Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos (vagy inkább nem az) a teljesítményük nem mutatja ezt a 30-40 millió euró különbséget, amit Te gondolsz.MatyiG írta:2 év múlva lejár a szerződése, nyáron 31 éves lesz, most 65 millió euró az értéke TM-on, szerintem reális.csababarca írta:60 plusz lófütty érte.
Pogba volt 100 környékén, ne vicceljünk már. tudom marketing, meg eladható stb, de akkor is.
Busit mennyiért adnád el?
Kíváncsi vagyok ha nálad 60plusz Rakitic, akkor Busit mennyire látod reálisan.
Busi megfizethetetlen, mint Messi.Amúgy őt 100-ért talán, az alatt biztos nem engedném el. De ez majdnem annyira hipotézis, mint Messi árát megbeszélni.
2 év múlva lejár a szerződése, nyáron 31 éves lesz, most 65 millió euró az értéke TM-on, szerintem reális.csababarca írta:60 plusz lófütty érte.
Pogba volt 100 környékén, ne vicceljünk már. tudom marketing, meg eladható stb, de akkor is.
Busit mennyiért adnád el?
Kíváncsi vagyok ha nálad 60plusz Rakitic, akkor Busit mennyire látod reálisan.
Egyébként is jobb kb. 2 éve.Petr írta:Pedig amikor idén mélyen a két belső védő között játszott, jobb volt, mint Busi.visca el barca írta:Te amennyire rühelled ingyen is odaadnád vkinek
Te amennyire rühelled ingyen is odaadnád vkinekMatyiG írta:Lehet egyedül vagyok vele, de ennyiért elengedném, és hoznám belőle De Ligt-et/Suárez pótlását.Zolika10 írta:Állítólag a Chelsea 78misiér megvásárolná nyáron a mi Ivánunkat.
Ennyiért mindenképp el kell gondolkodni a dolgon, de én speciel kamunak érzem a hírt, már ami az összeget illeti.MatyiG írta:Lehet egyedül vagyok vele, de ennyiért elengedném, és hoznám belőle De Ligt-et/Suárez pótlását.Zolika10 írta:Állítólag a Chelsea 78misiér megvásárolná nyáron a mi Ivánunkat.
Addigra felépül, mire eladjuk.recrea írta:Azért ez elég optimista matekMatyiG írta:Denist el lehet passzolni 20 millió körül, Rafinhát szintén 15-ért minimum, ez már 35, az Everton meg szeret költekezni, 25-öt minimum fognak adni Gomesért szerintem.sérült játékosért 15 milliót...
Azért ez elég optimista matekMatyiG írta:Denist el lehet passzolni 20 millió körül, Rafinhát szintén 15-ért minimum, ez már 35, az Everton meg szeret költekezni, 25-öt minimum fognak adni Gomesért szerintem.
MatyiG írta:Denist el lehet passzolni 20 millió körül, Rafinhát szintén 15-ért minimum, ez már 35, az Everton meg szeret költekezni, 25-öt minimum fognak adni Gomesért szerintem.
Talán ha megkérnénk a Realt, hogy ők rendezzék az értékesítést, a teljes összeg 5 % pedig megkapjákMatyiG írta:Samper, Rafinha, Denis, Gomes pakkért jó lenne a nyáron minimum 60 millió körül kapni.