Josep Guardiola
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Nagyon kíváncsi vagyok,arra amikor kimondja..
- visca el barca
- Presidente del Barça
hű, rémálmomba se jöjjön elő ez a 2001-2-3 környéki, ferrer, rexach, van gaal, antic féle, félévente új edzőzsoltfree írta:Előtte viszont emlékszem arra az edzőkeringőre. Arra futószalag szerű érzésre.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

1 perc múlva minden kiderül.
- visca el barca
- Presidente del Barça
remélem nem.. nem akarom h az uj edzore rásozzanak neymar-féléket...kurdt írta:Szerintem ez mosz az egész nyarat megváltoztatja. Nem 50 millió lesz igazolni, hanem majd Rosell, Zubizarreta és az új edző leülnek és megtervezik a jövő évi keretet...visca el barca írta:ilyenkor egyébként ki dönt az uj edzorol? rosell? vagy az igazgatótanács?
remélem nem ezen fognak spórolni!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

És akkor most lenyilatkozzák hogy marad még 1 évet 

-
- Capitá del Barça
Én amíg ő ki ne mondja hogy elmegy addig bízok. Vegyes érzéseim vannak, mert alapvetően az utolsó 2 edzőváltás jól sült el a Barcelónánál. Előtte viszont emlékszem arra az edzőkeringőre. Arra futószalag szerű érzésre. Valaki jött, voltak kedvencek, bebuktak. Jött másvalaki neki voltak más kedvencei, egy két jó képességű a padot koptatta vagy azt sem, és midig húzóembereket igazoltak, és nem láttam benne a hosszú távú jövőt. Peppel ezt látom. Nagyon megtalálta Messi helyét, nagyon tetszett ahogyan mindig elővett a farzsebéből egy új fiatalt vagy egy új taktikát. A tizen nem tudom mennyi kupa megszerzése, a stílusa, ahogy nyilatkozott, az hogy Culé volt, itt játszott. Nem beszélve arról hogy például Puyollal és Xívival még játszott is együtt. Most szerintem még jobbak vagyunk mint a Madrid. Ha maradna Pep és a kulcsjátékosok akkor biztosan újra látszódna ez eredményekben is. Egy új edző viszont nagyon lutri lesz.
Most ha marad Jozé, akkor nagyon ott lesznek a bajnokságban, és mégjobban ott lesznek a BL-ben. Nem tudom hogy bárki egy ilyen 3 év után ilyen nyomás alatt fel tudna e nőni a közönség és a világ igényeihez, mert azért legyen bárki spanyol bajnok, és BL-győztes idén, a világ jövőre is fog ránk figyelni. A rivális Madrid pedig még jobban összeérik, még jobban megerősödik.
Nem tudom ki lehetne méltó utódja, de sajnos valószínűleg nem lenne meg benne a Barca-DNS. Enrique nekem a Romával elég lutris.
Most ha marad Jozé, akkor nagyon ott lesznek a bajnokságban, és mégjobban ott lesznek a BL-ben. Nem tudom hogy bárki egy ilyen 3 év után ilyen nyomás alatt fel tudna e nőni a közönség és a világ igényeihez, mert azért legyen bárki spanyol bajnok, és BL-győztes idén, a világ jövőre is fog ránk figyelni. A rivális Madrid pedig még jobban összeérik, még jobban megerősödik.
Nem tudom ki lehetne méltó utódja, de sajnos valószínűleg nem lenne meg benne a Barca-DNS. Enrique nekem a Romával elég lutris.
Szerintem ez mosz az egész nyarat megváltoztatja. Nem 50 millió lesz igazolni, hanem majd Rosell, Zubizarreta és az új edző leülnek és megtervezik a jövő évi keretet...visca el barca írta:ilyenkor egyébként ki dönt az uj edzorol? rosell? vagy az igazgatótanács?

Your village called. Their idiot is missing.
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
"4év után engedtem a barátnőmet is, kicsit szomorkodtam. Most a kedvenc csapatom edzője távozik, össze se hasonlítható a két érzés. Padlón vagyok, mintha átment volna rajtam egy úthenger."
Gracias, Pep! Sok sikert, akárhova is sodorjon az élet! És tudd, mi visszavárunk

Gracias, Pep! Sok sikert, akárhova is sodorjon az élet! És tudd, mi visszavárunk

- albicelesteX
- A Vadász
Most azért egy űrt érzek magamban.Nem tudom elképzelni a Barca kispadját nélküle...Kajak olyan mint egy szakítás után...Nagyon Köszönöm Pep!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
ilyenkor egyébként ki dönt az uj edzorol? rosell? vagy az igazgatótanács?

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Vége a DreamTeamnek
... Szerencsés vagyok hogy láthattam ezt az egészet 2X is élőbe. Szép lesz mesélni unokáknak hogy hétről hétre láttam ezt a Barcat. Kár h igy lett vége :\
13 trófea,egész világ+Madird szétverése, 2X világlegjobb edzője díj 4 év alatt!!!
Szinte minden rekordot megdöntött a Barca.. és adott a világnak egy Messit is!
Remélem vmi Culé lesz ...az új edző.... Kell vmi csatár is és jöhet az új "évad"!
Köszönjük Guardiola ezt a számtalan football élményt.. Legenda!!
Visca el Barca!!! 14 kupával búcsozzon Pep (Spanyol kupa döntő)!!!!!!

13 trófea,egész világ+Madird szétverése, 2X világlegjobb edzője díj 4 év alatt!!!
Szinte minden rekordot megdöntött a Barca.. és adott a világnak egy Messit is!
Remélem vmi Culé lesz ...az új edző.... Kell vmi csatár is és jöhet az új "évad"!
Köszönjük Guardiola ezt a számtalan football élményt.. Legenda!!
Visca el Barca!!! 14 kupával búcsozzon Pep (Spanyol kupa döntő)!!!!!!
-
- Capitá del Barça
Biztos vagyok benne,hogy a nyilatkozatában benne lesz egy ilyen:még visszatérek.
Vagy:nekem itt van dolgom,nekem itt vannak álmaim!
Vagy:én még biztosan leszek Barca edző!
Vagy:nekem itt van dolgom,nekem itt vannak álmaim!
Vagy:én még biztosan leszek Barca edző!

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Sajnálom, hogy elmegy Pep, mert sokat köszönhetünk neki, és nehezen fogjuk tudni majd pótolni.
Én két embert látnék szívesen nálunk a helyén, de valószínűleg másokkal is kiegyeznék, mert olyan mint Pep volt jelenleg nincs még egy.
Az egyik, akit el tudnék képzelni az Capello.
Nincs csapata, a világ egyik legjobb edzője, óriási tapasztalattal, volt már edző Spanyolországban, szinte mindent megnyert, amit csak lehetett.
A másik pedig Villas-Boas.
Annak ellenére, hogy a Chelseanél nem jött össze neki, szerintem hozzánk jobban illene a stílusa. Pephez is talán őt látom a leginkább hasonlónak, és itt már azért egy összeszokott alapanyagon kellene finomítania, a Chelseanél sokkal több teendője volt, és ott a játékosok is bojkottálták.
Én két embert látnék szívesen nálunk a helyén, de valószínűleg másokkal is kiegyeznék, mert olyan mint Pep volt jelenleg nincs még egy.
Az egyik, akit el tudnék képzelni az Capello.
Nincs csapata, a világ egyik legjobb edzője, óriási tapasztalattal, volt már edző Spanyolországban, szinte mindent megnyert, amit csak lehetett.
A másik pedig Villas-Boas.
Annak ellenére, hogy a Chelseanél nem jött össze neki, szerintem hozzánk jobban illene a stílusa. Pephez is talán őt látom a leginkább hasonlónak, és itt már azért egy összeszokott alapanyagon kellene finomítania, a Chelseanél sokkal több teendője volt, és ott a játékosok is bojkottálták.
hát ezt nem gondoltam volna..
a négy év,amit itt töltött,maga volt a tökéletesség,a klub történelmének legnagyszerűbb időszakát éltük meg vele,és biztos vagyok benne,hogy mindig is legendaként fog élni az emberek emlékeiben.
ő A Barcelona edző,aki a klub hagyományait maximálisan figyelembe véve vezette csúcsra a csapatot.
köszönjük!
a jövő pedig ennek ellenére nem biztos,hogy sötét, pep megmutatta a követendő utat a jövőbeli vezetők,edzők számára,ettől sohasem szabad jelentősen eltérni.
a keret továbbra is a világ egyik legerősebbike,a motiváció remélem az idei kudarcokkal,és az új edzővel a régi lesz,aztán meglátjuk..
a négy év,amit itt töltött,maga volt a tökéletesség,a klub történelmének legnagyszerűbb időszakát éltük meg vele,és biztos vagyok benne,hogy mindig is legendaként fog élni az emberek emlékeiben.
ő A Barcelona edző,aki a klub hagyományait maximálisan figyelembe véve vezette csúcsra a csapatot.
köszönjük!
a jövő pedig ennek ellenére nem biztos,hogy sötét, pep megmutatta a követendő utat a jövőbeli vezetők,edzők számára,ettől sohasem szabad jelentősen eltérni.
a keret továbbra is a világ egyik legerősebbike,a motiváció remélem az idei kudarcokkal,és az új edzővel a régi lesz,aztán meglátjuk..
A hivatalos oldalon is ott van, hogy 13.30.
Tehát a Youtube-on is 13.30-tól lesz.
Tehát a Youtube-on is 13.30-tól lesz.
- ozsimiki
- Adminisztrátor

Nem igen tudom kifejezni,mennyi mindent köszönhetünk neki, és most már én is úgy látom,hogy egy korszak lezáródott, a távozásával ez biztos. Ettől még lehetünk sikeresek ősztől -remélhetőleg Bielsa érkezik a helyére- de az egy új korszak lesz. És ha csak megközelíti a Pep érát, mind játékban, mind sikerességben, egy szavunk sem lehet.
KÖSZÖNJÜK PEP! VISSZAVÁRUNK PEP!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
Pedig visszaszámolt 10percrőlmes_que_un_club_ írta:Nem. 13.30-kor.kakasugynok007 írta:10 perc múlva?
De most 30 percről számol!

- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
Nem. 13.30-kor.kakasugynok007 írta:10 perc múlva?
-
- Capitá del Barça
Ez a hét szörnyű 
Nagyon sajnálom, hogy elmegy!
De tiszteletben kell tartani az akaratát.
Remélem nem viseli meg majd a csapatot, de ha meg is viseli, azt is megértem.
KÖSZÖNJÜK PEP! TE ÖRÖKRE LEGENDA MARADSZ!

Nagyon sajnálom, hogy elmegy!
De tiszteletben kell tartani az akaratát.
Remélem nem viseli meg majd a csapatot, de ha meg is viseli, azt is megértem.
KÖSZÖNJÜK PEP! TE ÖRÖKRE LEGENDA MARADSZ!

Szezon előtt már éreztem, h ez lesz az utolsó éve, csak akkor úgy véltem, h a BL címvédés meglesz.
Guardiola egy okos ember, szerintem teljesen tisztában van a saját és a csapat korlátaival is. Most jött el az a pont, h úgy érzi, h ennyi, ennél többet közösen nem tudnak kihozni. Most pedig tovább áll. Egyrészt azért, mert nem szeretni lerombolni azt képet, amit edzőként eddig magéról felépített, másrészt, mert a csapat érdekeit is szem előtt tartja.
Fantasztikus 4 év volt. Ilyen mostanában nem lesz. Tényleg sok mindent köszönhetünk neki és a játékosoknak is.
Viszont a világ nem áll meg, a Barca ezután is Barca marad. Tehát nem kell pánikolni.
Az új edzőről még korai beszélni, de remélem nem egy Guardiola hasonmás lesz, jöjjön egy új mester, akinek megvannak a saját elképzelései és van annyira tökös, h ezt véghez is képes vinni.
Guardiola egy okos ember, szerintem teljesen tisztában van a saját és a csapat korlátaival is. Most jött el az a pont, h úgy érzi, h ennyi, ennél többet közösen nem tudnak kihozni. Most pedig tovább áll. Egyrészt azért, mert nem szeretni lerombolni azt képet, amit edzőként eddig magéról felépített, másrészt, mert a csapat érdekeit is szem előtt tartja.
Fantasztikus 4 év volt. Ilyen mostanában nem lesz. Tényleg sok mindent köszönhetünk neki és a játékosoknak is.
Viszont a világ nem áll meg, a Barca ezután is Barca marad. Tehát nem kell pánikolni.

Az új edzőről még korai beszélni, de remélem nem egy Guardiola hasonmás lesz, jöjjön egy új mester, akinek megvannak a saját elképzelései és van annyira tökös, h ezt véghez is képes vinni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Capitá del Barça
10 perc múlva?

Én mondtam, az új edzőre még nincs tippem, de valószínű a club berkein belűről kerül ki.joekacsa írta:Guardiola good bye!!!
joekacsa