Amivel nekem problémám van, h pl sérülten játszik Pique...ha nem bízik se Minaban, se Vermaban, akkor miért engedte el Mascht? Lehet mondani, h nem az ő döntése volt, de mikor egészséges volt az argentin, akkor is csak a legvégső esetben tette be. Ha meg fentről szólnak neki, akkor meg az a fura, h azt nem mondják rá, h a 150 milliós igazolásnak játszania kell. Semmi, se semmi kockázata nem lett volna se az LP, se tegnap az Atma ellen játszani a franciát. Középpálya az egész második félidőben nem volt, kulcsszerelésre/passzra egyre sem emlékszem a portugáltól. Simeone mind a két szélső hátvédet lehozta, látta, h full esélytelen mögénk kerülni, cserélte be “random” a csatárokat.
A másik, ami ennél jobbban zavar, h (a Girona ellenit kivéve), meccsek óta nincs helyzetünk...álljunk már meg egy kicsit, 4-5 db 150 milliós játékos rohangál a pályán, és egyesek leírják, h gyenge a keret

Én továbbra is kedvelem a fickót, és szép a szezon, csak annyit mondok, h sztem képes lenne változtatni ezeken, ha akarna, vagy kicsit kockáztatna legalább, amire, ha pl BL-t akarunk nyerni, sajnos szükség lenne.