soadroli írta: ↑2021.11.17. 12:38:51
Barça have quietly worked on signing Karim Adeyemi for a long time. The club believe he'll leave Salzburg for €30m + variables. [Mundo Deportivo]
Mondjuk tacskó létére nem olcsó, de több értelmét látom, mint, hogy a mi anyagi helyzetünkben elkezdünk izmozni a 300 milliós Haaland után. (Kiröhögnek.

)
Egyénként a tudom, hogy mindenki rá van indulva a saját nevelésű játékosainkra, de pl. pont a Salzburgot nézve ez a Sucic, meg ez a Camara, egy nagyon ügyes gyerek (mondjuk kp. pont nem kell), Kristensen szerintem jobb jobb hátvéd, mint Dest, vagy nézhetnénk a Lipcséből Mukielét is, de mondjuk az Ajaxból Antony se lenne egy utolsó húzás( bár rá elvileg a PSG és a Totthanam is mászik).
Igazából Xavi egyik nagy feladata szerintem a jobb oldal újjáépítése lesz, meg egy értelmes csatár idehozatala. Mert ezt hozott anyagból nem fogjuk tudni megoldani.
Egyébként csak úgy tudjuk magunkat helyre hozni, ha csinálunk ilyen minimál áras vételeket, tehát tulajdonképp elhozzuk a nagy tehetséget mielőtt az Ajax, a Dortmund, a Lipcse rájuk nyúl. Mert ezekből a csapatokból már 100-200 millió körül fognak távozni és sajnos, az Már a PSG, City árfekvése.