Olvasva a főoldali cikket...elvileg nincs óriási pénz igazolásokra Griezmann megvételét követően a klubnak.A francia jönni fog szerintem, uh én őt tutinak veszem. Olvastam viszont mostanság, hogy a Atletico rekordfizuval marasztalná. Remélem azért a kedves vezetőségünk télen lezsírozta az igazoláson túl a fizuját is, mert ez nekem megint annak tűnik, hogy rántsunk még egyet a bamba katalán vezetőségen. Kétlem, hogy ennyire előre látóak lettek volna, szóval tuti itt is lerabol minket a francia.
Griezman érkezésével szerintem a csatársorból érdemes eladni Pacot, aki ugyan szimpi srác, és nem rossz játékos, ám luxus volna a Suarez, Messi, Griezmann, Dembelé pakk mellé még ő is. Annyira keveset játszana, hogy kb én is ülhetnék ott.

Szóval én inkább Munirt erőltetném helyette vissza. Kevesebb fizu, és legalább verhetnénk a mellünket, hogy egyel több saját nevelés van a keretben.
A középpálya tényleg érdekes lesz. Nem tudni mit akar EV. Ini kiválása óriási veszteség lesz, de elvileg oda vettünk télen egy Coutinhot, uh rajta múlik mit tud produkálni. Busit tuti nem adjuk el, bár én nem adnék neki fizuemelést most. Szóval lenne a Coutinho, Busi, Rakitic kezdő + Paulinho tutira. Az tuti, hogy Gomes és Vidal megy. Csak végleges eladásban gondolkodnék. Szerintem mindkettő nagyon menne, mivel semmit nem játszanak. Kb ez a jövőkép vár rájuk itt, szóval viszlát! Elvileg feljön a B-ből kisBusi és Alena. Legkésőbb télen jön Arthur, aminek kb semmi értelme, uh el kell hozni nyáron! Ha télen jön, akkor úgy sem fog semmit sem játszani. Ha sikerülne elhozni őt nyáron, akkor a 2 feljáró fiatallal már 4 csere lenne. De rendezni kellene a sorsát Denisnek, Rafinhának, Sampernek. Én adnám az összeset + Gomest, Vidalt, Arthurt is egy jó középpályásért amúgy
Védelemben jobbra megvagyunk, a Semedo -SR pakkal. Balra ugye van egy Albánk és Digne. Én megértem, hogy a francia nem nagy spíler, de ha valami csoda folytán eladjuk (garantáltan kevesebbért, mint amennyiért vettük), akkor az eladási árból nem tudnánk nála jobbat és megbízhatóbbat venni. A B-ben 2 tehetséges fiatal is rohangál. Miranda és Cucu. De nekik meg nagy lépés lenne az első csapat. Hogy látják azok, akik követik a B meccseit? Hoz valamelyik fiatal egy Digne szintet? Mert csak úgy lenne értelme eladni a franciát.
Középhátvédek kapcsán már leírtam véleményemet. Én Vermát engedném el, mert nem lehet rá semmilyen szinten sem építeni, míg 4. számú védőnek luxus. Nem mondom, hogy Mina szuper, de vagy ő, vagy Marlon megtenné 4. számú védőnek. ÉS hozni egy megbízható cserét a Piqué - Umtiti párosnak.
Bocs, ha hosszú lett