Neymar
- Normandia
- Director del Fútbol
Azért csendben jegyezném meg. Nem hiszem, hogy a klub nem tudja mi a pálya. Azért akárhogyan is nézem a játék egyik résztvevője. Ugye nyilatkozták is, hogy ők nem szeretnék, ha elmenne, de amennyiben a kivásárlási árat leteszik és Ney menni akar, akkor nem tudnak mit tenni. Tehát akik még mindig kacsára gondolnak, azokat el kell szomorítanom, hogy valós a probléma. Itt az lehet a fék, hogy a PSG nem igen tudja büntetés nélkül megúszni, csak akkor, ha elad mégpedig jelentős összegekkel. Én azt mondom, hogy Veratti ilyen értelemben nem lenne rossz cserébe + lehetne előre venni még valakit.
Ney azért nem mond semmit, mert egy ilyen transzfert nem lehet csak akkor kommunikálni, ha legalább 90%-ban realizálódott. Szerintem ez baromira messze áll még attól. Én abban sem vagyok biztos, hogy ez az egész nem a fater magán akciója csupán és Ney-t kényszeríti bele ebbe a helyzetbe. Nem tudom, de tényleg eldőlhetne már. Nem mind1, hogy vele, vagy nélküle.
Ney azért nem mond semmit, mert egy ilyen transzfert nem lehet csak akkor kommunikálni, ha legalább 90%-ban realizálódott. Szerintem ez baromira messze áll még attól. Én abban sem vagyok biztos, hogy ez az egész nem a fater magán akciója csupán és Ney-t kényszeríti bele ebbe a helyzetbe. Nem tudom, de tényleg eldőlhetne már. Nem mind1, hogy vele, vagy nélküle.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
-
- Entrenador del Barça
Én a vezetőség helyében nyilvános döntésre kényszeríteném Neymart. Ahogy én látom apu akarja, hogy menjen, a fiú nem tudja mit csináljon, a PSG tudna fizetni, de nem tudja bevállalja-e. Na most mi van, ha ez a szappanopera folytatódik még hetekig, majd augusztus közepén azt mondja a PSG, hogy bevállalja, a gyerek meg elmegy. Nekünk meg marad a kapkodás, hogy vegyünk valakit bal szélre, de nyilván rontja a szűkös idő az esélyeinket. Lehet Bartoék már adtak neki valami ultimátumot, hogy eddig és eddig dönts, de én a helyükben kiállnék a nyilvánosság elé.
Nekem az a legfájóbb, hogy ha marad is egy olyan ember fog maradni, akit a játékosok, vezetők nagy nehezen maradásra bírtak, vagy a PSG visszalépett a teljes vételár kifizetése miatt. Ráadásul az apja folyamatosan rágni fogja a fülét, hogy váltson. Szóval egy időzített bombánk marad itt, aki majd megy valamikor, de ki tudja mennyire bomlaszt majd belülről...
Nekem az a legfájóbb, hogy ha marad is egy olyan ember fog maradni, akit a játékosok, vezetők nagy nehezen maradásra bírtak, vagy a PSG visszalépett a teljes vételár kifizetése miatt. Ráadásul az apja folyamatosan rágni fogja a fülét, hogy váltson. Szóval egy időzített bombánk marad itt, aki majd megy valamikor, de ki tudja mennyire bomlaszt majd belülről...
Az a legnagyobb probléma, hogy tökúj edzőnk van, de nem az ő akaratának megfelelően mennek az igazolások, hanem - ha hihetünk a pletykáknak - Neymar kedvére akarnak tenni.daffy írta:Szerintem a világ vicce lenne ennyire lemenni kutyába. Ehelyett mondhatják neki azt is,hogy nyugodtan vizeljen a vezetőség fejére,azt is szabad..Cestus írta:https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 0563353601
Neymarnak barátokat venne a klub: Paulinho és Coutinho. Nem lenne így sok a nem-EU-s játékos?
Amúgy szinte tuti, hogy az átigazolási időszak végéig el fog húzódni ez a Neymar-ügy.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Szerintem a világ vicce lenne ennyire lemenni kutyába. Ehelyett mondhatják neki azt is,hogy nyugodtan vizeljen a vezetőség fejére,azt is szabad..Cestus írta:https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 0563353601
Neymarnak barátokat venne a klub: Paulinho és Coutinho. Nem lenne így sok a nem-EU-s játékos?
Miert remegne barki? Iden is itt volt a brazil, meg is jo idenyt futottak. Szerintem itt inkabb aki remeg az a Barca, uj edzovel Neymar nelkul eleg meredek lenne a szezon.recrea írta:Várj, most azzal csapják be magukat meg egymást, h jobb az nekik, ha Neymar itt maradvisca el barca írta:még mindig nem nyelték le, hogy nekik csak egy bale jutott
...közben meg remegnek, h menjen el Párizsba.
Hihetetlen mennyire szerethető a csapat,
Meccs kezdődik anya a lányom a fiam... jahj apa menj át a másik szobába:)
Ok megyek... a végén mindenki mellettem ül hajrá barcelona:) Jahj ez a MESSI milyen jóképű csak ne akarjon hosszú sérőt:)
Közben majd belehaltam a francos körömfestés okozta nem tudom milyen szagba:)
Meccs kezdődik anya a lányom a fiam... jahj apa menj át a másik szobába:)
Ok megyek... a végén mindenki mellettem ül hajrá barcelona:) Jahj ez a MESSI milyen jóképű csak ne akarjon hosszú sérőt:)
Közben majd belehaltam a francos körömfestés okozta nem tudom milyen szagba:)
https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 0563353601" target="_blank
"It is what it is."
Várj, most azzal csapják be magukat meg egymást, h jobb az nekik, ha Neymar itt maradvisca el barca írta:még mindig nem nyelték le, hogy nekik csak egy bale jutott

...közben meg remegnek, h menjen el Párizsba.
Igen mindenki hozzánk akar igazolniPersze tudjuk, hogy ő is hozzátok akart menni, mint mindenki.

Tudod miért?
Mert sok tíz, száz millió ember szurkol a csapatunknak, sok tíz, száz millió embernek jobb lesz a napja ha nyerünk. sok tíz száz millió ember forgja a fiának elmagyarázni: ez valami más ,
Kimondani VISCA EL BARCA ,valamit jelent!
Nekűnk nagyon sokat!
Marmint az a Bale akivel haromszor BL-dontoztunk? Elhiszed hogy nem cserelnem el ezek utan? 

- visca el barca
- Presidente del Barça
még mindig nem nyelték le, hogy nekik csak egy bale jutottChino írta:Csak akkor biztos volt a távozása és már egy évvel valószínűsíthető volt, hogy hozzánk.markionni írta:Mondjuk nem tudom mi ez a lazadozas az apja irant, amikor ugyanazt csinalja mint amikor hozzatok igazolt, csak most forditott iranyba. Gondolom amikor ti jartatok vele jol, akkor meg nem volt baj a gerinctelensege.
Itt az a probléma, hogy hirtelen kirobbant ez és a csapat is sz...ban marad. Persze tudjuk, hogy ő is hozzátok akart menni, mint mindenki.
Itt nem arról van szó hopgy apuci pénzéhes, felőlem legyen, csak ez a húzás, ahogy történt gond mindenkinek. Ha szezon vége után bejelenti távozási szándékát semmi gond nem lett volna.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Chino
- Llegenda del Barça
Csak akkor biztos volt a távozása és már egy évvel valószínűsíthető volt, hogy hozzánk.markionni írta:Mondjuk nem tudom mi ez a lazadozas az apja irant, amikor ugyanazt csinalja mint amikor hozzatok igazolt, csak most forditott iranyba. Gondolom amikor ti jartatok vele jol, akkor meg nem volt baj a gerinctelensege.
Itt az a probléma, hogy hirtelen kirobbant ez és a csapat is sz...ban marad. Persze tudjuk, hogy ő is hozzátok akart menni, mint mindenki.
Itt nem arról van szó hopgy apuci pénzéhes, felőlem legyen, csak ez a húzás, ahogy történt gond mindenkinek. Ha szezon vége után bejelenti távozási szándékát semmi gond nem lett volna.
Forca Barca!!!!
LG írta:Azt én is megnézném Pep hogy kezelné a helyzetet. Etoonak az egyik legjobb szezonja után kellett mennie. Bár más idők voltak azok, ez tény, mintha az új vezetőségnek kicsúszott volna a kezéből a gyeplő.Nero. írta:Méltó befejezèse a sztorinak hogy Piqué jelenti be a twitterjén. Guardiola idejében hol történhettek volna meg ilyen dolgok...
PEP 2 perc alatt lezárta volna az ügyet

Nem ide való vagy, menj bátran ahova csak szeretnél.
Nem tudom mi van arrafelé, de azt gondoom, az UEFA-nak nagyon sürgősen lépni kell valamit.
Kerek perec, nyomatékosan elmondani.... mit szabad és mit nem, mi az a határ amit nem léphetsz át, ha ez így megy tövább, csak az Olajos emberekről szól majd a foci és egyre kevesebb embert érdekel a dolog.
Nagyon nem jó irányban szalad a szekér.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tilla07 2017.07.24. 15:30:14-kor.
Azt én is megnézném Pep hogy kezelné a helyzetet. Etoonak az egyik legjobb szezonja után kellett mennie. Bár más idők voltak azok, ez tény, mintha az új vezetőségnek kicsúszott volna a kezéből a gyeplő.Nero. írta:Méltó befejezèse a sztorinak hogy Piqué jelenti be a twitterjén. Guardiola idejében hol történhettek volna meg ilyen dolgok...
Amikor ide jött is tudta mindenki hogy nagy kavarások lesznek és Ő aztán nem a Klubhűség mintaképe, reménykedtünk páran, majd mint Ronaldinho leragad és ad majd néhány szép percet nekünk.
A szép percekkel nincsen baj, már most sokat adott, de sajnos jön a kellemetlen oldal is.
Mindenki róla beszél és közben van nekünk MESSI, SUAREZ és a többiek, sookkal jobban fájna nekem ha pl: SUAREZ akarna lelépni.
Nem tudom a szeduxen mennyiség meddig elég, de Ő biztosan méltó a BARCÁHOZ.
Elengedném Neyt, a pénzből meg okosan kellene gazdálkodni, remélem a megfelelő emberek ülnek ott ahol
A szép percekkel nincsen baj, már most sokat adott, de sajnos jön a kellemetlen oldal is.
Mindenki róla beszél és közben van nekünk MESSI, SUAREZ és a többiek, sookkal jobban fájna nekem ha pl: SUAREZ akarna lelépni.
Nem tudom a szeduxen mennyiség meddig elég, de Ő biztosan méltó a BARCÁHOZ.
Elengedném Neyt, a pénzből meg okosan kellene gazdálkodni, remélem a megfelelő emberek ülnek ott ahol

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
markionni írta:Mondjuk egy szoval nem ezt irtam. En arrol beszeltem, hogy nem ertem a meglepettseget. Lehet nem fogalmaztam erthetoen, Capon jobban osszefoglalta.

Ebbe pont arról írsz, amit én írtam az elején.markionni írta:Mondjuk nem tudom mi ez a lazadozas az apja irant, amikor ugyanazt csinalja mint amikor hozzatok igazolt, csak most forditott iranyba. Gondolom amikor ti jartatok vele jol, akkor meg nem volt baj a gerinctelensege.
Amúgy nyilvánvaló volt, hogy nem innen vonul vissza, én még egy nagy tétű fogadásba is belementem -

Na igen, rengeteg igazság van a mondandódban!Capon írta:Annyiban igaza van markionni-nak, hogy tudtuk kit hozunk ide, milyen körülmények között érkezett. Neymar és apuci pont úgy viselkednek ahogy az várható volt tőlük! Éppen ezért nem is haragszom rájuk, feleségül vettünk egy kurvát ne csodálkozzunk rajta hogy könnyűvérű.
Megmondom őszintén én azon csodálkozom, hogy nem előbb kezdődtek ezek a huzavonák.
Az pedig egy fél plusz pont, hogy ezt már szerződés hosszabbítás után csinálják és nem előtte, azért tőlük már ez is valami.
Mondjuk egy szoval nem ezt irtam. En arrol beszeltem, hogy nem ertem a meglepettseget. Lehet nem fogalmaztam erthetoen, Capon jobban osszefoglalta.palesz77 írta:Majd emlékezz erre vissza, amikor lesgóllal hozunk egy meccset, és te felháborodsz. Na, most pont ezért van nekünk is problémánk a dologgal.markionni írta:...
Egy Barca fórumon nem tetszik sokaknak, amikor a Barcát szívatja egy Barca játékos és a Barca által teletömött zsebű apukája. Érthetetlen..
- Capon
- Llegenda del Barça
Annyiban igaza van markionni-nak, hogy tudtuk kit hozunk ide, milyen körülmények között érkezett. Neymar és apuci pont úgy viselkednek ahogy az várható volt tőlük! Éppen ezért nem is haragszom rájuk, feleségül vettünk egy kurvát ne csodálkozzunk rajta hogy könnyűvérű.
Megmondom őszintén én azon csodálkozom, hogy nem előbb kezdődtek ezek a huzavonák.
Az pedig egy fél plusz pont, hogy ezt már szerződés hosszabbítás után csinálják és nem előtte, azért tőlük már ez is valami.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2017.07.24. 14:31:58-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Majd emlékezz erre vissza, amikor lesgóllal hozunk egy meccset, és te felháborodsz. Na, most pont ezért van nekünk is problémánk a dologgal.markionni írta:...
Egy Barca fórumon nem tetszik sokaknak, amikor a Barcát szívatja egy Barca játékos és a Barca által teletömött zsebű apukája. Érthetetlen..

markionni írta:tilla: van egy kulonbseg akozott hogy normal, torvenyes keretek kozt csokkentik a rezsidet es akozott, hogy klubokat es a jatekos menedzseret, cegeket megkarositva idehozta az apja Neymart, azert mert toeletek kapta a legtobb penzt zsebbe. Egy ilyen utan furcsalom, hogy meglepodtok es ki vagytok ra akadva, amikor nem az volt a kerdes hogy csinalnak-e veletek is ilyet hanem hogy mikor.
Persze érthető a Te mondandód és némileg egyet is kell értenem veled mert én sem szeretem a gerinctelen dolgokat, viszont ez a BARCA fórum ahol mindenki a csapata javát akarja és talán néha én is más is becsukom a szemem egy pillanatra:)
Csak hogy odaszúrjak még egyet és tényleg csak poén, ne vedd magadra

https://www.youtube.com/watch?v=vjI9LtXoVuM
tilla: van egy kulonbseg akozott hogy normal, torvenyes keretek kozt csokkentik a rezsidet es akozott, hogy klubokat es a jatekos menedzseret, cegeket megkarositva idehozta az apja Neymart, azert mert toeletek kapta a legtobb penzt zsebbe. Egy ilyen utan furcsalom, hogy meglepodtok es ki vagytok ra akadva, amikor nem az volt a kerdes hogy csinalnak-e veletek is ilyet hanem hogy mikor.