Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
visca el barca
Presidente del Barça

2017.08.01. 19:53:05

ezt hol olvastad?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2017.08.01. 19:48:39

Nero. írta:Egyelőre úgy tűnik van rá sansz hogy marad.
Én még mindig ezt mondom, mert
- ennyi pénzt nem tudnak/akarnak/lehet kifizetni és/vagy
- megkapja az apja itt is a zsetont...meg ő is
Nero.
Llegenda del Barça

2017.08.01. 19:43:03

Egyelőre úgy tűnik van rá sansz hogy marad.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
tl
Barça B

2017.08.01. 18:57:20

mess2009 írta:
Léfe írta:Igen igaz de a szerződések kötésekor a játékosok - most Neymár - nem irta volna alá, ha a kivásárlás 400 milla lett volna. Az a legjobb -szerintem, ha ilyet nem rögzitenek a szerződésekben
mert akit nagyon akarnak el is visznek.
sőt! ha igaz, hogy Ney-papa már tavaly (is)tárgyalt a PSG.-vel el tudom képzelni, hogy az arabbal egyeztetve volt, hogy meddig mehet el az öreg(kivásárlási árban) így még leakasztott a barcától is és idén megvan a nagy lé! ügyes valljuk be.
Egyetértek. Ney papa és a sejk összekacsintottak: Majd mi okosan megfejjük ezeket az ostoba (ebben azért volt valami), gőgös európaiakat :-) !

Egyébként Neymar azért is hülyeséget csinál, mert a PSG-ből fog nyugdíjba menni. Figyelemre méltó, hogy mennyire elkussoltatták Verrattit, miután az ügynöke azt mondta, hogy a sejk foglya. Persze politikailag nem volt korrekt, de nem zörög a haraszt.. és ráadásul nem ő volt az első, aki így járt. Szerintem simán belefér az araboknak, hogy fenyegetik őket (persze nem nyíltan), mondjuk a családjukkal...
visca el barca
Presidente del Barça

2017.08.01. 18:53:26

bingyo24 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... os-6202812 Valaki erti mit mond ez a miliardos.?
semmit. neymar a barcelona játékosa, de majd meglátjuk mi lesz a vége. világklasszisokat akarunk blahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblah
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bingyo24
Barça B

2017.08.01. 18:48:20

http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... os-6202812" target="_blank Valaki erti mit mond ez a miliardos.?
mezenga
Jugador del Barça

2017.08.01. 18:47:01

Samper írta:
csabimo írta: Ezt fejtsd már ki légyszives nem igazán értem! Milyen függésre gondolsz?Nem válogatott játékosnak itt van duglász láthattuk milyen szintet képvisel..
Ha veszünk valakit csak válogatott lesz, különben kit vettünk megint! Egyébként nem sok olyan brazil játékos van akit el tudnék képzelni, coutinho es konkretan senki más, ezt a Paulinhot is nem értem minek akarják hiszen Gomes robbant akkor meg padra feleskeges..
Ezt a kettőt nem igazolnám le. Neymar a brazil válogatott kulcsfigurája, a nemzeti hős. Nekünk csak árt, ha rendszeresen a játékosainknak haza kell utazni, az ő dumáját hallgatni és úgy kezelni, mint a hímes tojást. Viszont ez nem vonatkozik Marlonra, Vitinhora, Minara - mert ők nem válogatottak.

Hát ha Yerry Minara gondolsz vele biztos nem beszél mert ő kolumbiai válogatott.
Samper
Director del Fútbol

2017.08.01. 17:43:22

csabimo írta: Ezt fejtsd már ki légyszives nem igazán értem! Milyen függésre gondolsz?Nem válogatott játékosnak itt van duglász láthattuk milyen szintet képvisel..
Ha veszünk valakit csak válogatott lesz, különben kit vettünk megint! Egyébként nem sok olyan brazil játékos van akit el tudnék képzelni, coutinho es konkretan senki más, ezt a Paulinhot is nem értem minek akarják hiszen Gomes robbant akkor meg padra feleskeges..
Ezt a kettőt nem igazolnám le. Neymar a brazil válogatott kulcsfigurája, a nemzeti hős. Nekünk csak árt, ha rendszeresen a játékosainknak haza kell utazni, az ő dumáját hallgatni és úgy kezelni, mint a hímes tojást. Viszont ez nem vonatkozik Marlonra, Vitinhora, Minara - mert ők nem válogatottak.
pitta19
Jugador d'estrella

2017.08.01. 17:35:47

Összeesküvés elmélet :
Ma komolyan az jutott eszembe, hogy lehet, ez csak egy játék a PSG-vel (mondjuk annak elég durva). Kitalálták Barto-ék a sztorit, (ugye már tavaly is volt érdelődés a PSG részéről, váratlanul nem érhette a vezetőséget a megkeresés) Neymar belement (persze nem ingyen), kuss van, és a történet vége az lesz, hogy marad a popsiján.
Leírva nagy hülyeségnek tűnik, de a mai világban ezen sem lepődnék meg. Persze a realitás az lenne, ha dobbantana.
csabimo
Capitá del Barça

2017.08.01. 17:30:19

Samper írta: Egyelőre nem szabadna brazil válogatott játékost hozni, mert azok függnek Neymartól.
Ezt fejtsd már ki légyszives nem igazán értem! Milyen függésre gondolsz?Nem válogatott játékosnak itt van duglász láthattuk milyen szintet képvisel..
Adam13
Barça C

2017.08.01. 17:25:44

imádom Neymart :)
De ha megkapjuk a 220M-et= 120+Verratit és a 120=Kutinnyó, akkor egy Neymar vs. Verrati+Kutinnyó csere nem olyan rossz nekünk :)
Tudom nem így lesz, de így jó lenne :)
Subinho
Director del Fútbol

2017.08.01. 17:25:04

Azért ha Neymart elviszik tőlünk szaros 220 M kivásárlási árral (CR 1 milliárd, csak jelzem) plusz még mi fizetünk 40 misi hűség bónuszt, a világ rajtunk fog röhögni hónapokig, ha nem évekig!!!
Samper
Director del Fútbol

2017.08.01. 16:50:33

Nagyon jó a 220 milliós kivásárlási ár Neymárért, csak tűnne már el és ne rontaná tovább a levegőt. Egyelőre nem szabadna brazil válogatott játékost hozni, mert azok függnek Neymartól.
mess2009
Director del Fútbol

2017.08.01. 16:25:40

Léfe írta:Igen igaz de a szerződések kötésekor a játékosok - most Neymár - nem irta volna alá, ha a kivásárlás 400 milla lett volna. Az a legjobb -szerintem, ha ilyet nem rögzitenek a szerződésekben
sőt! ha igaz, hogy Ney-papa már tavaly (is)tárgyalt a PSG.-vel el tudom képzelni, hogy az arabbal egyeztetve volt, hogy meddig mehet el az öreg(kivásárlási árban) így még leakasztott a barcától is és idén megvan a nagy lé! ügyes valljuk be.
Léfe
Entrenador del Barça

2017.08.01. 16:04:48

Igen igaz de a szerződések kötésekor a játékosok - most Neymár - nem irta volna alá, ha a kivásárlás 400 milla lett volna. Az a legjobb -szerintem, ha ilyet nem rögzitenek a szerződésekben
Chino
Llegenda del Barça

2017.08.01. 16:04:16

westerngom írta:
Barcaforever írta: Ugyanez van Verratinál, kifizethetünk akármennyit, a klub nem akarja eladni illetve a játékos se akar annyira eljönni...

Nálunk ezt Barto-ék elkuffantották avval, hogy úgy gondolták a 222M nagy pénz a teve húzogatónak, hát mint kiderült cseppet sem jelent problémát számukra!
400 - 500M kivásárlási árnál Neymar sem ficergett volna és lenne lepattanási lehetősége!
Sajnos, ez kezd a trend lenni, az elszabaduló árakról nem is beszélve!
Ebben nem vagyok teljesen biztos. Lehet, hogy ment volna egy nagyobb huza-vona, és Neymar(papa) addig csapkodta volna az asztalt, míg a klub eladta volna (amire azért vannak bőven példák) akkor pedig kötve hiszem, hogy a mi igazolási politikánkat ismerve 220 milliót még a mai árak mellett sem tudtunk volna kipréselni, ráadásul sokkal hosszabb és keservesebb ügy lett volna belőle.
Ezt a 220 milliót nem tartom feltétlen rossz lépésnek, főleg, hogy tavaly még elképzelhetetlennek tűnt egy ilyen összeg, legyen szó Neymarról.
Szerintem inkább abba "bukhat majd bele" Neymar, hogy a "franciák" odaláncolják és ha elege lesz abból, hogy csak a kupa és/vagy a bajnokság esik le nem tud majd eligazolni egy olyan csapatba, ahol igazi sikereket, értsd BL stb, érhet el. A két szép szeméért nem fogják elengedni, főleg ha hosszabbít is egyszer. Az lehet az egyetlen esélye, ha a PSG-ből a közeljövőben igazi top3-as csapat lesz. Ha a francia bajnokságban evickél az az Aranylabda sem néz ki igazán neki, látjuk mennyit számítanak a címek. Lehet, hogy most neki áll a zászló, de ha mondjuk Griezmann eligazol egy nagy csapatba, vagy mondjuk a Realban beválik Mbappé vagy egy másik hatalmas ígéret máris más a leányzó fekvése.
Hiába lesz akkor is Neymar jobb játékos egy spanyol bajnokság húzóemberként, ne adj' Isten BL nem biztos, hogy ő lesz a No.1. Esetleg, ha nagyot dobbant a válogatottal.
Persze kitömheti magát pénzzel, de annak apuci fog jobban örülni.
Forca Barca!!!!
westerngom
Entrenador del Barça

2017.08.01. 15:16:38

Barcaforever írta: Ugyanez van Verratinál, kifizethetünk akármennyit, a klub nem akarja eladni illetve a játékos se akar annyira eljönni...
háát, azért Verrattinál inkább csak szimplán megmondták neki: - nem mész sehová, mert még rosszul is járhatsz, ha sokat ugrálsz, mi úgysem engedünk el, mert "nincs kivásárlási árad" sem!
Pubi vette a lapot és vissza állt a torna sorba, főleg h. megkínálták még egy kis apróval is!

Nálunk ezt Barto-ék elkuffantották avval, hogy úgy gondolták a 222M nagy pénz a teve húzogatónak, hát mint kiderült cseppet sem jelent problémát számukra!
400 - 500M kivásárlási árnál Neymar sem ficergett volna és lenne lepattanási lehetősége!
Sajnos, ez kezd a trend lenni, az elszabaduló árakról nem is beszélve!

Egyébként Neymar-ra azért fröcsög mindenki joggal, mert ezt nem egy hét alatt találta ki és a csapatot / klubot hozza nagyon rossz helyzetbe most, mert nem tudtunk a távozására (sem) felkészülni!
Mikor fog színt vallani?, majd küld egy twittet a Champs Elysees-ről h. már nem jövök vissza?
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.08.01. 15:13:14

Szerintem rossz oldalról közelíti meg ezt a kivásárlási ár témát sok ember. Az egy meghatározott ár, amit ha egy klub kifizet az adott spanyol klubnak és akkor részükről az adott üzlet letudva már csak a játékosom múlik az egész.
Nem azért megy el, mert vki kifizeti azt az összeget Ő meg bilincsbe verve nem tud mit tenni, hanem mert el akar menni, a 220 millió már magában is egy magas összeg... Ceballos 400 millió, és? Eladni úgyis 50-60 millióért adnék el.
Ha a PSG azt mondja, hogy ők kifizetik ezt, de Neymar nem akarna menni és mi se akarnánk eladni, akkor nem lenne átigazolás.
Ugyanez van Verratinál, kifizethetünk akármennyit, a klub nem akarja eladni illetve a játékos se akar annyira eljönni...
Őszintén szólva most nem ertem mit nem értesz. Mindenki tisztában van s kivasarlasi ár fogalmával. Csak ha épp akkora ez az összeg, hogy tenyleg lehetetlen kifizetni (400 Milla), akkor Neymarka hiába akarna elmenni, nincs csapat ami lerakná érte ezt a pénzt = marad a fenekén. Kb mint Verratti esete a túloldalt. Totál a klub kezében lenne minden kártya amíg érvényes szerződése van az adott játékosnak.

Verratti esete meg teljesen mas mint most neymare. Nem is ertem hogy jön ide.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.01. 15:07:56

Naivak voltunk, ha komolyan azt gondoltuk, hogy egy 222 milliós transzfert 1-2 hét alatt majd lezavarnak.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Chino
Llegenda del Barça

2017.08.01. 15:01:41

Barcaforever írta: Ha a PSG azt mondja, hogy ők kifizetik ezt, de Neymar nem akarna menni és mi se akarnánk eladni, akkor nem lenne átigazolás.
Ugyanez van Verratinál, kifizethetünk akármennyit, a klub nem akarja eladni illetve a játékos se akar annyira eljönni...
Hatalmas különbség van. Ha a PSG kifizeti és Neymar nem akar menni, akkor tényleg nem lesz igazolás, de akkor a klubnak kanyi beleszólása sincs, az olasznál pedig pont az ellenkezője, ha baromi nagy összeget fizetünk és ő is jönni akar a klubon múlik, hogy eladja-e.
Pont ezért nem sikerült leigazolni Verrattit és mehet Neymar.
Forca Barca!!!!
vinszentvega
Capitá del Barça

2017.08.01. 14:47:18

randomguy írta:Már úton van Barcelona felé. Saját maga rakta ki Instagramra.

Szerk.: Mondjuk lehet a pénzt hozza, amit Dubaiban kapott, hogy kivásárolja magát. :D

Szerk.: Bartomeuval összeülnek letisztázni az ügyet amint megérkezik. [tv3]

Viszont kár, hogy az újságíróknál nem úgy van mint a Japán Vasút társaságoknál, cégeknél(jakuzákánál :D )...Hibáztál=meghalsz :D
Mert akik azokat a cikkeket írták, hogy megy Katarba, meg Párizsba(egyből) akkor most látván az instáját, rögtön elkövethetnének egy harakirit, vagy egy sima Önarcbarugást, csak úgy a lap berkein belül :P :P :^o :o :o
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Barcaforever
Director del Fútbol

2017.08.01. 14:44:41

visca el barca írta:
Stalkyard írta:Nálunk meg egy Neymar 220... mondjuk Sanszos hogy nem nagyon akart o se többet pont ezért... dehát akkor is, már rendesen fáj Bartomeu-ék nyomorultsága...
kb meg is válaszoltad a kérdésedet. bartoék nyomorultságáról csak annyit, hogy apuci ennyit szabott meg és kész. mondjuk az tény, hogy minden játékosunknak viccesen alacsony a kivásrlási ára...
Szerintem rossz oldalról közelíti meg ezt a kivásárlási ár témát sok ember. Az egy meghatározott ár, amit ha egy klub kifizet az adott spanyol klubnak és akkor részükről az adott üzlet letudva már csak a játékosom múlik az egész.
Nem azért megy el, mert vki kifizeti azt az összeget Ő meg bilincsbe verve nem tud mit tenni, hanem mert el akar menni, a 220 millió már magában is egy magas összeg... Ceballos 400 millió, és? Eladni úgyis 50-60 millióért adnék el.
Ha a PSG azt mondja, hogy ők kifizetik ezt, de Neymar nem akarna menni és mi se akarnánk eladni, akkor nem lenne átigazolás.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.08.01. 14:18:40

Stalkyard írta:Nálunk meg egy Neymar 220... mondjuk Sanszos hogy nem nagyon akart o se többet pont ezért... dehát akkor is, már rendesen fáj Bartomeu-ék nyomorultsága...
kb meg is válaszoltad a kérdésedet. bartoék nyomorultságáról csak annyit, hogy apuci ennyit szabott meg és kész. mondjuk az tény, hogy minden játékosunknak viccesen alacsony a kivásrlási ára...
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2017.08.01. 14:15:10

Barcaforever írta:Nem lehet, hogy alapít egy Neymar's friends FC-t!? És ezt jön népszerűsíteni Barcelonaba? :D
Benne lehet a Barzil válogatott és Messi? :mrgreen:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Barcaforever
Director del Fútbol

2017.08.01. 14:13:40

Nem lehet, hogy alapít egy Neymar's friends FC-t!? És ezt jön népszerűsíteni Barcelonaba? :D
Kép
Válasz küldése