2012.04.16. 22:49:08
Ismét egy remek cikket olvashat(t)unk.
Én valahogy nem tudok állást foglalni, mert lehet itt érvelni, de egyikünk sem ismeri igazán Pep gondolatait, céljait.
Én úgy gondolom, hogy egy csecsemő is ellenne a padon, annyira jó ez a csapat.
Ha valamilyen csoda folytán tripláznánk, akkor a Pep éra egy olyan szintet érne el, ami abszolút a csúcsok csúcsa. Ha ez tényleg megtörténne, akkor nincs tovább, ez a csapat a világon mindent elért. Bár ha csak 2 címet nyernének akkor sem lehetne sokkal másról beszélni.
Én úgy érzem, hogy ha ezek megtörténnének, akkor Pep belegondol majd, hogy mi legyen. Maradjon továbbra is csapattal, ahol óriási elvárások vannak, a Real csak erősödik, és a fiatalok már Pep fején ugrálnak.
Viszont ha nem marad, akkor mindenki elkönyveli, hogy véget ért egy korszak, amit hasonló követhet, de sosem lesz a régi. Lehet jót tenne, lehet hogy rosszat. Szerintem az utóbbi, de nagyon.
Sokan Pep éra alatt kezdtek el szurkolni a Barcának, szerették meg a futballt, ezért eléggé rosszul érné őket, és minden más szurkolót ha nem maradna, mert egy olyan konkrétan családi kört alakított ki és vezényel már 4. éve, ami páratlan a világon.
De kitudja, lehet annyi változna, hogy ismét egy régi ismerős fogja majd kiosztani az utasításokat, és edzeni velük minden nap.
Ez az egész ügy, nagyon érzékenyen érinti mind a szurkolókat, mind a játékosokat és Guardiolát is, mert amit véghezvitt egy Rijkaardal 3. helyen végző csapattal, és hozott létre egy új stílust, az felbecsülhetetlen a futballtörténelemben úgy érzem.
Röviden: Maradj Pep!