2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha lenne itt lájk gomb, megnyomnámshutterisland írta:abszolút nem tartozik a kedvenceim közé, de :
1. szerintem a világ legjobb jobbhátvédje az utóbbi években.
2. még "csak" most töltötte a 29-et, ami tektintve néhány szélsőhátvéd honfitársát (cafú, robi carlos, belletti, sylvinho,stb...) még jópár évet sejtet
ezen a szinten.
3. tessék megnézni valami videót arról, amit a barcelonai évei alatt tett le az asztalra.
4. aztán tessék elgondolkozni, hogy ha eladnánk, kit vennénk a helyére a jelenlegi iszonyatosan gyenge jobbhátvéd piacról.
5. az, hogy idén gyengébb, egy formahanyatlás, ha emiatt játékosokat adnánk el, akkor ennyi erővel pedro,villa,pique,cesc is mehetne.
azért figyelembe véve a fentieket, én nem adnám el.
egyetlen egy esetben gondolkoznék el rajta, mégpedig akkor, ha az árából el lehetne hozni lahm-ot...talán csak az nem lenne visszalépés.
Asszem nemrég vált el, azóta ilyen.evikem97 írta:Nem amiatt ilyen,mert még ő sem biztos a jövőjét illetően és fél attól,hogy eladják? Egy hónapja mikor felmerült,hogy megválhatnak tőle szerintem pont azóta lett ideges meg görcsös a játéka? Van összefüggés szerintetek? :S
Az lehet, meg az angoloknál talán még most is így van (nem biztos), de spanyolban a bajnokságban szerzett piros lap csak a bajnokikra vonatkozik, a kupában szerzett piros csak a kupára stb. stb.MichaaBee írta: Régebben tuti volt valami hasonló, hogy kupameccset kellett/lehetett kihagyni eltiltás esetén, csak nem emlékszem melyik.
Régebben tuti volt valami hasonló, hogy kupameccset kellett/lehetett kihagyni eltiltás esetén, csak nem emlékszem melyik.geridoss írta:Csak a bajnokikra szólMichaaBee írta:Az eltiltását nem kötelező a kupában letölteni, hanem ráér a következő bajnokin is, ugye?
Csak a bajnokikra szólMichaaBee írta:Az eltiltását nem kötelező a kupában letölteni, hanem ráér a következő bajnokin is, ugye?
Nagyon gyönge. Mindig is tudtuk, ha vkit ki lehetne kezdeni, akkor az Ő. A kockázat mindig benne van és gyakran tök fölösleges sárgákat gyűjt be. És amit te is mondasz abszolúte leeresztett.ab1daL írta:Erre a maradék tét nélküli meccsre nagyon leeresztett mind fejben, mind játékban. Kupadöntőre remélem összekapja magát.
Na jah, megint ott tartunk, hogy csak Messi, Masch és Alexis fog pihenni. Ja meg Villa.sjd írta:A sport.es azt írja, hogy Menezes vinné Alvest az olimpiára. Nem örülök neki, főleg annak függvényében, hogy szinte minden U23-as játékosunk ott lesz a spanyolok csapatában...
pontosan így gondolom én is. ennek az idénynek a vége tényleg nagyon gyengére sikeredett neki, és pont ezért mindenkiben ez maradt meg.sjd írta:Sokkal dinamikusabb is volt szvsz, de én úgy érzem, hogy inkább nosztalgikus érzésekkel gondolunk Alves akkori teljesítményére. Akkor is adott nagy gólpasszokat, a beadásai akkor sem találtak senkit, ez nem változott. Csak ilyenkor május tájékán mindenki arra emlékszik, hogy az éppen aktuális kiesésünk során nem tudtunk fejesgólt szerezni a számolatlan beadásából (és tekintve, hogy pl. a Clasico-n egy 180 feletti emberünk volt, ez talán érthető), és jönnek az ilyen jellegű kommentek, hogy haszontalan stb.
Szerintem simán lehet, egyszerűen annyit birtokoljuk a labdát, hogy nincs miért hátul maradnia. Azon a szezononkénti 1-2 meccsen amiken nagyobb csapatok ellen játszunk, meg meg lenne neki mondva, hogy most nem futkározik előre. Szerintem a kettő játékos nem zárja ki egymást.Gergolino írta:Ha Bale jön, akkor az azt jelenti, hogy Alves megy. 2 ilyen támadószellemű védőt már túl kockázatos lenne egyszerre játszani, az meg luxus, hogy ilyen játékosok a padon üljenek. Úgyhogy szerintem ha sikerülne megegyezni a Tottenham-mel, akkor megválunk Alvestől és az érte kapott pénz kb fedezné a walesi árát.
Sokkal dinamikusabb is volt szvsz, de én úgy érzem, hogy inkább nosztalgikus érzésekkel gondolunk Alves akkori teljesítményére. Akkor is adott nagy gólpasszokat, a beadásai akkor sem találtak senkit, ez nem változott. Csak ilyenkor május tájékán mindenki arra emlékszik, hogy az éppen aktuális kiesésünk során nem tudtunk fejesgólt szerezni a számolatlan beadásából (és tekintve, hogy pl. a Clasico-n egy 180 feletti emberünk volt, ez talán érthető), és jönnek az ilyen jellegű kommentek, hogy haszontalan stb.Rinku írta:Hát sjd, akkor meg nem értem az egészet, mert sokkal dinamikusabbnak éreztem a csapatot 2009-ben, mint tavaly vagy idén
Nem most hosszabbított 2015-ig?Gergolino írta:Ha Bale jön, akkor az azt jelenti, hogy Alves megy. 2 ilyen támadószellemű védőt már túl kockázatos lenne egyszerre játszani, az meg luxus, hogy ilyen játékosok a padon üljenek. Úgyhogy szerintem ha sikerülne megegyezni a Tottenham-mel, akkor megválunk Alvestől és az érte kapott pénz kb fedezné a walesi árát.
adriano is abszolut támadószellemű védő, mégis tolták együtt...Gergolino írta:Ha Bale jön, akkor az azt jelenti, hogy Alves megy. 2 ilyen támadószellemű védőt már túl kockázatos lenne egyszerre játszani, az meg luxus, hogy ilyen játékosok a padon üljenek. Úgyhogy szerintem ha sikerülne megegyezni a Tottenham-mel, akkor megválunk Alvestől és az érte kapott pénz kb fedezné a walesi árát.