Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem a kvalitásait vitattam.bence0330 írta: ↑2021.12.21. 09:26:07Pont annyira peremember, mint náluk Fati - értsd, sérült október óta, nyilván nem volt esélye 25 meccset játszani. Amíg egészséges volt, sokszor klasszis játékosokkal szemben kapott lehetőségeket: poszttól függően Sterling, Jesus, Mahrez. Többször kezdett, mint ahányszor nem.
Ráadásul ahogy Chino írta, kivételesen ő TÉNYLEG olyan játékos, aki mindkét szélen elvan, és a középcsatárt is nagyon élvezi. És mivel a Citynek hasonló erényekkel bíró szélső és csatár kell, mint nekünk, ez nem rossz jel.
??
Igen, EGnel is mindig magyarazva volt a bizonyitvany: serult, taktikai okokbol maradt ki, azert nem jatszik mert nem hosszabbit blablabla. Azota tudjuk h nem egy city, hanem egy burnley szintet se ut meg.csababarca írta: ↑2021.12.21. 06:28:44Nem peremember?:D 5 meccsen játszott a szezonban.
Akkor ki a peremember?
Mondjuk EG se volt peremember, mint tudjuk.
Egyáltalán nem peremember. Sokszor Sterlinget, Mahrezt, Gabriel Jesust szorította padra 20 évesen.. Ahol olyan bő keret, mint a Citynél azt is nehéz megállapítani, hogy ki a standard kezdő.Camp Nou99 írta: ↑2021.12.20. 18:37:52Én se értem hogy Xavi mit lát a Citynél peremember szerepkörben lévő emberben. Lásd Garcia gyereket, persze hogy lemondtak róla,hiszen annyira kutyaütő hogy az valami elképesztő.
Én se értem hogy Xavi mit lát a Citynél peremember szerepkörben lévő emberben. Lásd Garcia gyereket, persze hogy lemondtak róla,hiszen annyira kutyaütő hogy az valami elképesztő.
Most komolyan nekunk kell gorcsolni vele? A sevilla tulajdona, passzoljak ok el vhova ahova akarjak.
Egyetértek, csak úgy lehet keresnivalónk komolyabb szinten, ha a védelmet megerősítjük. Az Elche ellen tudunk többet lőni, mint amennyit kapunk, de erősebb ellenfelek ellen nem alapozhatunk erre.
Mert a fiatalok közül egyedül Fati gólerős, akinek ráadásul voltak bőven sérülései az utóbbi időben. Jelenleg nekünk pedig Cavani a megfizethető kategória, de ő is csak akkor, ha nem kér túl magas fizetést.
Az az igazság hogy Lenglet nel is jobb,vagy minimum egy szint (és lehet nem nevetgel egy bl csoportbol való kiesés után ) Szóval nem akkora hülyeség ez mint először hangzik. És ha esetleg mondjuk a franciát több pénzért el tudnánk adni, mint amennyiért jönne Bartra, vagy kevesebb fizuert jönne, simán megérné.
Komolyan mondom, hogy Pedro visszahozatalán meg se lepődnék már…
Kicsit szomorú azért, hogy az egyik legnagyobb ígéretnek volt kikiáltva, és mi lett belőle. Vajon mi csúszhatott ennyire félre nála?
Ők szerintem nagyon drágák, futó szerződésük van kivásárlási árral (800.000 ill. 2,4 millió euró).
Felkészül Bojan, Muniesa…