Nos, miután megbeszéltétek a dolgokat, kicsit visszamenőleg beletörölgettem a topicba.sjd írta:Sztem ez esetben nyugodtan vedd igénybe a madridista.hu fórumát, ott így is elég ideges már a hangulat.Mezner2 írta:Felhúztam magam,mert odaát rengeteg ferdítéssel van alátámasztva a Messi nem érdemli meg az aranylabdát téma,ott nem vagyok fennt,de aki az egyik oldalt olvassa,az gondolom követi a másikat is,így ez a vélemény nyilvánítás nem a Barcásoknak szólt.
Így a támadást nem nagyon értem.
Eleve sztem borzalmas nagy feneket kerít mindenki a ki kap díjat és mennyire megérdemelten dolognak, de az aztán tök felesleges, hogy egy másik honlapon írogató madridistákkal, ill. helyettük daffy-val itt vitatkozz.
Mezner2!
Ezt azért idéztem be, mert első gondolatra nekem is ez volt a véleményem. Ha odaát nem tetszenek a dolgok, akkor azt odaát kérd számon, ne itt. Logikusabbnak tűnik helyben megbeszélni a dolgokat, mint itt, ahol elég sanszos, h nem sokan fogják olvasni a címzettek közül. Másrészt az ottani dolgokat azért se itt akard letisztázni, mert ezzel lényegében áthoznád az ottani szemetet , ebből meg inkább nem kérnénk. Pláne egy ilyen nyitóbeszéd után. Tedd szóvá az adott felületen, bár valszeg ott sem nézik jó szemmel a dolgot. De az ilyen jellegű kötekedést mi sem itt.
És még annyit, h simán fel lehetett készülni rá, h ilyen visszhangja lesz odaát az átadásnak, miért lepődsz meg ezen? Egyértelmű volt, h a korábbiaknál talán még jobban kapni fogja az ívet Messi, volt rá pár hét, h felkészülj

Uh egyrészt nyugi, inkább örülj, h győzött az igazság és Messi

És ezzel sztem az OFF-ot zárjuk is rövidre.