Chino írta:Ha ezekre alapoznának kb. semmi esély nem lenne, hogy elmegy. Én semmi motiválatlanságot nem éreztem rajta, Messin inkább. A dekoncentráltság pédául Suareznél még hatványozottabban látszott, ha mondjuk a kihagyott helyzetekre gondolsz. Suarezt még jobban lehetne emiatt ekézni, csak neki min. háromszor annyi lehetősége volt, így meglettek a góljai és nem cseszegetik, pedig arányaiban véve rosszabb volt a helyzetkihasználása.
Az pedig vicc, hogy direkt eltiltatta magát a Clasícó előtt. Mi oka lett volna. Feldúlt lelkiállapotban (elég jogos) megtapsolta a bírót, azt meg nem is gondolhatta, hogy ennyire elmeszelik.
Az, hogy nem izgatta a Barca eredményessége mire alapozod?
Ha ezek az okok, azon max. röhögni lehet.
Nem alapozom semmire, nem tudhatom, valójában mennyire érdekelte a Barca sikere. Azonban vegyük sorra, hogy a bajnokság kulcsfontosságú szakaszában Neymar miket csinált:
- Elment a nővérével partizni akkor, amikor fordíthattunk volna a Reállal szemben. Ezen a meccsen végül is csak a bajnokság ment el.
- Meggondolatlanul, feleslegesen szabálytalankodott (persze feldühítették, mivel előtte húszszor lefaltolták). Emiatt kiállították egy meccsen, amelyet szintén elveszítettünk. Ha nem a Depor elleni vereséggel ment el a bajnokság, akkor itt.
- Az előző meccsen nem volt elég a kiállítás, még tovább kellett feszítenie a húrt, hogy el is tiltsák. Nem tudott pályára lépni egy klasszikuson, amely néhány másodperc híján döntetlen lett volna. A bajnokság itt is majdnem elment, ha az előző két eset után netalántán még versenyben lettünk volna. Hasonlót eljátszott már Ronaldo is pár éve, ott is meg volt a következmény.
Azt nem mondom, hogy ezeket direkt csinálta, ha ez jött volna le.
Amúgy ilyen felesleges vitába nem akartam volna belemenni, csak egy megjegyzés volt a részemről, hogy Neymar teljesítményének visszaesését az előző szezonokhoz képest magyarázhatja az, hogy fejben már máshol volt.