Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jobbal is, ballal is bombagólok...nice.salas9 írta:Három "legcsúnyább" gól az öregtől...
Nem azt mondom, hogy unom, hogy mindent megnyerunk, hanem mar nagyon kiismertek a taktikankat, valami ujitas kellene benne szeintem.Messa írta:Azért nem semmi, hogy mit elért a pali, lassan páran már unják hogy mindent megnyerünk.mes írta:...![]()
Sokan visszasírnánk őt, ebben biztos vagyok. Továbbra is teljes mellszélességgel a hosszabbítása mellett vagyok, én szívesen nézném még őt nagyon sokáig a padon.
Azért nem semmi, hogy mit elért a pali, lassan páran már unják hogy mindent megnyerünk.mes írta:Lehet, hogy jot tenne a csapatnak hosszu tavon, ha tavozna, mert :
-egesz Europa ismeri a taktikankat( kisebb nagyobb valtozasokkal , de ugyanazt jatszuk mar 4 eve)
-ez latszik mar a meccsek eredmenyein is ( elso 2 szezonban valljuk be, megszoktuk az 5 golos meccseket )
-o is belefaradhatott a nehany ev alatt.
Szeretnem, hogy maradjon, de akkor talaljon ki valami ujat a csapatnak, hiszen a vilag legjobb jatekosairol van szo.
DE. Sose tudjuk, hogy mit (kit) hoz a jovo, es mi lenne egy masik edzovel.
Szinte belebotlott mindegyiknél a labdába.salas9 írta:Három "legcsúnyább" gól az öregtől...
Guardiola 18 évesen találkozott későbbi feleségével, Cristinával a lány családjának ruhaüzletében. (A Serra családé a híres spanyol Claret Serra divatmárka). A párnak három gyermeke született: Maria 2000-ben, Marius 2003-ban, Valentina pedig 2008-ban.ozsimiki írta:Tényleg,van családja? asszony,gyerek? mert a magánéletőrél nem tudok sokat.
Én se igen értem,de nem ezért lett legenda, persze attól még ezeket is méltán mutogathatja az unokáknak majd.recrea írta:Mondanám, hogy többet nem is nagyon lőtt...bár...mondom is!salas9 írta:Három "legcsúnyább" gól az öregtől...![]()
Mondjuk ezeket a gólokat látva érthetetlen számomra, hogy csupán elvétve lőtt gólt pályafutása során.
Mondanám, hogy többet nem is nagyon lőtt...bár...mondom is!salas9 írta:Három "legcsúnyább" gól az öregtől...
Nem olvastál még tőle mondjuk egy harmadosztályú kiscsapat elleni meccs előtt egy olyan interjút, hogy nagyon oda kell figyelni, veszélyesek, könnyedén veszíthetünk, stb stb...közbe meg egy harmadosztályú csapat, akinek tudjuk mennyi eséye van ellenünk alapesetben. Egy edző sohasem mondhatja azt hogy hát igen, végülis felkészülünk tisztességgel a meccsre, de úgyis elverjük a kicsiket, a Real meg a Bilbao ellen meg meglátjuk mi lesz....egy edző mindig virágnyelven beszél a sajtónak. Csak a nagy meccsek előtt egyezik meg a mondandója azzal, amit gondol vagy amit elmond a csapatnak is.shutterisland írta:azért érdekes dolgokat mond a mostani nyilatkozatban is.
az oké, hogy "lehetetlennek" tartja a bajnoki címet, de ha már ezt hangoztatja, remélem, ez pszichológiai fegyver.
10 pontnál tényleg lehetetlen, de 4-nél ne mondja már azt...még ha nem is mi vagyunk az esélyesek.
azzal sem értek egyet, hogy a mi ellenfeleink nem gyengébbek, mint a madrid ellenfelei.
itt a végén azért jóval könnyebb a sorsolásunk.
az is fura, hogy a madrid nagyon erős fejben, és annyira bírná a nyomást...hát én annyira nem vettem ezt rajtuk még észre, de mind1.
szóval ez a mostani nyilatkozata SZÁMOMRA több sebből is vérzik, persze ezek szubjektív gondolatok tőle is, meg tőlem is, nyilván ő ért hozzá jobban.
Mourinho legeslegnagyobb fegyverét alkalmazta: levette a terhet a srácokról.shutterisland írta:azért érdekes dolgokat mond a mostani nyilatkozatban is.
az oké, hogy "lehetetlennek" tartja a bajnoki címet, de ha már ezt hangoztatja, remélem, ez pszichológiai fegyver.
10 pontnál tényleg lehetetlen, de 4-nél ne mondja már azt...még ha nem is mi vagyunk az esélyesek.
azzal sem értek egyet, hogy a mi ellenfeleink nem gyengébbek, mint a madrid ellenfelei.
itt a végén azért jóval könnyebb a sorsolásunk.
az is fura, hogy a madrid nagyon erős fejben, és annyira bírná a nyomást...hát én annyira nem vettem ezt rajtuk még észre, de mind1.
szóval ez a mostani nyilatkozata SZÁMOMRA több sebből is vérzik, persze ezek szubjektív gondolatok tőle is, meg tőlem is, nyilván ő ért hozzá jobban.
Itt most elsősorban a 15 meccses győzelmi sorozatra gondoltam, azt meg lehet csinálni, ha önmagához méltóan játszik a csapat minden meccsen. De természetesen sokra nem megyünk vele, ha a Madrid 97 ponttal bajnok leszBarcaforever írta: Aki idén megverheti magát, az torony magasan, a Madrid, nem pedig mi.10 pont mínuszról, mi, h verhetnénk meg magunkat?Ha bajnokok leszünk, ezt ők bukják el!
Ha jól értelmeztem, arra gondolt Pep, hogy ha a maradék meccseinket megnyerjük a bajnokságban, akkor állunk 15 meccses győzelmi sorozattal.zalazs88 írta:Boccs fiuk hogy megkerdezem de melyik az a 15 meccs amelyikrol beszel. mert barmennyire is torom a fejem nem jon ossze nekwm. Lehet hogy en vagyok a hulye.
A 15 úgy jön ki, hogy vissza van 7 meccs, 8-at pedig már abszolvált a csapat.zalazs88 írta:Boccs fiuk hogy megkerdezem de melyik az a 15 meccs amelyikrol beszel. mert barmennyire is torom a fejem nem jon ossze nekwm. Lehet hogy en vagyok a hulye.
Aki idén megverheti magát, az torony magasan, a Madrid, nem pedig mi.sjd írta:2010 október 16. - 2011 február 12.: FC Barcelona, 16 győzelemMihu írta: Nem hinném, hogy egyhuzamban le tudnánk nyomni 15 győzelmet. Érdekelne egy erre vonatkozó statisztika, de nem lepődnék meg rajta, ha ez még soha senkinek nem sikerült volna.
Ne legyél kishitű![]()
Egyébként tényleg nagyon nehéz, de még mindig csak saját magunkat verhetjük meg. Viszont először a Clasico-t kell behúzni, addig nincs is miről beszélni a többi meccsel kapcsolatban
Kezd kopni az emlékezeted.Mihu írta:Hát Pepnek ezzel a nyilatkozattal sikerült elérni nálam, hogy kicsit visszább vegyek az örömködésből. Mégpedig azért, mert tényleg meg kell nyernünk minden meccsünket ahhoz hogy bajnokok legyünk, viszont ez azt jelentené, hogy sorozatban 15 győzelmet aratnánk a Liga záró periódusában...ez mindössze 4-el kevesebb a szezon felénél. Nem hinném, hogy egyhuzamban le tudnánk nyomni 15 győzelmet. Érdekelne egy erre vonatkozó statisztika, de nem lepődnék meg rajta, ha ez még soha senkinek nem sikerült volna. De még a 13-14-et sem tartom valószinűnek...ez egy rendkívül hosszú sorozat lenne, ami majdhogynem képtelenség. A Madrid viszont a mi meccsünkön kívül véleményem szerint maximum még 1x fog pontot veszíteni. Ez azt jelenti, hogy nekünk mindenképpen hoznunk kell a hátralévő meccseinket, ráadásul kegyetlen nehéz BL menetelés közepette. Nem tartom valószinűnek.
2010 október 16. - 2011 február 12.: FC Barcelona, 16 győzelemMihu írta: Nem hinném, hogy egyhuzamban le tudnánk nyomni 15 győzelmet. Érdekelne egy erre vonatkozó statisztika, de nem lepődnék meg rajta, ha ez még soha senkinek nem sikerült volna.