Carles Puyol

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
lui1698
Llegenda del Barça

2009.11.29. 21:00:11

MOM :!: Ennyi.
Fantasztikus ember, igazi csupaszív játékos.
Ma hatalmasat játszott!!!

Szép volt Carles :!:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
LM10
Director del Fútbol

2009.11.29. 20:59:54

Nem is írnék semmit: =D> =D>
Andris
Adminisztrátor

2009.11.29. 20:59:16

Egyszerűen elképesztő. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
danko94
Entrenador del Barça

2009.11.29. 20:59:00

MOM!! 4x mentett meg minket a góltól, annyit futott mint az állat! A legjobb volt!! Bravo el Capitano!!! :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.11.29. 20:58:06

Meccs embere, nincs több hozzáfűzni valóm...ha ő nincs, 3 pont nemide...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.11.29. 20:59:11-kor.
levproff
Director del Fútbol

2009.11.29. 20:57:59

Hát szerintem Ő és Ibra nyerte meg nekünk a meccset!Hihetetlen volt ma!!
Nagyon sokat köszönhetünk ma neki!!!Ez az Puyol!
Így tovább! :twisted: :wink:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.11.17. 19:35:22

kanty írta: Azért az érdekes, h nem akar edző lenni a pályafutása befejezése után.
:wink:
Szerintem ahhoz túlságosan spanol mindenkivel. :-)
kanty
Llegenda del Barça

2009.11.17. 19:29:37

Colos írta:Az nso-n megjelent, hogy Puyol azt nyilatkozta a Marca Rádiónak, hogy a vb után lemondaná a válogatottságot.

Kívánok neki szép búcsút!
Nem meglepő a hir.
Bizony a mi kapitányunk is öregszik.Kis idő elteltével már nem lesz képes megállni a helyét mindenütt.
Remélem, h szépen bucsúzik a válogatottól is.

Azért az érdekes, h nem akar edző lenni a pályafutása befejezése után.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.11.17. 19:28:52

"Mielőtt meghosszabbítottam a szerződésemet a Barcelonával, időt kértem, hogy végiggondoljam a külföldre igazolás lehetőségét. Végül kétezer-tizenháromig szóló megállapodást írtam alá, de száz százalékig biztos akartam lenni a dolgomban. Nagyon jól érzem magam a Barcelonánál"

Ez elég érdekes rész...
Volt ilyesmiről szó??
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.11.17. 19:13:44

Az nso-n megjelent, hogy Puyol azt nyilatkozta a Marca Rádiónak, hogy a vb után lemondaná a válogatottságot.

Kívánok neki szép búcsút!
elbandi
Capitá del Barça

2009.10.30. 22:54:39

Nagyon örülök hogy végre pont került az ügy végére :wink:
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
nagyjudit89
Jugador del Barça

2009.10.30. 21:15:50

Szerintem ti úgy gondoljátok, hogy csak az fiatal, akinek az életkora 2 - sel kezdődik. Puyol nem öreg, nála idősebbek is fociznak. Gondoljátok csak meg, mióta nem játszott ő jobb oldalon...... Persze a 20 - on éveseket, ha rosszabbul teljesítenek, mindenki védi:"Rossz volt az egész támadási felépítés." "Még vissza kell szoknia!" "Bele kell jönnie!" "Mindenkinek lehetnek rossz meccsei!" "még nem vette fel a játék ritmusát!" Azzal, aki 29 - nél idősebb nem lehet ilyen?????
Jó, mondjuk, azt, hogy idős... Hányszor mentett már csak ő az utolsó pillanatban???? Nemtudom, hogy ha ti abban a korban lennétek, képesek lennétek - e erre, így futni, így védeni..... És mindemellett a Csapatkapitányi címnek is eleget tenni....
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.30. 20:36:36

Az igen :shock: Puyi megkapta élete zsíros utolsó szerződését. 10 misi nem semmi. Nem tom mennyit keresett eddig de ennek a közelébe nem volt szerintem. Nem sajnálom tőle beérett a munkája gyümölcse. Jóban rosszban a csapat mellett teljes szívvel. Azért én ezen a 10 misin meglepődtem nagyon. A top legjobban kereső játékosok közé lépett a világon, azért ezt nem gondoltam volna soha.
Remélem a játéka és a lelkesedése kitart a következő szerződéshosszabbításig!!!!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
barca28
Jugador d'estrella

2009.10.30. 17:08:53

[quote="LM10"]HIVATALOS!2013-IG Ő A KAPITÁNY! :wink: :wink:

Kép

Nagyon helyes.Puyol egy igazi szimbolum nlküle el se tudnám képzelni a Barcát és gondolom én az öltözöben is ő a goré
:wink: ha értitek mire gondolok :D ...csak igy tovább ien jo formában Carles :)
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
levproff
Director del Fútbol

2009.10.30. 17:07:54

LM10 írta:HIVATALOS!2013-IG Ő A KAPITÁNY! :wink: :wink:

Kép

Márquez 2012-ig aláír már a napokban :D
Ez nagyon jó hír!Bár az elejétől tudtam, hogy ez lesz. :)
Meg a pletykák elég hihetetlenek voltak nekem! :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2009.10.30. 17:18:16-kor.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
LM10
Director del Fútbol

2009.10.30. 17:00:45

HIVATALOS!2013-IG Ő A KAPITÁNY! :wink: :wink:

Kép

Márquez 2012-ig aláír már a napokban :D
chi omega
Entrenador del Barça

2009.10.25. 23:56:52

támadásban egyértelmű mi volt a szitu: alves hiányában pep áthelyezte a hangsúlyt a baloldalra, így maxwell lett az új dani, csak túloldalt. puyol dolga a védekezés volt, ahogy máskor abidalé a másik oldalon. hozta is, hiba nélkül.
ziipp
Capitá del Barça

2009.10.25. 23:55:03

Kalap1988 írta:Szerintem te rossz meccset néztél. Védekezésben nem hibázott, támadásban pedig abszolút nem azt játszottuk, amit Alvessel, tudatosan. Puyolon nem ment el egy támadás sem(azon a pár rossz levételen kívül, ami talán kettő volt), max nem adtak annyi labdát neki. De egy oldal támadása nem egy játékoson múlik, bőven belefér Alves hiánya és Puyolnál jobban csak olyan játékos tudná pótolni, aki eredeti jobbszélső és a kezdőbe vágyna, márpedig az feldöntheti az öltöző nyugalmát. nem kell ide senki még idén, egyébként pedig Horváth Ferivel sem értettem egyet, aki 18 meg 16 évesekről beszélt, ha Puyol kiesik, biztos vagyok benne, hogy mondjuk Maxwellnek nem okozna gondot a jobb szélen játszani, nem kell ide feltétlen ifi. viszont szerencsére ez már tárgytalan, Puyol ép:) Ha már feltétlen bántani akarunk valakit egy 6-1-re megnyert meccs után, akkor Csigát lehetne, de azt javaslom ne tegyük. Egyébként szvsz Iniesta is óriásit játszott. Kezd formába jönni!
Én sem ordító hibákról beszélek, vagy ilyesmi. Intő jelekről pusztán. Ez a rossz mecset néztél duma, meg áh... :D Sok karaktert bepötyögtél, de az egyetlen jogos cáfolat talán az, hogy más taktikát játszatott Guardiola. Ennek egyébként nem láttam nyomát. Néha odapasszolták Puyolnak, ő meg vissza, egyszer meg beadta. Előre játéka nagyjából ennyi volt. Védekezni meg nem kellet annyira: területeket szűkítette, egyszer-kétszer jól visszazárt, legkiemelkedőbb talán a tizenhatosról hazafejelt mentése volt. Nem gondoltam volna, hogy ez le kell szögeznem, de akkor íme: nincs semmi bajom Puyollal, nem rosszindulatból 'bántom'. :D Meg nem szokta ez a posztot, és tényleg kicsit Alves mesterhez hasonlítom, és úgy jön ki a nagy különbség.
ElBartimaeus írta: Puyol klasszis, remek játékos, akinek bár a sebessége megkopott, rutinja és rendkívül jó helyezkedése megoldja a problémát.
Ezzel egyetértek. Középső védőként így még most is kiváló, szélsőként viszont már megkopott a fénye.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.25. 23:32:09

Lehet, hogy egyesek hiányolták Puyol játékából a támadások kellő segítését, viszont azon érdemes elgondolkodni, hogy talán mindez tudatos edzői taktika volt. A jobb széllel Pep talán tudatosan nem akart kockáztatni, hiszen egy esetleges újabb sérüléssel megszűnne a jobboldali védelmünk. Adva volt tehát, hogy a balszélt tegye támadóbbá, ami ragyogóan sikerült. Egyrészt a kreatív és gyors Iniesta beállításával jobb támadóba, másrészt pedig a támadóbb felfogású Maxwell szerepeltetésével. Harmadrészt pedig Keita is kicsit kötetlenebbül mozoghatott, amit meg is hálált. Nem véletlen, hogy az igazán veszélyes akcióink főleg bal oldalon futottak és talán Messi kicsit tompább teljesítménye is a jobb oldal tudatos lezárása miatt fordulhatott elő.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.10.25. 23:23:49

Andris írta:Nálunk is felmerült a Puyol kérdés meccs közben.
Nos összességében az a véleményem nekem is, hogy már nem feltétlen neki való a jobboldal.
Ugyanakkor nyugodt szívvel oda lehet állítani, maximum a támadásokhoz nem tud annyit hozzátenni.
Kicsit kihagyták a játékból, de ha lehet ilyet mondani, akkor érthető módon, mert folyton csak hátra passzolt. Más kérdés hogy mivel Messi mostanában inkább középen játszik, most nem volt puyol környékén se senki, egyedül meg már nem tud cselezgetni 1-2 vagy akár 3 emberen keresztül. Arra talán senki nem képes a világon, esetleg Alves.

Másik észrevétel emellett, hogy ha maxwell játszik, akkor puyolnak nem is kell annyira felmenni, mindig csak az egyik bekkünk segíti igazán a támadásokat.
Pontosan! Puyol sose lesz Alves, amit ő csinál ott a jobb szélen, az utánozhatatlan, annyi munkát nem is lehet elvégezni, mint amennyit ő megtesz! :D Ez nem várható el az idősödő Puyoltól. Mentségére azért annyit még el lehet mondani, hogy Alves mögé is gyakran be lehet játszani a labdát, csak akkor a tapasztalt Puyol belső védőként jól húzódik ki a szélre ezzel lezárva a teret, tehát igazából talán inkább az hiányzott, hogy középről jó ütemben kimenjenek mögé. Puyol klasszis, remek játékos, akinek bár a sebessége megkopott, rutinja és rendkívül jó helyezkedése megoldja a problémát. ;)
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.10.25. 23:15:13

ziipp írta:Mint jobbszélső értékeltem a játékát. Megszerzett néhány labdát. Ez a nagy pozitívum? Ha Messi kihúzódásait nem számítom, az oldala gyakorlatilag halott volt meccs során. Ezt ha nem látja valaki, azzal nem tudok mit kezdeni.

Tovább megyek: védekezésben sem volt a legjobb. Nem volt rossz, de igen könnyen bejátszották mögé a labdákat. Konkrétan egy esetre emlékszem, de többször is könnyen átgurigázták. Erre posztra jó indulási képesség és gyorsaság kell. Neki ez már nincs meg. A mai Zaragoza ellen belefért, de egy erősebb csapat, egy erősebb balszélsővel gondot okozott volna.
Szerintem te rossz meccset néztél. Védekezésben nem hibázott, támadásban pedig abszolút nem azt játszottuk, amit Alvessel, tudatosan. Puyolon nem ment el egy támadás sem(azon a pár rossz levételen kívül, ami talán kettő volt), max nem adtak annyi labdát neki. De egy oldal támadása nem egy játékoson múlik, bőven belefér Alves hiánya és Puyolnál jobban csak olyan játékos tudná pótolni, aki eredeti jobbszélső és a kezdőbe vágyna, márpedig az feldöntheti az öltöző nyugalmát. nem kell ide senki még idén, egyébként pedig Horváth Ferivel sem értettem egyet, aki 18 meg 16 évesekről beszélt, ha Puyol kiesik, biztos vagyok benne, hogy mondjuk Maxwellnek nem okozna gondot a jobb szélen játszani, nem kell ide feltétlen ifi. viszont szerencsére ez már tárgytalan, Puyol ép:) Ha már feltétlen bántani akarunk valakit egy 6-1-re megnyert meccs után, akkor Csigát lehetne, de azt javaslom ne tegyük. Egyébként szvsz Iniesta is óriásit játszott. Kezd formába jönni!
Andris
Adminisztrátor

2009.10.25. 23:09:59

Nálunk is felmerült a Puyol kérdés meccs közben.
Nos összességében az a véleményem nekem is, hogy már nem feltétlen neki való a jobboldal.
Ugyanakkor nyugodt szívvel oda lehet állítani, maximum a támadásokhoz nem tud annyit hozzátenni.
Kicsit kihagyták a játékból, de ha lehet ilyet mondani, akkor érthető módon, mert folyton csak hátra passzolt. Más kérdés hogy mivel Messi mostanában inkább középen játszik, most nem volt puyol környékén se senki, egyedül meg már nem tud cselezgetni 1-2 vagy akár 3 emberen keresztül. Arra talán senki nem képes a világon, esetleg Alves.

Másik észrevétel emellett, hogy ha maxwell játszik, akkor puyolnak nem is kell annyira felmenni, mindig csak az egyik bekkünk segíti igazán a támadásokat.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ziipp
Capitá del Barça

2009.10.25. 23:06:16

Mint jobbszélső értékeltem a játékát. Megszerzett néhány labdát. Ez a nagy pozitívum? Ha Messi kihúzódásait nem számítom, az oldala gyakorlatilag halott volt meccs során. Ezt ha nem látja valaki, azzal nem tudok mit kezdeni.

Tovább megyek: védekezésben sem volt a legjobb. Nem volt rossz, de igen könnyen bejátszották mögé a labdákat. Konkrétan egy esetre emlékszem, de többször is könnyen átgurigázták. Erre posztra jó indulási képesség és gyorsaság kell. Neki ez már nincs meg. A mai Zaragoza ellen belefért, de egy erősebb csapat, egy erősebb balszélsővel gondot okozott volna.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.10.25. 22:57:42

ziipp írta:A meccs jó volt, de az öreg már nem való a jobbszélre. A kapott keresztlabdákat csak akkor tudta átvenni, ha 2 méterre nem volt tőle senki - kétszer is ezen akadt el támadás. Egy cselezést, megindulást nem vállalt be. Egyetlen pozitívum: volt egy szép hazafejelése.
Tyűha... egy 6-1re megnyert meccsen ez aztán tényleg mocskos fontos adat.
Mondjuk ha már itt vagyunk azt véletlen nem számoltad mennyit futott, vagy mennyi labdát szerzett, vagy adott el? :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.25. 22:54:11

ziipp írta:A meccs jó volt, de az öreg már nem való a jobbszélre. A kapott keresztlabdákat csak akkor tudta átvenni, ha 2 méterre nem volt tőle senki - kétszer is ezen akadt el támadás. Egy cselezést, megindulást nem vállalt be. Egyetlen pozitívum: volt egy szép hazafejelése.
Gratulálok...

Ma is jól játszott, nem 1labdát szerzett meg. Meg voltam vele elégedve teljes mértékben ma is.
Örüljünk inkább,hogy van egy védőnk akit nyugodt szívvel ki lehet tenni Alves helyére ha ő nincs.
Válasz küldése