Ő ilyen tipikus edzők kedvence játékos, de hogy a pályán mit művel az kabaré. Amikor nekikezd cselezni kb. annyi mint anno Suarez. Most viszont már befejezni is elfelejtett. A jobboson még talán lehetne hasznát venni, de százszor inkább néznék egy Gavit vagy Pedrit a helyén. Remélem jön Chiesa aztán el lesz felejtve. Azért is bízom ebben mert Flick nagyon kedveli, anno a Bayernbe is le akarta igazolni, csak a Juve nem engedte, úgyhogy kirakja a kezdőből. Remélem sikerül helyet szorítani nekiPeter írta: ↑2024.08.22. 13:59:28Nem vagy egyedül.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.22. 10:51:56Engem Ferran sokkal jobban felcsesz, a hétvégén is egy óriási nulla volt.
Kevés játékos jelenléte, mozgása irritált engem valaha is a pályán ennyire (nekem a 2016 utáni öregek a bögyömbe voltak, de Torres ezt felülmúlja) és teljesen mindegy, hogy éppen labdával vagy labda nélkül teszi mindezt. Annak viszont nagyon örülnék, ha ilyen srácot látnék a madridi gyepen.
kell a hely Lenglet számára, nyugdíjig hosszabbítottunk(?) vele állítólag és ő tök jófej volt, mert el is fogadta
Nekem egyre inkább tetszik ez az új irány, hogy minden alkalmatlan játékostól megválunk és végre megtisztulhat az öltöző. Vérprofi szemlélet, itt volt az ideje.
Lenglet minden gondolatát ismeri Mbappénak, majd leveszi a pályáról, miközben Ferran bohócot csinál a Real védelemből.
Várom ezeket a pillanatokat.
[/quote]
Lenglet hosszabbítása több szempontból is kedvező a klubnak. Nem azért kell, mert használni akarják a játékost, hanem ugyanazt a fizetést nem 2 évre, hanem 4 évre kell elosztani. Tehát nem kell 16+16 milliót kifizetni, mert így kölcsön sem biztos, hogy veszik, hanem évi 8 millió lesz a fizetése.
Így még akár eladható is. Még ha az Atma állná is a fizetése 80 %-át akkor is közel 3,5 milliót kellene fizetnünk, így megússzuk másféllel és nekik is 6,5-öt kell fizetni.És ugyanúgy felbonthatjuk '26-ban csak ki kell cashelni a maradék16 milliót.
Vagy jobb lenne, ha 16 milliót kellene évente és 2 émeberrel kevesebbet regisztrálnánk,