Léfe írta:Nem egyszerre. Suarez és Vidál első körben, jövőre meglátjuk.
Mondjuk remélem nem gondoltad komolyan, hogy az egyetlen csatárt a keretből elküldenéd.
Vidal meg konkrétan egy gép, nem tudom hogy tud így robotolni azok után, hogy a hírek alapján korábban inkább járt kocsmába, mint edzésre.
Fiatalítás terén egy rossz szavunk nem lehet, a lentebb említett játékosok nagyrésze beválni látszik.
2 poszt van, ahova egyre égetőbb hozni valakit; Suarez mögé már nyáron mindenképp kell valaki, Alba mögé meg ha csak félmegoldást tudunk találni, akkor egy szezont még talán megoldunk úgy, hogy Robi vagy Semedo, (esetleg Wague?) ugrik be. Miranda-nak úgy néz ki nem lesz több lehetősége, Cucurella-t meg átnevelték.
Hiába szajkózzák, hogy Messi után 0 lesz a csapat és mehetünk az EL-helyekért, szerintem már most bebiztosítottuk a keretet annyira, hogy ha holnap visszavonulna Messi, nem lenne akkora visszaesés, mint a Real-nál CR után (mondjuk ez edzőfüggő is).
Nyilván hiányozni fog, de szerintem kifejezetten jó úton járunk. Nem tudom eleget dicsérni, de Abidal érezése óta kifejezetten jól és okosan igazolunk, egyedül a Munir-Boateng sztori ment mellé.