Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.07.28. 12:09:50

Én eddig csak vigyorgó képeket láttam a mai edzésről, de ha ez igaz, akkor tényleg nincs már itt helye, és mihamarabb menjen mert csak a csapatmorált gyengíti.
SZERK: Az kemény, ha jól látom Semedo a szerencsés. Hát ha ezért kiakad rá, akkor ott tényleg frusztrált fejben Neymar...

Őszintén kíváncsi lennék arra, hogy pl egy Iniesta ilyenkor mit gondol a gyerekről, egy olyan ember aki az egész életét a Barcának szentelte, és nem rohant el kicsivel több pénzért más csapatba, még akkor sem ha épp rosszul állt a Barca szénája.

Ezek után azt kívánnám, hogy kerüljünk majd össze BL-ben, de nem kívánom mert úgy is ellenünk fogja kifogni élete formáját és minden lövése bemegy ellenünk.

VEB: Az mekkora troll lenne, ha elmenne és az összes haverját ide hoznánk? :mrgreen: :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2017.07.28. 12:11:45-kor.
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.28. 12:08:32

palesz77 írta:Közben a Sky Sport egyik riportere szerint ma otthagyta az edzést, mert összeveszett valakivel.
Videó: https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 1380929536" target="_blank
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.28. 12:00:52

menne már el innen... végre letudnánk tenni paulinhoért a 150-et :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2017.07.28. 11:55:52

Legyetek olyan jók, és híreket csak forrással rakjatok be! A.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.07.28. 11:55:23

palesz77 írta:Közben a Sky Sport egyik riportere szerint ma otthagyta az edzést, mert összeveszett valakivel.
Ha ez igaz, az bizony gáz. Én önmagában az esetleges váltásért nem dobálnák rá sarat, főleg, ha kiáll, és egyenesen elmondja, hogy így döntött, és szépen búcsúzik. De egyre inkább úgy néz ki, nem lesz ebből szép búcsú, ha így folytatja végül mindenki magára fog haragítani.

A maradása pedig szerintem most már a legrosszabb opció. Egyszerűen túl nagy a kockázat benne. Az itt léte alatt egyébként tényleg nem volt semmi baj a viselkedésével, bár 1-2 esetben azért kijött a rosszabbik énje, de igazán most derül ki lassacskán, ki is ő a felszín mögött. Számomra egyébként az a meglepő, hogy eddig visszatudta magát fogni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2017.07.28. 11:55:54-kor.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.07.28. 11:43:33

Közben a Sky Sport egyik riportere szerint ma otthagyta az edzést, mert összeveszett valakivel.
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.28. 11:38:23

https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 0837487616" target="_blank

Lemondta a kínai kiruccanást, amit az előbb írtam. A forrás szerint az átigazoláson dolgozik.
"It is what it is."

MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.07.28. 11:16:14

Cestus írta: Amúgy a váltást már régóta tervezik a faterjával a csávó szerint és én ki is nézem belőle. A szezon alatti állandó dekoncentráltság, motiválatlanság, az, hogy az idény kulcsfontosságú meccse előtt elment inkább a nővérével partizni, meg hogy simán eltiltatta magát az El Clásico előtt, azt mutatják, hogy a jövőbeli váltás tudatában tényleg nem izgatta túlzottan a Barca eredményessége. Persze a 6-1 meccs hőse volt, amit nem lehet tőle elvitatni.
Azért azt kötve hiszem, hogy előre tudta hogy egy hülye tapsért 3-4 meccset fog kapni, pláne mikor mások lábtörésért sem kapnak olykor semmit sem...

Dembelé meg úgy legyen, az nem lenne olyan nagy visszalépés talán ha meg tudnánk venni.

Én szintén amúgy Verratti+pénz alatt nem adnám Neymart. Ritkán van a PSG ilyen helyzetben, ki kell használni és okosnak lenni.
Ha nem tetszik nekik, mi is le állhatunk nem tárgyalni mint ahogy ők tették folyton, aztán megvehetik kivásárlási áron, kockáztatva a szankciókat.

Én attól félek amúgy, hogy ebből az lesz, hogy több éves részletben veszik meg és mi belemegyünk...

Ha esetleg maradna, én lecseréltetném a faterját...Ha el akar majd menni akkor tiszta, legyen az ő akaratából, de ne azért mert a mézesmadzagot elhúzzák előtte.

De én ég mindig nem értem hogy miért menne el egy kicsivel több pénzért, szerintem akkor hamarabb menne már azért mert itt nincs nyugta és 3 éve szivatja a hatóság.
Andris
Adminisztrátor

2017.07.28. 11:14:12

Én arra lennék nagyon kíváncsi, hogy a tisztelt társaság egy jó része mégis miből gondolja, hogy Neymar ezt eldöntötte? Hogy tudna kiállni és azt mondani hogy maradok, vagy megyek, ha egyszer még nem tudja?

Hatalmas pénzekről, óriási karrierről van szó, az életéről, a lakhelyéről, a családjáról. Konkrétan mindenéről gyakorlatilag, ami csak van.
Szólnak érvek a Barca és a PSG mellett és ellen is bőven, és ilyen esetben SENKI SEM VÁRHATJA EL senkitől, hogy egy ekkora döntést csettintésre meghozzon.

Továbbra sem szeretem Neymart, és szeretném hogy vége legyen valahogy az ügynek, és azt gondolom vége is kell legyen, legkésőbb jövő hét közepére szigorúan.

De akik addig fújnak rá, azoknak egész egyszerűen nincs igazuk, pont.

*szerk:
Azt meg az arrogancia netovábbjának érzem, hogy elvárjuk a keret minden játékosától, hogy 110%ban a klubot tartsa szem előtt, és hogy minden áron ezt a szekeret akarja tolni. Itt most arra a dumára gondolok, hogy vagy legyen kibillenthetetlenül biztos a Barcában maradást illetően, vagy ne is beszéljünk tovább a dologról és húzzon innen. Ez is a sületlenségek csúcsa.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.28. 11:13:01

Chino írta:Ha ezekre alapoznának kb. semmi esély nem lenne, hogy elmegy. Én semmi motiválatlanságot nem éreztem rajta, Messin inkább. A dekoncentráltság pédául Suareznél még hatványozottabban látszott, ha mondjuk a kihagyott helyzetekre gondolsz. Suarezt még jobban lehetne emiatt ekézni, csak neki min. háromszor annyi lehetősége volt, így meglettek a góljai és nem cseszegetik, pedig arányaiban véve rosszabb volt a helyzetkihasználása.
Az pedig vicc, hogy direkt eltiltatta magát a Clasícó előtt. Mi oka lett volna. Feldúlt lelkiállapotban (elég jogos) megtapsolta a bírót, azt meg nem is gondolhatta, hogy ennyire elmeszelik.
Az, hogy nem izgatta a Barca eredményessége mire alapozod?

Ha ezek az okok, azon max. röhögni lehet.
Nem alapozom semmire, nem tudhatom, valójában mennyire érdekelte a Barca sikere. Azonban vegyük sorra, hogy a bajnokság kulcsfontosságú szakaszában Neymar miket csinált:

- Elment a nővérével partizni akkor, amikor fordíthattunk volna a Reállal szemben. Ezen a meccsen végül is csak a bajnokság ment el.

- Meggondolatlanul, feleslegesen szabálytalankodott (persze feldühítették, mivel előtte húszszor lefaltolták). Emiatt kiállították egy meccsen, amelyet szintén elveszítettünk. Ha nem a Depor elleni vereséggel ment el a bajnokság, akkor itt.

- Az előző meccsen nem volt elég a kiállítás, még tovább kellett feszítenie a húrt, hogy el is tiltsák. Nem tudott pályára lépni egy klasszikuson, amely néhány másodperc híján döntetlen lett volna. A bajnokság itt is majdnem elment, ha az előző két eset után netalántán még versenyben lettünk volna. Hasonlót eljátszott már Ronaldo is pár éve, ott is meg volt a következmény.

Azt nem mondom, hogy ezeket direkt csinálta, ha ez jött volna le.

Amúgy ilyen felesleges vitába nem akartam volna belemenni, csak egy megjegyzés volt a részemről, hogy Neymar teljesítményének visszaesését az előző szezonokhoz képest magyarázhatja az, hogy fejben már máshol volt.
"It is what it is."

Chino
Llegenda del Barça

2017.07.28. 10:56:08

Cestus írta:
Amúgy a váltást már régóta tervezik a faterjával a csávó szerint és én ki is nézem belőle. A szezon alatti állandó dekoncentráltság, motiválatlanság, az, hogy az idény kulcsfontosságú meccse előtt elment inkább a nővérével partizni, meg hogy simán eltiltatta magát az El Clásico előtt, azt mutatják, hogy a jövőbeli váltás tudatában tényleg nem izgatta túlzottan a Barca eredményessége. Persze a 6-1 meccs hőse volt, amit nem lehet tőle elvitatni.
Ha ezekre alapoznának kb. semmi esély nem lenne, hogy elmegy. Én semmi motiválatlanságot nem éreztem rajta, Messin inkább. A dekoncentráltság pédául Suareznél még hatványozottabban látszott, ha mondjuk a kihagyott helyzetekre gondolsz. Suarezt még jobban lehetne emiatt ekézni, csak neki min. háromszor annyi lehetősége volt, így meglettek a góljai és nem cseszegetik, pedig arányaiban véve rosszabb volt a helyzetkihasználása.
Az pedig vicc, hogy direkt eltiltatta magát a Clasícó előtt. Mi oka lett volna. Feldúlt lelkiállapotban (elég jogos) megtapsolta a bírót, azt meg nem is gondolhatta, hogy ennyire elmeszelik.
Az, hogy nem izgatta a Barca eredményessége mire alapozod?

Ha ezek az okok, azon max. röhögni lehet.
Forca Barca!!!!
Kubla9
Capitá del Barça

2017.07.28. 10:27:40

corol írta:Hát nem tudom.....
Nézem folyamatosan az amerikai képeket, videókat, a közösségi oldalakra feltöltött anyagokat.
Ezekben semmi nem utal arra, hogy a társak viselkedése megváltozott volna Neymar-ral szemben.
Szerintem egy Messi, vagy Suarez nem az a típus, akik - amennyiben tudják, hogy Ney elmegy - továbbra is úgy kezelnék a fiút a pályán és főleg a pályán kívül, mint korábban.
Ezek nem jelentenek semmit,nekem is volt olyan kollégám akiről tudtuk hogy elfog menni (lehet hogy ők már tudják) és ugyanúgy mentek a dolgok tovább,szóval szerintem ezek a dolgok nem mérvadóak.
corol
Entrenador del Barça

2017.07.28. 10:09:21

Hát nem tudom.....
Nézem folyamatosan az amerikai képeket, videókat, a közösségi oldalakra feltöltött anyagokat.
Ezekben semmi nem utal arra, hogy a társak viselkedése megváltozott volna Neymar-ral szemben.
Szerintem egy Messi, vagy Suarez nem az a típus, akik - amennyiben tudják, hogy Ney elmegy - továbbra is úgy kezelnék a fiút a pályán és főleg a pályán kívül, mint korábban.
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.28. 09:27:56

visca el barca írta:nyilván menni akar, de amíg a psg nem garantálja neki 100%-osan a bizniszt, addig inkább kussol, mert lényegében bármit mond rosszul jön ki belőle. ha azt mondja menne, de nem jön össze, akkor kiutálják. ha me azt, hogy maradna, de elmegy, azért. ha meg kiáll és makog vmit hogy nem tudja, akkor meg azért.
Az egész Neymar-sztorit elsőként megszellőztető Marcelo Belcher szerint azért is hallgat, mert még kötelessége barcásként részt vennie pár eseményen, Miamiban kell a Nike-ot népszerűsítenie, aztán Kínába mennie a Barcával. Utána elvileg nyilatkozhat.

Amúgy a váltást már régóta tervezik a faterjával a csávó szerint és én ki is nézem belőle. A szezon alatti állandó dekoncentráltság, motiválatlanság, az, hogy az idény kulcsfontosságú meccse előtt elment inkább a nővérével partizni, meg hogy simán eltiltatta magát az El Clásico előtt, azt mutatják, hogy a jövőbeli váltás tudatában tényleg nem izgatta túlzottan a Barca eredményessége. Persze a 6-1 meccs hőse volt, amit nem lehet tőle elvitatni.
"It is what it is."

visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.28. 09:16:46

Chino írta:Neymar hallgatását pedig nem kéne ennyire elítélni. A sorsa még maga előtt sem tiszta
már hogy a francba ne lenne tiszta? ha maradni akarna akkor már rég leállította volna az apját, és a pletykák után max 3-4 nappal később kiáll a nyilvánosság elé és elmondja, hogy igen, mehetett volna a psg-be, de ő maradni akar.

nyilván menni akar, de amíg a psg nem garantálja neki 100%-osan a bizniszt, addig inkább kussol, mert lényegében bármit mond rosszul jön ki belőle. ha azt mondja menne, de nem jön össze, akkor kiutálják. ha me azt, hogy maradna, de elmegy, azért. ha meg kiáll és makog vmit hogy nem tudja, akkor meg azért.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.28. 09:07:04

MessiNeymarSuarez írta:Én őszintén nem csak a távozásától félek, hanem attól, hogy nem tudjuk érdemben pótolni, ráadásul ha annyi pénz lesz a zsebben, akkor minden épkézláb játékost 3-szoros áron adnak csak nekünk. Akkor meg sok értelme lesz elengedni 220-ért, ha utána konkrétan 1:1-be tudunk venni pl egy Dembelé kalibert, mert mégjobban megkérik az árát.
Azért az éremnek most is két oldala van. A Dortmund pontosan tudja, hogyha 100-120-ért elpasszolják Dembelét, az óriási biznisz. Ebből a pénzből ők szépen tudnák erősíteni a csapatot, ott lehet próbálgatni tehetségeket. Mondjuk 10-20%-kal többet kérnének Dembeléért, mint amit eredetileg gondoltak, de nem kérnének 2-3-szoros árat, mert tudják, hogy akkor kiröhögjük őket és megyünk a következő csapathoz kopogatni a szélsőjükért és nem kapják meg a pénzt. A Dortmund eddig kb. 40 millióért igazolt 3 játékost. Ha kaphatnának Dembeléért mondjuk 120-at, nem fogják elrontani az üzletet azzal, hogy szívatnak minket.

A Manchester Cityről köztudott, hogy komoly zsebpénzük van minden nyáron igazolni. Bernardo Silvát mégis meg tudták venni 50-ért, nem húzták le őket jelentősen.
"It is what it is."

Chino
Llegenda del Barça

2017.07.28. 08:53:39

LG írta:De ez a 100 millió/egyéb összegek + Verratti ez csak fórumos találgatás, de ilyen hírekről nincs szó, igaz?
Számomra ez lenne a legkevésbé lehetséges opció. Verrattit nem fogja engedni a PSG az holtbiztos.

Az pedig, hogy lesz majd pénzünk és Verratit, meg Coutinhot, meg Dembelét stb. megvesszük szép történet, de ne legyünk naivak, ez nem így megy. A pénz manapság, az elszállt árak miatt nem kizárólagos tényező, max ha kivásárolunk valakit, akinek ráadásul akarnia is kell a váltást.

Neymar hallgatását pedig nem kéne ennyire elítélni. A sorsa még maga előtt sem tiszta, a legjobb amit tehet, hogy nem mond semmi kkonkrétumot. Bár nem hiszem, hogy ez az ő ötlete, tipikus ügynöki húzás.
Az pedig, hogy nem áll a sarkára stb. szintén érthető. Az apjára, akivel nagyon szoros kapcsolatban van, ráadásul gyerekkora óta ő intézi ügyeit, már hivatalos ügynöki minőségben, nyilvánvalóan hallgat. Annyira neki sem álmai klubja a Barca, hogy emiatt szembe menjen ezzel, még ha valahol szívesebben is maradna.
Naivaság azt gondolni, hogy mindenkinek a legnagyobb álma a Barca-ban focizni, a szívük is a klubért dobog. Ha mondjuk Rakitic kapna arányaiban hasonló ajánlatot, szívfájdalom nélkül hasonlóan csinálná.
Forca Barca!!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.07.28. 08:33:43

crixus írta:
Samper írta:Miből gondoljátok, hogy Dybalával vagy Dembelével nem pontosan úgy járnánk, mint Verratti vagy Coutinho leigazolásával?
...
Szerintem arra gondolt, hogy van pénzünk elhozni őket, mégse engedi el a klubjuk. És ebbe igaza van sajnos, simán benne van, hogy nem tudnánk elhozni őket, bár Dembélét szerintem eladná a Dortmund, nekik inkább fontos a pénz szerintem.
LG írta:De ez a 100 millió/egyéb összegek + Verratti ez csak fórumos találgatás, de ilyen hírekről nincs szó, igaz?
Pletykák voltak már róla.

Amúgy nem értem miért csak 100+Verrattiba gondolkodtok, a PSG 333 milliót áldozna Neymarra a kivásárlásival, ha mi engedünk alkudni, akkor olyan 270-280-nál lejjebb nem nagyon kéne engedni, akkor meg kevés lenne ennyi pénz csak Verratti mellé. Nyilván nem fog jönni az olasz, de itt most nagyon le kéne gombolni a PSG-t..
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.28. 08:22:26

Csak fórumos találgatás.
"It is what it is."

Leon
Director del Fútbol

2017.07.28. 08:20:53

Nagy játékos de amíg itt van nekünk Messi meg Suarez én annyira nem aggódom ha lelép, pláne ha megkapjuk érte a 200 milkát. Amióta itt van állandóan pénzügyi zűrzavar van körülötte és így a Barca körül is,felőlem mehet Isten hírével ha a kihívás helyett a még több lóvét választja!
Bár végül is igaza van hogy lelép,ilyen évi nettó 15-20millió eurós fizetésből amit most kap gondolom még a lakbérre se nagyon futja,nem baj majd Párizsban Thiago Silvától biztos kap egy kis segélyt....
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.07.28. 08:16:39

De ez a 100 millió/egyéb összegek + Verratti ez csak fórumos találgatás, de ilyen hírekről nincs szó, igaz?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2017.07.28. 07:16:14

elég éretlenül viselkedik, mondjuk ez vele kapcsolatban nem vág a falhoz annyira. nem tudom, én azt is elég furcsának találom, hogy egy felnőtt ember ennyire az apjára bízza a pénzügyeit meg a jövőjét.

nem értem, hogy mit vár a francia bajnokságtól, semmi pluszt nem fog neki adni. ha top futball helyett a csillogásra meg a showra vágyik, amit majd csinálnak neki az arabok, ha lelép, akkor menjen. szerintem meg fogja bánni, főleg, amikor majd eltelik 1-2 év, ráun arra a semmire, ami abban a bajnokságba van ehhez képest, csak nem engedik el arabék, ahogy Verrattit se engedték. érdekes összevetni a sokat szidott Alvessel is, aki szintén megkapta anno, hogy pénzéhes stb, de azért ő most levezetni ment oda. de azt tudta, hogy a legmagasabb szinten hol tud játszani pályája csúcsán. úgy tűnik, hogy Neymart ez kevésbé érdekli, és épp most, a legjobb korban visszalép egy szintet kizárólag a zsetonért meg a még nagyobb csillogásért. ő tudja.

beáraznám egy 150+Verrattira és vihetik. még ha jönne Coutinho is, akkor az már elég bivaly szerintem. busquets - verratti - iniesta (rakéta) - coutinho - messi - suarez, hmm...
crixus
Entrenador del Barça

2017.07.28. 06:09:51

Samper írta:Miből gondoljátok, hogy Dybalával vagy Dembelével nem pontosan úgy járnánk, mint Verratti vagy Coutinho leigazolásával?
Ha erre gondolsz, akkor a csatárigazolás nem helyettesít egy középpályást. Akármelyik variáció is valósul meg a transzferrel kapcsolatban: eddig ugye emlegetett volt egy számomra kevésbé valószínű 100 körüli összeg plusz Verratti, illetve egy 222 fölötti összeg az adózás miatt. Előbbi esetben adott a középpályás, utóbbi esetben valószínűleg Coutinhoért adnánk egy 100+-os összeget. A maradék 100+ból jöhetne az adott csatár.
Azt, hogy beválnának-e nem tudhatjuk, de ha azt nézzük, hogy előzetesen mennyi esély van arra, hogy egy játékos beilleszkedjen, hát inkább ők, mint egy Gomes/Paco típusú igazolás.
Samper
Director del Fútbol

2017.07.28. 05:49:02

Miből gondoljátok, hogy Dybalával vagy Dembelével nem pontosan úgy járnánk, mint Verratti vagy Coutinho leigazolásával?
crixus
Entrenador del Barça

2017.07.28. 04:57:44

Stalkyard írta:Mostmár én is remélem hogy eltakarodik. Nála nagyobb játékosok sem jatszadozhattak ugy ezzel a klubbal mint ahogy a görény apjával ez a kis nyikhaj. Páros lábbal rúgnám ki. Az se érdekel ha nem sikerül pótolni vagy ha emiatt gyengülünk. De ezek után én nem akarom a Camp Nouban látni.
Így van. Sőt nála nagyobbakat is túléltünk. A Gamperre remélem már nem lesz itt.
Akár Dybala, akár Dembelé (róluk volt eddig szó), olyan borzasztóan sokat nem fogunk gyengülni, Neymarral pedig már a töke tele van az embernek. Gerinctelen lépés heteken keresztül kussolni.
Válasz küldése