Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó hogy visszaolvasgattam, mert így reflektálni is tudok mindamellett, hogy csak írnéka vakvilágba. Én a hozzászólásod más aspektusával nem értek egyet. Én a problémát inkább fordítva látom, és hasonló kritikával illetném, amit Mourinho kapott a manchesteri munkájáért. Ernesto a Bilbao fociját játssza, világklasszisokkal.westerngom írta: Szóval, bízom Valverdében és a csapatban, a szép játék is majd jönni fog, ha a keretet is saját elképzelésének megfelelően tudja összerakni és nem abból kell főznie amit a frigóban talált!
Értelek, reméljük úgy lesz ahogy írtad, mert az azt jelenti, hogy sokáig rendben lesz a vkp poszt a csapatban! Én egy vonással pesszimistább vagyok Busi idejét illetően...,de ezt csak én látom így!S.Agüero írta:Pont, hogy nála kevésbé fog számítani a kor, mert sosem a sebességéből élt. Ennél sokkal lassabb már nem lesz. Nem egy szélső sprinterről van szó, akinek a játékának az alapja a sebesség. Na mindegy.
kérlek, olvass vissza... én nem írtam negatívumot Busi jelenlegi munkásságáról!, pusztán annyit, hogy a sebessége fogja "idővel" behatárolni! (: A kérdésem a mikor?rikko írta: Isten ments , hogy nagyon belekeveredjek a dolgokba. De szeretnélek emlékeztetni, hogy a meccsek nagyon nagy részében mi vagyunk a domináns csapat. Ez pedig azt jelenti, hogy Busquets hiába lassú, de kell oda középre. Majd akkor lesz bibi, ha elkezdenek az ellenfelek lejátszani minket. Nos akkor valóban lassú és kevés lesz. De amig a mi akaratunk érvényesül, addig Sergio nekünk egy kincs.
Isten ments , hogy nagyon belekeveredjek a dolgokba. De szeretnélek emlékeztetni, hogy a meccsek nagyon nagy részében mi vagyunk a domináns csapat. Ez pedig azt jelenti, hogy Busquets hiába lassú, de kell oda középre. Majd akkor lesz bibi, ha elkezdenek az ellenfelek lejátszani minket. Nos akkor valóban lassú és kevés lesz. De amig a mi akaratunk érvényesül, addig Sergio nekünk egy kincs.westerngom írta:Sajnos, nem mindig csak a "számokban" leírt életkor számít, nem azt jelenti, hogy garantáltan 3 - 4 éve van még ezen a szinten, még ha, történetesen Busi most jó formában is tolja, évről-évre (még) lassabb lesz és azt már nem biztos, hogy jól fogja tolerálni a csapat, ebben az egyre dinamikusabb és nagyobb tempót, sebességet diktáló jelenkor focijában.S.Agüero írta:Te írtad, hogy a 29 éves Busi kiöregedőben, de mi vagyunk a hülyék, oké.
Azt meg, hogy ki a hülye, azt engedd meg hogy ne Te döntsd el, főleg, hogy erről meg végképp szó sem volt!
Sajnos, nem mindig csak a "számokban" leírt életkor számít, nem azt jelenti, hogy garantáltan 3 - 4 éve van még ezen a szinten, még ha, történetesen Busi most jó formában is tolja, évről-évre (még) lassabb lesz és azt már nem biztos, hogy jól fogja tolerálni a csapat, ebben az egyre dinamikusabb és nagyobb tempót, sebességet diktáló jelenkor focijában.S.Agüero írta:Te írtad, hogy a 29 éves Busi kiöregedőben, de mi vagyunk a hülyék, oké.
johdepp írta:eddig olvastam. jézus ereje, bakker. a 29 éves, kivénhedt buszkecc alá adjunk már egy járókeretet, vén trottyos, komolyan...westerngom írta:Előre bocsátom, hogy nem, NEM vagyok elégedett a játék képével a látottak alapján, DE!:
- ez a keret - önmagához képest - szét van hullva, formán kívül/ alatt több (Lajos, Pique) játékosunk, az új reménység (Dembele) a hátán fekszik, a keret oszlopos tagjai kiöregedőben (Ini, Busi)...
ezen nagyon meg kellett botránkozni, hogy leírtam, hogy nem fiatalodik az egyébként sem gyorsvonat Busquets és igen, sajnos szembetűnő volt Busi sebessége mikor a RMadrid, Bayern, PSG vagy bármely komolyabb játékos állománnyal rendelkező csapat átrohant a középpályánkon.S.Agüero írta:Főleg úgy, hogy ő ugye a sebességéből él.
eddig olvastam. jézus ereje, bakker. a 29 éves, kivénhedt buszkecc alá adjunk már egy járókeretet, vén trottyos, komolyan...westerngom írta:Előre bocsátom, hogy nem, NEM vagyok elégedett a játék képével a látottak alapján, DE!:
- ez a keret - önmagához képest - szét van hullva, formán kívül/ alatt több (Lajos, Pique) játékosunk, az új reménység (Dembele) a hátán fekszik, a keret oszlopos tagjai kiöregedőben (Ini, Busi)...
Szerintem is hozza azt, amit elvártak tőle, és elvárunk. Bár Messi nagyot játszik idén. De jó úton járunk.Samper írta:Ezzel a kerettel, a zavaros kimenetelű katalán helyzettel és Messi bizonytalan jövőjével megverve kizártnak tartom, hogy más edző ilyen jó eredményeket lenne képes elérni. Őrült szerencse, hogy most ő van itt.
Illetve a második is , csak Laller megint nem tudta beverni....Cestus írta:Nekem egyébként szimpatikus, hogy Valverde abból főz, ami a rendelkezésére áll, nem akar légvárakat építeni és Pep-focit játszatni Gomesekkel. Persze én is örülnék, ha a meccsek kisebb hányada lenne nézhetetlen. Viszont az első gólunk mondjuk úgy ki volt játszva, hogy csak lestem.