huncutság miatt Messinek 'csak ' 41 gólja van. Pont most néztem a gollövő listát Marcán és ott 41-t írnak. Persze ez legyen a legkevesebb bajunk.Mezner2 írta:Jó az 9-nek isshutterisland írta:
a hátralévő 10 fordulóban 10 gól kell, hogy megdöntse a tavalyi 50 gólos ligarekordot a góllövőlistán.42gólos Leo koma 27meccsen (1-en nem játszott) eszméletlenül beteg adat !