Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mintha néminemű elfogultságot vélnék felfedezni az írásaidban..noname írta:SR legrosszabb meccse kb egy szint volt Rafinha legjobb meccsével.
Hol az a 3, nem hogy 6-7.noname írta:Jólvanna. Rafinha hozzott egy jó közepeset a legtöbb meccsén és pár gyengét, miközben IDÉN SR nagyrészt jó közepes teljesítmények mellett letett az asztalra kb 6-7 kimondottan jó vagy kiemelkedően jó meccset. Mellé volt kb 2, amikor lefelé lógott ki.
Érdekes az első állítás.noname írta:
SR legrosszabb meccse kb egy szint volt Rafinha legjobb meccsével. Mint szurkoló és mint edző is messze jjobb SR, mint Rafinha valaha volt. SR előnyei: fizikailag erősebb, univerzális, remek védőmunka és még egyéni villanások is vannak. Rafinha biztató volt néha, de neki még nem történt meg az áttörés és most nehezebb lesz, mint valaha. Ha Rafinha is akkorát robbanna, mint SR idén, akkor nincs vita, kezdőben lesz jövőre, de erre mégis mennyi az esély sztetek? SR esetében mindenki tudta h mentális blokkról van szó. Rafinha esetében is látható ez néha, de az is látszott h bizony nem olyan nagy tehetség, mint reméltük. Jelenleg ugyan annyi esélyt látok arra h Rafinha beváljon, mint Jonathan DS annak idején.
Na azért ilyen messzire ne menjünk.noname írta:SR legrosszabb meccse kb egy szint volt Rafinha legjobb meccsével. Mint szurkoló és mint edző is messze jjobb SR, mint Rafinha valaha volt.
Én nagyon sokáig kivoltam akadva, hogy egy Sergi Roberto hogy kerülhet a nagycsapat közelébe, a brazilban pedig nagyon bíztam, de a tavalyi Villarreal elleni meccsen kívül semmi emlékezetes momentuma nem volt Rafinhának, Robertoval kapcsolatban meg arról beszélünk, hogy ha ég a ház vagy stabilitást kell adni a csapatnak akkor bármikor belehet hozni.SR körülbelül a cipőjét kötheti be Rafinhának, saját topikjában is fel lett hozva, hogy volt pár kiemelkedő meccse és már az átlagos szintre is majdhogynem világklasszisként tekintünk
Látom, az idő rendesen megszépíti a dolgokat.SR legrosszabb meccse kb egy szint volt Rafinha legjobb meccsével. Mint szurkoló és mint edző is messze jjobb SR, mint Rafinha valaha volt.
SR legrosszabb meccse kb egy szint volt Rafinha legjobb meccsével. Mint szurkoló és mint edző is messze jjobb SR, mint Rafinha valaha volt. SR előnyei: fizikailag erősebb, univerzális, remek védőmunka és még egyéni villanások is vannak. Rafinha biztató volt néha, de neki még nem történt meg az áttörés és most nehezebb lesz, mint valaha. Ha Rafinha is akkorát robbanna, mint SR idén, akkor nincs vita, kezdőben lesz jövőre, de erre mégis mennyi az esély sztetek? SR esetében mindenki tudta h mentális blokkról van szó. Rafinha esetében is látható ez néha, de az is látszott h bizony nem olyan nagy tehetség, mint reméltük. Jelenleg ugyan annyi esélyt látok arra h Rafinha beváljon, mint Jonathan DS annak idején.MQuCsabi írta:SR körülbelül a cipőjét kötheti be Rafinhának, saját topikjában is fel lett hozva, hogy volt pár kiemelkedő meccse és már az átlagos szintre is majdhogynem világklasszisként tekintünk. És nekem egyelőre Arda sem az a kiszoríthatatlan első csere.
Egyáltalán nincs ez lefutva, köztudott, hogy én elfogult vagyok, de nem érzek semmi problémát. Emellett pedig Samper és Halilovic még nincs az A szintjén, annyira legalábbis biztosan nincsenek, hogy a kupán kivül érdemben játszassák őket. Ez így három posztra hat ember 2/poszt. Annyi pedig kell a három sorozatra szerintem.
Engem inkább nyugodtság fog el, ha a középpályánkra gondolok.
Azért ez a megfogalmazás egy kicsit erős, még annak fényében, hogy én is jobban kedvelem a brazilt. Rafinha sokkal tehetségesebb, de nagy kérdés, hogy ebből mit tud kihozni. Ha sikerül az igazi tudását, akkor mindenképp Robi előtt van a sorban, de ez sajnos közel sem biztos. Két ok van erre. Egyrészt egy ilyen komoly sérülésből ilyen fiatalon nem könnyű maximálisan visszatérni, másrészt nem tudni, hogy LE megbolygatja-e miatta a jelenlegi kp-t. Mondjuk ő tudja a legjobban, hogy mire is képes, a Celtaban is maradéktalanul bízott benne, alapembere volt, ahogy a B-ben is húzó játékos.MQuCsabi írta:SR körülbelül a cipőjét kötheti be Rafinhának, saját topikjában is fel lett hozva, hogy volt pár kiemelkedő meccse és már az átlagos szintre is majdhogynem világklasszisként tekintünk.
Ebben teljesen egyetértek. Itt végezhetné a külön számára előírt edzésmunkát, ami sokkal hatékonyabb, minthogy elmenjen Brazíliába és ott rugdossa a labdát a többiekkel. Mellesleg nem hiszem, hogy pontosan tudnák milyen állapotban van, milyen ütemterv szerint halad, hol áll a regenerációban. Edzeni meg "itthon" is tud. Egy rosszul kivitelezett tréning és hetekkel mehosszabbothat a felépülése. A Barca helyében megpróbálnám megakadályozni ezt a tervet. Ha a klub nem egyezik bele, nem vihetik el, bár ez nagy mértékben függ a játékos akaratától.visca el barca írta:
így van, nekünk is jó, főleg ha majd nem a számára előírt edzésekkel foglalkoztatják és megint szétszakad minden a lábában. mellesleg én barcelona szurkoló vagyok és nem a brazil nemzeti 11 olimpiai sikereiért szurkolok. had aggódjak már egy kicsit
így van, nekünk is jó, főleg ha majd nem a számára előírt edzésekkel foglalkoztatják és megint szétszakad minden a lábában. mellesleg én barcelona szurkoló vagyok és nem a brazil nemzeti 11 olimpiai sikereiért szurkolok. had aggódjak már egy kicsitTromort77 írta:Micsoda?visca el barca írta:értelmetlenség level 979.
Nyílván szövetségi kapitányként azt akarod, hogy a játékosod együtt készüljön a csapattal. Attól, hogy fizikálisan nincs kész egy meccsre attól még végezhet érdemi edzés munkát. Addig is összeszokik a társakkal. Igazából mi szempontunkból is jó, ha készül és aztán lehoz egy jó olimpiát.
Micsoda?visca el barca írta:értelmetlenség level 979.
Ezt én így konkrétan nem jelenteném ki, mert a sérüléséig például ő volt egyértelműen SR előtt. Nagyon nagy kár azért a sérülését, mert ki tudja most hol tartana, sanszos, hogy több lehetőséget kapott volna mint Robi.noname írta: Amikor a Roma ellen megsérült, úgy gondoltam h azzal vége a Barcás karrierjének, úgy, hogy akkor még szó se volt SR-ről, aki azóta az összes kp poszton egyértelműen Rafinha előtt van, okkal.
Pont emiatt aggódom. Nem különösen gyors, de nem is lassú. Előszezonban nem véletlenül nyomta le eddig kb a legjobb Barcás meccseit szélső támadóként, szerintem arra a posztra szánja LE. Középpályán nem volt rossz, de sosem alkotott maradandót.palesz77 írta:Mondjuk a bátyjához hasonlóan Rafinha se, nem volt a sérülése előtt se egy gyors játékos egyáltalán. Ha ennél jobban megkopik a sebessége, akkor nagyjából sétálni fog csak - már ha futósebességre gondolsz.noname írta:Xavinál nehéz megmondani, hiszen ő sose a sebességével tarolt.
Mondjuk a bátyjához hasonlóan Rafinha se, nem volt a sérülése előtt se egy gyors játékos egyáltalán. Ha ennél jobban megkopik a sebessége, akkor nagyjából sétálni fog csak - már ha futósebességre gondolsz.noname írta:Xavinál nehéz megmondani, hiszen ő sose a sebességével tarolt.