2017.07.24. 17:15:08
Azért csendben jegyezném meg. Nem hiszem, hogy a klub nem tudja mi a pálya. Azért akárhogyan is nézem a játék egyik résztvevője. Ugye nyilatkozták is, hogy ők nem szeretnék, ha elmenne, de amennyiben a kivásárlási árat leteszik és Ney menni akar, akkor nem tudnak mit tenni. Tehát akik még mindig kacsára gondolnak, azokat el kell szomorítanom, hogy valós a probléma. Itt az lehet a fék, hogy a PSG nem igen tudja büntetés nélkül megúszni, csak akkor, ha elad mégpedig jelentős összegekkel. Én azt mondom, hogy Veratti ilyen értelemben nem lenne rossz cserébe + lehetne előre venni még valakit.
Ney azért nem mond semmit, mert egy ilyen transzfert nem lehet csak akkor kommunikálni, ha legalább 90%-ban realizálódott. Szerintem ez baromira messze áll még attól. Én abban sem vagyok biztos, hogy ez az egész nem a fater magán akciója csupán és Ney-t kényszeríti bele ebbe a helyzetbe. Nem tudom, de tényleg eldőlhetne már. Nem mind1, hogy vele, vagy nélküle.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."