Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
No meg eleve jó ideje a csatár nélküli játékot és felállást preferálja, és abban eredményesebbek. Oda szerintem tuti nem megy, ráadásul nem oda való amúgy sem.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.04.04. 18:48:58...City is kérdéses Guardiola-Raiola viszony miatt, plusz Pep kijelentette hogy megvannak elől és nem szándékoznak drágán vásárolni csatárt ilyen időkben.
Azért azt nem hiszem. Akkor inkább megérné a Dortmundnak, hogy még egy évet maradjon, buknak ugyan 25 milliót, de még egy szezonon keresztül van rohadt jó csatáruk, akik miatt olyanok is leülnek Dortmund meccset nézni, akik nélküle ezt nem tennék meg.
Titinho írta: ↑2021.04.04. 17:12:23This is what Haaland's father and Mino Raiola ask for the signing of Erling Haaland:
Raiola - €20m
Father of Haaland - €20m
Salary - €30m net per season.
+ The continuity of Lionel Messi. [rac1]
A Rac1 szerint ezt dobta Raiola és Halaand apja Laporta asztalára. Plusz ugye az átigazolási díj, de azt nem ők határozzák meg hanem a Dortmund, ami kb 150 milla még. Kb 220 millába fájna a pali.
Asszem ezen a nyáron ilyen összeget senki nem fog fizetni érte ha tényleg ilyen elvárásai vannak mind neki, mind az apjának, mind Raiolának.
Biliben a kéz...Az EL-ben jövőre lehet gólkirály.
Ez szerintem a jelenlegi gazdasági helyzetben bármely klubnak lehetetlen. Mármint, hogy idén mindekettő egy klubba menjen. Realnak főleg. Nekünk meg aztán szerintem az is mission impossible jelenleg, hogy bármely két játékos jobbik lábfejére rá tudjunk licitálni. Csere üzletek lesznek a legtöbb klubnál szerintem, mert nincs guba klubboknál. Akinél meg van (Psg,City) azok sincsenek rákényszerűlve egy x száz millió ajrós igazolási időszakra. Konszolidált igazolások várhatóak idén mindenhol.
Braith részemről konkrétan a legszimpatikusabb játékos. Benne van messze a legtöbb tűz a jelenlegi keretben, talán a két fiatal védőnket, főleg Araujo-t lehet még ide venni. És tud valamit, amit Depay nem fog tudni - Messivel több gólt is lőttek úgy, hogy jött Messi/valaki más, érkezett a felpassz, Braith kiverekedte magának azt az 1-2 mp labdatartást, és visszapasszolta az érkező Leonak, kai bevágta. Ebben zseniális volt, kár hogy alig 1-2 meccsen játszott ténylegesen centert.davi10 írta: ↑2021.04.03. 09:34:18A SPORT szerint már kb. kőbe van vésve, hogy Depay jön, Braithwaite-et pedig elengedjük, akár sikerült bezsákolni Haaland-ot/Agüero-t, akár nem.
Baromi szimpatikus a dán, és tényleg a legjobbakat kívánom neki, de nem hiszem, hogy bármennyire is megéreznénk a hiányát![]()
Most ősszel szerintem elég jó volt MB, de kellett a Sevilla elleni továbbjutáshoz is. Nem lehet rá panasz, de Depay tényleg előrelépés lesz hozzá képest.davi10 írta: ↑2021.04.03. 09:34:18A SPORT szerint már kb. kőbe van vésve, hogy Depay jön, Braithwaite-et pedig elengedjük, akár sikerült bezsákolni Haaland-ot/Agüero-t, akár nem.
Baromi szimpatikus a dán, és tényleg a legjobbakat kívánom neki, de nem hiszem, hogy bármennyire is megéreznénk a hiányát![]()
Pont ugyanezt látom én is. Javultak, de így sem elegek - mármint ha egy Haaland lenne az alternatívájuk. Én kicsit fordítva látom, Griezmann egyértelműen javult így, hogy gyakorlatilag középpályást játszik - ezt év elején írtam is ötletnek, hogy ki kéne ott próbálni, mert máshol látványosan nem működik, de melózni tud amúgy is. Kiderült pl., hogy tud 16-20-ról lőni, eddig alaposan rejtegette ezen tulajdonságát. Dembélével kapcsolatban kétségeim vannak... ez a 3-5-2 pont feküdne neki elméletben, halomra kéne rugdosnia a gólokat, mert visszább álltunk, több helye van, többször tud elmenni. De még mindig nagyon ritkán van benne valami gólban, irreálisan ritkán. Haaland kb egy ilyen felállásba született, és bizonyította, hogy szintlépés sem probléma neki, ő ujjgyakorlatból fejezné be góllal ezeket a megindulásokat, és mellette átlövésekből is brutális felállt védelem ellen. Dembélé gyorsasága százszor jobb rúgótechnikával és sokkal hidegebb fejjel, jobb döntésekkel. Démbélét-t mindenképp elküldeném, máshol még kivirágozhat, itt már szerintem sosem lesz ELÉG jó. Griezt a fizuja miatt küldeném csak el, ha 40 helyett normál (mármint itt normál) 8-10-et kapna, megtartanám, mert szűkös a kp. De így nem, nem fér bele. Nem az ő hibája persze, hogy megkínálták egy ilyennel és elfogadta, de ettől még ennyit keres, és én 30-ért már eladnám, mert a fizuja miatt az így is rengeteg pénz lenne. Eleve egy ilyen döbbenetes bérfeszültség sem jó csapaton belül, Messi itt nyilván kivétel, mert mindenki tudja a csapatban, hogy a bérkülönbség kb megfelel a tudás + marketingkülönbségnek.LG írta: ↑2021.04.02. 09:31:56Magukhoz képest javultak, de összességében még mindig gyengék. Én Dembelében látom, hogy még fejlődhet, és hasznosabb lehet nálunk, Griezmann viszont itt szerintem soha nem lesz igazi, + hatalmas a fizetése, nekünk meg ezen kell spórolni.
Szóval szerintem utóbbinak mindenképp mennie kéne, Dembelét alapesetben megtartanám, de ha lenne esélyünk a norvégra, és ehhez be kellene őt áldozni, megtenném.
Jó lenne Haalandot megszerezni, de nem minden áron. Pl. voltak akik írták, hogy azért van esélyünk a megszerzésére, hogy Laporta dörzsölt fickó, ő el tudja intézni ezt is. Na azt nem szeretném, ha valami simlis üzlettel húznánk be őt, amiből aztán megint cirkusz, pereskedés lenne, mert ezekből már elég volt.
Magukhoz képest javultak, de összességében még mindig gyengék. Én Dembelében látom, hogy még fejlődhet, és hasznosabb lehet nálunk, Griezmann viszont itt szerintem soha nem lesz igazi, + hatalmas a fizetése, nekünk meg ezen kell spórolni.grgly50 írta: ↑2021.04.02. 08:19:35VÁSÁROZÓK!
Mielőtt piacra mentek, várjatok még egy kicsit. Az utóbbi időben mintha szünne az "átok". Dembinek új pozíciója mintha beválna. Meg kell tanítani, meg fogja tanulni az erő helyett a finom megoldásokat. Példa rá az utolsó gólja.
Grizmannál valami változott. Azon kívül, hogy keményen hajt, jön a szerencse is. Jönnek a gólok klubban, válogatotban.
Az, hogy ezek minek tudhatók be, nem tudni, de kicsit hátrább az agarakkal!
Ez Dembélénél már nem olyan biztos és mondhat akárki-akármit Griezmann egy klasszis játékos, akinek egyszerűen ez a projekt/társak/rendszer (hívjuk akárhogy) egy másik, akár élcsapatban könnyen húzóember lehetne. Dembélé idei szezonja pedig elég jól alakul(t), válogatottbeli teljesítményét is méltatták.LG írta: ↑2021.04.01. 19:42:15Ez sok helyen borulhat. Ha mások tudják, hogy meg akarunk tőlük szabadulni, akkor nem vagyunk jó alkupozícióban, nem remélhetünk sokat belőlük. Tök jó, amikor eltervezitek, kiért mennyit kaphatunk, de a valóságban nem így működnek a dolgok. Akkor kaphatnánk többet, hogy ha valaki amúgy is akarná őket, és jönne az ajánlat, még mielőtt kitudódna, hogy mi akarjuk eladni őket.
A másik dolog, hogy csak akkor tudjuk eladni őket, ha ők is menni akarnak.
Ha ezt így megpróbálnánk, nagy szerencse kellene hozzá, hogy össze is jöjjön. Ha meg nem, marad két sértődött játékosunk.