2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért ne?vkinga írta:LG-T kérdezem. Már miért lenne Messi 24 évesen kiégett sztár? Mikor annyi minden van még benne. 23-24 évesen lesz igazi érett focista. Sokat kell még tanulnia, de annyi idősen lesz a legjobb.
Miért ne? Iniesta későn érő tipus, ő is lesz még sokkal jobb is. Messi meg lehet 24 évesen már kiégett sztár lesz.gyébként ne hasonlítsunk össze egy 24 éves, meg egy 21 éves játékost.
Lényegébe véve egyetértünk, én egy kicsit kritikusabb vagyok. Annyi, hogy ha megáll a játékban azért, mert rugdossák, akkor nem lesz az igazán fontos meccseken döntő szerepe... Pedig a képessége megvan rá!vkinga írta:Le tudja rázni a védőket!!!!!!!!!!!!!! Meg tudja csinálni, de 50 meccs után nem tudom, mennyire elvárható, hogy még mindig olyan gyors, és fürge legyen. A Chelsea ellen az első félidőben nézd meg, mit csinált a jobb oldalon, csak a beadás, vagy a kapuralövés nem sikerült. Gyenge lövés volt.
A Bilbao elleni meccsen milyen gólpaszt adott Bojannak.
Egyszer ő is megunhatja hogy folyton fojvást fellökik/felrugják.....vkinga írta:Mi baja volt?
Matematikailag Valdes is beerhetiLionel85 írta:Eszerint a statisztika szerint matematikailag csak Henry foghatja be Messit, de ő is csak akkor ha mesterhármast vág a MU-nak, amit kétlekSzóval kijelenthető az is, hogy a kupa után a BL-ben is ő a gólkirály!
Sztem is. Ha lesérülne Messi, és már idén nem lépne pályára, sztem akkor is kapná. Amugy én tudnék mondani még 1 embert, aki rászolgálna: az Iniesta. Lehet sokan nem értetek velem egyet, de sztem ő ebben a szezonban jobb mint Messi.Chino írta:Szerintem pedig érdemben nem fog változtatni az egészen.Barcaman14 írta:Azért arra nem vennék mérget,hogy ha elbukjuk a BL-t is ő lesz az aranylabdás.... De erre gondolni sem merek!
Egyrészt, ott a duplázás, több gólt lőtt (a bajnokságban és a BL-ben egyaránt) mint Ronaldo, jobban is játszott és a szezonban kiemelkedőt alkotott mindössze 21 évesen. Ha ez nem elég akkor ki érdemel aranylabdát?
messideco írta:Az szinte biztos...dr. Mezey írta: Ja a kupa mellett megvan a BL gólkirályság is hacsak C.R. vagy Rooney nem lő 5 gólt ellenünk.
Szerintem pedig érdemben nem fog változtatni az egészen.Barcaman14 írta:Azért arra nem vennék mérget,hogy ha elbukjuk a BL-t is ő lesz az aranylabdás.... De erre gondolni sem merek!
Azért arra nem vennék mérget,hogy ha elbukjuk a BL-t is ő lesz az aranylabdás.... De erre gondolni sem merek!Fecooo írta:Meglőtte 37. gólját, gólkirály lett a kupában 6 góllal! 8 gólos a BL-ben, ha nem történik baj, akkor ott is gólkirály lesz, és nincs semmi, ami megmenthetné az idei aranylabdától! és ezt tartom akkor is, ha elbukjuk a döntőt Rómában, mert MESSZE-MESSZE felülmúlt mindenkit ebben az idényben! GRATULÁLOK KICSI BOLHA!![]()
![]()
![]()
SIMPLY THE BEST!
Az első halfban harmatgyenge volt,olyan,mint akinek nincs kedve játszani. A szünet után aztán felébredt(vagy felébresztették) és gyakorlatilag eldöntötte a meccset..ezért ő a legjobb..kanty írta:Nálam Messi volt a mecs emberesokat volt játékba, bejöttek a cselek, golt rugott, szóval ismét megmutatta, h miért is ő a legjobb