Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
recrea
Llegenda del Barça

2018.03.05. 09:15:37

Ősszel se játszottunk jól, akkor voltak látványos meccseink, amikor Suarez zsinórban 8-10 meccsen gólt lőtt, meg passzokat osztott, se előtte, se kb 5-6 meccse nem látunk szép focit, amivel adott esetben nincs probléma, mert az eredmények tényleg EV-t igazolják, nyerni meg nekünk is jó érzés.

Amivel nekem problémám van, h pl sérülten játszik Pique...ha nem bízik se Minaban, se Vermaban, akkor miért engedte el Mascht? Lehet mondani, h nem az ő döntése volt, de mikor egészséges volt az argentin, akkor is csak a legvégső esetben tette be. Ha meg fentről szólnak neki, akkor meg az a fura, h azt nem mondják rá, h a 150 milliós igazolásnak játszania kell. Semmi, se semmi kockázata nem lett volna se az LP, se tegnap az Atma ellen játszani a franciát. Középpálya az egész második félidőben nem volt, kulcsszerelésre/passzra egyre sem emlékszem a portugáltól. Simeone mind a két szélső hátvédet lehozta, látta, h full esélytelen mögénk kerülni, cserélte be “random” a csatárokat.

A másik, ami ennél jobbban zavar, h (a Girona ellenit kivéve), meccsek óta nincs helyzetünk...álljunk már meg egy kicsit, 4-5 db 150 milliós játékos rohangál a pályán, és egyesek leírják, h gyenge a keret :D minden posztra van két játékosa, igaz, a sérülések húznak minket rendesen.

Én továbbra is kedvelem a fickót, és szép a szezon, csak annyit mondok, h sztem képes lenne változtatni ezeken, ha akarna, vagy kicsit kockáztatna legalább, amire, ha pl BL-t akarunk nyerni, sajnos szükség lenne.
rikko
Capitá del Barça

2018.03.05. 09:00:45

Subinho írta:Ősszel nagyon jó volt a csapat, de idén megint ezt a nézhetetlen semmit nézzük, 3 pontos passz nincs egymás után, összevissza rugdossuk a labdát. Értem én,hogy EV biztonsági focit próbál a rangadókon, de láthatóan a csapatnak ez nem megy, így egy nézhetetlen semmi lesz belőle, lásd tegnapi 2. félidő.

Egyet értek veled, de ha egy Iniesta helyére Gomes jön nagyon nincs mit tenni.....
Subinho
Director del Fútbol

2018.03.05. 07:34:19

Ősszel nagyon jó volt a csapat, de idén megint ezt a nézhetetlen semmit nézzük, 3 pontos passz nincs egymás után, összevissza rugdossuk a labdát. Értem én,hogy EV biztonsági focit próbál a rangadókon, de láthatóan a csapatnak ez nem megy, így egy nézhetetlen semmi lesz belőle, lásd tegnapi 2. félidő.
Samper
Director del Fútbol

2018.03.05. 04:37:00

Az adott körülmények között Valverdetől többet elvárni, mint a bajnoki címet nem reális. Azt viszont most már el is várjuk a sikerességhez. A mostani kerettel a BL szereplés csak nem elvárt prémium. Viszont az nem mindegy, hogy a nyári keretátszabással klassziscsapatot épít-e, vagy jövőre is örülni kell a nyögvenyelős pontoknak.
Grimaldo
Capitá del Barça

2018.03.04. 22:34:26

De ezzel az erővel lehet legközelebb Suarez lesét nem veszik észre...Felesleges ilyenekbe belemenni ,nyertünk 1-0ra simán ,Atleticonak momentuma se volt,nem kell túlmagyarázni.
MatsMessi
Jugador d'estrella

2018.03.04. 22:29:34

csaaron írta:
visca el barca írta: jah, pl. a las palmas ellen. ott is volt egy félidőnk h menjünk, de sehova nem haladtunk. ma is szép volt az 1-0, de ha mondjuk megadják gameiro gólját a nem tudom hanyadik percben utána csak vakargattuk volna tökünket.
Meg jó hogy a ha nem játszik a fociban mert idén már kikaptunk volna párszor ha játszana.... Még hányszor mondjuk ezt??
Nincs ha, viszont egyszer erre ráfogunk fázni. Nem feltétlen kell rossz játék. Elég egy eladott labda, vagy egy rossz bírói ítélet, ls ez könnyen visszaüthet. A mai napon is láthatóan jobbak voltunk az ellenfélnél, mégis ráültünk az eredményre. Lehet 1 hónap múlva a mai lest nem veszik észre aztán egyenlít a Bayern a BL-ben. Aztán akkor megint nézhetünk. Továbbra is tartom, hogy jobban járnánk, ha otthon kezdenénk. Engem nem zavar, ha nézhetetlen a meccs, amíg jönnek az eredmények. Nem is szólok semmit, csak mondom, hogy egyszer lesz hiba a BL-ben aztán vége lehet mindennek. Chelsea ellen is nem rajtunk múlt, mert oda is ahogy kimentünk..
csaaron
Barça B

2018.03.04. 22:05:59

visca el barca írta: jah, pl. a las palmas ellen. ott is volt egy félidőnk h menjünk, de sehova nem haladtunk. ma is szép volt az 1-0, de ha mondjuk megadják gameiro gólját a nem tudom hanyadik percben utána csak vakargattuk volna tökünket.
Meg jó hogy a ha nem játszik a fociban mert idén már kikaptunk volna párszor ha játszana.... Még hányszor mondjuk ezt??
visca el barca
Presidente del Barça

2018.03.04. 21:00:20

Nero. írta:Idén szerencsére (nem véletlenül) nem sokszor kellett mennünk az eredmény után, de láthattuk hogy azonnal betudjuk keríteni az ellenfelet ha szorul a hurok.
jah, pl. a las palmas ellen. ott is volt egy félidőnk h menjünk, de sehova nem haladtunk. ma is szép volt az 1-0, de ha mondjuk megadják gameiro gólját a nem tudom hanyadik percben utána csak vakargattuk volna tökünket.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2018.03.04. 20:54:30

MatsMessi írta:Valoszinuleg a liga es a kupa meglesz, de ha a BL-ben tul megyunk valahogy a Chelsean, es kovi forduloban is nyomatjuk majd az idegenben jo az iksz meg nul null, akkor az csunyan vissza uthet. Visszavagon egyszer kell elmennie majd az ellenfelnek es benne lesz, hogy kis is esunk.
Nem tudhatod. Már találkoztunk a Juvével, Reallal, Atleticoval meg a Chelseavel is és nem lettünk lealázva. Szerintem az offenzívebb csapatokat könnyebben "játszuk" ki, mint mondjuk egy Chelseat vagy az Atleticot. Nem örülnék esetlegesen a 8 között a Citynek, de biztos hogy minimum nagyon rágós falat lennénk nekik.

Idén szerencsére (nem véletlenül) nem sokszor kellett mennünk az eredmény után, de láthattuk hogy azonnal betudjuk keríteni az ellenfelet ha szorul a hurok.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MatsMessi
Jugador d'estrella

2018.03.04. 20:45:46

Valoszinuleg a liga es a kupa meglesz, de ha a BL-ben tul megyunk valahogy a Chelsean, es kovi forduloban is nyomatjuk majd az idegenben jo az iksz meg nul null, akkor az csunyan vissza uthet. Visszavagon egyszer kell elmennie majd az ellenfelnek es benne lesz, hogy kis is esunk.
LG
Az Év fórumozója 2016

2018.03.03. 08:33:11

crixus írta: Van egy éppen beesett Coutinho meg egy sérüléssorozatból felépülő, egyéb problémákkal küzdő Dembelé. Majd pont velük kellene megbontani az idáig jól bevált taktikát, nem? Akár az Atletico, akár a Chelsea ellen is teljesen érthető lesz, ha ez a középpálya áll majd fel Messi és Suárez mögé. Ha pedig nem jön össze ""csak"" a bajnoki cím, ennyi volt az idei keretben, sőt, szerintem akkor is tapsra méltó lenne, amit Valverde tulajdonképp a romokból összerakott. Ha pedig elbaltázzuk az átigazolásokat és jövőre bukdácsol a csapat, mint idén a királyiak, akkor lehet majd kikezdeni Valverde-t.
De mit bontassz meg vele? Paulinho látványosan kipukkadt, és valószínű pihentetés nélkül nem is lesz jobb, mert agyon lett terhelve. Iniesta pedig már tavaly sem bírta egyedül végig tolni a szezont, kell a tehermentesítés neki. Az ennyi volt a keretben mondat elég vicces lenne úgy, hogy Dembelé meg Coutinho a padot koptatja.

Az ősz remek volt Valverdétől, de nem ő lenne az első olyan edző, akinél a lendület nem tart ki tavaszra (Villanova, Martino). Ősszel tényleg kimaximalizálta a kerete lehetőségeit, most viszont az erősebb és bővebb keretet egyelőre nem nagyon tudja kezelni, ilyet is láttunk már nem egyszer a futballtörténelemben.

Ne értsetek félre, én még bízok benne továbbra is, de most az utóbbi időben voltak rossz döntései. Ezzel nincs baj, csak nem értem miért kell itt a fórumon mindent megmagyarázni. Annyira egyoldalúan itélnek itt egyesek, hogy az vmi hihetetlen. #-o
crixus
Entrenador del Barça

2018.03.03. 08:05:13

Én nem hibáztatom Valverde-t amiért a jól megszokott 4-est dobja fel a középpályára. Ez a 4 középpályás, Busquets,Rakitic,Paulinho,Iniesta, hozták le a kerethez és a körülményekhez képest parádésan az őszt. 3-0-ás győzelem a Juve ellen a BL-ben és Madridban a Real ellen. Csoda, hogy bízik bennük az edző? Van egy éppen beesett Coutinho meg egy sérüléssorozatból felépülő, egyéb problémákkal küzdő Dembelé. Majd pont velük kellene megbontani az idáig jól bevált taktikát, nem? Akár az Atletico, akár a Chelsea ellen is teljesen érthető lesz, ha ez a középpálya áll majd fel Messi és Suárez mögé. Ha pedig nem jön össze ""csak"" a bajnoki cím, ennyi volt az idei keretben, sőt, szerintem akkor is tapsra méltó lenne, amit Valverde tulajdonképp a romokból összerakott. Ha pedig elbaltázzuk az átigazolásokat és jövőre bukdácsol a csapat, mint idén a királyiak, akkor lehet majd kikezdeni Valverde-t.
LG
Az Év fórumozója 2016

2018.03.03. 07:30:51

Nero. írta:
visca el barca írta:
a nap vicce :lol: bármibe fogadok veled, hogy az iniesta, busquets, paulinho, rakitic 4-es fog kezdeni. 1000000000000000000000000000000000000%
Persze, mivel nekik is kell. A Chelsea ellen is így fogunk felállni.
Ha megakarjuk nehezíteni a saját dolgunkat, akkor mindenképp. Iniesta még védhető, bár én a bajnoki rangadókat Coutinhonak adnám, ha már a BL-ben nem játszhat. A lövőtechnikája döntő is lehet.

Paulinho viszont egyértelműen baklövés lenne. Pocsék formában van, melyben benne van valószínűleg, hogy erőssen túlterhelt már (volt róla szó a topicjában). Most már azok a dolgok sem mennek neki, melyek amúgy az erősségei, a gyengeségei pedig hatványozottan kijönnek. Jelenleg semmiben nem tud többet adni, mint Dembelé.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2018.03.03. 02:14:44

#valverdeout
Kép
Sinya22
Director del Fútbol

2018.03.02. 18:39:49

Nem fogja bevállalni a Girona elleni kp-t,szerintem akkor már inkább Coutinho fog kezdeni a jobboson,Vidal és Gomes is eljátszotta az esélyét mostanában,Paulának meg inkább 2 hét pihenő kellene. Én is 2-1-re érzem :D
hau30
Capitá del Barça

2018.03.02. 17:19:35

visca el barca írta:köszi, de nem iszom alkoholt, és nem fogadok, max "egy ugye én megmondtam"-ban. valverdét kiismertem már annyira, hogy az atleti meg a cselzi ellen is ue. a borzalom kp fog felállni, betoji edző, betoji taktikával. talán megtaláltam rá a legjobb kifejezést: kishitű
Igen lehet betojinak mondani,de ha azt vesszük alapul,hogy a két nagyon jó képességű jàtékos elég zaklatott időszakon ment/megy keresztül akkor nem várható el,hogy nagy nyomást helyezzen rájuk. Eléggé úgy beszéltek róla,hogy nagyon kiàll a játékosaiért. Felesleges kitenni őket a nyomásnak,ha alig ismerik a rendszert és az eredmények is jönnek. Most azt gondolom egy migráción megy keresztül a csapat. Ini megy ki. Lassan Lajos és Leo is. Gondolom ezért jön Grízes is. Én azt mondom erősen megfontolt húzásai vannak és egyenlőre az eredmények is pinyőt igazolják.
visca el barca
Presidente del Barça

2018.03.02. 16:54:43

köszi, de nem iszom alkoholt, és nem fogadok, max "egy ugye én megmondtam"-ban. valverdét kiismertem már annyira, hogy az atleti meg a cselzi ellen is ue. a borzalom kp fog felállni, betoji edző, betoji taktikával. talán megtaláltam rá a legjobb kifejezést: kishitű
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cestus
Director del Fútbol

2018.03.02. 16:48:35

hau30 írta:"Neked Jack fiam,de én már régóta ismerem,"
UI.: bocs ezt nem hagyhattam ki!
Örülj neki, hogy valaki lecsapott rá. :D

Engem nem zavar, max. Stalkyard lesz mérges. Na de offból ki.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
hau30
Capitá del Barça

2018.03.02. 16:42:18

Cestus írta:
hau30 írta: Csináljuk azt, hogyha a te négyesed kezd, akkor küldök egy üveg john danielst, ha az enyém akkor te nekem és ha busi, rakitic, coutinho, iniesta négyes akkor x. Nincs semmi. Áll a deal?
Inkább Jack-et küldj neki. :D
"Neked Jack fiam,de én már régóta ismerem,"
UI.: bocs ezt nem hagyhattam ki!

Visszatérve EV-hez eddig elég tudatos húzásai voltak. Ez tűnik most logikusnak. Persze lehet VEB-nek lesz igaza. Csalódnék akkor...
Stalkyard
Director del Fútbol

2018.03.02. 16:33:50

Örömmel tölt el, hogy az ilyen kommentek maradhatnak, és emelhetik a fórum színvonalát, hiszen egy darab kipontozott csúnya szó sincs benne. :^o
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Cestus
Director del Fútbol

2018.03.02. 16:21:59

hau30 írta: Csináljuk azt, hogyha a te négyesed kezd, akkor küldök egy üveg john danielst, ha az enyém akkor te nekem és ha busi, rakitic, coutinho, iniesta négyes akkor x. Nincs semmi. Áll a deal?
Inkább Jack-et küldj neki. :D
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
hau30
Capitá del Barça

2018.03.02. 16:19:27

visca el barca írta:
hau30 írta: Atleti ellen ismét kezdők lesznek
a nap vicce :lol: bármibe fogadok veled, hogy az iniesta, busquets, paulinho, rakitic 4-es fog kezdeni. 1000000000000000000000000000000000000%
Csináljuk azt, hogyha a te négyesed kezd, akkor küldök egy üveg john danielst, ha az enyém akkor te nekem és ha busi, rakitic, coutinho, iniesta négyes akkor x. Nincs semmi. Áll a deal?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.03.02. 15:31:00

S.Agüero írta:A Chelsea és az Atlético ellen is Dembélének kellene kezdenie szerintem, mindkét meccsen győzni megyünk.
nem fog,fix.
még a chelsea ellen esetleg kinézem, hogy berakja, de az AtMa ellen biztosan nem.
majd kimegy az a borzalom kp amit VEB is írt, aztán mehet a joga bonito.

majd pislogunk mint tegnap ha nem megy a játék.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2018.03.02. 15:15:08

A Chelsea és az Atlético ellen is Dembélének kellene kezdenie szerintem, mindkét meccsen győzni megyünk.
TrollBarcaFan
Jugador del Barça

2018.03.02. 15:11:14

Coutinhot pihentetni kell cselzi meccsre!4!4!!
Válasz küldése