Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én még mindig ezt mondom, mertNero. írta:Egyelőre úgy tűnik van rá sansz hogy marad.
Egyetértek. Ney papa és a sejk összekacsintottak: Majd mi okosan megfejjük ezeket az ostoba (ebben azért volt valami), gőgös európaiakatmess2009 írta:sőt! ha igaz, hogy Ney-papa már tavaly (is)tárgyalt a PSG.-vel el tudom képzelni, hogy az arabbal egyeztetve volt, hogy meddig mehet el az öreg(kivásárlási árban) így még leakasztott a barcától is és idén megvan a nagy lé! ügyes valljuk be.Léfe írta:Igen igaz de a szerződések kötésekor a játékosok - most Neymár - nem irta volna alá, ha a kivásárlás 400 milla lett volna. Az a legjobb -szerintem, ha ilyet nem rögzitenek a szerződésekben
mert akit nagyon akarnak el is visznek.
semmit. neymar a barcelona játékosa, de majd meglátjuk mi lesz a vége. világklasszisokat akarunk blahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahbingyo24 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... os-6202812 Valaki erti mit mond ez a miliardos.?
Samper írta:Ezt a kettőt nem igazolnám le. Neymar a brazil válogatott kulcsfigurája, a nemzeti hős. Nekünk csak árt, ha rendszeresen a játékosainknak haza kell utazni, az ő dumáját hallgatni és úgy kezelni, mint a hímes tojást. Viszont ez nem vonatkozik Marlonra, Vitinhora, Minara - mert ők nem válogatottak.csabimo írta: Ezt fejtsd már ki légyszives nem igazán értem! Milyen függésre gondolsz?Nem válogatott játékosnak itt van duglász láthattuk milyen szintet képvisel..
Ha veszünk valakit csak válogatott lesz, különben kit vettünk megint! Egyébként nem sok olyan brazil játékos van akit el tudnék képzelni, coutinho es konkretan senki más, ezt a Paulinhot is nem értem minek akarják hiszen Gomes robbant akkor meg padra feleskeges..
Ezt a kettőt nem igazolnám le. Neymar a brazil válogatott kulcsfigurája, a nemzeti hős. Nekünk csak árt, ha rendszeresen a játékosainknak haza kell utazni, az ő dumáját hallgatni és úgy kezelni, mint a hímes tojást. Viszont ez nem vonatkozik Marlonra, Vitinhora, Minara - mert ők nem válogatottak.csabimo írta: Ezt fejtsd már ki légyszives nem igazán értem! Milyen függésre gondolsz?Nem válogatott játékosnak itt van duglász láthattuk milyen szintet képvisel..
Ha veszünk valakit csak válogatott lesz, különben kit vettünk megint! Egyébként nem sok olyan brazil játékos van akit el tudnék képzelni, coutinho es konkretan senki más, ezt a Paulinhot is nem értem minek akarják hiszen Gomes robbant akkor meg padra feleskeges..
Ezt fejtsd már ki légyszives nem igazán értem! Milyen függésre gondolsz?Nem válogatott játékosnak itt van duglász láthattuk milyen szintet képvisel..Samper írta: Egyelőre nem szabadna brazil válogatott játékost hozni, mert azok függnek Neymartól.
sőt! ha igaz, hogy Ney-papa már tavaly (is)tárgyalt a PSG.-vel el tudom képzelni, hogy az arabbal egyeztetve volt, hogy meddig mehet el az öreg(kivásárlási árban) így még leakasztott a barcától is és idén megvan a nagy lé! ügyes valljuk be.Léfe írta:Igen igaz de a szerződések kötésekor a játékosok - most Neymár - nem irta volna alá, ha a kivásárlás 400 milla lett volna. Az a legjobb -szerintem, ha ilyet nem rögzitenek a szerződésekben
mert akit nagyon akarnak el is visznek.
Ebben nem vagyok teljesen biztos. Lehet, hogy ment volna egy nagyobb huza-vona, és Neymar(papa) addig csapkodta volna az asztalt, míg a klub eladta volna (amire azért vannak bőven példák) akkor pedig kötve hiszem, hogy a mi igazolási politikánkat ismerve 220 milliót még a mai árak mellett sem tudtunk volna kipréselni, ráadásul sokkal hosszabb és keservesebb ügy lett volna belőle.westerngom írta:Barcaforever írta: Ugyanez van Verratinál, kifizethetünk akármennyit, a klub nem akarja eladni illetve a játékos se akar annyira eljönni...
Nálunk ezt Barto-ék elkuffantották avval, hogy úgy gondolták a 222M nagy pénz a teve húzogatónak, hát mint kiderült cseppet sem jelent problémát számukra!
400 - 500M kivásárlási árnál Neymar sem ficergett volna és lenne lepattanási lehetősége!
Sajnos, ez kezd a trend lenni, az elszabaduló árakról nem is beszélve!
háát, azért Verrattinál inkább csak szimplán megmondták neki: - nem mész sehová, mert még rosszul is járhatsz, ha sokat ugrálsz, mi úgysem engedünk el, mert "nincs kivásárlási árad" sem!Barcaforever írta: Ugyanez van Verratinál, kifizethetünk akármennyit, a klub nem akarja eladni illetve a játékos se akar annyira eljönni...
Őszintén szólva most nem ertem mit nem értesz. Mindenki tisztában van s kivasarlasi ár fogalmával. Csak ha épp akkora ez az összeg, hogy tenyleg lehetetlen kifizetni (400 Milla), akkor Neymarka hiába akarna elmenni, nincs csapat ami lerakná érte ezt a pénzt = marad a fenekén. Kb mint Verratti esete a túloldalt. Totál a klub kezében lenne minden kártya amíg érvényes szerződése van az adott játékosnak.Szerintem rossz oldalról közelíti meg ezt a kivásárlási ár témát sok ember. Az egy meghatározott ár, amit ha egy klub kifizet az adott spanyol klubnak és akkor részükről az adott üzlet letudva már csak a játékosom múlik az egész.
Nem azért megy el, mert vki kifizeti azt az összeget Ő meg bilincsbe verve nem tud mit tenni, hanem mert el akar menni, a 220 millió már magában is egy magas összeg... Ceballos 400 millió, és? Eladni úgyis 50-60 millióért adnék el.
Ha a PSG azt mondja, hogy ők kifizetik ezt, de Neymar nem akarna menni és mi se akarnánk eladni, akkor nem lenne átigazolás.
Ugyanez van Verratinál, kifizethetünk akármennyit, a klub nem akarja eladni illetve a játékos se akar annyira eljönni...
Hatalmas különbség van. Ha a PSG kifizeti és Neymar nem akar menni, akkor tényleg nem lesz igazolás, de akkor a klubnak kanyi beleszólása sincs, az olasznál pedig pont az ellenkezője, ha baromi nagy összeget fizetünk és ő is jönni akar a klubon múlik, hogy eladja-e.Barcaforever írta: Ha a PSG azt mondja, hogy ők kifizetik ezt, de Neymar nem akarna menni és mi se akarnánk eladni, akkor nem lenne átigazolás.
Ugyanez van Verratinál, kifizethetünk akármennyit, a klub nem akarja eladni illetve a játékos se akar annyira eljönni...
randomguy írta:Már úton van Barcelona felé. Saját maga rakta ki Instagramra.
Szerk.: Mondjuk lehet a pénzt hozza, amit Dubaiban kapott, hogy kivásárolja magát.
Szerk.: Bartomeuval összeülnek letisztázni az ügyet amint megérkezik. [tv3]
Szerintem rossz oldalról közelíti meg ezt a kivásárlási ár témát sok ember. Az egy meghatározott ár, amit ha egy klub kifizet az adott spanyol klubnak és akkor részükről az adott üzlet letudva már csak a játékosom múlik az egész.visca el barca írta:kb meg is válaszoltad a kérdésedet. bartoék nyomorultságáról csak annyit, hogy apuci ennyit szabott meg és kész. mondjuk az tény, hogy minden játékosunknak viccesen alacsony a kivásrlási ára...Stalkyard írta:Nálunk meg egy Neymar 220... mondjuk Sanszos hogy nem nagyon akart o se többet pont ezért... dehát akkor is, már rendesen fáj Bartomeu-ék nyomorultsága...
kb meg is válaszoltad a kérdésedet. bartoék nyomorultságáról csak annyit, hogy apuci ennyit szabott meg és kész. mondjuk az tény, hogy minden játékosunknak viccesen alacsony a kivásrlási ára...Stalkyard írta:Nálunk meg egy Neymar 220... mondjuk Sanszos hogy nem nagyon akart o se többet pont ezért... dehát akkor is, már rendesen fáj Bartomeu-ék nyomorultsága...
Benne lehet a Barzil válogatott és Messi?Barcaforever írta:Nem lehet, hogy alapít egy Neymar's friends FC-t!? És ezt jön népszerűsíteni Barcelonaba?