2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért ennél sokkal többet: ugyan alapból március végén megrendeznék az új választásokat, de ők csak júniussal vennék át az irányítást (csak tudnának magabiztosan előre szervezkedni a háttérben). Ezért, ha a bizalmatlanságival február elején hatalomra kerül az új elnök, kb 4 hónapot nyerünk. És szerintem minden Barto mentes nap aranyat ér...barca_bome írta: ↑2020.09.17. 18:40:28
Max annyit "nyerünk", hogy pénzügyileg Barto és a sleppje ráfizetéssel lép le. Meg ott lesz papíron, hogy el lettek takarítva, gyakorlatilag már tök mindegy.
Max annyit "nyerünk", hogy pénzügyileg Barto és a sleppje ráfizetéssel lép le. Meg ott lesz papíron, hogy el lettek takarítva, gyakorlatilag már tök mindegy.Feast4 írta: ↑2020.09.17. 18:15:17Az szinte tuti felejtős.
Szeptember 17 van. Vagy két hét lesz mire leválogatják, az szeptember vége.
Utána írják,a húzz el Barto szavazást. Az kb. október közepe. Ismét jön, majd a számolgatás meg a matek.November eleje közepe mire ki lehet írni az új szavazást.
Most nem tudom mennyit, de szerintem kampányolni is időt kell hagyni a jelölteknek.
December, karácsony környékén vagyunk. Akkora tuti nem lesz kiírva semmi. Így január. Ott megint számolgatás stb.
Ebből ha minden ül és a vírus miatt nem zárják be megint a boltot é a lehető leghamarabbi időpontokkal dolgoznak is január vége lesz. Márciusba már amúgy is vége a dalnak.
Max. két hónapot nyerünk, ha minden klappol.
Ezért mondtam, hogy tulajdonképp nem sokat számít. Ha ez tavaly lett volna, más a leányzó fekvése, de így...
Az szinte tuti felejtős.
Feast4 írta: ↑2020.09.17. 15:26:57A megvan a kellő érvényes szám, az 16.500 ami sanszos akkor lesz.
De most így első körben ki kell írni egy szavazást a visszahívásáról ahol 66%-nak kell azt mondani, hogy húzzelfiamavérbe.
Ha ez megvan akkor lesz kiírva a szavazás az új elnökre. Szerintem ez optimális esetben is november.
De ahogy lentebb is mondtam ha kitolódik a vírus miatt simán lehet január-február. Szóval egy-vagy két hónapot nyertünk kb., ergo az egész bizalmatlansági adott egy pofont a...
A megvan a kellő érvényes szám, az 16.500 ami sanszos akkor lesz.
Ha ez igaz, akkor biztosan meglesz. Nem semmi, szerintem ezt szinte senki nem várta.Titinho írta: ↑2020.09.17. 14:58:256 perce tette közzé a katalán Tv3:
The motion of no confidence has surpassed 19,000 signatures. [tv3]
Ha ez igaz, akkor simán meg kell lennie. Legutóbb egyébként csak 3% volt érvénytelen, bár arról nincs infóm hogy pontosan mennyi szavazatból.
Ez a mai nap lesz akkor a csúcs, reggel még 16.200-on állt.
Na most már várom az esti hivatalos számokat és hogy mennyi érvényes. De meg kell lennie!!!![]()
6 perce tette közzé a katalán Tv3:
Sajna nem. Az lesz amit tanult kollégáink leírtak. Leghamarabb október november. És persze még nem beszéltünk a koronavírusról. Ha megint lesz valami zárlat, kijárási tilalom, stb. akkor átcsúszhat tavaszra. Egy-két hónapot nyerünk csak attól félek...visca el barca írta: ↑2020.09.17. 12:11:39Allitolag meg van a 18.000 szavazat.
Hajra.
Mi a kovetkezo lepes ha elerik a kello szamu szavazatot? Ennek a majomnak elorehozott valasztasokat kell kiirni pár heten belul?
Igen én is így tudom.Titinho írta: ↑2020.09.17. 12:47:24Nem nem. Most csak azt írják alá, hogy tartsák e meg a bizalmatlanságit. Ha ez a szám nincs meg, nincs miről beszélni mert nem akarják a socik.visca el barca írta: ↑2020.09.17. 12:11:39Allitolag meg van a 18.000 szavazat.
Hajra.
Mi a kovetkezo lepes ha elerik a kello szamu szavazatot? Ennek a majomnak elorehozott valasztasokat kell kiirni pár heten belul?
Ha összejön a 16.520 szavazat, ami a socik 15%-ának felel meg, akkor írják ki a szavazást, egy egyszerű kérdéssel, hogy menjen e Barto vagy ne. Igen nem ennyi a válasz. Ha jól tudom, bár ebben a számban már nem vagyok halál biztos, ennél a szavazásnál már minimum 10%-os részvételi arány kell a socik között, viszont itt meg kell lennie a 66%-os többségnek az igenek javára hogy sikeres legyen.
Tehát lesz most egy szavazás, Igen-Nem válaszokkal, 66% kell legyen és a részvételi arány.
Ha ez is sikeres, az elnöknek azonnali hatállyal le kell mondania, és a megmaradt elnökségi tagoknak kell kiírnia az új elnökválasztást, ami kb október vége, november eleje lehet, november-december körül jöhetne az új elnök.
És nincs semmiféle online szavazás, a régi típusú eljárás szerint mindenkinek személyesen kell megjelennie és szavazni. Online szavazás nincs.
Ezért mondják hogy ez még a piskóta része ez a mostani, a szavazás már keményebb dolog lesz. Ha lesz belőle valami...
De ha valaki több infót tud, az javítson ki, én így tudom.
Este minden kiderül!![]()