Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem meglepő a hir.Colos írta:Az nso-n megjelent, hogy Puyol azt nyilatkozta a Marca Rádiónak, hogy a vb után lemondaná a válogatottságot.
Kívánok neki szép búcsút!
Ez nagyon jó hír!Bár az elejétől tudtam, hogy ez lesz.LM10 írta:HIVATALOS!2013-IG Ő A KAPITÁNY!![]()
![]()
Márquez 2012-ig aláír már a napokban
Én sem ordító hibákról beszélek, vagy ilyesmi. Intő jelekről pusztán. Ez a rossz mecset néztél duma, meg áh...Kalap1988 írta:Szerintem te rossz meccset néztél. Védekezésben nem hibázott, támadásban pedig abszolút nem azt játszottuk, amit Alvessel, tudatosan. Puyolon nem ment el egy támadás sem(azon a pár rossz levételen kívül, ami talán kettő volt), max nem adtak annyi labdát neki. De egy oldal támadása nem egy játékoson múlik, bőven belefér Alves hiánya és Puyolnál jobban csak olyan játékos tudná pótolni, aki eredeti jobbszélső és a kezdőbe vágyna, márpedig az feldöntheti az öltöző nyugalmát. nem kell ide senki még idén, egyébként pedig Horváth Ferivel sem értettem egyet, aki 18 meg 16 évesekről beszélt, ha Puyol kiesik, biztos vagyok benne, hogy mondjuk Maxwellnek nem okozna gondot a jobb szélen játszani, nem kell ide feltétlen ifi. viszont szerencsére ez már tárgytalan, Puyol ép:) Ha már feltétlen bántani akarunk valakit egy 6-1-re megnyert meccs után, akkor Csigát lehetne, de azt javaslom ne tegyük. Egyébként szvsz Iniesta is óriásit játszott. Kezd formába jönni!
Ezzel egyetértek. Középső védőként így még most is kiváló, szélsőként viszont már megkopott a fénye.ElBartimaeus írta: Puyol klasszis, remek játékos, akinek bár a sebessége megkopott, rutinja és rendkívül jó helyezkedése megoldja a problémát.
Pontosan! Puyol sose lesz Alves, amit ő csinál ott a jobb szélen, az utánozhatatlan, annyi munkát nem is lehet elvégezni, mint amennyit ő megtesz!Andris írta:Nálunk is felmerült a Puyol kérdés meccs közben.
Nos összességében az a véleményem nekem is, hogy már nem feltétlen neki való a jobboldal.
Ugyanakkor nyugodt szívvel oda lehet állítani, maximum a támadásokhoz nem tud annyit hozzátenni.
Kicsit kihagyták a játékból, de ha lehet ilyet mondani, akkor érthető módon, mert folyton csak hátra passzolt. Más kérdés hogy mivel Messi mostanában inkább középen játszik, most nem volt puyol környékén se senki, egyedül meg már nem tud cselezgetni 1-2 vagy akár 3 emberen keresztül. Arra talán senki nem képes a világon, esetleg Alves.
Másik észrevétel emellett, hogy ha maxwell játszik, akkor puyolnak nem is kell annyira felmenni, mindig csak az egyik bekkünk segíti igazán a támadásokat.
Szerintem te rossz meccset néztél. Védekezésben nem hibázott, támadásban pedig abszolút nem azt játszottuk, amit Alvessel, tudatosan. Puyolon nem ment el egy támadás sem(azon a pár rossz levételen kívül, ami talán kettő volt), max nem adtak annyi labdát neki. De egy oldal támadása nem egy játékoson múlik, bőven belefér Alves hiánya és Puyolnál jobban csak olyan játékos tudná pótolni, aki eredeti jobbszélső és a kezdőbe vágyna, márpedig az feldöntheti az öltöző nyugalmát. nem kell ide senki még idén, egyébként pedig Horváth Ferivel sem értettem egyet, aki 18 meg 16 évesekről beszélt, ha Puyol kiesik, biztos vagyok benne, hogy mondjuk Maxwellnek nem okozna gondot a jobb szélen játszani, nem kell ide feltétlen ifi. viszont szerencsére ez már tárgytalan, Puyol ép:) Ha már feltétlen bántani akarunk valakit egy 6-1-re megnyert meccs után, akkor Csigát lehetne, de azt javaslom ne tegyük. Egyébként szvsz Iniesta is óriásit játszott. Kezd formába jönni!ziipp írta:Mint jobbszélső értékeltem a játékát. Megszerzett néhány labdát. Ez a nagy pozitívum? Ha Messi kihúzódásait nem számítom, az oldala gyakorlatilag halott volt meccs során. Ezt ha nem látja valaki, azzal nem tudok mit kezdeni.
Tovább megyek: védekezésben sem volt a legjobb. Nem volt rossz, de igen könnyen bejátszották mögé a labdákat. Konkrétan egy esetre emlékszem, de többször is könnyen átgurigázták. Erre posztra jó indulási képesség és gyorsaság kell. Neki ez már nincs meg. A mai Zaragoza ellen belefért, de egy erősebb csapat, egy erősebb balszélsővel gondot okozott volna.
Tyűha... egy 6-1re megnyert meccsen ez aztán tényleg mocskos fontos adat.ziipp írta:A meccs jó volt, de az öreg már nem való a jobbszélre. A kapott keresztlabdákat csak akkor tudta átvenni, ha 2 méterre nem volt tőle senki - kétszer is ezen akadt el támadás. Egy cselezést, megindulást nem vállalt be. Egyetlen pozitívum: volt egy szép hazafejelése.
Gratulálok...ziipp írta:A meccs jó volt, de az öreg már nem való a jobbszélre. A kapott keresztlabdákat csak akkor tudta átvenni, ha 2 méterre nem volt tőle senki - kétszer is ezen akadt el támadás. Egy cselezést, megindulást nem vállalt be. Egyetlen pozitívum: volt egy szép hazafejelése.