Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Normandia
Director del Fútbol

2017.07.24. 17:15:08

Azért csendben jegyezném meg. Nem hiszem, hogy a klub nem tudja mi a pálya. Azért akárhogyan is nézem a játék egyik résztvevője. Ugye nyilatkozták is, hogy ők nem szeretnék, ha elmenne, de amennyiben a kivásárlási árat leteszik és Ney menni akar, akkor nem tudnak mit tenni. Tehát akik még mindig kacsára gondolnak, azokat el kell szomorítanom, hogy valós a probléma. Itt az lehet a fék, hogy a PSG nem igen tudja büntetés nélkül megúszni, csak akkor, ha elad mégpedig jelentős összegekkel. Én azt mondom, hogy Veratti ilyen értelemben nem lenne rossz cserébe + lehetne előre venni még valakit.
Ney azért nem mond semmit, mert egy ilyen transzfert nem lehet csak akkor kommunikálni, ha legalább 90%-ban realizálódott. Szerintem ez baromira messze áll még attól. Én abban sem vagyok biztos, hogy ez az egész nem a fater magán akciója csupán és Ney-t kényszeríti bele ebbe a helyzetbe. Nem tudom, de tényleg eldőlhetne már. Nem mind1, hogy vele, vagy nélküle.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2017.07.24. 17:05:42

Én a vezetőség helyében nyilvános döntésre kényszeríteném Neymart. Ahogy én látom apu akarja, hogy menjen, a fiú nem tudja mit csináljon, a PSG tudna fizetni, de nem tudja bevállalja-e. Na most mi van, ha ez a szappanopera folytatódik még hetekig, majd augusztus közepén azt mondja a PSG, hogy bevállalja, a gyerek meg elmegy. Nekünk meg marad a kapkodás, hogy vegyünk valakit bal szélre, de nyilván rontja a szűkös idő az esélyeinket. Lehet Bartoék már adtak neki valami ultimátumot, hogy eddig és eddig dönts, de én a helyükben kiállnék a nyilvánosság elé.
Nekem az a legfájóbb, hogy ha marad is egy olyan ember fog maradni, akit a játékosok, vezetők nagy nehezen maradásra bírtak, vagy a PSG visszalépett a teljes vételár kifizetése miatt. Ráadásul az apja folyamatosan rágni fogja a fülét, hogy váltson. Szóval egy időzített bombánk marad itt, aki majd megy valamikor, de ki tudja mennyire bomlaszt majd belülről...
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.24. 16:36:04

daffy írta:
Cestus írta:https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 0563353601

Neymarnak barátokat venne a klub: Paulinho és Coutinho. Nem lenne így sok a nem-EU-s játékos?
Szerintem a világ vicce lenne ennyire lemenni kutyába. Ehelyett mondhatják neki azt is,hogy nyugodtan vizeljen a vezetőség fejére,azt is szabad..
Az a legnagyobb probléma, hogy tökúj edzőnk van, de nem az ő akaratának megfelelően mennek az igazolások, hanem - ha hihetünk a pletykáknak - Neymar kedvére akarnak tenni.

Amúgy szinte tuti, hogy az átigazolási időszak végéig el fog húzódni ez a Neymar-ügy.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
daffy
Madridista

2017.07.24. 16:30:53

Cestus írta:https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 0563353601

Neymarnak barátokat venne a klub: Paulinho és Coutinho. Nem lenne így sok a nem-EU-s játékos?
Szerintem a világ vicce lenne ennyire lemenni kutyába. Ehelyett mondhatják neki azt is,hogy nyugodtan vizeljen a vezetőség fejére,azt is szabad..
MatyiG
Adminisztrátor

2017.07.24. 16:22:56

Igen, Bale nélkül nem nyertétek meg volna egyik BL-t sem... :( 14-es döntőben volt egy gólja, de azt hoztátok volna úgyis.

Meg hát Bale hamarabb nyer Aranylasztit, mint Ney. :mrgreen:
markionni
Capitá del Barça

2017.07.24. 16:19:52

recrea írta:
visca el barca írta:még mindig nem nyelték le, hogy nekik csak egy bale jutott :lol:
Várj, most azzal csapják be magukat meg egymást, h jobb az nekik, ha Neymar itt marad :D

...közben meg remegnek, h menjen el Párizsba.
Miert remegne barki? Iden is itt volt a brazil, meg is jo idenyt futottak. Szerintem itt inkabb aki remeg az a Barca, uj edzovel Neymar nelkul eleg meredek lenne a szezon.
tilla07
Barça B

2017.07.24. 16:18:42

Hihetetlen mennyire szerethető a csapat,
Meccs kezdődik anya a lányom a fiam... jahj apa menj át a másik szobába:)
Ok megyek... a végén mindenki mellettem ül hajrá barcelona:) Jahj ez a MESSI milyen jóképű csak ne akarjon hosszú sérőt:)
Közben majd belehaltam a francos körömfestés okozta nem tudom milyen szagba:)
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.24. 16:17:26

https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 0563353601" target="_blank

"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
recrea
Llegenda del Barça

2017.07.24. 16:06:04

visca el barca írta:még mindig nem nyelték le, hogy nekik csak egy bale jutott :lol:
Várj, most azzal csapják be magukat meg egymást, h jobb az nekik, ha Neymar itt marad :D

...közben meg remegnek, h menjen el Párizsba.
tilla07
Barça B

2017.07.24. 15:58:37

Persze tudjuk, hogy ő is hozzátok akart menni, mint mindenki.
Igen mindenki hozzánk akar igazolni :)
Tudod miért?
Mert sok tíz, száz millió ember szurkol a csapatunknak, sok tíz, száz millió embernek jobb lesz a napja ha nyerünk. sok tíz száz millió ember forgja a fiának elmagyarázni: ez valami más ,
Kimondani VISCA EL BARCA ,valamit jelent!
Nekűnk nagyon sokat!
markionni
Capitá del Barça

2017.07.24. 15:56:25

Marmint az a Bale akivel haromszor BL-dontoztunk? Elhiszed hogy nem cserelnem el ezek utan? :D
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.24. 15:47:10

Chino írta:
markionni írta:Mondjuk nem tudom mi ez a lazadozas az apja irant, amikor ugyanazt csinalja mint amikor hozzatok igazolt, csak most forditott iranyba. Gondolom amikor ti jartatok vele jol, akkor meg nem volt baj a gerinctelensege.
Csak akkor biztos volt a távozása és már egy évvel valószínűsíthető volt, hogy hozzánk.
Itt az a probléma, hogy hirtelen kirobbant ez és a csapat is sz...ban marad. Persze tudjuk, hogy ő is hozzátok akart menni, mint mindenki.
Itt nem arról van szó hopgy apuci pénzéhes, felőlem legyen, csak ez a húzás, ahogy történt gond mindenkinek. Ha szezon vége után bejelenti távozási szándékát semmi gond nem lett volna.
még mindig nem nyelték le, hogy nekik csak egy bale jutott :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2017.07.24. 15:33:21

markionni írta:Mondjuk nem tudom mi ez a lazadozas az apja irant, amikor ugyanazt csinalja mint amikor hozzatok igazolt, csak most forditott iranyba. Gondolom amikor ti jartatok vele jol, akkor meg nem volt baj a gerinctelensege.
Csak akkor biztos volt a távozása és már egy évvel valószínűsíthető volt, hogy hozzánk.
Itt az a probléma, hogy hirtelen kirobbant ez és a csapat is sz...ban marad. Persze tudjuk, hogy ő is hozzátok akart menni, mint mindenki.
Itt nem arról van szó hopgy apuci pénzéhes, felőlem legyen, csak ez a húzás, ahogy történt gond mindenkinek. Ha szezon vége után bejelenti távozási szándékát semmi gond nem lett volna.
Forca Barca!!!!
Léfe
Entrenador del Barça

2017.07.24. 15:22:37

Én nem hinném, hogy befejezett ez az ügy.
tilla07
Barça B

2017.07.24. 15:14:07

LG írta:
Nero. írta:Méltó befejezèse a sztorinak hogy Piqué jelenti be a twitterjén. Guardiola idejében hol történhettek volna meg ilyen dolgok...
Azt én is megnézném Pep hogy kezelné a helyzetet. Etoonak az egyik legjobb szezonja után kellett mennie. Bár más idők voltak azok, ez tény, mintha az új vezetőségnek kicsúszott volna a kezéből a gyeplő.

PEP 2 perc alatt lezárta volna az ügyet :)
Nem ide való vagy, menj bátran ahova csak szeretnél.

Nem tudom mi van arrafelé, de azt gondoom, az UEFA-nak nagyon sürgősen lépni kell valamit.
Kerek perec, nyomatékosan elmondani.... mit szabad és mit nem, mi az a határ amit nem léphetsz át, ha ez így megy tövább, csak az Olajos emberekről szól majd a foci és egyre kevesebb embert érdekel a dolog.

Nagyon nem jó irányban szalad a szekér.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tilla07 2017.07.24. 15:30:14-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.07.24. 15:04:35

Nero. írta:Méltó befejezèse a sztorinak hogy Piqué jelenti be a twitterjén. Guardiola idejében hol történhettek volna meg ilyen dolgok...
Azt én is megnézném Pep hogy kezelné a helyzetet. Etoonak az egyik legjobb szezonja után kellett mennie. Bár más idők voltak azok, ez tény, mintha az új vezetőségnek kicsúszott volna a kezéből a gyeplő.
tilla07
Barça B

2017.07.24. 15:03:19

Amikor ide jött is tudta mindenki hogy nagy kavarások lesznek és Ő aztán nem a Klubhűség mintaképe, reménykedtünk páran, majd mint Ronaldinho leragad és ad majd néhány szép percet nekünk.
A szép percekkel nincsen baj, már most sokat adott, de sajnos jön a kellemetlen oldal is.
Mindenki róla beszél és közben van nekünk MESSI, SUAREZ és a többiek, sookkal jobban fájna nekem ha pl: SUAREZ akarna lelépni.
Nem tudom a szeduxen mennyiség meddig elég, de Ő biztosan méltó a BARCÁHOZ.
Elengedném Neyt, a pénzből meg okosan kellene gazdálkodni, remélem a megfelelő emberek ülnek ott ahol :)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.07.24. 14:36:45

markionni írta:Mondjuk egy szoval nem ezt irtam. En arrol beszeltem, hogy nem ertem a meglepettseget. Lehet nem fogalmaztam erthetoen, Capon jobban osszefoglalta.
:arrow:
Ebbe pont arról írsz, amit én írtam az elején.

Amúgy nyilvánvaló volt, hogy nem innen vonul vissza, én még egy nagy tétű fogadásba is belementem - :mrgreen: -, mert annyire nem hiszek abban, hogy még sokáig itt lesz. De attól még engem az meglep, hogy amikor felmerül a távozás, akkor még cukkolja is a drukkereket Neymar instagramon, nem csak szép nyugodtan elmegy. Az apjától nem vártam mást, de azért tőle ennél többre számítottam.
tilla07
Barça B

2017.07.24. 14:33:37

Capon írta:Annyiban igaza van markionni-nak, hogy tudtuk kit hozunk ide, milyen körülmények között érkezett. Neymar és apuci pont úgy viselkednek ahogy az várható volt tőlük! Éppen ezért nem is haragszom rájuk, feleségül vettünk egy kurvát ne csodálkozzunk rajta hogy könnyűvérű.
Megmondom őszintén én azon csodálkozom, hogy nem előbb kezdődtek ezek a huzavonák.
Az pedig egy fél plusz pont, hogy ezt már szerződés hosszabbítás után csinálják és nem előtte, azért tőlük már ez is valami.
Na igen, rengeteg igazság van a mondandódban!
markionni
Capitá del Barça

2017.07.24. 14:31:02

palesz77 írta:
markionni írta:...
Majd emlékezz erre vissza, amikor lesgóllal hozunk egy meccset, és te felháborodsz. Na, most pont ezért van nekünk is problémánk a dologgal.

Egy Barca fórumon nem tetszik sokaknak, amikor a Barcát szívatja egy Barca játékos és a Barca által teletömött zsebű apukája. Érthetetlen.. :roll:
Mondjuk egy szoval nem ezt irtam. En arrol beszeltem, hogy nem ertem a meglepettseget. Lehet nem fogalmaztam erthetoen, Capon jobban osszefoglalta.
Capon
Llegenda del Barça

2017.07.24. 14:28:22

Annyiban igaza van markionni-nak, hogy tudtuk kit hozunk ide, milyen körülmények között érkezett. Neymar és apuci pont úgy viselkednek ahogy az várható volt tőlük! Éppen ezért nem is haragszom rájuk, feleségül vettünk egy kurvát ne csodálkozzunk rajta hogy könnyűvérű.
Megmondom őszintén én azon csodálkozom, hogy nem előbb kezdődtek ezek a huzavonák.
Az pedig egy fél plusz pont, hogy ezt már szerződés hosszabbítás után csinálják és nem előtte, azért tőlük már ez is valami.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2017.07.24. 14:31:58-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MatyiG
Adminisztrátor

2017.07.24. 14:25:19

Milyen reakciókat vársz ilyenkor? Bólogatós kutyákat?
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.07.24. 14:22:48

markionni írta:...
Majd emlékezz erre vissza, amikor lesgóllal hozunk egy meccset, és te felháborodsz. Na, most pont ezért van nekünk is problémánk a dologgal.

Egy Barca fórumon nem tetszik sokaknak, amikor a Barcát szívatja egy Barca játékos és a Barca által teletömött zsebű apukája. Érthetetlen.. :roll:
tilla07
Barça B

2017.07.24. 14:20:31

markionni írta:tilla: van egy kulonbseg akozott hogy normal, torvenyes keretek kozt csokkentik a rezsidet es akozott, hogy klubokat es a jatekos menedzseret, cegeket megkarositva idehozta az apja Neymart, azert mert toeletek kapta a legtobb penzt zsebbe. Egy ilyen utan furcsalom, hogy meglepodtok es ki vagytok ra akadva, amikor nem az volt a kerdes hogy csinalnak-e veletek is ilyet hanem hogy mikor.

Persze érthető a Te mondandód és némileg egyet is kell értenem veled mert én sem szeretem a gerinctelen dolgokat, viszont ez a BARCA fórum ahol mindenki a csapata javát akarja és talán néha én is más is becsukom a szemem egy pillanatra:)

Csak hogy odaszúrjak még egyet és tényleg csak poén, ne vedd magadra :)
https://www.youtube.com/watch?v=vjI9LtXoVuM
markionni
Capitá del Barça

2017.07.24. 14:12:57

tilla: van egy kulonbseg akozott hogy normal, torvenyes keretek kozt csokkentik a rezsidet es akozott, hogy klubokat es a jatekos menedzseret, cegeket megkarositva idehozta az apja Neymart, azert mert toeletek kapta a legtobb penzt zsebbe. Egy ilyen utan furcsalom, hogy meglepodtok es ki vagytok ra akadva, amikor nem az volt a kerdes hogy csinalnak-e veletek is ilyet hanem hogy mikor.
Válasz küldése