Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Neymar a jövő barcájának a vezére, akkor elég szomorú az a jövő...Nero. írta:... és most eladjuk a második legjobb jatekosunkat, a jövő vezérét. Ez így nagyon bután néz ki.
Nem védeni akarom, de te ezt honnan tudod? 25 éves... Miért ne válhatna belőle az?Nyiri81 írta:Neymar soha nem lesz vezér. Ha itt marad, akkor sem. Más karakter.Nero. írta:Pláne nem most. Hát arról volt szó hogy komolyan be erősítünk, egyelőre idehoztuk a zsákbamacska Semedot, ingyen kiszortuk Mathieut és most eladjuk a második legjobb jatekosunkat, a jövő vezérét. Ez így nagyon bután néz ki.
a komoly marketinggel egyetértek, nem tudunk mit csinalni van egy kivasarlasi ára amit kifizetnek és lelép, sose lesz aranylabas egy francia bohocligábol, elzüllik párizsban a többi brazil nigger barátjával együtt!Nero. írta:Kövezzetek meg, de én úgy vagyok vele hogy szivem szerint alig várom hogy elhúzzon már, de ha az eszemre hallgatok akkor remélem hogy valami csoda folytán itt marad vagy megpróbálnám itt marasztalni.
Egyszerűen nem lehet elengedni. Top 3 jatekos ha tetszik ha nem, minden adott hozzá hogy a világ legjobbja legyen és komoly marketinget jelent a klubnak.
Neymar soha nem lesz vezér. Ha itt marad, akkor sem. Más karakter.Nero. írta:Pláne nem most. Hát arról volt szó hogy komolyan be erősítünk, egyelőre idehoztuk a zsákbamacska Semedot, ingyen kiszortuk Mathieut és most eladjuk a második legjobb jatekosunkat, a jövő vezérét. Ez így nagyon bután néz ki.
Nero. írta:Kövezzetek meg, de én úgy vagyok vele hogy szivem szerint alig várom hogy elhúzzon már, de ha az eszemre hallgatok akkor remélem hogy valami csoda folytán itt marad vagy megpróbálnám itt marasztalni.
Egyszerűen nem lehet elengedni. Top 3 jatekos ha tetszik ha nem, minden adott hozzá hogy a világ legjobbja legyen és komoly marketinget jelent a klubnak.
Pláne nem most. Hát arról volt szó hogy komolyan be erősítünk, egyelőre idehoztuk a zsákbamacska Semedot, ingyen kiszortuk Mathieut és most eladjuk a második legjobb jatekosunkat, a jövő vezérét. Ez így nagyon bután néz ki.
Komoly újságírók és a PSG vezetői nyilatkozták le, hogy Neymar átigazolása folyamatban van, egy létező ügy. CR7 csak műbalhét rendezett, hogy elterelje a figyelmet az adóügyeiről, melyek miatt azt hiszem, épp ma áll(t) bíróság elé.vinszentvega írta:Ez ugyan az a hiteles lap, amelyik júniusban már Cé-t is várta másnapra aláírni?Nervo írta:Neymar, who is currently in China after flying from US, will set off to Qatar tomorrow and undergo his medicals for PSG there. [l'equipe]
Amit már eddig is sejtettünk.Csak minél hamarabb legyen már vége, így Roberték is el tudják kezdeni a munkát.
Nur info: Replay cuccokat promózik épp Kínában. Ami továbbra is a Barca játékosainak egyik fő urban clothes beszállítója... Most akkor hogy van ez?![]()
Messi az Adidas legfőbb szponzora, mégsem ír a héten alá a Manchesterhez. Neymar is kap egy mocskosul nagy összeget, csak mert vigyorog, pont ahogy Messi is. Nem kell belelátni semmi többet.vinszentvega írta:Nur info: Replay cuccokat promózik épp Kínában. Ami továbbra is a Barca játékosainak egyik fő urban clothes beszállítója... Most akkor hogy van ez?![]()
van videó is arról, ahogy Neymar bemegy az öltözőbe, aztán kijön két madridi mezzel. az egyik Ramosé volt. főleg Marcelóval és Casemiróval beszélt, meg Zidane-nal néhány szót.optimus írta: De eddig ez az első konkrét hír aminek valami alapja is van az egésszel kapcsolatban. A hírek nagyrésze olyan volt mint amit tegnap betoltak, hogy Neymar állítólag 15 percet volt a real öltözőjében, ahol elbúcsúzott a madridiaktól, mondván ő megy a PSGbe. ebből ami tény lehetett az az hogy elment az ajtó előtt.
Kb annyi tény volt ebben a hírben mint ha az írták volna hogy "Neymar és Messi tovább maradtak az öltözőben mint mindenki más, egy helyszíni szemtanú a következőképpen örökítette meg az eseményeket:az egész ügy egyelőe egy totális kérdőjel, multhéten még úgyvolt h szinte tuti hogy marad, majd jött 1 video ahol összementek Semedoval -> 10000% hogy megy, az hogy amikor lement a pályáról átölelte már nem hírértékű, meg se történt
Ez ugyan az a hiteles lap, amelyik júniusban már Cé-t is várta másnapra aláírni?Nervo írta:Neymar, who is currently in China after flying from US, will set off to Qatar tomorrow and undergo his medicals for PSG there. [l'equipe]
Amit már eddig is sejtettünk.Csak minél hamarabb legyen már vége, így Roberték is el tudják kezdeni a munkát.
Varatrix írta:Nem hiszem hogy emiatt, addig nem tudnánk nyélbe ütni az átigazolásainkat.visca el barca írta:azért az 200+adó nem úgy működik, hogy ütsz egy entert és jön a pénz. sanszos h a tevehajcsárok aug végéig elhúzzák és akkor leshetünk...
Szerintem ezeket az összegeket nem egy utalással oldják meg. Írnak egy szerződést gondolom amibe konrétan le van írva mikor, meddig, milyen részletekbe, hova, milyen banknál milyen árfolyamon stb stb...
Érdekes lehet egy ilyen szerződés... felér egy Deviza hitellel
Tehát kicsit bagatelizálva, de egy aláírt szerződést már lehet lengetni mondjuk a Liverpoolnak, hogy: "ki fogunk tudni fizetni titeket".
nem írtam, olyasmit, hogy egy enter az utalás (mert valójában egy kattintásrecrea írta:Meglepődnék, ha egyáltalán egyben kicsengetnék ezt.visca el barca írta:azért az 200+adó nem úgy működik, hogy ütsz egy entert és jön a pénz. sanszos h a tevehajcsárok aug végéig elhúzzák és akkor leshetünk...
Igazából csak az egyik maradt kiLG írta:Nagyon remélem, hogy csak elgépelted.La Pulga írta:Engem csak az zavar, hogy ők simán el tudják hozni a legjobb játékosunkat minimális erőfeszítéssel, nekünk meg több hónapnyi térdeléssel se adnák oda Verrattit.![]()
Nem hiszem hogy emiatt, addig nem tudnánk nyélbe ütni az átigazolásainkat.visca el barca írta:azért az 200+adó nem úgy működik, hogy ütsz egy entert és jön a pénz. sanszos h a tevehajcsárok aug végéig elhúzzák és akkor leshetünk...
Meglepődnék, ha egyáltalán egyben kicsengetnék ezt.visca el barca írta:azért az 200+adó nem úgy működik, hogy ütsz egy entert és jön a pénz. sanszos h a tevehajcsárok aug végéig elhúzzák és akkor leshetünk...zknym írta:szerintem a vezetőség akkor kezd majd el költekezni és 100milliókkal dobálózni ha Neymar kivásárlási ára valóban befolyik, nagyon magas összeg, és lehet a cikkekkel dobálózni, de amíg ez nem történik meg szerintem nagy igazolás nem lesz.
azért az 200+adó nem úgy működik, hogy ütsz egy entert és jön a pénz. sanszos h a tevehajcsárok aug végéig elhúzzák és akkor leshetünk...zknym írta:szerintem a vezetőség akkor kezd majd el költekezni és 100milliókkal dobálózni ha Neymar kivásárlási ára valóban befolyik, nagyon magas összeg, és lehet a cikkekkel dobálózni, de amíg ez nem történik meg szerintem nagy igazolás nem lesz.
Egészen más helyzet, mert náluk nincs kivásárlási ár, illetve azért nemhiszem hogy a klub bárkire kipengetne egy 200 millás tételt.La Pulga írta:Engem csak az zavar, hogy ők simán el tudják hozni a legjobb játékosunkat minimális erőfeszítéssel, nekünk meg több hónapnyi térdeléssel se adnák oda Verrattit.
Egyetértek.Chino írta:Ebbe a Neymar sagaban már nem is az a legrosszabb, hogy elveszítünk egy baromi fontos játékost, hanem az igazolásokkal nem tudunk haladni. Ha lécelt volna már nézelődhetnénk a pótlásra valakit, amit ha el is kezdünk nem 2 nap lesz. Gondolok itt egy Dembelé stb. féle emberkére. Már az is csoda lesz, ha addig meg tudjuk szerezni Coutinhot. (már ha sikerül egyáltalán)
Sajnos nagyon a párizsiak kezében vagyunk, mert megtehetik, hogy csak az uccsó pillanatban lökik ki a kivásárlási árat, akkor meg hajunkra kenhetjük a pénzt, max hozunk egy Paulinhot.
Én még mindig azt szeretném ha maradna, de ezt már csak szándékos időhúzásnak és nem tényleges tárgyalásoknak érzem.
De eddig ez az első konkrét hír aminek valami alapja is van az egésszel kapcsolatban. A hírek nagyrésze olyan volt mint amit tegnap betoltak, hogy Neymar állítólag 15 percet volt a real öltözőjében, ahol elbúcsúzott a madridiaktól, mondván ő megy a PSGbe. ebből ami tény lehetett az az hogy elment az ajtó előtt.palesz77 írta:Kik? Mert a Sport és főleg a Mundo pont hogy az ő kezükben, a francia sajtónak és a brazilnak meg nem érdeke a buktatás. A játékosoknak meg szintén nem értem miért lenne, főleg Neymaréknak, akik ott fejik meg őket ahol nem szégyellik.vinszentvega írta:Bocs egy OFF összeesküvés elmélet from my side: Mi van ha ez az egész story arra megy, hogy megbuktassák a vezetőséget???
De hogy te is elhidd kicsit:
Nasser Al-Khelaifi (PSG chairman): "The transfer of Neymar's transfer to PSG is going very well. I'm confident."