noname írta:kristop írta:szerintem a csapatnak a negyedik legfontosabb játékosa, így a negyedik legmagasabb fizetést is érdemli. puyol érdemeiért folyamatosan megkapta az új szerződéseket folyamatos emelésekkel. de, ha ezt így nézed akkor villa meg piqué is baj, hogy annyit kap, mint puyol?
Alves, 4. elfontosabb????
Messi,Xavi,Iniesta,Pique,Puyol - utóbbi mér nem fiatal, de ő a kapitány
Alves max 6., bár Pedro is van már annyira jó a maga posztján mint Alves és Villa is, sőt, Valdes...
ha pedro, villa és valdes van olyan jó a posztján, mint alves, akkor elvileg pedronak kellene a legjobb szélsőnek lennie, villának a legjobb támadónak, valdesnek meg a legjobb kapusnak a világon.
igazából sokakkal az ellentétem csak annyiban nyilvánul meg, hogy puyolt és piquét előbbre teszik. egyszerűen a csapat játékában sokkal meghatározóbb, és fontosabb eleme, hiába nagyobb ikon puyol, vagy szimpatikusabb piuqé. meg valaki írta, és egyet is értek vele, sokkal könnyebb lenne pótolni puyolt, mint alvest. piquével idén meg több gondom is van, mondjuk miatta nem aggódom, de jó lenne már újra az a magabiztos, mindenkit leradírozok játékot látni tőle.
Andris írta:kristop, kényszermegoldás volt az ? nem lehet hogy simán úgy kezdtük valami kupameccsen ? nem emlékszem, mindenesetre lehet hogy keverem akkor valakivel a srácot, de alkatilag nem egy piqué vagy Lucio volt, az tuti. Ők az alkatilag középső védők, szélesek vagy magasak. Ettől függetlenül lehet h az Athleticben középen játszik, dehát Puyol meg még Van Gaalnál az A-ban is jobb bekk volt, aztán mégse ott alkotott maradandót.
a-aa, az atletico madrid ellen állt be jeffren helyett jobbvédőnek, miután az teljesen bolond volt. meg idén játszott a ceuta ellen oda-vissza középhátvédet. az alkata pedig
ilyen. szerintem az ilyen magas, hosszú lábú, vékonyabb emberekből nem lesz szélsőhátvéd.
ziipp írta:Engem Alves játékában mindig az nyűgöz le, hogy a védő feladatait is jól ellátva képes olyan nyomás helyezni az ellenfél jobb oldalára, hogy gyakorlatilag teljesen elfojtja azt. Taktikailag nagyon fegyelmezett, ha kell, akkor kevesebbet megy fel, elképesztő mennyiségű munkát végez, és remekül illeszkedik a csapatba.
egyetértek. én is ezt bírom az egyik legjobban benne, hogy a többi folyamatosan támadó szélsőhátvédhez képest mennyire jól védekezik. rémlik roberto carlos? vagy elől lerendezi már, vagy visszaér és elnyomja őket. olyan meg nem is nagyon volt, hogy egyazegyben folyamatosan megverték volna egy meccsen.
sjd írta:és remélem emlékszünk még
ERRE
Amit mondani akarok, hogy takarodjon ha nem elég neki a pénz, de ne vigasztaljuk magunkat azzal, hogy nem is volt fontos játékos és tökéletesen pótolható
ezek is nagyon hiányoznának.. a második részével is egyetértek, de mint már mondtam, még egy picivel többet próbálnék neki adni, és ha akkor is xavi/iniesta szintjét akarja, akkor sajnos elkell mennie.
BlauGranaGroc írta:jaj ne már...
nem kell ennyire túldimenzionálni Danikát
simán el leszünk nélküle is
tartom, hogy Jeff 1in1 tudná pótolná, de sokan vannak még akik védekezésben legalább olyan jók, mint a brazil, a támadás részét pedig megoldjuk majd máshogy
jeffrent én is bírtam ott. annyira bizonyítani akart, hogy le is kellett hozni nehogy kiállítsák. megetették, megetették párszor, dehát felrúgta az illetőt, nem jó?

a következő jobbhátvéd produkciójánál meg asszem' lesérült, jellemző