Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
lamademon
Barça B

2017.07.31. 15:27:05

Nero. írta:... és most eladjuk a második legjobb jatekosunkat, a jövő vezérét. Ez így nagyon bután néz ki.
Ha Neymar a jövő barcájának a vezére, akkor elég szomorú az a jövő...

Szíved szerint húzzon már el a fenébe, de közben meg sajnálnád? Kicsit tájidegennek érzem a gondolataid, annyira ellentmondásosak.

Vedd szépen sorba, mit művelt - vagy épp nem - az elmúlt hetekben, években.
Tényleg jelentős mennyiségű szurkoló fordít(ott?) neki hátat, mert nem képes tiszta vizet önteni a pohárba, kiállni, és elmondani, mi van, mi nincs. Ebben az esetben az teljesen mindegy, hogy ez magától, utasításra, szerződésbe/bármibe volt megfolgalmazva, mit tehet/mondhat/posztolhat és mit nem - mert ha bármi ilyen dolog is volt, az már azt jelenti, hogy "van ügy".

De akkor meg könyörgöm, ilyen vezér kell neked?

A vezér minden nyáron csinálja a feszkót?
Vizesflaskát rugdosson edzésen és szó nélkül hazamenjen?
Ugráljon labda felett, ha meg nem dől az ellen, akkor a földre?

Komolyan erre van szüksége a csapatnak, mint követendő példa?
Vagy akkor a vezért, mint olyat, légyszi fogalmazd már meg nekem, mert nagyon nem vágom...

És lécci ne takarózzon már senki az apukával.
Kedvencem azok a hozzászólások, amikben az van, hogy "szeritnem csak az apja van a háttérben, ő nyomatja ezt, befolyásolja azt, stb."
Ilyenkor mindig felteszem magamban a kérdést, hogy ismertek-e ti személyesen bármilyen 25 éves embert, és ha igen, rakjatok már mögé olyan élettapasztalatot, amikro anyagi javak miatt semmitől nem kell tartanod... igen, biztos apuka miatt csinál minden nagy duzzogva, amikor pediglen neki semmi kedve nem lenne hozzá.
Na mindegy... megy-marad, nekem mindegy, előbb-utób blépni fog innen az fix.
Én személyesen örülnék, ha már most.
Nem kell ő ide...
vinszentvega
Capitá del Barça

2017.07.31. 15:24:32

Nyiri81 írta:
Nero. írta:Pláne nem most. Hát arról volt szó hogy komolyan be erősítünk, egyelőre idehoztuk a zsákbamacska Semedot, ingyen kiszortuk Mathieut és most eladjuk a második legjobb jatekosunkat, a jövő vezérét. Ez így nagyon bután néz ki.
Neymar soha nem lesz vezér. Ha itt marad, akkor sem. Más karakter.
Nem védeni akarom, de te ezt honnan tudod? 25 éves... Miért ne válhatna belőle az?
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
csabimo
Capitá del Barça

2017.07.31. 15:21:44

Nero. írta:Kövezzetek meg, de én úgy vagyok vele hogy szivem szerint alig várom hogy elhúzzon már, de ha az eszemre hallgatok akkor remélem hogy valami csoda folytán itt marad vagy megpróbálnám itt marasztalni.
Egyszerűen nem lehet elengedni. Top 3 jatekos ha tetszik ha nem, minden adott hozzá hogy a világ legjobbja legyen és komoly marketinget jelent a klubnak.
a komoly marketinggel egyetértek, nem tudunk mit csinalni van egy kivasarlasi ára amit kifizetnek és lelép, sose lesz aranylabas egy francia bohocligábol, elzüllik párizsban a többi brazil nigger barátjával együtt!
Soha de soha nem lesz olyan hozzállása mint Messinek vagy cr7nek akik a karriert választották holmi pénzes arab tevehajcsár álmai helyett!
Egy percet sem szabad bánkodni rajta, Ronaldinho asszem nagyobb érvágas volt anno, mégis volt élet utánna is..
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.07.31. 15:21:15

Nero. írta:Pláne nem most. Hát arról volt szó hogy komolyan be erősítünk, egyelőre idehoztuk a zsákbamacska Semedot, ingyen kiszortuk Mathieut és most eladjuk a második legjobb jatekosunkat, a jövő vezérét. Ez így nagyon bután néz ki.
Neymar soha nem lesz vezér. Ha itt marad, akkor sem. Más karakter.
Csak is Puyol
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.07.31. 15:19:52

Nero. írta:Kövezzetek meg, de én úgy vagyok vele hogy szivem szerint alig várom hogy elhúzzon már, de ha az eszemre hallgatok akkor remélem hogy valami csoda folytán itt marad vagy megpróbálnám itt marasztalni.
Egyszerűen nem lehet elengedni. Top 3 jatekos ha tetszik ha nem, minden adott hozzá hogy a világ legjobbja legyen és komoly marketinget jelent a klubnak.

Pláne nem most. Hát arról volt szó hogy komolyan be erősítünk, egyelőre idehoztuk a zsákbamacska Semedot, ingyen kiszortuk Mathieut és most eladjuk a második legjobb jatekosunkat, a jövő vezérét. Ez így nagyon bután néz ki.

Ez kétségtelenül így van. Mérges vagyok rá, és ilyen felfogással jobb ha megy, de a legjobb az lenne ha itt is rossz lenne a fax, és valahogy itt maradna, és helyre rázódna fejben...

Ehhez képest az lesz a valóság lehet az lesz hogy még hetekig húzódik, Coutinhot és egyéb kalibert nem tudunk hozni mert majd úgy augusztus közepén lesz elintézve a Neymar transzfer, és konkrétan Semedon kívül gyengült kerettel mehetünk a szezonnak...Nem túl szép kilátások, ne így legyen, de a PSG érdeke is hogy egész nyárig elhúzódjon, így gyengüljön még jobban az a klub aki 3-madjára ejti ki őket.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.07.31. 15:08:35

Kövezzetek meg, de én úgy vagyok vele hogy szivem szerint alig várom hogy elhúzzon már, de ha az eszemre hallgatok akkor remélem hogy valami csoda folytán itt marad vagy megpróbálnám itt marasztalni.

Pláne nem most. Hát arról volt szó hogy komolyan be erősítünk, egyelőre idehoztuk a zsákbamacska Semedot, ingyen kiszortuk Mathieut és most eladjuk a második legjobb jatekosunkat, a jövő vezérét. Ez így nagyon bután néz ki.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Tomsa
Entrenador del Barça

2017.07.31. 14:53:03

PSG have authorisation from the local government to parade likely signing Neymar through the streets of Paris, according to Europe 1. @GFFN

Ha már kupákat nem tudnak ünnepelni :mrgreen:
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.31. 14:37:05

vinszentvega írta:
Nervo írta:Neymar, who is currently in China after flying from US, will set off to Qatar tomorrow and undergo his medicals for PSG there. [l'equipe]

Amit már eddig is sejtettünk. :? Csak minél hamarabb legyen már vége, így Roberték is el tudják kezdeni a munkát. :?
Ez ugyan az a hiteles lap, amelyik júniusban már Cé-t is várta másnapra aláírni?

Nur info: Replay cuccokat promózik épp Kínában. Ami továbbra is a Barca játékosainak egyik fő urban clothes beszállítója... Most akkor hogy van ez? :^o [-X
Komoly újságírók és a PSG vezetői nyilatkozták le, hogy Neymar átigazolása folyamatban van, egy létező ügy. CR7 csak műbalhét rendezett, hogy elterelje a figyelmet az adóügyeiről, melyek miatt azt hiszem, épp ma áll(t) bíróság elé.

Nem mondta senki, hogy Neymar átigazolt a PSG-hez, de van alapja a híreszteléseknek.
A kínai út meg rég be volt tervezve, mivel Neymarnak szerződése van arról, hogy odamegy haknizni még a Barca színeiben. Emellett ma még Barcelona játékosnak kell lennie, és akkor megkapnak egy komoly összeget hűségbónusz címen.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Rinku
Director del Fútbol

2017.07.31. 14:15:00

vinszentvega írta:Nur info: Replay cuccokat promózik épp Kínában. Ami továbbra is a Barca játékosainak egyik fő urban clothes beszállítója... Most akkor hogy van ez? :^o [-X
Messi az Adidas legfőbb szponzora, mégsem ír a héten alá a Manchesterhez. Neymar is kap egy mocskosul nagy összeget, csak mert vigyorog, pont ahogy Messi is. Nem kell belelátni semmi többet.
Football, bloody hell. /SAF/
Veidt_madridista
Madridista

2017.07.31. 13:57:43

optimus írta: De eddig ez az első konkrét hír aminek valami alapja is van az egésszel kapcsolatban. A hírek nagyrésze olyan volt mint amit tegnap betoltak, hogy Neymar állítólag 15 percet volt a real öltözőjében, ahol elbúcsúzott a madridiaktól, mondván ő megy a PSGbe. ebből ami tény lehetett az az hogy elment az ajtó előtt.

Kb annyi tény volt ebben a hírben mint ha az írták volna hogy "Neymar és Messi tovább maradtak az öltözőben mint mindenki más, egy helyszíni szemtanú a következőképpen örökítette meg az eseményeket: az egész ügy egyelőe egy totális kérdőjel, multhéten még úgyvolt h szinte tuti hogy marad, majd jött 1 video ahol összementek Semedoval -> 10000% hogy megy, az hogy amikor lement a pályáról átölelte már nem hírértékű, meg se történt
van videó is arról, ahogy Neymar bemegy az öltözőbe, aztán kijön két madridi mezzel. az egyik Ramosé volt. főleg Marcelóval és Casemiróval beszélt, meg Zidane-nal néhány szót.
https://as.com/videos/2017/07/30/portad ... 25175.html" target="_blank
Kép
vinszentvega
Capitá del Barça

2017.07.31. 13:55:12

Nervo írta:Neymar, who is currently in China after flying from US, will set off to Qatar tomorrow and undergo his medicals for PSG there. [l'equipe]

Amit már eddig is sejtettünk. :? Csak minél hamarabb legyen már vége, így Roberték is el tudják kezdeni a munkát. :?
Ez ugyan az a hiteles lap, amelyik júniusban már Cé-t is várta másnapra aláírni?

Nur info: Replay cuccokat promózik épp Kínában. Ami továbbra is a Barca játékosainak egyik fő urban clothes beszállítója... Most akkor hogy van ez? :^o [-X
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vinszentvega 2017.07.31. 14:06:37-kor.
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
csabimo
Capitá del Barça

2017.07.31. 13:54:44

Varatrix írta:
visca el barca írta:azért az 200+adó nem úgy működik, hogy ütsz egy entert és jön a pénz. sanszos h a tevehajcsárok aug végéig elhúzzák és akkor leshetünk...
Nem hiszem hogy emiatt, addig nem tudnánk nyélbe ütni az átigazolásainkat.

Szerintem ezeket az összegeket nem egy utalással oldják meg. Írnak egy szerződést gondolom amibe konrétan le van írva mikor, meddig, milyen részletekbe, hova, milyen banknál milyen árfolyamon stb stb...

Érdekes lehet egy ilyen szerződés... felér egy Deviza hitellel

Tehát kicsit bagatelizálva, de egy aláírt szerződést már lehet lengetni mondjuk a Liverpoolnak, hogy: "ki fogunk tudni fizetni titeket".

Igy van nem azert nem igazolunk mert Neymarért várjuk a nagy lovét, hanem tehetlen szerencsétlen a vezetőség ezzel a birka Roberttel az élen.. pénz van, hiszen Verrattiert is kitettek volna 80-100 milliot ez fix..
Én már kezdek parázni, maradt 1 honapunk, az nem sok, konkrétan 4 hét :D arrol nem is beszélve hogy mindjart szupercup, a bajnoksag is indul, es a töltelék is a nyakunkon, eladni is kellene Munir Rafinha Gomes Turan ?? Vagy mindenki marad és megküzdenek Neymar posztjáért :D
Az a jo ha nem veszünk senkit legalabb nem kell összeszokjon a csapat, Gomes amugy is robbant idén ;)
A 200% hogy Ney marad nyiltkozatot tevő alelnök mielöbb mondjon le, ha Ney mégsem marad! Ennyire azért ne legyen jol informált egy alelnök vicc..
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.31. 13:52:39

https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 6885371909" target="_blank

A PSG esetében megbízható Paris United szerint Neymart holnap hivatalosan is bejelentik. Remélhetőleg akkor a pénz is megérkezik és felforgathatjuk az összes európai nagycsapatot :D
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
zknym
Jugador del Barça

2017.07.31. 13:43:49

recrea írta:
visca el barca írta:azért az 200+adó nem úgy működik, hogy ütsz egy entert és jön a pénz. sanszos h a tevehajcsárok aug végéig elhúzzák és akkor leshetünk...
Meglepődnék, ha egyáltalán egyben kicsengetnék ezt.
nem írtam, olyasmit, hogy egy enter az utalás (mert valójában egy kattintás :)), hanem azt, hogy valóban fizessék ki és kész, nem részletekben illetve fél éves határidővel. Ha van olaj, van pénz ha nagy a szájuk akkor tegyék is meg amit pletykálnak (mert a legtöbb hír spekuláció és feltételezés továbbra is) és fizessék ki nagymellénnyel.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2017.07.31. 13:30:16

Pofám leszakad. Mennyire elkorcsult ez a tetves futball. Hol vannak már a Tottik meg Puyolok. :cry:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2017.07.31. 13:28:24

LG írta:
La Pulga írta:Engem csak az zavar, hogy ők simán el tudják hozni a legjobb játékosunkat minimális erőfeszítéssel, nekünk meg több hónapnyi térdeléssel se adnák oda Verrattit.
Nagyon remélem, hogy csak elgépelted. #-o
Igazából csak az egyik maradt ki :)
Varatrix
Director del Fútbol

2017.07.31. 13:26:24

Nem hiszem hogy emiatt, addig nem tudnánk nyélbe ütni az átigazolásainkat.

Szerintem ezeket az összegeket nem egy utalással oldják meg. Írnak egy szerződést gondolom amibe konrétan le van írva mikor, meddig, milyen részletekbe, hova, milyen banknál milyen árfolyamon stb stb...

Érdekes lehet egy ilyen szerződés... felér egy Deviza hitellel... :mrgreen:

Tehát kicsit bagatelizálva, de egy aláírt szerződést már lehet lengetni mondjuk a Liverpoolnak, hogy: "ki fogunk tudni fizetni titeket".
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
recrea
Llegenda del Barça

2017.07.31. 13:20:37

visca el barca írta:
zknym írta:szerintem a vezetőség akkor kezd majd el költekezni és 100milliókkal dobálózni ha Neymar kivásárlási ára valóban befolyik, nagyon magas összeg, és lehet a cikkekkel dobálózni, de amíg ez nem történik meg szerintem nagy igazolás nem lesz.
azért az 200+adó nem úgy működik, hogy ütsz egy entert és jön a pénz. sanszos h a tevehajcsárok aug végéig elhúzzák és akkor leshetünk...
Meglepődnék, ha egyáltalán egyben kicsengetnék ezt.
Nervo
Capitá del Barça

2017.07.31. 13:12:08

Neymar, who is currently in China after flying from US, will set off to Qatar tomorrow and undergo his medicals for PSG there. [l'equipe]

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.31. 13:06:32

zknym írta:szerintem a vezetőség akkor kezd majd el költekezni és 100milliókkal dobálózni ha Neymar kivásárlási ára valóban befolyik, nagyon magas összeg, és lehet a cikkekkel dobálózni, de amíg ez nem történik meg szerintem nagy igazolás nem lesz.
azért az 200+adó nem úgy működik, hogy ütsz egy entert és jön a pénz. sanszos h a tevehajcsárok aug végéig elhúzzák és akkor leshetünk...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2017.07.31. 13:04:13

La Pulga írta:Engem csak az zavar, hogy ők simán el tudják hozni a legjobb játékosunkat minimális erőfeszítéssel, nekünk meg több hónapnyi térdeléssel se adnák oda Verrattit.
Egészen más helyzet, mert náluk nincs kivásárlási ár, illetve azért nemhiszem hogy a klub bárkire kipengetne egy 200 millás tételt.

Végül ha mégis megtennék, akkor az lenne a bajunk, hogy miért fizettünk ennyi pénzt érte.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
zknym
Jugador del Barça

2017.07.31. 13:00:13

szerintem a vezetőség akkor kezd majd el költekezni és 100milliókkal dobálózni ha Neymar kivásárlási ára valóban befolyik, nagyon magas összeg, és lehet a cikkekkel dobálózni, de amíg ez nem történik meg szerintem nagy igazolás nem lesz.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.07.31. 12:44:20

Chino írta:Ebbe a Neymar sagaban már nem is az a legrosszabb, hogy elveszítünk egy baromi fontos játékost, hanem az igazolásokkal nem tudunk haladni. Ha lécelt volna már nézelődhetnénk a pótlásra valakit, amit ha el is kezdünk nem 2 nap lesz. Gondolok itt egy Dembelé stb. féle emberkére. Már az is csoda lesz, ha addig meg tudjuk szerezni Coutinhot. (már ha sikerül egyáltalán)
Sajnos nagyon a párizsiak kezében vagyunk, mert megtehetik, hogy csak az uccsó pillanatban lökik ki a kivásárlási árat, akkor meg hajunkra kenhetjük a pénzt, max hozunk egy Paulinhot.
Én még mindig azt szeretném ha maradna, de ezt már csak szándékos időhúzásnak és nem tényleges tárgyalásoknak érzem.
Egyetértek.

Próbáljuk magunkat olyanokkal vigasztalni, hogy Coutinhot leigazoljuk KP-ra, meg esetleg még egy épkézláb embert leigazolunk Neymar pótlására, valóság meg az lesz hogy szerintem augusztus közepe-végéig el fog húzódni az ügy és kb. semmi normális emberke nem jön...
Chino
Llegenda del Barça

2017.07.31. 12:40:12

Ebbe a Neymar sagaban már nem is az a legrosszabb, hogy elveszítünk egy baromi fontos játékost, hanem az igazolásokkal nem tudunk haladni. Ha lécelt volna már nézelődhetnénk a pótlásra valakit, amit ha el is kezdünk nem 2 nap lesz. Gondolok itt egy Dembelé stb. féle emberkére. Már az is csoda lesz, ha addig meg tudjuk szerezni Coutinhot. (már ha sikerül egyáltalán)
Sajnos nagyon a párizsiak kezében vagyunk, mert megtehetik, hogy csak az uccsó pillanatban lökik ki a kivásárlási árat, akkor meg hajunkra kenhetjük a pénzt, max hozunk egy Paulinhot.
Én még mindig azt szeretném ha maradna, de ezt már csak szándékos időhúzásnak és nem tényleges tárgyalásoknak érzem.
Forca Barca!!!!
optimus
Jugador del Barça

2017.07.31. 12:20:29

palesz77 írta:
vinszentvega írta:Bocs egy OFF összeesküvés elmélet from my side: Mi van ha ez az egész story arra megy, hogy megbuktassák a vezetőséget???
Kik? Mert a Sport és főleg a Mundo pont hogy az ő kezükben, a francia sajtónak és a brazilnak meg nem érdeke a buktatás. A játékosoknak meg szintén nem értem miért lenne, főleg Neymaréknak, akik ott fejik meg őket ahol nem szégyellik.

De hogy te is elhidd kicsit:
Nasser Al-Khelaifi (PSG chairman): "The transfer of Neymar's transfer to PSG is going very well. I'm confident."
De eddig ez az első konkrét hír aminek valami alapja is van az egésszel kapcsolatban. A hírek nagyrésze olyan volt mint amit tegnap betoltak, hogy Neymar állítólag 15 percet volt a real öltözőjében, ahol elbúcsúzott a madridiaktól, mondván ő megy a PSGbe. ebből ami tény lehetett az az hogy elment az ajtó előtt.

Kb annyi tény volt ebben a hírben mint ha az írták volna hogy "Neymar és Messi tovább maradtak az öltözőben mint mindenki más, egy helyszíni szemtanú a következőképpen örökítette meg az eseményeket: az egész ügy egyelőe egy totális kérdőjel, multhéten még úgyvolt h szinte tuti hogy marad, majd jött 1 video ahol összementek Semedoval -> 10000% hogy megy, az hogy amikor lement a pályáról átölelte már nem hírértékű, meg se történt
Válasz küldése