2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Még ha nem is feltétlen Messi utánra(bár lassan el kell kezdeni sajnosMatyiG írta:Kicsit az az érzésem, hogy ezekkel az igazolásokkal inkább már a Messi utáni korszakra készülünk.
Nem igaz mert Madcon:Stalkyard írta:Még mindig MALCOM-nak hívják emberünket.
Malcolm és William, a nyár slágerei.Stalkyard írta:Még mindig MALCOM-nak hívják emberünket.
átállunk a 4 szélsős játékra. jobbon willian meg malcom, balon dembouz meg coutinho, előttük lajos meg leo. védekezni nem kell, lőjünk mindig eggyel többet és készGrimaldo írta:Ez tuti kacsa ,egyszerűen nem lenne értelme .1 szélső kellett mert Cou meg Dembele volt csak a keretben az ,de még 1 minek ?MichaaBee írta:Még nagyon ne örüljünk, a Sport szerint Malcom érkezése nem zárja ki Willian leigazolását. Malcom csak a "piac adta lehetőség" volt... Azért remélem, hogy ezzel befejezzük a 147 milliós igazolásunk kezdőből való kitúrását.
Ez tuti kacsa ,egyszerűen nem lenne értelme .1 szélső kellett mert Cou meg Dembele volt csak a keretben az ,de még 1 minek ?MichaaBee írta:Még nagyon ne örüljünk, a Sport szerint Malcom érkezése nem zárja ki Willian leigazolását. Malcom csak a "piac adta lehetőség" volt... Azért remélem, hogy ezzel befejezzük a 147 milliós igazolásunk kezdőből való kitúrását.
Most néztem róla egy 20 perces videót (tudom nem a legjobb ebből ítélni ) ,de ott voltak olyan jelenetek amiben kifejezetten védekezése volt a lényeg és az alapján elég mélyen visszazár és hozza amit kell ,amúgy stílusa egy az egyben Neymaré ,ő is a példaképe egyébként.MichaaBee írta:
Egyébként ő mennyire szokott visszazárni védekezni? Mert ugye Williant elvileg ezért kérte nagyon Valverde, lévén Dembélével nem elégedett ilyen téren.
Viszonylag melós szélső, szóval Valverde biztos szeretni fogja.Egyébként ő mennyire szokott visszazárni védekezni? Mert ugye Williant elvileg ezért kérte nagyon Valverde, lévén Dembélével nem elégedett ilyen téren.
Én nem igazán ismerem a srácot, de ha ő a 80 milliós Willian alternatívája, akkor kiváló. Legalább nem lesz egyértelműen Dembélé előtt, a padra pedig nagyon jó megoldásnak tűnik. Ha Monchinak is kellett, az engem már meggyőz.Tobias88 írta:Malcom-ért 40 millió nagyon jó ár. Ennyire kell a pénz a Bordeaux-nak vagy mi?
Cucurella.mess2009 írta:ha Digne is megy ki lesz a padon Alba helyett?MatyiG írta:Pjanic-nak én is tudnék örülni, de akkor tényleg nagyon sok mindenkit el kellene passzolni. Ortolá, Marlon, Verma, Digne, Gomes, Samper, Rafinha, Munir, Vidal. Ez 9 ember, ők majdnem tudnák fedezni a teljes árát.
ha Digne is megy ki lesz a padon Alba helyett?MatyiG írta:Pjanic-nak én is tudnék örülni, de akkor tényleg nagyon sok mindenkit el kellene passzolni. Ortolá, Marlon, Verma, Digne, Gomes, Samper, Rafinha, Munir, Vidal. Ez 9 ember, ők majdnem tudnák fedezni a teljes árát.
Beleférhet, ja. De én sem hiszem, hogy váltana. Ha minden igaz, a közeljövőben emellett még elmegy Vidal kb. 10 M-ért, meg Digne 10-25 M között valamennyiért (az egyes források mást állítanak). Persze rajtuk kívül is van még egy rahedli játékosunk, akiknek nem maradt hely, és jó lenne vevőket találnunk nekik.MessiNeymarSuarez írta:Akkor még simán beleférhetne Pjanic horror áron, mert a kispadosok eladásával még majdnem pluszba is lehetnénk, szóval a Grizire eltett 100 milliót el sem költöttük, így abból ki is jöhetne Pjanic. Inkább rá szórjunk el 100-ast mint Wilire 80-at, de én erősen kétlem hogy váltani akarna úgy hogy Ronaldo is odament.
Ha azt nézzük hogy:Cestus írta:A Sport szerint Bartomeu találkozik Pjanic új ügynökével hamarosan. A Juve hajlandó lenne 100-ért eladni.