visca el barca írta: ↑2021.06.16. 17:42:29
Dembelet el kell a cityvel cserelni laportera, sr- t rajuk sozni ha mar pep annyira akarja es az arabol venni egy kpst es kesz is a keret. umtiti, sr, firpo, pjanic, lenglet, dembele mehet. Ezzel elegedett lennek.
Ts neto
Alba, valami b-s arc, sokat ugyse fog jatszani
Laporte, garcia
Pique, araujo
Dest emerson
Busi, de jong, pedri, moriba, puig + vmi klasszis
Messi, griez, depay, trincao, aguero, fati.
Amúgy az a durva, hogy ilyeneket még nem csináltam, vagyis hogy jövő évi kereteket nem nagyon nézegettem.
És akkor megláttam ezt...és ezt akarom én is.
Ez tényleg egy jó kis keret lenne, nincs tele felesleges cullangokkal, vannak benne fiatalok és rutinosak egyaránt. Ha ez a keret összejön augusztusra én már elégedett leszek. Még max Collado és Nico González a B-ből és annyi.
Ezekkel a távozókkal felszabadulna egy kb 55 milla a bérkeretből. És akkor még nincs itt Coutinho, akit kb muszáj lenne áron alul is eladni, mivel jelenleg még 7 meccs választja el attól, hogy további 20 millát perkáljunk a Poolnak a 100. meccséért. Vagy mondjuk a 20 millás bére is jobb lenne ha felszabadulna.
Brendon Rodgers a Liecesterhez vinné egyébként, de ne várjunk tőlük sokat, alapból lement Coutinho piaci értéke 30 millára. Ha már itt tartunk megjegyzem, hogy Umtiti értéke is megzuhant, jelenleg 8 millió euró és 12 millát keres.
Tegnap még Laportától hangzott el egy olyan mondat, hogy dolgoznak a kereten folyamatosan, lesznek még érkezők és távozók is, és vannak olyan üzletek ahol játékos cserével fogják megoldani az igazolásokat. Sok játékost figyelünk, vannak játékosaink akiket más klubok érdekelnének viszont, így itt játékos csere lesz.
Egy szó mint száz, nekem nagyon tetszene ez a keret, és abban is igazat adok, hogy egy klasszis kp kellene még a csapatba.
Szerk:
A Depay-Psg vonal valóban igaz, bekérdezték Depayt, hogy mit szólna hozzájuk, de ő mondta hogy már szóban megállapodott másik csapattal.