2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Subinho írta:Ősszel nagyon jó volt a csapat, de idén megint ezt a nézhetetlen semmit nézzük, 3 pontos passz nincs egymás után, összevissza rugdossuk a labdát. Értem én,hogy EV biztonsági focit próbál a rangadókon, de láthatóan a csapatnak ez nem megy, így egy nézhetetlen semmi lesz belőle, lásd tegnapi 2. félidő.
Nincs ha, viszont egyszer erre ráfogunk fázni. Nem feltétlen kell rossz játék. Elég egy eladott labda, vagy egy rossz bírói ítélet, ls ez könnyen visszaüthet. A mai napon is láthatóan jobbak voltunk az ellenfélnél, mégis ráültünk az eredményre. Lehet 1 hónap múlva a mai lest nem veszik észre aztán egyenlít a Bayern a BL-ben. Aztán akkor megint nézhetünk. Továbbra is tartom, hogy jobban járnánk, ha otthon kezdenénk. Engem nem zavar, ha nézhetetlen a meccs, amíg jönnek az eredmények. Nem is szólok semmit, csak mondom, hogy egyszer lesz hiba a BL-ben aztán vége lehet mindennek. Chelsea ellen is nem rajtunk múlt, mert oda is ahogy kimentünk..csaaron írta:Meg jó hogy a ha nem játszik a fociban mert idén már kikaptunk volna párszor ha játszana.... Még hányszor mondjuk ezt??visca el barca írta: jah, pl. a las palmas ellen. ott is volt egy félidőnk h menjünk, de sehova nem haladtunk. ma is szép volt az 1-0, de ha mondjuk megadják gameiro gólját a nem tudom hanyadik percben utána csak vakargattuk volna tökünket.
Meg jó hogy a ha nem játszik a fociban mert idén már kikaptunk volna párszor ha játszana.... Még hányszor mondjuk ezt??visca el barca írta: jah, pl. a las palmas ellen. ott is volt egy félidőnk h menjünk, de sehova nem haladtunk. ma is szép volt az 1-0, de ha mondjuk megadják gameiro gólját a nem tudom hanyadik percben utána csak vakargattuk volna tökünket.
jah, pl. a las palmas ellen. ott is volt egy félidőnk h menjünk, de sehova nem haladtunk. ma is szép volt az 1-0, de ha mondjuk megadják gameiro gólját a nem tudom hanyadik percben utána csak vakargattuk volna tökünket.Nero. írta:Idén szerencsére (nem véletlenül) nem sokszor kellett mennünk az eredmény után, de láthattuk hogy azonnal betudjuk keríteni az ellenfelet ha szorul a hurok.
Nem tudhatod. Már találkoztunk a Juvével, Reallal, Atleticoval meg a Chelseavel is és nem lettünk lealázva. Szerintem az offenzívebb csapatokat könnyebben "játszuk" ki, mint mondjuk egy Chelseat vagy az Atleticot. Nem örülnék esetlegesen a 8 között a Citynek, de biztos hogy minimum nagyon rágós falat lennénk nekik.MatsMessi írta:Valoszinuleg a liga es a kupa meglesz, de ha a BL-ben tul megyunk valahogy a Chelsean, es kovi forduloban is nyomatjuk majd az idegenben jo az iksz meg nul null, akkor az csunyan vissza uthet. Visszavagon egyszer kell elmennie majd az ellenfelnek es benne lesz, hogy kis is esunk.
De mit bontassz meg vele? Paulinho látványosan kipukkadt, és valószínű pihentetés nélkül nem is lesz jobb, mert agyon lett terhelve. Iniesta pedig már tavaly sem bírta egyedül végig tolni a szezont, kell a tehermentesítés neki. Az ennyi volt a keretben mondat elég vicces lenne úgy, hogy Dembelé meg Coutinho a padot koptatja.crixus írta: Van egy éppen beesett Coutinho meg egy sérüléssorozatból felépülő, egyéb problémákkal küzdő Dembelé. Majd pont velük kellene megbontani az idáig jól bevált taktikát, nem? Akár az Atletico, akár a Chelsea ellen is teljesen érthető lesz, ha ez a középpálya áll majd fel Messi és Suárez mögé. Ha pedig nem jön össze ""csak"" a bajnoki cím, ennyi volt az idei keretben, sőt, szerintem akkor is tapsra méltó lenne, amit Valverde tulajdonképp a romokból összerakott. Ha pedig elbaltázzuk az átigazolásokat és jövőre bukdácsol a csapat, mint idén a királyiak, akkor lehet majd kikezdeni Valverde-t.
Ha megakarjuk nehezíteni a saját dolgunkat, akkor mindenképp. Iniesta még védhető, bár én a bajnoki rangadókat Coutinhonak adnám, ha már a BL-ben nem játszhat. A lövőtechnikája döntő is lehet.Nero. írta:Persze, mivel nekik is kell. A Chelsea ellen is így fogunk felállni.visca el barca írta:
a nap viccebármibe fogadok veled, hogy az iniesta, busquets, paulinho, rakitic 4-es fog kezdeni. 1000000000000000000000000000000000000%
Igen lehet betojinak mondani,de ha azt vesszük alapul,hogy a két nagyon jó képességű jàtékos elég zaklatott időszakon ment/megy keresztül akkor nem várható el,hogy nagy nyomást helyezzen rájuk. Eléggé úgy beszéltek róla,hogy nagyon kiàll a játékosaiért. Felesleges kitenni őket a nyomásnak,ha alig ismerik a rendszert és az eredmények is jönnek. Most azt gondolom egy migráción megy keresztül a csapat. Ini megy ki. Lassan Lajos és Leo is. Gondolom ezért jön Grízes is. Én azt mondom erősen megfontolt húzásai vannak és egyenlőre az eredmények is pinyőt igazolják.visca el barca írta:köszi, de nem iszom alkoholt, és nem fogadok, max "egy ugye én megmondtam"-ban. valverdét kiismertem már annyira, hogy az atleti meg a cselzi ellen is ue. a borzalom kp fog felállni, betoji edző, betoji taktikával. talán megtaláltam rá a legjobb kifejezést: kishitű
Örülj neki, hogy valaki lecsapott rá.hau30 írta:"Neked Jack fiam,de én már régóta ismerem,"
UI.: bocs ezt nem hagyhattam ki!
"Neked Jack fiam,de én már régóta ismerem,"Cestus írta:Inkább Jack-et küldj neki.hau30 írta: Csináljuk azt, hogyha a te négyesed kezd, akkor küldök egy üveg john danielst, ha az enyém akkor te nekem és ha busi, rakitic, coutinho, iniesta négyes akkor x. Nincs semmi. Áll a deal?
Inkább Jack-et küldj neki.hau30 írta: Csináljuk azt, hogyha a te négyesed kezd, akkor küldök egy üveg john danielst, ha az enyém akkor te nekem és ha busi, rakitic, coutinho, iniesta négyes akkor x. Nincs semmi. Áll a deal?
Csináljuk azt, hogyha a te négyesed kezd, akkor küldök egy üveg john danielst, ha az enyém akkor te nekem és ha busi, rakitic, coutinho, iniesta négyes akkor x. Nincs semmi. Áll a deal?visca el barca írta:a nap viccehau30 írta: Atleti ellen ismét kezdők lesznekbármibe fogadok veled, hogy az iniesta, busquets, paulinho, rakitic 4-es fog kezdeni. 1000000000000000000000000000000000000%
nem fog,fix.S.Agüero írta:A Chelsea és az Atlético ellen is Dembélének kellene kezdenie szerintem, mindkét meccsen győzni megyünk.