Ha Neymar a jövő barcájának a vezére, akkor elég szomorú az a jövő...Nero. írta:... és most eladjuk a második legjobb jatekosunkat, a jövő vezérét. Ez így nagyon bután néz ki.
Szíved szerint húzzon már el a fenébe, de közben meg sajnálnád? Kicsit tájidegennek érzem a gondolataid, annyira ellentmondásosak.
Vedd szépen sorba, mit művelt - vagy épp nem - az elmúlt hetekben, években.
Tényleg jelentős mennyiségű szurkoló fordít(ott?) neki hátat, mert nem képes tiszta vizet önteni a pohárba, kiállni, és elmondani, mi van, mi nincs. Ebben az esetben az teljesen mindegy, hogy ez magától, utasításra, szerződésbe/bármibe volt megfolgalmazva, mit tehet/mondhat/posztolhat és mit nem - mert ha bármi ilyen dolog is volt, az már azt jelenti, hogy "van ügy".
De akkor meg könyörgöm, ilyen vezér kell neked?
A vezér minden nyáron csinálja a feszkót?
Vizesflaskát rugdosson edzésen és szó nélkül hazamenjen?
Ugráljon labda felett, ha meg nem dől az ellen, akkor a földre?
Komolyan erre van szüksége a csapatnak, mint követendő példa?
Vagy akkor a vezért, mint olyat, légyszi fogalmazd már meg nekem, mert nagyon nem vágom...
És lécci ne takarózzon már senki az apukával.
Kedvencem azok a hozzászólások, amikben az van, hogy "szeritnem csak az apja van a háttérben, ő nyomatja ezt, befolyásolja azt, stb."
Ilyenkor mindig felteszem magamban a kérdést, hogy ismertek-e ti személyesen bármilyen 25 éves embert, és ha igen, rakjatok már mögé olyan élettapasztalatot, amikro anyagi javak miatt semmitől nem kell tartanod... igen, biztos apuka miatt csinál minden nagy duzzogva, amikor pediglen neki semmi kedve nem lenne hozzá.
Na mindegy... megy-marad, nekem mindegy, előbb-utób blépni fog innen az fix.
Én személyesen örülnék, ha már most.
Nem kell ő ide...