Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.07. 07:31:09

Mihu írta:Előre félek, hogy mi lesz, ha Messi nyer. Így is egyre többen utálják...mi lesz ha megkapja a negyedik bogyót... :? Komolyan mondom szurkolok annak, hogy ne Ő kapja, mert akkor itt kb akkora felháborodás lesz, mint a Cselzi meccs után...
Who cares :?: :-({|=
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.07. 00:45:51

Ha nem Messi kapja, akkor valami nincs rendben a szavazáson, ez a véleményem. Egyénileg mindenkit már majdnem megalázott, nincs kérdés szerintem
Mihu
Director del Fútbol

2013.01.07. 00:36:50

shutterisland írta:
Komolyan mondom szurkolok annak, hogy ne Ő kapja, mert akkor itt kb akkora felháborodás lesz, mint a Cselzi meccs után...
ITT lesz felháborodás ? :D nem hiszem :)
én is kicsit félek attól, amit a cr fanok, real fanok, vagy csak szimplán anti-messisek el fognak ereszteni, mert ronaldonak is aranylasztis éve volt.
viszont én nem tudok ellene szurkolni, mert igazából legalább annnyira megérdemli ő is, mint cr, elképesztő a pali.
Én úgy gondoltam, hogy nyerjen Iniesta :D CR semmiképp :D
Kép
miihii
KHAL

2013.01.07. 00:36:42

Mihu írta:Előre félek, hogy mi lesz, ha Messi nyer. Így is egyre többen utálják...mi lesz ha megkapja a negyedik bogyót... :? Komolyan mondom szurkolok annak, hogy ne Ő kapja, mert akkor itt kb akkora felháborodás lesz, mint a Cselzi meccs után...
Pont ezt írtam Shutternek az előbb.
Vmilyen szempontból rosszul fogunk járni. Ha nem kapja meg, akkor csalás :P
Ha megkapja, akkor meg olyan szinten fogja kapni az ívet, h öröm lesz hallgatni. Pedig talán most még sokkal inkább megérdemelné, mint a 2010-est...
De mindegy, inkább hallgatom a hülyeséget, csak kapja meg, ami jár. Vagy nyerjen Iniesta, tőle sem sajnálnám :P

lui1698 írta:
Initom írta:szerencsére vannak olyan rendes bácsik mint te :D :wink:
Ennek a mondatnak az első része rendben volt, míg le nem írtad a második részét. Így viszont most kénytelen leszel másik fórumot keresni.
Így lebácsizni egy alig 45 éves fiatalembert.... :mrgreen:

Ma 4. aranylabda. Remek. Legalább rendesen ki tudják majd ékelni otthon az mtz-t.
Éppen azon gondolkodtam, h milyen méltó bosszút álljak a bácsiért, de még meg is kontrázod :lol:

De sebaaaaj, lesz ennek még böjtje, az ziher! Nem fogom ezt elfelejteni nektek, ebben segíteni fog nekem az a csávó, aki állandóan eldugdossa előlem a gyógyszereimet. Csak most nem ugrik be a neve....

Megvan :idea: Cavintonnak híjják a csókát :mrgreen:

(Am meg ha megborotválkozom 20 percet simán letagadhatok :lol: )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2013.01.07. 00:38:03-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.07. 00:31:29

Komolyan mondom szurkolok annak, hogy ne Ő kapja, mert akkor itt kb akkora felháborodás lesz, mint a Cselzi meccs után...
ITT lesz felháborodás ? :D nem hiszem :)
én is kicsit félek attól, amit a cr fanok, real fanok, vagy csak szimplán anti-messisek el fognak ereszteni, mert ronaldonak is aranylasztis éve volt.
viszont én nem tudok ellene szurkolni, mert igazából legalább annnyira megérdemli ő is, mint cr, elképesztő a pali.
Initom
Entrenador del Barça

2013.01.07. 00:29:26

lui1698 írta:
Ennek a mondatnak az első része rendben volt, míg le nem írtad a második részét. Így viszont most kénytelen leszel másik fórumot keresni.
távol áll tőlem a gonoszkodás :mrgreen: a szemtelenségért fejbe lehet kólintani....(anyu megengedte :lol: )

na befejeztem mert túl OFF :-#
Abi & Tito
Mihu
Director del Fútbol

2013.01.07. 00:25:29

Előre félek, hogy mi lesz, ha Messi nyer. Így is egyre többen utálják...mi lesz ha megkapja a negyedik bogyót... :? Komolyan mondom szurkolok annak, hogy ne Ő kapja, mert akkor itt kb akkora felháborodás lesz, mint a Cselzi meccs után...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.07. 00:19:02

Ma 4. aranylabda. Remek. Legalább rendesen ki tudják majd ékelni otthon az mtz-t.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Initom
Entrenador del Barça

2013.01.07. 00:15:20

miihii írta:
Initom írta:itt talán nem off....megfogalmazom ,úgy hogy ide illjen :P lusta vagyok megkeresni az aranlasztis topicot. abban béna vagyok oops:

Messi holnap mikor kapja meg az aranylasztit? :P
Az már tényleg kétoldali akut lustaság, h a Labdarúgás részbe is fárasztó benézni :lol: Te még fiatal vagy, tele erővel, lendülettel, tessék kitartóbbnak lenni ;)

A Gála asszem 19kor kezdődik, uh olyan 8 felé már kint játszanak a srácok a lasztival 8)
szerencsére vannak olyan rendes bácsik mint te :D :wink:

thank you.
Abi & Tito
miihii
KHAL

2013.01.07. 00:00:59

Initom írta:itt talán nem off....megfogalmazom ,úgy hogy ide illjen :P lusta vagyok megkeresni az aranlasztis topicot. abban béna vagyok oops:

Az már tényleg kétoldali akut lustaság, h a Labdarúgás részbe is fárasztó benézni :lol: Te még fiatal vagy, tele erővel, lendülettel, tessék kitartóbbnak lenni ;)

A Gála asszem 19kor kezdődik, uh olyan 8 felé már kint játszanak a srácok a lasztival 8)
Initom
Entrenador del Barça

2013.01.06. 23:54:43

itt talán nem off....megfogalmazom ,úgy hogy ide illjen :P lusta vagyok megkeresni az aranlasztis topicot. abban béna vagyok oops:

Abi & Tito
miihii
KHAL

2013.01.06. 23:49:44

shutterisland írta:újévi fogadalom :)
remélem, hogy mikor holnap írnék ebbe a topicba, akkor nem kapok szót a sok hsz-től.
Azt előre garantálom neked, h elég sok hsz lesz itt, a végeredménytől függetlenül ;)
Reméljük nem "dühöngő" topic lesz :P
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.06. 23:38:35

ment a válasz.

atyaég, mekkora médiahájp és persze mekkora szrdobálás lesz az ellenoldaltól, ha holnap messi behúzza. :lol:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.01.06. 23:22:38

shutterisland írta:újévi fogadalom :)
remélem, hogy mikor holnap írnék ebbe a topicba, akkor nem kapok szót a sok hsz-től.
Lehet...
Mindenesetre engem is meglepett ez a sok passz és örültem neki!

off: amúgy shutter, neked még pár hete ment egy pm, de azota is a kimenő üzenetek között van nálam, amit azt jelenti nem nézted még meg :mrgreen:
Varatrix
Director del Fútbol

2013.01.06. 23:05:07

socio66 írta:szerintem ebben a félidőben többet passzolt, mint néhány utóbbi meccsén összesen.
jó, hogy nincs már előtte semmilyen rekord, amit görcsösen el kell érnie.
Valószínüleg összefügg azzal is hogy Pedrito megtalálta a góllövő cipőjét. Kicsit örültem hogy nem mind a négyet ő lőtte.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.06. 23:01:35

újévi fogadalom :)
MessiunderTito
Barça C

2013.01.06. 22:36:32

Hogy hogy ma ennyit passzolt? Szinte kivétel nélkül mindent..
socio66

2013.01.06. 19:53:29

szerintem ebben a félidőben többet passzolt, mint néhány utóbbi meccsén összesen.
jó, hogy nincs már előtte semmilyen rekord, amit görcsösen el kell érnie.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.06. 19:42:16

ozsimiki írta:...
Á, próbálnám fényezni kicsit szegény zselét, erre elrontod az örömömet. :D

Amúgy meg szerintem Leo is "rontani" fog ezen a staton ma, még úgy 2 góllal. :(
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.01.06. 19:38:47

lui1698 írta:Érdekes stat:

Cristiano Ronaldo idei góljait kivétel nélkül akcióból szerezte, míg Messi-nek csupán büntetőből sikerült betalálnia.
:), poén is lenne, de a szabigól mióta akciógól?

:D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.06. 19:35:33

Érdekes stat:

Cristiano Ronaldo idei góljait kivétel nélkül akcióból szerezte, míg Messi-nek csupán büntetőből sikerült betalálnia.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.01.06. 10:48:19

miihii írta: Túl nagy fenék van kerítve a dolognak sztem, főleg néhány jelző képében...
Most komolyan azt várnátok el, h egy kiscsávó, aki néhány év alatt ilyen pályát fut be, aki olyan félistenek közé került be nemrég, akiket ezen idő alatt bőven lekörözött és amíg korábban tőlük várták a csodát, a meccsmentést, mostmár egyöntetűen tőle, többnyire jogosan, aki elpirult, amikor megtapsolta a közönség, akinek a szájában van folyamatosan 5 újságíró meg 10 rajongó, aki a leginkább a foci reflektorfényében van, mindenkinél nagyobb nyomást helyezve rá, szóval azt gondoljátok, h ezek nincsenek hatással rá és nem szed föl magára zsiványságot, nem változik a játéka, stílusa? Természetes, h ilyen pályával a háta mögött, ilyen jelennel kicsit átalakul, köszönhetően, h minden csapatában neki kell lennie a vezérnek, akinek villannia kell, ha nem megy a társaknak, legalább 3-at kötelező rúgnia, ha megy, különben már megszólják.
Persze, h változik. De sztem akkora probléma nincs ezzel, mint amennyit beszéltek róla.
Szerintem sincs ezzel probléma, természetes, h magas az egója, úgy vélem enélkül nem is lehet elérni ezt a szintet, ahol ő van. Csak azt mondom, h neki is vannak olyan dolgai, amik nem a pályára valók. Ennyi és nem több.

Mondok pár példát és rögtön érhető lesz a dolog: Iniesta, R10, Puyol, Rivaldo, Ronaldo, Redondo, Raul. Mondhatom, h minden téren - amennyire ennek van realitása - példaképeim ezek a játékosok.[/u]
miihii
KHAL

2013.01.06. 10:14:59

Tényleg elkezdődhetne a szezon, mert unatkoztok és ilyen témákkal kell szórakoztatni magatokat :D

Túl nagy fenék van kerítve a dolognak sztem, főleg néhány jelző képében...
Most komolyan azt várnátok el, h egy kiscsávó, aki néhány év alatt ilyen pályát fut be, aki olyan félistenek közé került be nemrég, akiket ezen idő alatt bőven lekörözött és amíg korábban tőlük várták a csodát, a meccsmentést, mostmár egyöntetűen tőle, többnyire jogosan, aki elpirult, amikor megtapsolta a közönség, akinek a szájában van folyamatosan 5 újságíró meg 10 rajongó, aki a leginkább a foci reflektorfényében van, mindenkinél nagyobb nyomást helyezve rá, szóval azt gondoljátok, h ezek nincsenek hatással rá és nem szed föl magára zsiványságot, nem változik a játéka, stílusa? Természetes, h ilyen pályával a háta mögött, ilyen jelennel kicsit átalakul, köszönhetően, h minden csapatában neki kell lennie a vezérnek, akinek villannia kell, ha nem megy a társaknak, legalább 3-at kötelező rúgnia, ha megy, különben már megszólják.
Persze, h változik. De sztem akkora probléma nincs ezzel, mint amennyit beszéltek róla.

Ha Iniesta lenne Messi, akkor most azon agyalnátok, h már évek óta kezd kifordulni ő is, mert 3 éve egyszer helyre rakta CR-t az egyik meccsen és azóta mennyire látszik, h rossz irányba változik!? Túl van ez ragozva, de még egyszer mondom, leginkább a jelzőkkel. Sunyi, alattomos, antiszociális,... Az szép.

Azt meg végképp nem értem h lehet egy lapom említeni Krisztinával ebben a témában. Persze, CR sokat változott, ég és föld. Jah, nem. Voltak bizony jobb periódusai, de amíg továbbra is játssza az eszét, hergeli a közönséget, kidumál, mutogat nekik többször is, a gólörömök, picsog, ha vki el akar lőni egy tizit (mert valóban volt egy különösen emlékezetes képsor erről, de tényleg nem az lett linkelve), mutogat, hisztizik, adddig nekem ne mondja már senki, h mennyire javult a csávó. Főleg ha ezzel párban többedszer is ki van emelve, h Messi meg mekkora tróger lett. Ha az ügyes-bajos dolgai ennyire fel vannak emlegetve, meg vannak jegyezve, akkor ugyanilyen kaliberűek is legyenek Roncinál. Ne csak a hozzá képest is túlzó dolgok...
gergo9
Director del Fútbol

2013.01.06. 01:07:43

REMY írta:
Pont nektek rossz példa, de szerintem + azok szerint is, akik összehasonlítják a MU-s CR-t és a Realos CR-t, akkor észrevehető, hogy valamilyen szinten visszafogottabb lett.
Ez egyszerűen nem igaz. Például a 08-as elődöntőig én a Rooney-is eseten kívül semmire sem emlékszem.
A BL-elődöntőre emlékszek mikor Zambrotta oda-vissza eltakarította momentuma sem na arra tisztán emlékszek higy akkor előjött már az újkori Cé mégpedig hiszti, vergődés formájában. Mutogatások, szép megnyilvánulások a sajtó előtt ugyanúgy megvannak sőt.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.06. 00:31:55

aki azt mondja, hogy messi ártatlan bárányka, az hazudik.
változott, és nem örülök neki, de megértem.
viszont teljesítmény/arc arányban nagyon a ranglisták végén lenne.
ilyen zokora szintű arcoktól is rendre látni keménykedést, flegmázást, parasztkodást, csak azoknál az embereknél a teljesítményt más mércén mérik, mint messinél.

cr pedig sok mindenben változott, de sokszor előjönnek a régi antipatikus dolgai (hiszti,arcoskodás,1-1 színészkedés,stb..), és annyira érezhető rajta, hogy sokkal többet foglalkozik gondolatban magával és messivel, mint argentin kollégája.
Válasz küldése