2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Simán lehet, hogy ez a hatvan milliós igazolás generálta a problémát, amit megold. Ettől még a csapatnak szüksége lenne egy jó Olmóra, az tény.
Ahogy mindenki más is, aki Laporta alatt érkezett. Nekem kicsit meglepő is volt, hogy mindenki ide akar jönni, pedig köztudott, hogy a klub komoly problémákkal küzd. Én el tudom képzelni, hogy annyi történt, hogy most már ő is belátta, hogy nagy Laporta-projektnek nagyobb a füstje, mint a lángja.
Valahogy nehéz összerakni a kettőt úgy hogy nemrég lenyilatkozta hogy itt akar maradni. Mivel a Sport írta, aki az elsőként hozta le pár napja hogy Nico igent mondott így erősen megkérdőjelezem az igazságát.gránit írta: ↑2024.08.17. 21:01:51Arról cikkeznek, hogy Gündogan megkérte a Barcelona klubvezetését, hogy engedje el őt. Már jelezte a klubnak távozási szándékát.
https://sports.yahoo.com/just-ilkay-gun ... 00549.html
https://www.forbes.com/sites/tomsanders ... rts-sport/
https://www.sportingnews.com/us/soccer/ ... a9f7982058
https://tribuna.com/en/news/fcbarcelona ... barcelona/
Az eredeti, spanyol nyelvű cikk, amire a többiek is hivatkoznak:
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... ciones-web
Így azért más megvilágításba kerül Olmo leigazolása is. Valószínűleg nem jött be Gündogannak az utóbbi időkben meghonosodott kultúránk, a Real Madrid elleni meccs után úgy fogalmazott az előszezonban, hogy agyatlanul játszunk.
Így már mindjárt nincs akkora tumultus a belső tkp posztra. Raphinha, Torre, Pedri, Olmo maradnak, ami azért már nem tumultus, éppen hogy meglennénk cserékkel együtt.
Nem fogadnék arra, hogy Araujo, Raphi,Ferran is nálunk lesz az átigazolási ablak bezárásakor.jascsak-podloha írta: ↑2024.08.17. 20:08:44ondoltam ide is beteszem (beillik) a friss hírt : Gündogan eligazol,
Nem ártana hiteles forrást is mellékelni...jascsak-podloha írta: ↑2024.08.17. 20:08:44Gondoltam ide is beteszem (beillik) a friss hírt : Gündogan eligazol
FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.17. 15:41:27Christensen is kh lesz alapból, így van
Araujo, Kounde, Christensen, Cubarsi és Garcia 5-nek, ha valakit más posztra tolunk. Szerintem ez elég hátra
Itt érzek egy kis ellentmondást. Azt írod, szükség van fizikális kp-ra. Teljesen egyetértek. Tényleg szükség van egy ilyen játékosra. Az viszont meg lett mondva, hogy ilyen játékos most nem fog érkezni. Így Christensen kh-ként játszatása azért meredek. Előszeretettel számoljuk őt a középhátvédek közé, de akkor nagyon soványak leszünk a középpályán.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.17. 15:41:27A nyilatkozatokkal ellentétben, szerintem nagy szükség lenne egy fizikális kp-ra
Szerintem problémás a belső középpályások szélre kitolása, mert ott nem tudnak hatékonyan "10-esként" működni. Azt támogatnám, ha a négy védős felállás helyett a balszélső előrébb játszik, így a belső középpályások tényleg belül játszhatnak irányítóként, és nem sodródnak a szélre.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.17. 15:41:27Lehet, hogy még a bal szélsőnél is fontosabb lenne, ahová gondolom ki tudják tolni Olmot, Ferrant és Raphinhát
Egyetértek, számomra is csalódás lenne. Azt még hozzátenném, hogy igazából nem volt szó semmiről. Amiről szó volt, azok a mi következtetéseink, a szurkolók következtetései, amikről úgy gondoltuk, hogy a klubvezetés számára is maguktól értetődő dolgok. De kiderült, hogy nem azok. Igazából nem volt szó semmiről. Nyár eleje óta Williams-t üldözzük, prioritásként kezeltük, miközben remek játékosok keltek el megfizethető áron. Az egész nyár erről szólt, még csak azt sem ígérték nyár elején, hogy ez nem így lesz. Tulajdonképpen nem ígértek semmit, és meg is kaptuk a nagy semmit.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.17. 15:41:27ha csak távozók lesznek, és max. Cancelobérkezik kölcsönbe, akkor nagyon gyengére fogom én is értékelni az átigazolási szezont
Valószínűleg akkor nagy felháborodás lesz a szurkolók között, teljesen jogosan, mert nem erről volt szó a nyár elején.
Szerintem Cancelot szeretnénk elhozni jhv-nek. Így Kounde nagy általánosságban kh lesz, amíg Araujo fel nem épül, vagy Balde le nem sérül.bence0330 írta: ↑2024.08.17. 15:19:43A két legjobbat kihagytad, Chris, Koundé. Szerintem az egyiket be lehet áldozni, és jelenleg inkább Koundét raknám be középre, és Christ hagynám egy sorral előrébb. De lehetséges mindkettő. De amúgy egyetértek, kell még egy belső védő, vagy egy vkp, és akkor Chris ennek megfelelően mozgatható.
A két legjobbat kihagytad, Chris, Koundé. Szerintem az egyiket be lehet áldozni, és jelenleg inkább Koundét raknám be középre, és Christ hagynám egy sorral előrébb. De lehetséges mindkettő. De amúgy egyetértek, kell még egy belső védő, vagy egy vkp, és akkor Chris ennek megfelelően mozgatható.
Viszont Flicknek sokkal inkább kell Inigo. 21 évesen pedig kell hogy legyen rendszeres játéklehetőség. Ráaddásul a belső védő nem olyan, mint mondjuk egy szélső vagy kp. CB-ket nem cserélgetnek meccs közben, sőt gyakorlatilag állandó pár van. Így lenne 6 belső védőnk, akik közül Flick minimum négyet, de akár ötöt Fayé elé tesz és balhátvédként sem akarja használni.gránit írta: ↑2024.08.17. 12:53:48Ha jelenleg nem is elég a kezdőbe Faye, a padra kellene, fokozatosan beépítve fejlődhetne. Rotálni úgyis kell, lépésről lépésre nőhetne fel a feladathoz. Lehet, hogy most még nem elég a kezdőbe. Garcia az? Ha eladjuk, nagyon szűken leszünk ott, és a vége tényleg az lesz, hogy Garcia-Lenglet-sorral fogunk bohóckodni, és eltelne úgy x év, hogy ugyanott tartunk, és nem tanultunk semmiből.
Igen, Xavi nem próbálta ki, de Pep játszotta kvázi-félig belső középpályásként bőven. Érdekes megoldás lenne, persze ehhez jó lett volna kipróbálni ezt előszezonban.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.17. 14:07:04Ez így jó is lenne.max ha spórolni akarunk, Rabiot Fábián helyett.
Esetleg Sanchot vagy Comant kölcsönbe.
Cancelo szerintem nagyon kellene. Simán eljátszik 4 poszton a 2 szélen, de a kp-n is el tudnám képzelni ma este.
Ez így jó is lenne.
Vegyétek úgy, hogy szórul-szóra ugyanezt gondolom és írnám én is Faye-vel kapcsolatban.gránit írta: ↑2024.08.17. 12:53:48Ha jelenleg nem is elég a kezdőbe Faye, a padra kellene, fokozatosan beépítve fejlődhetne. Rotálni úgyis kell, lépésről lépésre nőhetne fel a feladathoz. Lehet, hogy most még nem elég a kezdőbe. Garcia az? Ha eladjuk, nagyon szűken leszünk ott, és a vége tényleg az lesz, hogy Garcia-Lenglet-sorral fogunk bohóckodni, és eltelne úgy x év, hogy ugyanott tartunk, és nem tanultunk semmiből.
Mi a kihívások mesterei vagyunk, szeretjük a banánhéjat, keressük a taposóaknákat, hajszoljuk az izgalmakat....
Persze, ebben van valami, de ott van Todibo, őt is dobáltuk, el is ismerte, hogy vele is voltak gondok. Lehet visszament volna inkább Barceloba, mint Londonba a West Hambe. Sokszor felröppennek a fórumon is a nevek, hogy ki kellene ide.Troym írta: ↑2024.08.17. 11:58:57Hiába a visszavásárlási opció, de kell a játékosnak is, hogy akarjon jönni.
Szerintetek akiket látványosan semmibe vesznek, vagy tönkrevágnak mennyire akarnak visszatérni ide valaha is? Nico esetén még erre van hangyányi esély, de Faye és Roque örül, ha megszabadul innen. Nem hinném, hogy akár Puig, Mingu, stb is szeretne még itt játszani.
Az ilyen "bánásmódra" az ember sokáig emlékezik az életében, biztosra veszem, hogy nagy ívben elkerülnek majd minket.
Plusz azt mondom, ha akkora szakértők vannak a mindenkori stábban, hogy 2 egymást követő garnitúra (Xavi, Flick) úgy értékeli, hogy 21-22 évesen nem szint Faye, akkor viszont adjuk el végleg.
Hiába a visszavásárlási opció, de kell a játékosnak is, hogy akarjon jönni.
Nicora is így kötöttük, a 15 nem is rossz, ha könnyű bónuszok. Ha nagyon jó lesz, 30 nem pénz érte. Ha nem, akkor nem ér 30-at sem nekünk, viszont általában ráteszünk mindenkire eladási %-ot, ami nagyon jó ötlet. Todibo és Riad üzleten befolyik kb. 15 millió csak a %-on.bence0330 írta: ↑2024.08.17. 10:47:02Ja, lenne értelme, alapvetően nem vitázom ezzel, itt szerintem inkább azt akarták biztosítani, mivan, ha tényleg nagyon komoly játékos lesz. Abban az esetben jobb a visszavásárlási, mint a +20%. Ha nem lesz az, akkor jobb lenne az utóbbi.Troym írta: ↑2024.08.17. 10:44:47Én maradnék a százalékos megoldásnál, úgyse használjuk soha a visszavásárlási opciót és gondolom ő se akar majd visszatérni, ahogy Roque sem.
Kapott Faye is 7 percet a csapatban és mehet, a helyében jó messzire mennék és vissza se néznék. Ahhoz Ferran vagy EG kell, hogy legyél, hogy 50-100 meccsen is lehetőséget kapj, amivel nem tudsz élni.
Felteszem az az oka, hogy EG-Ferrán nem akarnak menni/nem eladhatóak. Fayéra meg van érdeklődés.