Azért én akkor számolnék Fatival és Agueroval, ha fixen meggyógyultak, mondjuk négy meccset simán letolnak. Addig nem érdemes őket számolgatni. Depay, BW, ők vannak. Depaytól meg úgy érzem, hogy kb mindent tőle várunk, mert képes cselezni (de legalább a 16osnál teszi ezt és nem a pálya közepén).Kalapos írta: ↑2021.09.10. 13:52:28én is nyár eleje óta sírok egy 9-esért, meg kreatív kp-ért isKb én voltam a leghangosabb aki szerint elől vagyunk a leggyengébbek.
de ahogy Subinho is leírta, Depay, Aguero, BW az 3 középen is bevethető ember + Fati is elvileg szóba jöhet ott vég esetén + ifik akár a csávó akit elküldtünk de nyári meccseken jó volt vagy bárki, de bárki. Azokon a meccseken ahol a fentiek közül senki se elérhető játszhat egy B-s arc, belefér.
Semmi értelme nem volt új embert hozni, még 1 évre se. Megint rövid távon tök jó elméletben, de hosszú távon semmi értelme, inkább építenénk oda fel tényleg Manajt vagy bárkit.
..
Egyfelől én is a falat kaparom, én néztem a sevilla meccseket is általában és baromira nem tetszett a holland. BW-vel ellentétben benne még azt a nagy küzdést se láttam. De cáfoljon rám. Másfelől ez a sportszakmai csőd, ami itt megy, hogy átigazolási időszak végén és menet közben kapkodjuk ki az edző alól a játékosokat... Utolsó pillanatban mit várunk, szerintem anyagilag nem para és a semminél jobb. Ha BW is lesérül, akkor legalább lesz valaki..legalább cserének. Én Manajban annyira nem bízok, lehet az edző se.
Hosszútávú tervezés az nincs, ezt el kell fogadnunk. Majd jövő nyáron kicsengetjük Messi hűségbónuszát esetleg mellé az Atletinek fizetünk, hogy vegyék meg végleg Grizest és akkor az utánalevő évben lehet, hogy játékost is fogunk tudni venni, akit kiszemeltünk.