Köszibarca1615 írta:torrentkiller
Racing santander ellen volt:)

Köszibarca1615 írta:torrentkiller
Racing santander ellen volt:)
Nah akk sorban:sasi1 írta: Messi jobb lába=0, fejjátéka=0, távoli pontos erős átlövések -ami egy ilyen Chelsea ellen nagyon kellene- Messinél nincsenek.
Ronaldo a hátán vitte az Unitedet tavaly, Messi annyival nem nő a csapat fölé, mint ő.
Te vagy a király!sasi1 írta:Nem szívesen teszem, mert rühellem őt, de el kell ismernem, hogy jelenleg C. Ronaldo jobb játékos mint Messink. Komplettebb, összetettebb.
Messi jobb lába=0, fejjátéka=0, távoli pontos erős átlövések -ami egy ilyen Chelsea ellen nagyon kellene- Messinél nincsenek.
Ronaldo a hátán vitte az Unitedet tavaly, Messi annyival nem nő a csapat fölé, mint ő.
Én MÉG nem adnék neki aranylasztit......
most tudom, hogy meg fogtok kövezni, de Messi nem jobb a fontos meccseken mint Ronaldo. mindig azt mondjátok, hogy CR milyen pancser a nagyok ellen, de Messi se ott szokta megmutatni, miért is ő a legjobb(bár szerintem IniestaForcabarca8 írta:húh, de mekkora playa a ronaldo! egész évben csak arról hallani, h milyen bomba formában van! jah, h az nem ő, hanem Messi!
amikor nálam rosszabb játékosok ellen focizok, én se lövöm el messzíről, hanem szépen elfektetem őket, aztán amikor már mind csúszik-mászik, akkor begurítom. messi is így van, neki mindenki gyerekjáték, a fejjátéka nem tudom, h erős-e, ez kérdéses, mert 167 CM(!!!!) magas... az, h játékban is hasznosabb messi, mint ronaldo(messi gólpasszokra is képes, és nemcsak akkor passzol, amikor csak sarokkal felprögetve falszörzettel adhatja tovább) hanem a csapat érdekei szerint cselekszik. ronaldo jobban lő távolról, jobban fejel, de ezeken kívül mindenben jobb messi, arról nem is beszélve, h az aranylabda az régen annak járt, aki a legjobbak közül kiemelkedett a hozzáállásával, a sportszerűsűgével, a viselkedésével! ez is inkább messire jellemző
boccs, nem akartam a ronaldo szurkolókat megbántani, egyszerűen rühellem azt az egoista, beképzelt fajankót...
Még jó, hogy nem Te osztodsasi1 írta:Nem szívesen teszem, mert rühellem őt, de el kell ismernem, hogy jelenleg C. Ronaldo jobb játékos mint Messink. Komplettebb, összetettebb.
Messi jobb lába=0, fejjátéka=0, távoli pontos erős átlövések -ami egy ilyen Chelsea ellen nagyon kellene- Messinél nincsenek.
Azért bőven megérezni, ha nincs a pályán.. Már csak az a tudat is egy kis plusz önbizalmat ad a Csapatnak.sasi1 írta:Nem szívesen teszem, mert rühellem őt, de el kell ismernem, hogy jelenleg C. Ronaldo jobb játékos mint Messink. Komplettebb, összetettebb.
Eto'o 46 meccs. Messi 48.szajko írta:Messi jóval több meccsen is szerepelt.Forcabarca8 írta:ezt nem gondoltam volna, h messi több gólt fog lőni, mint eto'o. mert összesítésben 36nál tart, samu pedig 32nél
Messi jóval több meccsen is szerepelt.Forcabarca8 írta:ezt nem gondoltam volna, h messi több gólt fog lőni, mint eto'o. mert összesítésben 36nál tart, samu pedig 32nél