Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
kurdt
Megmentő :)

2012.04.17. 00:15:25

Jobbal is, ballal is bombagólok...nice.
Amúgy bírnám, ha pénteken vagy szombaton, a Clasico előtt jelentené be, hogy marad... :wink:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
kristop
Entrenador del Barça

2012.04.17. 00:02:15

kiismerték hogy verjük a világot? :lol: sokra nem mennek vele, hogy ismernek minket, ha így is győzünk és pep minden évben meglepje az ellenfeleket valami mással.

amúgy ebben az a vicces, hogy az első szezon után is eztmondták páran. aztán ugyanúgy folytattuk. a második szezon után is, satöbbi. amikor jön egy nehezebb meccs és megnehezítik a dolgunkat, akkor kiismertek minket és végünk. aztán kiderült, hogy a fenéket, ugyanúgy felettük vagyunk.

én addig marasztalnám pepet, amíg bírjuk, most van a sikerkorszak, ilyen többé nem lesz, kicsit még élvezni akarom! ha megy, akkor viszont bielsa. ilyen sikeres nem lenne, de olyan vakmerő az öreg hogy iszonyat hatalmas meccseket játszanánk vele.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.04.16. 23:49:24

Messa írta:
mes írta:...
Azért nem semmi, hogy mit elért a pali, lassan páran már unják hogy mindent megnyerünk. :)

Sokan visszasírnánk őt, ebben biztos vagyok. Továbbra is teljes mellszélességgel a hosszabbítása mellett vagyok, én szívesen nézném még őt nagyon sokáig a padon.
Nem azt mondom, hogy unom, hogy mindent megnyerunk, hanem mar nagyon kiismertek a taktikankat, valami ujitas kellene benne szeintem.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.04.16. 23:45:31

mes írta:Lehet, hogy jot tenne a csapatnak hosszu tavon, ha tavozna, mert :
-egesz Europa ismeri a taktikankat( kisebb nagyobb valtozasokkal , de ugyanazt jatszuk mar 4 eve)
-ez latszik mar a meccsek eredmenyein is ( elso 2 szezonban valljuk be, megszoktuk az 5 golos meccseket )
-o is belefaradhatott a nehany ev alatt.

Szeretnem, hogy maradjon, de akkor talaljon ki valami ujat a csapatnak, hiszen a vilag legjobb jatekosairol van szo.

DE. Sose tudjuk, hogy mit (kit) hoz a jovo, es mi lenne egy masik edzovel.
Azért nem semmi, hogy mit elért a pali, lassan páran már unják hogy mindent megnyerünk. :)

Sokan visszasírnánk őt, ebben biztos vagyok. Továbbra is teljes mellszélességgel a hosszabbítása mellett vagyok, én szívesen nézném még őt nagyon sokáig a padon.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.04.16. 23:40:16

Lehet, hogy jot tenne a csapatnak hosszu tavon, ha tavozna, mert :
-egesz Europa ismeri a taktikankat( kisebb nagyobb valtozasokkal , de ugyanazt jatszuk mar 4 eve)
-ez latszik mar a meccsek eredmenyein is ( elso 2 szezonban valljuk be, megszoktuk az 5 golos meccseket )
-o is belefaradhatott a nehany ev alatt.

Szeretnem, hogy maradjon, de akkor talaljon ki valami ujat a csapatnak, hiszen a vilag legjobb jatekosairol van szo.

DE. Sose tudjuk, hogy mit (kit) hoz a jovo, es mi lenne egy masik edzovel.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.16. 22:49:08

Ismét egy remek cikket olvashat(t)unk.
Én valahogy nem tudok állást foglalni, mert lehet itt érvelni, de egyikünk sem ismeri igazán Pep gondolatait, céljait.
Én úgy gondolom, hogy egy csecsemő is ellenne a padon, annyira jó ez a csapat.
Ha valamilyen csoda folytán tripláznánk, akkor a Pep éra egy olyan szintet érne el, ami abszolút a csúcsok csúcsa. Ha ez tényleg megtörténne, akkor nincs tovább, ez a csapat a világon mindent elért. Bár ha csak 2 címet nyernének akkor sem lehetne sokkal másról beszélni.
Én úgy érzem, hogy ha ezek megtörténnének, akkor Pep belegondol majd, hogy mi legyen. Maradjon továbbra is csapattal, ahol óriási elvárások vannak, a Real csak erősödik, és a fiatalok már Pep fején ugrálnak.
Viszont ha nem marad, akkor mindenki elkönyveli, hogy véget ért egy korszak, amit hasonló követhet, de sosem lesz a régi. Lehet jót tenne, lehet hogy rosszat. Szerintem az utóbbi, de nagyon.
Sokan Pep éra alatt kezdtek el szurkolni a Barcának, szerették meg a futballt, ezért eléggé rosszul érné őket, és minden más szurkolót ha nem maradna, mert egy olyan konkrétan családi kört alakított ki és vezényel már 4. éve, ami páratlan a világon.
De kitudja, lehet annyi változna, hogy ismét egy régi ismerős fogja majd kiosztani az utasításokat, és edzeni velük minden nap.
Ez az egész ügy, nagyon érzékenyen érinti mind a szurkolókat, mind a játékosokat és Guardiolát is, mert amit véghezvitt egy Rijkaardal 3. helyen végző csapattal, és hozott létre egy új stílust, az felbecsülhetetlen a futballtörténelemben úgy érzem.
Röviden: Maradj Pep!
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.04.14. 20:30:21

Szinte belebotlott mindegyiknél a labdába. :D Én nem sok góljára emlékszem a pályafutása során, de keveset is láttam őt már játszani.

Az a harmadik gól eléggé emlékeztet Ronaldinho góljára a Milan ellen.
Kép
Kép
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2012.04.11. 18:09:13

ozsimiki írta:Tényleg,van családja? asszony,gyerek? mert a magánéletőrél nem tudok sokat.
Guardiola 18 évesen találkozott későbbi feleségével, Cristinával a lány családjának ruhaüzletében. (A Serra családé a híres spanyol Claret Serra divatmárka). A párnak három gyermeke született: Maria 2000-ben, Marius 2003-ban, Valentina pedig 2008-ban.

Szerk.: Valentina 2008. május 5-én született aznap, mikor kinevezték a Barcelona edzőjének :D (Vagyis ezt írják).
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.04.11. 18:03:25

recrea írta:
Mondanám, hogy többet nem is nagyon lőtt...bár...mondom is! :P
Mondjuk ezeket a gólokat látva érthetetlen számomra, hogy csupán elvétve lőtt gólt pályafutása során.
Én se igen értem,de nem ezért lett legenda, persze attól még ezeket is méltán mutogathatja az unokáknak majd.

Tényleg,van családja? asszony,gyerek? mert a magánéletőrél nem tudok sokat.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.11. 18:00:14

Mondanám, hogy többet nem is nagyon lőtt...bár...mondom is! :P
Mondjuk ezeket a gólokat látva érthetetlen számomra, hogy csupán elvétve lőtt gólt pályafutása során.
salas9
Entrenador del Barça

2012.04.11. 17:48:10

Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.04.10. 12:04:44

shutterisland írta:azért érdekes dolgokat mond a mostani nyilatkozatban is.

az oké, hogy "lehetetlennek" tartja a bajnoki címet, de ha már ezt hangoztatja, remélem, ez pszichológiai fegyver.
10 pontnál tényleg lehetetlen, de 4-nél ne mondja már azt...még ha nem is mi vagyunk az esélyesek.

azzal sem értek egyet, hogy a mi ellenfeleink nem gyengébbek, mint a madrid ellenfelei.
itt a végén azért jóval könnyebb a sorsolásunk.

az is fura, hogy a madrid nagyon erős fejben, és annyira bírná a nyomást...hát én annyira nem vettem ezt rajtuk még észre, de mind1.

szóval ez a mostani nyilatkozata SZÁMOMRA több sebből is vérzik, persze ezek szubjektív gondolatok tőle is, meg tőlem is, nyilván ő ért hozzá jobban.
Nem olvastál még tőle mondjuk egy harmadosztályú kiscsapat elleni meccs előtt egy olyan interjút, hogy nagyon oda kell figyelni, veszélyesek, könnyedén veszíthetünk, stb stb...közbe meg egy harmadosztályú csapat, akinek tudjuk mennyi eséye van ellenünk alapesetben. Egy edző sohasem mondhatja azt hogy hát igen, végülis felkészülünk tisztességgel a meccsre, de úgyis elverjük a kicsiket, a Real meg a Bilbao ellen meg meglátjuk mi lesz....egy edző mindig virágnyelven beszél a sajtónak. Csak a nagy meccsek előtt egyezik meg a mondandója azzal, amit gondol vagy amit elmond a csapatnak is.
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.04.10. 09:23:22

shutterisland írta:azért érdekes dolgokat mond a mostani nyilatkozatban is.

az oké, hogy "lehetetlennek" tartja a bajnoki címet, de ha már ezt hangoztatja, remélem, ez pszichológiai fegyver.
10 pontnál tényleg lehetetlen, de 4-nél ne mondja már azt...még ha nem is mi vagyunk az esélyesek.

azzal sem értek egyet, hogy a mi ellenfeleink nem gyengébbek, mint a madrid ellenfelei.

az is fura, hogy a madrid nagyon erős fejben, és annyira bírná a nyomást...hát én annyira nem vettem ezt rajtuk még észre, de mind1.

szóval ez a mostani nyilatkozata SZÁMOMRA több sebből is vérzik, persze ezek szubjektív gondolatok tőle is, meg tőlem is, nyilván ő ért hozzá jobban.
Mourinho legeslegnagyobb fegyverét alkalmazta: levette a terhet a srácokról.

Ez nem oszt nem szoroz, ha azt mondja hogy van esély, attól nem fognak hibázni a madridiak.

Illetve nem attól :mrgreen:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
sjd
Llegenda del Barça

2012.04.10. 09:13:07

Barcaforever írta: Aki idén megverheti magát, az torony magasan, a Madrid, nem pedig mi. :roll: 10 pont mínuszról, mi, h verhetnénk meg magunkat?Ha bajnokok leszünk, ezt ők bukják el!
Itt most elsősorban a 15 meccses győzelmi sorozatra gondoltam, azt meg lehet csinálni, ha önmagához méltóan játszik a csapat minden meccsen. De természetesen sokra nem megyünk vele, ha a Madrid 97 ponttal bajnok lesz
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2012.04.10. 08:37:52

Ez a nyilatkozat nagyrészt pszichikai hadviselés. Megelőzi, hogy a játékosok elbízzák magukat. Egyébként ,ahány pontot vesztettünk kiscsapatok ellen, nem gyengébb a mi sorsolásunk sem. :?
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.10. 02:55:17

azért érdekes dolgokat mond a mostani nyilatkozatban is.

zalazs88
Barça B

2012.04.10. 00:08:58

Kossz a segitseget.
geridoss
Director del Fútbol

2012.04.10. 00:07:34

zalazs88 írta:Boccs fiuk hogy megkerdezem de melyik az a 15 meccs amelyikrol beszel. mert barmennyire is torom a fejem nem jon ossze nekwm. Lehet hogy en vagyok a hulye.
Ha jól értelmeztem, arra gondolt Pep, hogy ha a maradék meccseinket megnyerjük a bajnokságban, akkor állunk 15 meccses győzelmi sorozattal.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Primitive
Entrenador del Barça

2012.04.10. 00:06:22

zalazs88 írta:Boccs fiuk hogy megkerdezem de melyik az a 15 meccs amelyikrol beszel. mert barmennyire is torom a fejem nem jon ossze nekwm. Lehet hogy en vagyok a hulye.
A 15 úgy jön ki, hogy vissza van 7 meccs, 8-at pedig már abszolvált a csapat.
:wink:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
zalazs88
Barça B

2012.04.10. 00:03:08

Boccs fiuk hogy megkerdezem de melyik az a 15 meccs amelyikrol beszel. mert barmennyire is torom a fejem nem jon ossze nekwm. Lehet hogy en vagyok a hulye.
Mihu
Director del Fútbol

2012.04.09. 23:54:41

Egyébként nem tudom hogy Pep hol tartózkodott 2004-ben, de a Real az utolsó 7 fordulójából 6-ot elveszített, tehát a megszerezhető 21 pontból mindössze 3-at gyűjtött be (megjegyzem épp akkor is az Atletico-t verték idegenben 2-1-re :D :D ).

"Olyan még nem volt a futballtörténelemben, hogy a Real Madridon tíz pontot hozzanak a riválisok egy szezon során.

Hát pont 10-et nem, de 18-at igen :D
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.04.09. 23:35:58

sjd írta:
Mihu írta: Nem hinném, hogy egyhuzamban le tudnánk nyomni 15 győzelmet. Érdekelne egy erre vonatkozó statisztika, de nem lepődnék meg rajta, ha ez még soha senkinek nem sikerült volna.
2010 október 16. - 2011 február 12.: FC Barcelona, 16 győzelem

Ne legyél kishitű :wink:

Egyébként tényleg nagyon nehéz, de még mindig csak saját magunkat verhetjük meg. Viszont először a Clasico-t kell behúzni, addig nincs is miről beszélni a többi meccsel kapcsolatban
Aki idén megverheti magát, az torony magasan, a Madrid, nem pedig mi. :roll: 10 pont mínuszról, mi, h verhetnénk meg magunkat?Ha bajnokok leszünk, ezt ők bukják el!
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.09. 23:10:24

Na ez egy normális nyilatkozat volt, kicsit helyre tette a nagyon örömködő szurkolókat, akik már megmondták,hogy innen mindent nyer a csapat.

Nagyon nehéz lesz, és a Realt is meg kell verni természetesen, bár minden esély meg van rá.

Bár megmondom őszintén,ha a BL-t hozná a csapat, egy cseppet sem érdekelne, hogy a liga nincs meg
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.09. 23:06:27

Mihu írta:Hát Pepnek ezzel a nyilatkozattal sikerült elérni nálam, hogy kicsit visszább vegyek az örömködésből. Mégpedig azért, mert tényleg meg kell nyernünk minden meccsünket ahhoz hogy bajnokok legyünk, viszont ez azt jelentené, hogy sorozatban 15 győzelmet aratnánk a Liga záró periódusában...ez mindössze 4-el kevesebb a szezon felénél. Nem hinném, hogy egyhuzamban le tudnánk nyomni 15 győzelmet. Érdekelne egy erre vonatkozó statisztika, de nem lepődnék meg rajta, ha ez még soha senkinek nem sikerült volna. De még a 13-14-et sem tartom valószinűnek...ez egy rendkívül hosszú sorozat lenne, ami majdhogynem képtelenség. A Madrid viszont a mi meccsünkön kívül véleményem szerint maximum még 1x fog pontot veszíteni. Ez azt jelenti, hogy nekünk mindenképpen hoznunk kell a hátralévő meccseinket, ráadásul kegyetlen nehéz BL menetelés közepette. Nem tartom valószinűnek.
Kezd kopni az emlékezeted. :P
Tavaly februárban döntötte meg a csapat a Rijkaard-érában elért 14-es szériát egy 16-os győzelmi sorozattal. :wink:
sjd
Llegenda del Barça

2012.04.09. 23:04:29

Mihu írta: Nem hinném, hogy egyhuzamban le tudnánk nyomni 15 győzelmet. Érdekelne egy erre vonatkozó statisztika, de nem lepődnék meg rajta, ha ez még soha senkinek nem sikerült volna.
2010 október 16. - 2011 február 12.: FC Barcelona, 16 győzelem

Ne legyél kishitű :wink:

Egyébként tényleg nagyon nehéz, de még mindig csak saját magunkat verhetjük meg. Viszont először a Clasico-t kell behúzni, addig nincs is miről beszélni a többi meccsel kapcsolatban
Válasz küldése