Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Piquével belső forrásokra hiovatkozva azt hozta le a Mundo, hogy szinte teljes a megállapodás, sőt még komolyabb csökkenés is benne van mint amivel előzetesen számoltak. A médiák egyöntetűen arról számolnak be, hogy Umtitivel ezzel párhuzamosan tárgyalnak, Alemany, Koemannal együtt megmondta, hogy itt nem számítanak rá, többek között ezért is hanyagolták a legutóbbi felkészülési meccsen. Vannak érdeklődők, de a francia azt mondja, hogy őt nem érdeklik, mindenképp maradni akar. (gondolom nem óhajt bércsökkentésbe belemenni)Sonoma írta: ↑2021.08.03. 11:04:19
“Sok játékossal tárgyalási szakaszban vagyunk, hogy megállapodjunk, és láttuk, hogy a klubot a személyes érdekeik fölé helyezik, ezt szeretném megköszönni nekik."
Ezek szerint még mindig nincs végleges megállapodás a kapitányokkal ( én lassan már inkább léhűtőknek mondanám). Alba ( Titinho hírei szerint) már be is intett.
Van egy olyan érzésem Moribával kapcsolatban, hogy vele csak azért keménykedik Laporta, mert az ő távozásával (eligazolásával) pénzt látna a klub, amit nyíltan meg nem mondhatja el. Nagy a baj.
Amikor példát statuálsz, nem azt nézed, hogyan jössz ki jól, hanem a többiekre nézve legyen intő példa. Az Arsenal már rég elengedte ( leírta) pénzügyileg ezt a játékost. Tudták, hogy bebukták ezt a hosszabbítást vele ( utána kezdett rendesen visszaesni a teljesítménye). Mellesleg csak nyárig kellett fizetni az Arsenalnak, azaz egy félévet.sansz írta: ↑2021.08.03. 10:56:09Aha, példa az Arsenal? Özil csillagászati fizetésének 90százalékát még akkoris fizette a klub,amikor már a Fenerben játszott.Sonoma írta: ↑2021.08.02. 21:33:26
Minek menne el akkor, ha így is kap játéklehetőséget?
Én példaértékűnek tartom Özil esetét az Arsenalnál. Szólt a vezetőség, hogy keressen csapatot magának, ő nemet mondott erre, mert jól érzi magát ott. Ilyeneket nyilatkozott, hogy vissza akarja küzdeni magát a csapatba (kezet foghatna Pikével) blablabla. Persze neki is csillagászati fizetést volt, ami miatt maradni akart, nulla teljesítményért.
Ezután a vezetőség nem nevezte se a bajnokságban, se a kupákban, jelezve bármit tesz, nem fog játszani. Le is nullázta a pályafutását.
Szerintem pont nem ment semmire a keménykedéssel az Arsenal.
Szerintem Özil egy kissé sötét, érzelmileg instabil,de nem rosszindulatú srác. Sosem csíptem annyira Wengert,de ő atyai kedvességgel tudott vele bánni és mindig kihúzta a hullámvölgyekből. Özillel így kellett volna bánni,nem keménykedni. Mellesleg Wenger is valami hasonlót mondott,hogy szerető közegre van szüksége és azt a Fenerben meg fogja kapni. Ez van, nem könnyű az emberekkel bánni, nem mondom,hogy mindig van jobb módszer, de a keménykedés már egy kétségbeesett lépés általában.
Aha, példa az Arsenal? Özil csillagászati fizetésének 90százalékát még akkoris fizette a klub,amikor már a Fenerben játszott.Sonoma írta: ↑2021.08.02. 21:33:26
Minek menne el akkor, ha így is kap játéklehetőséget?
Én példaértékűnek tartom Özil esetét az Arsenalnál. Szólt a vezetőség, hogy keressen csapatot magának, ő nemet mondott erre, mert jól érzi magát ott. Ilyeneket nyilatkozott, hogy vissza akarja küzdeni magát a csapatba (kezet foghatna Pikével) blablabla. Persze neki is csillagászati fizetést volt, ami miatt maradni akart, nulla teljesítményért.
Ezután a vezetőség nem nevezte se a bajnokságban, se a kupákban, jelezve bármit tesz, nem fog játszani. Le is nullázta a pályafutását.
Az addig oké, hogy lehet majd nevezni még érkező játékost, viszont jövő hétvégén indul a La Liga. Vasárnap már a Soci ellen játszunk, ezért kell péntekre elküldeni egy olyan névsort a La Ligának a keretről ami belefér a fizetési sapkába.Kalapos írta: ↑2021.08.03. 09:10:36Köszi a híreket, Alba mehet a fenébe
De, engem aztán nem izgat aug 13...
Az átigazolási piac 31-én zárul nem? Szabadonigazolható játékost is addig lehet szerződtetni.
Lehet az első pár fordulóban nem játszik Messi, ok, de hivatalosan semmi akadálya annak se hogy 31. éjfélkor igazoljuk le, és utána kapjon játékengedélyt.
Ez a siettetés és dráma hülyeség nem? Ne menjünk bele [auto_cenzúra] üzletekbe csak hogy egy fáradt, alapozást évek óta kihagyó Leo kezdhessen az amúgy is altató jellegű első pár fordulóban.
No para szerintem.
Köszi a híreket, Alba mehet a fenébe
.Szerintem Németországban vagy Angliában nem tudna kialakulni egy ilyen teljesen absztrakt hierarchia, és ha mégis kialakulna, szerintem úgy hajítanának ki minden ilyen ingyenélőt, hogy lábuk se érné többet a kiscsapatok pályájának gyepét sem
Én még reménykedem, hogy szeretnének valami olyan látszatot kelteni, hogy nem adjuk el egy tekercs palacsintáért a játékosainkat, mint tavaly nyáron, és akkor hátha bejön 1-2 igazi ajánlat a piacképesebb játékosaink iránt (Griez, Lenglet, Cou). De ha igen, akkor ez eléggé kétélű fegyver, veszélyes is lehet, ha xy érdeklődő végül megvesz valaki mást, és már nem is érdeklődik.Sinya22 írta: ↑2021.08.02. 20:01:11Srácok fogunk egyáltalán eladni valakit? Most itt nem is Lenglet vagy Roberto a kérdés ,mert az régen eldőlt, hogy ők megint itt maradnak. De Umtiti, Pjanic duót abszolút fölösnek érzem, nem tudom Coutinho ennyi támadó mellett szóhoz tudna-e jutni és Koeman számításba veszi-e egyáltalán. Griezmann a legpiacképesebb, de érte megint csak nem állnak sorban.
Azért az elég meredek, hogy megint ment egész tavasszal a nagy szlogen, hogy változások jönnek, és Firpon meg a sosejátszott gyereken kívül nem távozott senki. Oké, EB volt, meg Copa, de lassan szezon kezdet van. Megértem, hogy miért nem tudjuk elküldeni csak úgy az embereket, de ennél azért nagyobb mozgásra gondoltam. Pletykákat folyamatosan olvasni, már mindenki iránt érdeklődött legalább 3 klub, de sehol semmi.
Hivatalos számok nincsenek, de az Allianz-al "szorosabbra fűztük a viszonyt", jelentsen ez bármit.
Nos, én,mint a klub minden ügyéről tudó következő elnöknek van véleményem,hogy én hogyan csinálnám, de nem úgy, ahogy neked ez lejött. Én Moribában nem bízok, de ha bíznék,akkor megtartanám és próbálnék valamennyire megfelelni az igényeinek. Pedri, Fati és a többi alapembernek szánt srácnak is emelnék a fizetésén egy kicsit,ha lehet. Ne tízmilliókban gondolkodj, de a jövőt kell építeni és befektetni a legnagyobb bajok közt is.
És ez már meg lett erősítve hiteles forrásból?Piqué volt az első aki belemnt a ffizetés csökkentésbe, ahogy Busquets is, a baj itt nem velük van,
Piqué volt az első aki belemnt a ffizetés csökkentésbe, ahogy Busquets is, a baj itt nem velük van, hanem Umtiti, Pjanic, Coutinho, most már Dembélé bérével (akiktől a klub szabadulni akar). Mostmár Griezmann is azt nyilatkozta, hogy belemegy.csababarca írta: ↑2021.07.31. 13:06:32Lehetne annyi önkritika ezekben a játékosokban, hogy rögtön elfogadják, és csendben meghúzzák magukat, mert máshol ennyit sem kapnának.
Vagy egyszerűen nem úgy van ez a fizucsökkentéses dolog, mint ahogy itt páran kinyilatkoztatták, vagy ostobák a kapitányok.
Észrevehetnék már, főleg Piqué és Roberto, hogy a kutyának nem kellenek, örüljenek, hogy nálunk még fent mindig vakok ülnek, és erőlködnek hogy itt maradjanak valahogy.
Busquetsre tudom azt mondani a 3 közül (ami nálam nagy szó), hogy ő akár maradjon, mert legalább az utolsó fél évben felszívta magát, és hasznosan játszott.
Moriba örüljön neki, h lehetőséget kap egy top csapatnál, ne a fizun rugózzon. jelenleg még ő semmit nem mutatott az ég adta világon, éppen a klub invesztált ő bele azzal, h játszatta. majd akkor kérjen jó fizut, ha ő fogja itt vinni a boltot, nem 5 percekre beállítja a klub botladozni azok mellé, akiké a felelősség. ha meg nem ért egyet ezzel, semmi baj, hozza a kérőit, akik adnak érte 30-40 misit.Zozzy 5 írta: ↑2021.08.01. 08:25:11Az igényeit megértem, ha ő elhitte magáról, hogy megerdemli már ezt a pénzt, akkor rendben van, ő dolga. Mert sztem a dolgok pontosan annyira egyszerűek, mint látszanak: egy serdülő korú ember kicsit többet gondol magáról, mint ami a realitás alapján indokolt egyelőre. Amúgy ezzel még gondom sincs, életkori sajátosság, szóval számomra ebből nem következik h ő mekkora gennyláda.
Ettől függetlenül az itt történő cirkuszolasanak jogossagrol nem sikerült meggyőznöd. Röviden a tartalma annak, amit írtál: ne igazoljunk ingyen és ne tartsuk meg Messit, különben hiteltelenek vagyunk Moriba előtt, amikor ugyanannyi pénzt kínálunk neki, mint az összes többi, vele egy polcon lévőnek. Hát...