Rafinha

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Feast4
Director del Fútbol

2016.03.09. 20:06:08

Igazából mindkettőjük előtt adva van a feladat. Arda elé kell kerülni a rangsorban. Bízom benne, hogy SR vagy Rafhina meglépi ezt a szintet. Nagyon jó lenne ha végre egy saját nevelés legalább 12. embernek beépülne véglegesen.

Mondjuk én Rafhina esetében azt érzem támadóként hasznosabb mint középen. De majd kiderül. Eleve nem érdemes még ilyenekről beszélni amíg nem tudjuk, hogy milyen állapotban tér vissza. És nagy félelmem, hogy olyan törékeny lesz mint a tesója. Mert jó, durva volt az a belépő durva volt, de annyira én még mindig nem érzem annak, hogy ennyire kifeküdjön tőle. Messi előtte pár perccel szintén úgyanúgy kapott egyet mégis felállt.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.09. 20:04:02

Pedig pont az a legnagyobb különbség, hogy míg Roberto mindig tud hozni egy jó átlagot, addig Rafinha nagyon hektikus. Lehet vannak neki jó kiugratásai, de nekem meg ez kevés ha mezőnyben meg nem dolgozik és nem elég pontos. Hosszútávon az vezet előre, amit Roberto képvisel. Én megfordítanám, hogy olyat amit esetleg Rafinha tud, olyat SR nem, de neki nem is ezt kell, viszont amit SR tud azt meg Rafinha nem, s arra jelenleg nagyobb szükségünk van, főleg hogy elől "megoldják". Többet ér, hogy SR visszaszerzi, jól passzol ja le, minthogy esetleg Rafinha "szólózik" egyet.

Biztos hogy van bennem is elfogultság, de akárhogy nézem Roberto a megbízhatóbb játékos, s ez döntő.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.09. 19:20:55

noname írta:SR legrosszabb meccse kb egy szint volt Rafinha legjobb meccsével.
Mintha néminemű elfogultságot vélnék felfedezni az írásaidban.. :mrgreen:

Amúgy én az eddig látottak alapján alapján egyiküket sem jósolnám hosszútávon kezdőbe. Rafinha még fejlődhet, nála még látok némi esélyt a változásra, de SR pár kiugró meccsen kívül "csak" egy átlagot hozott, ami egyszerűen - jobb esetben - nem elég itt a kezdőhöz. Ékezem én eleget Rakiticet, de ő képes olyat hozzátenni a támadójátékunkhoz, amit SR-től én még nem láttam, pedig voltak már pazar meccsei - legalábbis középpályásként még nem. Kiegészítőnél ő nem lesz több szerintem, annak viszont elsőosztályú lehet.

Rafinhánál meg nekem úgy tűnt eddig, hogy a gyors kényszerítőzések nem mennek úgy neki, mint a bátyónak, tőle jobban elpattan a labda. Ezen kívül sokszor "elrontja" az első labdaérintéseket is, kicsit jobban elpattan tőle a labda néha, ezzel pedig 1-2 másodpercet veszít, ami a középpályán komoly hátrány lehet. Viszont mutatott már olyanokat is, amik bizakodásra adnak okot, ha meg azokhoz odaveszem a kiemelkedő Celtás évét, akkor még nem írnám le. Csak példának okáért, ez a gól - még ha barátságos meccs is volt -, ez és ez a gólpassz, meg ez a jelenetsor pl. Ezekbe benne van a nagybetűs foci - számomra -, mellé még a mai focinak megfelelő mezőnymunka és hozzáállás is megvan nála.. Szóval igazából rajta múlik majd csak, hogy ezeket a nagy csapatnál mennyire meri meghúzni.

Az olimpia mondjuk baromi rosszul jön most neki majd, felkészülés alatt bekerülhetett volna újra a képbe a sok későn érkező miatt, de így majd a 10 percekkel kell élnie, amikor megkapja őket. Baromi nehéz dolga lesz, de ha van benne annyi, hogy itt komoly karriert fusson be, akkor ezeket ki fogja használni - Ini se váltotta meg anno a világot, de érződött, hogy lesz még keresnivalója.. Meglátjuk, én egyelőre afelé hajlok, hogy nem jön össze neki, de remélem rám cáfol.
Normandia
Director del Fútbol

2016.03.09. 18:53:42

noname írta:Jólvanna. Rafinha hozzott egy jó közepeset a legtöbb meccsén és pár gyengét, miközben IDÉN SR nagyrészt jó közepes teljesítmények mellett letett az asztalra kb 6-7 kimondottan jó vagy kiemelkedően jó meccset. Mellé volt kb 2, amikor lefelé lógott ki.
Hol az a 3, nem hogy 6-7.:-D Plusz, ha mondjuk Rafi nem sérül le vajon mennyi jutott volna SR-nek? Alapvetően van igazad, de ne ess túlzásokba.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
noname
Llegenda del Barça

2016.03.09. 18:52:57

Pár dologgal mindenképp vitáznék. Rafinha még ha nem is esik el egykönnyen, SR keményebbnek tűnik. Nem véletlen, hogy sok a szerelése.

Amikor egy játékos egyszerűen nem passzol előre egyet se, az nem fizikai, az mentális gát. Az, hogy már lemondtunk arról, hogy fejben valaha jó legyen ide, az más téma.

Azt elhiszem h Rafinhában több van, a gond az, hogy SR pont akkor szedte össze magát, amikor volt is lehetőség a csapatba kerülni, így meg is ragadt és rendszerint játszik, eközben Rafinha középpályára teljesen esélytelen h kapjon bizonyítási lehetőséget. Támadóposzton...talán. attól is függ h belassult-e a sérülésétől v sem.
A Fifa egy szégyen
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.09. 18:04:53

noname írta:
SR legrosszabb meccse kb egy szint volt Rafinha legjobb meccsével. Mint szurkoló és mint edző is messze jjobb SR, mint Rafinha valaha volt. SR előnyei: fizikailag erősebb, univerzális, remek védőmunka és még egyéni villanások is vannak. Rafinha biztató volt néha, de neki még nem történt meg az áttörés és most nehezebb lesz, mint valaha. Ha Rafinha is akkorát robbanna, mint SR idén, akkor nincs vita, kezdőben lesz jövőre, de erre mégis mennyi az esély sztetek? SR esetében mindenki tudta h mentális blokkról van szó. Rafinha esetében is látható ez néha, de az is látszott h bizony nem olyan nagy tehetség, mint reméltük. Jelenleg ugyan annyi esélyt látok arra h Rafinha beváljon, mint Jonathan DS annak idején.
Érdekes az első állítás.
Ami azt illeti fizikailag egyáltalán nem erősebb, sőt a brazilt nehezebb is elnyomni, mint SR-t. Nem tudom hány meccsen láttad játszani, de amiket írtál pont az ellenkezője igaz. Védőmunkájával neki sincs baj, egyáltalán nem egy Denis vagy Halilovic típusú játékos, sokat robotol, az egyéni villanásokat nézve pedig pont az ellentettje igaz. Robinál pont, hogy hiánycikk ez a szegmens. Egy tipikus biztonsági játékos, ami nem gond, csak ne állítsuk, hogy annyi villanása van.

Amit a mentális gátról írtál én nem igazán erre emlékszem. Hogy mindenki tudta??? Az általános vélemény az volt, hogy ennyit tud és kész.

Nekem semmi bajom Robival, örülök, hogy egy újabb saját nevelés játszik a csapatban csak ne ferdítsük a dolgokat. Illetve ahogy már leírták, sokszor hajlamosak vagyunk megszépíteni vele kapcsolatban a dolgokat.

Az egyetlen problémám SR-rel, hogy szép és jó, hogy idén így magára talált, de nem látszik rajta, hogy bármennyit is fejlődött volna. Az univerzalitásról meg annyit, hogy elég relatív. Jh-ként tényleg nagyon jó, személy szerint ottt is tartanám, de vkp-ként nekem például tavalyhoz képest nem igazán javult, nyugodtabb vagyok, ha Masch van ott.
Vagy amikor Alba helyén játszott. Ott is sokan el voltak tőle ájulva, pedig objektíven nézve minden volt csak akár egy átlagos nem. Szóval be lehet állítani a kapuba és mondani, hogy univerzális, de ettől még nem lesz ott jó.
Rafinha pedig ha kell mindkét szélen tud játszani. Ez nem univerzalitás?

Még egyszer hangsúlyozom, hogy nem vagyok Robi ellen, nagyon kedvelem, de sokan már átestek a ló túloldalára az elmúlt évekhez viszonyítva és akkor is dicsérve van, ha nem szolgált rá, ahogy korábban ezt sokan meg is jegyezték. És lehet, hogy Rafinha nem lesz nálunk komoly tényező vagy a sérülése vag a beállt helyzet miatt, de én eléggé végigkövettem a pályafutását és állíthatom, hogy sokkal több van benne, mint SR-ben. De ez nem jelenti azt, hogy ki tudja hozni, vagy megkapja egyáltalán a lehetőséget rá.
De az sem véletlen, hogy előrébb is volt a sorban, mint Robi.
Forca Barca!!!!
noname
Llegenda del Barça

2016.03.09. 17:58:57

Jólvanna. Rafinha hozzott egy jó közepeset a legtöbb meccsén és pár gyengét, miközben IDÉN SR nagyrészt jó közepes teljesítmények mellett letett az asztalra kb 6-7 kimondottan jó vagy kiemelkedően jó meccset. Mellé volt kb 2, amikor lefelé lógott ki.

A helyzet az, hogy SR hozott le olyan meccset, amiért a kezdőben lenne a helye és a jó közepes vagy jó teljesítményeit több poszton mutatta: jobbszél, vkp, másik két kp poszt, így univerzalitás szempontjából ha nem is kezdőbe, de mint első számú csere nagyon jó.
Rafinha még tartozik olyan meccsekkel, amikért kezdőt érdemelve. Voltak jó meccsei, ez tény, de visszaesés volt a többi kp-hoz képest szinte mindig. Amikor támadóposzton próbáltuk ki, akkor kimondottan megbízható Pedro-féle csapatjátékost játszott, ott tetszett leginkább, de ott nem sokat játszott, mielőtt lesérült. Rafinhatól azt várnám, hogy hozzon össze egy két olyan szerelést, mint SR vagy pl a sarkazós passz SR-től, esetleg a Real ellen az első gólunk.

UI: SR 1-2 év múlva simán kezdő lehet Rakitic kárára. Hasonló fizikum, taktikai fegyelmezettség, néha szép villanások, sok meló. Rafinha egyelőre nem tudom, hol kerülhet a kezdő közelébe. Iniestától messze elmarad zsenialitásban, Rakitictől mind munkabírásban, mind taktikai fegyelmezettségben. SR esetében látok utat a továbblépésre. Rafinha esetében még nem.
A Fifa egy szégyen
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2016.03.09. 17:53:53

noname írta:SR legrosszabb meccse kb egy szint volt Rafinha legjobb meccsével. Mint szurkoló és mint edző is messze jjobb SR, mint Rafinha valaha volt.
Na azért ilyen messzire ne menjünk. :D
Az egésszel alapjában nem értek egyet, azzal meg hogy szurkolói szempontból is jobb SR, az meg szerintem poénos. Nem személyeskedésből tényleg, nagy %-ban egyetértek a hozzászólásaiddal, de ez most kiverte a biztit.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.09. 17:34:24

SR körülbelül a cipőjét kötheti be Rafinhának, saját topikjában is fel lett hozva, hogy volt pár kiemelkedő meccse és már az átlagos szintre is majdhogynem világklasszisként tekintünk
Én nagyon sokáig kivoltam akadva, hogy egy Sergi Roberto hogy kerülhet a nagycsapat közelébe, a brazilban pedig nagyon bíztam, de a tavalyi Villarreal elleni meccsen kívül semmi emlékezetes momentuma nem volt Rafinhának, Robertoval kapcsolatban meg arról beszélünk, hogy ha ég a ház vagy stabilitást kell adni a csapatnak akkor bármikor belehet hozni.

Nagy valószínűséggel ez a sérülés véget is vetett az itteni karrierjének. Arda és Robi is előtte van, bár mostmár az alapközéppályát se nagyon fogja cserélgetni Lucho. Lehetősége se lesz bizonyítani.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.09. 17:13:55

SR legrosszabb meccse kb egy szint volt Rafinha legjobb meccsével. Mint szurkoló és mint edző is messze jjobb SR, mint Rafinha valaha volt.
Látom, az idő rendesen megszépíti a dolgokat.
noname
Llegenda del Barça

2016.03.09. 17:05:13

MQuCsabi írta:SR körülbelül a cipőjét kötheti be Rafinhának, saját topikjában is fel lett hozva, hogy volt pár kiemelkedő meccse és már az átlagos szintre is majdhogynem világklasszisként tekintünk. És nekem egyelőre Arda sem az a kiszoríthatatlan első csere.

Egyáltalán nincs ez lefutva, köztudott, hogy én elfogult vagyok, de nem érzek semmi problémát. Emellett pedig Samper és Halilovic még nincs az A szintjén, annyira legalábbis biztosan nincsenek, hogy a kupán kivül érdemben játszassák őket. Ez így három posztra hat ember 2/poszt. Annyi pedig kell a három sorozatra szerintem.

Engem inkább nyugodtság fog el, ha a középpályánkra gondolok.
SR legrosszabb meccse kb egy szint volt Rafinha legjobb meccsével. Mint szurkoló és mint edző is messze jjobb SR, mint Rafinha valaha volt. SR előnyei: fizikailag erősebb, univerzális, remek védőmunka és még egyéni villanások is vannak. Rafinha biztató volt néha, de neki még nem történt meg az áttörés és most nehezebb lesz, mint valaha. Ha Rafinha is akkorát robbanna, mint SR idén, akkor nincs vita, kezdőben lesz jövőre, de erre mégis mennyi az esély sztetek? SR esetében mindenki tudta h mentális blokkról van szó. Rafinha esetében is látható ez néha, de az is látszott h bizony nem olyan nagy tehetség, mint reméltük. Jelenleg ugyan annyi esélyt látok arra h Rafinha beváljon, mint Jonathan DS annak idején.
A Fifa egy szégyen
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.03.09. 16:47:24

Tudom tudom, sajnos nem egy nem kettő példa van rá a futballtörténelemben, hogy egy kevésbé tehetséges játékos szorgalommal és szerencsével sokkal többre viszi, mint egy zseni. Magamat is nyugtattam azzal, amit írtam. :twisted:

Mindenesetre a Clasicóra Rafinha mezben megyek nyílván, remélem 3-0 nál be tud szállni a 94. percében egy tapsra =D>

(Nyilván tök irreális várakozás)
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.09. 16:41:44

MQuCsabi írta:SR körülbelül a cipőjét kötheti be Rafinhának, saját topikjában is fel lett hozva, hogy volt pár kiemelkedő meccse és már az átlagos szintre is majdhogynem világklasszisként tekintünk.
Azért ez a megfogalmazás egy kicsit erős, még annak fényében, hogy én is jobban kedvelem a brazilt. Rafinha sokkal tehetségesebb, de nagy kérdés, hogy ebből mit tud kihozni. Ha sikerül az igazi tudását, akkor mindenképp Robi előtt van a sorban, de ez sajnos közel sem biztos. Két ok van erre. Egyrészt egy ilyen komoly sérülésből ilyen fiatalon nem könnyű maximálisan visszatérni, másrészt nem tudni, hogy LE megbolygatja-e miatta a jelenlegi kp-t. Mondjuk ő tudja a legjobban, hogy mire is képes, a Celtaban is maradéktalanul bízott benne, alapembere volt, ahogy a B-ben is húzó játékos.
Nagyon nagy pechje volt ezzel a sérüléssel. Ez az időszak lett volna számára a kiugrás lehetősége, a válogatottba is behívták, remélem sikerül majd úgy visszatérnie, ahogy abbahagyta és elkezd játszani.
Forca Barca!!!!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.03.09. 16:21:48

SR körülbelül a cipőjét kötheti be Rafinhának, saját topikjában is fel lett hozva, hogy volt pár kiemelkedő meccse és már az átlagos szintre is majdhogynem világklasszisként tekintünk. És nekem egyelőre Arda sem az a kiszoríthatatlan első csere.

Egyáltalán nincs ez lefutva, köztudott, hogy én elfogult vagyok, de nem érzek semmi problémát. Emellett pedig Samper és Halilovic még nincs az A szintjén, annyira legalábbis biztosan nincsenek, hogy a kupán kivül érdemben játszassák őket. Ez így három posztra hat ember 2/poszt. Annyi pedig kell a három sorozatra szerintem.

Engem inkább nyugodtság fog el, ha a középpályánkra gondolok.
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.03.08. 15:38:55

Azt kell mondjam lehet túltengés lesz kp. poszton.Busquets Iniesta helye bérelt.Szerintem Rakitic is.És van 3 csere jelenleg.Rafhina SR és Turan.Talán Turan vehető első számú cserének bár a miértje megkérdőjelezhető sorban áll meg Samper Halilovic.Ez 8 ember 3 poszton ha DS visszakerül 9 ember.Nagyon kíváncsi vagyok mi jön ebből ki mert szerntem valaki sírni fog a végén.Perpillanat a nagycsapat játékosai közül szerintem ő áll a legrosszabbul.Nagyon nem jött jól a sérülés neki.SR hirtelen felnőtt aztán Turan is megjött.A lehető legrosszabbkor került ki a körforgásból.Szerintem ez is az oka hogy valalja most a válogatottal edzést.Nyáron eleve Copa America és az olimpiánbiztos helye lehet. Ha be tudná magát játszani a keretbe sokat segíthetne magán.
Kép
Tromort77

2016.03.08. 15:37:55

Ezek nem bírkakergetők hanem profi labdarúgók. Elég baj, ha óvni kell egy edzéstől is őket. Ha nem lenne megfelelő állapotban akkor nem lenne elengedve, ez ilyen egyszerű.

Oké, hogy Barca szurkolók vagyunk de nem csak a klub foci létezik. Játékosként talán még fontosabb is néha a válogatottság és ez így van jól. Nyílván ott akar lenni az olimpián ezért készül velük.
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.08. 14:56:22

visca el barca írta:
így van, nekünk is jó, főleg ha majd nem a számára előírt edzésekkel foglalkoztatják és megint szétszakad minden a lábában. mellesleg én barcelona szurkoló vagyok és nem a brazil nemzeti 11 olimpiai sikereiért szurkolok. had aggódjak már egy kicsit
Ebben teljesen egyetértek. Itt végezhetné a külön számára előírt edzésmunkát, ami sokkal hatékonyabb, minthogy elmenjen Brazíliába és ott rugdossa a labdát a többiekkel. Mellesleg nem hiszem, hogy pontosan tudnák milyen állapotban van, milyen ütemterv szerint halad, hol áll a regenerációban. Edzeni meg "itthon" is tud. Egy rosszul kivitelezett tréning és hetekkel mehosszabbothat a felépülése. A Barca helyében megpróbálnám megakadályozni ezt a tervet. Ha a klub nem egyezik bele, nem vihetik el, bár ez nagy mértékben függ a játékos akaratától.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.08. 13:59:09

Tromort77 írta:
visca el barca írta:értelmetlenség level 979.
Micsoda?
Nyílván szövetségi kapitányként azt akarod, hogy a játékosod együtt készüljön a csapattal. Attól, hogy fizikálisan nincs kész egy meccsre attól még végezhet érdemi edzés munkát. Addig is összeszokik a társakkal. Igazából mi szempontunkból is jó, ha készül és aztán lehoz egy jó olimpiát.
így van, nekünk is jó, főleg ha majd nem a számára előírt edzésekkel foglalkoztatják és megint szétszakad minden a lábában. mellesleg én barcelona szurkoló vagyok és nem a brazil nemzeti 11 olimpiai sikereiért szurkolok. had aggódjak már egy kicsit
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2016.03.08. 13:52:07

visca el barca írta:értelmetlenség level 979.
Micsoda?
Nyílván szövetségi kapitányként azt akarod, hogy a játékosod együtt készüljön a csapattal. Attól, hogy fizikálisan nincs kész egy meccsre attól még végezhet érdemi edzés munkát. Addig is összeszokik a társakkal. Igazából mi szempontunkból is jó, ha készül és aztán lehoz egy jó olimpiát.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.08. 11:16:45

értelmetlenség level 979.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2016.03.08. 10:56:40

A hirek szerint elutazik a valogatott szunetben az olimpiai kerettel - de csak edzeni fog -, aztan az utana levo fordulora lehet mar megkapja az orvosi engedelyt a jatekra! Ha szerencseje van, akkor Arda nem kapja el addig a fonalat, es lesz par meccse beugroskent, de nehez lesz nagyon. A lenyeg, hogy az oszi alapozasig ne essen vissza, neki ugyis ott kezdodik majd a szezon - bar az olimpia miatt kesobb jon gondolom..
Chino
Llegenda del Barça

2016.02.21. 13:55:42

noname írta: Amikor a Roma ellen megsérült, úgy gondoltam h azzal vége a Barcás karrierjének, úgy, hogy akkor még szó se volt SR-ről, aki azóta az összes kp poszton egyértelműen Rafinha előtt van, okkal.
Ezt én így konkrétan nem jelenteném ki, mert a sérüléséig például ő volt egyértelműen SR előtt. Nagyon nagy kár azért a sérülését, mert ki tudja most hol tartana, sanszos, hogy több lehetőséget kapott volna mint Robi.
Sokkal jobban fekszik neki a kp, mint a szélső poszt, főleg nem a bal szél. Pihentetésnél inkább Arda, aki megfelelő oda.
Forca Barca!!!!
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.02.20. 16:57:56

Először legyen teljesen egészséges, kapjon esélyt bizonyítani, utána ítélkezzünk felette. Ha majd nem nyújt eleget a kerettagsághoz, akkor adjuk tovább, de addig én nem megyek bele komoly előrejelzésekbe és szurkolok neki, mint minden más saját nevelésnek.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
noname
Llegenda del Barça

2016.02.20. 15:26:46

palesz77 írta:
noname írta:Xavinál nehéz megmondani, hiszen ő sose a sebességével tarolt.
Mondjuk a bátyjához hasonlóan Rafinha se, nem volt a sérülése előtt se egy gyors játékos egyáltalán. Ha ennél jobban megkopik a sebessége, akkor nagyjából sétálni fog csak - már ha futósebességre gondolsz.
Pont emiatt aggódom. Nem különösen gyors, de nem is lassú. Előszezonban nem véletlenül nyomta le eddig kb a legjobb Barcás meccseit szélső támadóként, szerintem arra a posztra szánja LE. Középpályán nem volt rossz, de sosem alkotott maradandót.

Ha megkopik a sebessége, akkor támadónak túl lassú lesz, középpályára meg túl sokan vannak előtte.
Amikor a Roma ellen megsérült, úgy gondoltam h azzal vége a Barcás karrierjének, úgy, hogy akkor még szó se volt SR-ről, aki azóta az összes kp poszton egyértelműen Rafinha előtt van, okkal. Szorgalmas játékosról van szó, aki megfelelő meló mellett visszaszerezheti a sebességét és ugye a negatív példák ellenére volt olyan játékosunk is, aki súlyos térdsérülés után futotta élete szezonját. Gondolok itt Militora, aki 13 hónap kihagyás után kezdő lett, kár, hogy nem tudta tartani a szintet sokáig a térde miatt.
A Fifa egy szégyen
palesz77

2016.02.20. 15:08:46

noname írta:Xavinál nehéz megmondani, hiszen ő sose a sebességével tarolt.
Mondjuk a bátyjához hasonlóan Rafinha se, nem volt a sérülése előtt se egy gyors játékos egyáltalán. Ha ennél jobban megkopik a sebessége, akkor nagyjából sétálni fog csak - már ha futósebességre gondolsz.
Válasz küldése