Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.01.04. 22:50:41

Először is takarítsunk ki, ha kell, rendezzük a jelenlévő emberek szerződéseit, tudtommal van pár lejárónk a nyárra.

Utána lehet szemezgetni.
Van néhány szóbajöhető név, ha erősíteni akarunk, lejáró szerződésűek: David, Tah, Alphonso Davies (bár ő real lesz szerintem).
26-ban lejáró szerződésűek, szóval lehetne alkupozícióba kerülni: Musiala ( :mrgreen: de gondolom ő is real, vagy city kdb helyére), Guéhi (!).

Oké, nyilván még rengeteg játékos van, de én ezzel a fogattal bármikor kiegyeznék így, fizetést nyilván nem kapnak:D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
dingdong
Capitá del Barça

2025.01.04. 22:11:10

Teljesen felesleges volt Olmo leigazolása ezt nyáron is átbeszéltük százszor meg most is. Okésan indult a szezonja de ketszer serult meg es oszinten nagyon extra szezont kellett volna hoznia hogy azt erezzuk jogos volt az idehozatala. Az a hab a tortan hogy pont annyit koltottunk ra amennyit az FFP-be kellett volna rakni (elvileg). Sajnálom szegényt mert méltatlan ez a helyzet és fene tudja mi lesz a csillag allas amikor ujra jatszhat.

Az külön izgalmas, hogy az ő csufos kudarcuk utan azert igazolhatunk ujakat de ebbe ez azert inkabb pozitiv. Ha van eszunk es konyorgom legyen akkor szelsokrt hozunk. Elsosorban vedot de akar csatart is. Az a legégetőbb. HA minden hatvedunk egeszseges marad akkor oda nem kell. Szűrő csodálatos lenne és a hab a tortán egy kapus lenne de azert ez mar FM-nek is nagyon komoly tulzas.

Szerintem vagy senkit nem hozunk vagy par tolteleket pl Minguezat. Remelhetoleg legalabb hiany posztra és nem tizesre :D
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.01.04. 21:55:01

Na most nagyon kíváncsian várom ezt a januárt. Megkapta a kulcsot az édességbolthoz vajon mihez kezd vele. Külsősként vannak meglátásaim érzelmi kötődés nélkül, hogy hol kéne ember de vajon posztra akar embert vagy most majd jól megmutatom egoból fog igazolni valami nevet. Már várom kiket fognak bedobni.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.04. 11:58:47

https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -104377222
Ha tényleg megvan az 1/1, kíváncsi leszek, hogy lesz e erősítés télen. Így lenne érteleme, ha tényleg megegyeztünk Tah-val, de gondolom csak nyáron érkezne. Henrique kölcsönbe szerintem nagyon kellene, nem tudom, mi igaz a Cancelo visszatérne hírekből, és hogyan lehetne elérni, mert ő 2 szélre jó lenne minimális összegért.
Jó lenne egy szélső és egy kp-s is, ha most nem, majd nyáron.
Most már ez reális lehet, mondjuk 120 millióért igazolni 5 éves szerződésekkel, így az amortizáció 24 évente+ a fizetésük.
Kérdés a VIP 100 millió mehet e 1/1 erősítésekre?
És a bérsapka akkor 800+ milliós bevétel 70%-lesz?
Mert akkor a hosszabbítások és az új játékosok is beleférnek.
Persze jó lenne, ha lennének eladások is, amit szerintem már kitárgyaltunk (Fati, De Jong, Garcia, Ferran, Torre, Christensen stb)és abból lehetne kompenzálni a vásárlásokat. Végül is helyre állhatna minden.
Persze oda kell figyelni, nem szabad 100 milliókat kiszórni 1 játékosra, és jó lenne az ingyenes játékosok közül többet behúzni, mert nincs amortizációjuk. Velük és a Masiasokkal kellene feltölteni a keretet, és akkor hosszú távon is fenntartható lenne, és nem esnénk vissza 1-2 éven belül a korlátozásokba.
Fofana
Barça B

2025.01.01. 23:46:31

Én Olmonak már a szerződtetését is feleslegesnek éreztem, mert az ő árnyékék posztján egészen jól megvagyunk. Rafinha, Pau Viktor, Fermin, sőt Fati is játszott a válogatottban a sérülései előtt hasonlót. Mégis szerzett több kulcsfontosságú gólt és elkötelezettnek tűnik a klub iránt. Mint kiderült, nem akar élni a lehetőséggel, hogy ingyen eligazoljon, ami nem is csoda, hiszen kb. 10,5M a fizetése. Így, hogy maradni akar nincs nagy gond. Egyébként szerintem ha megszűnik a szerződése, mert él a felbontás lehetőségével, akkor sem kell a fizetését ezután utalnunk, ha máshol talál munkát, márpedig miért is ne találna, ha akarna (de nem akar). A VIP páholyokat most csak nyomott áron lehetne értékesíteni, mert a potenciális tárgyalópartner vissza tud élni a kiszolgáltatott helyzetünkkel. Ilyen rossz pillanatnyi pozícióból nem szabad több évre szóló üzletet megkötni. Én játékost is csak korrekt áron adnék el. Jelen helyzetünkben elfogadnám, hogy nem tudjuk regisztrálni a két játékost, de szerintem külföldi kölcsön az szabályos lehetne. Attól, hogy nincsenek regisztrálva, tehát nincs Spo-i játékengedélyük, még bármikor kölcsön tudjuk adni őket, ha a fogadó egyesületnél átigazolási időszak van. Olmonál a legkomolyabb esély a Leipzigre van, de emellett szaudi csapatok is szóba jöhetnének. Egy féléves kölcsönt szívesen fizetnének, hiszen Olmo személyében egy aktuális Európa-bajnok Barca-játékos kerülhetne hozzájuk. Csúcson lévő topjátékost amúgy sem igazán tudnak szerezni. Ha a kölcsönadásáért nem kapunk semmit, akkor is meg tudjuk spórolni a fizetését, illetve a Leipzig esetében az ottani fizetését. A szaudiak simán megadnának neki fél évre 5,25M-t, még annál jóval többet is. A félévre jutó értékcsökkenése, kb. 5M, amúgy is mindenképpen terhelné a költségvetésünket, egyetlen tuti bukás, hogy fél évig nem minket erősít a játékával, de fentebb már írtam, hogy van, aki pótolja. Fél év után jöhetne vissza, hiszen nem poénból kötötte le magát 2030-ig. Legrosszabb esetben fél évig máshol játszik és keres egy rakás pénzt. Pau Viktor más kategória, de féléves kölcsönre lehet, hogy ő is simán rávehető, hiszen nem sok játékpercet kap. Rajta múlik, hogy szívesen elmegy külföldre fél évre, vagy úgy gondolja, hogy a nagy csapat edzésein is sokat tud ez alatt az idő alatt fejlődni. Szóval szerintem így, hogy Olmo nem akar eligazolni, nem bukhatunk a regisztráción komoly összeget. Az lenne a baj, ha bármilyen áron meg akarnánk azt oldani, mert az nagyon drága lenne. Szerintem eredetileg a Camp Nou korábbi (novemberi?) átadásáról (és bevétel növekedésről) volt szó, innen nézve Laportáék nem hibáztak olyan nagyot. A szeptemberi 860-ról 1Mrd fölé ment a játékoskeretünk értéke, ott van még Fort, Bernal, Valle, Torre, Pau, ők is berobbanhatnak. Van opciónk Faye-ra, ott a B-ben Darwich, Ibrahim Diarra, Cuenca, Guille Fernandez, Gistau (és akkor Toni Fernandezt és Odurot nem is vettem ide), belőlük is akármi lehet. Anyagi szempontból már túlvagyunk a legnehezebb időszakon. Ha ennyi befutott és ígéretes fiatal tehetségünk van, akkor én nyugodt vagyok. A regisztrációs ügy csak egy sajtószenzáció.
gránit
Director del Fútbol

2025.01.01. 21:27:34

Szerintem regisztrált játékostól ezek után ne nagyon váljunk meg, mert nem tudunk a helyére hozni senkit. Így is kész csoda lesz, ha Araújót és Yamalt meg tudjuk tartani. Az a mákunk, hogy nyáron csak Martinez szerződése jár le, ott még csökkentést is el lehetne érni.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.01. 20:16:28

Csak most már az 50 milliós játékosainkért sem kapnánk többet 10-15 milliónál, egy Frenkie is max 5-10, egy Kounde v. Araujo 20-30, de még Raphinha is max 40, Yamal is max 80m, mert mindenki tudja szerte a világban, hogy 48 órán belül pénz kell...

innen nincs olcsó megoldás, ez nagyon fog fájni, én kb bejelentkeznék harmadáron pár alapemberünkért más csapatok helyében
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.01. 19:58:35

pep71 írta:
2025.01.01. 18:23:20
Troym írta:
2025.01.01. 13:51:00
Barcelona have offered Juventus the chance to acquire Christensen.
The club wants to free up squad space to register Dani Olmo permanently.

Szerintem elértük a mélypontot, ha Gündogan és Chris távozik Olmo regisztrálásáért...
Tebas teszi tönkre a klubot, mi? :D óriási bajok vannak, csóri Flick, nem tudom mennyire bánta meg, h a Barcát választotta.
Egyébként Tebas-nak mi értelme lenne a Barcát tönkretenni?
Ha nincs a Real vs Barca versenyfutás akkor a LaLiga még jobban le fog maradni a top bajnokságokhoz képest, teljesen elvesztené az érdeklődést rengeteg embernél. Ez akármilyen fura a Real-nak sem érdeke, pont fordítva.
Az a baj, hogy most már hatalmasat buknánk Olmon, szóval most már kényszerhelyzetben vagyunk. Véleményem szerint ebbe bele kéne buknia az elnöknek, bármi is lesz a vége. A klub jövőjét kockáztatták egy nem létfontosságú, nem is kiemelkedő, de éppen felkapott játékosért. :evil:
pep71
Entrenador del Barça

2025.01.01. 18:23:20

Troym írta:

Szerintem elértük a mélypontot, ha Gündogan és Chris távozik Olmo regisztrálásáért...
Tebas teszi tönkre a klubot, mi? :D óriási bajok vannak, csóri Flick, nem tudom mennyire bánta meg, h a Barcát választotta.
Egyébként Tebas-nak mi értelme lenne a Barcát tönkretenni?
Ha nincs a Real vs Barca versenyfutás akkor a LaLiga még jobban le fog maradni a top bajnokságokhoz képest, teljesen elvesztené az érdeklődést rengeteg embernél. Ez akármilyen fura a Real-nak sem érdeke, pont fordítva.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.01. 15:09:14

davi10 írta:
2025.01.01. 14:44:13
Ehhez azért egy forrást kérnék. Miért pont a Juve-nak ajánlanánk fel Christensen-t? PL klubokat ezerszer jobban le lehet húzni. Vagy megmaradt a "baráti" viszony a Pjanic - Arthur csere óta? :D
A Mundo gyors átigazolási hírei között is szerepel, ott még az, hogy a MU és a Juventus már a télen vinné, de több kisebb olasz oldal is hozta, ott már úgy, hogy mi ajánlottuk fel.
https://www.tuttomercatoweb.com/juventu ... S03MTYxMDk
https://www.juvefc.com/report-barcelona ... uirements/

Az biztos, hogy játékosokat kell eladni 48 órán belül, szóval kb ötödáron, ha nem akarják bebukni Olmot.
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.01. 14:44:13

Troym írta:

Ehhez azért egy forrást kérnék. Miért pont a Juve-nak ajánlanánk fel Christensen-t? PL klubokat ezerszer jobban le lehet húzni. Vagy megmaradt a "baráti" viszony a Pjanic - Arthur csere óta? :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
andras953
Jugador del Barça

2025.01.01. 13:57:07

Troym írta:
2025.01.01. 11:32:27
Szerintem nem Yamal az egyetlen kérdőjel.

Iñigo Martínez, Robert Lewandowski és Gerard Martín szerződése 2025ben jár le. (Mondjuk engem nem zavar, ha távoznak)
2026ban Yamal mellett lejár Bernal, Fort, Torre, Pedri, Gavi, EG, Araujo, FdJ, Pena és Christensen szerződése, na erre kell megoldás.
szerintem csak Yamal és Araujo lejáró szerződésére kell megoldás.
Troym
Director del Fútbol

superman
Jugador d'estrella

2025.01.01. 11:33:07

gránit írta:
2025.01.01. 11:28:29
superman írta:
2025.01.01. 11:17:48
Amúgy a jövőre nézve; az ugye megvan, hogy Yamalnak 2026-ig van szerződése, és Mendes az ügynöke. :lol: Ha annyira "szereti" a klubot, mint Messi, akkor ez egy feloldhatatlan ellentétnek tűnik. Nem tudunk majd neki gigászi fizut adni, ergo vagy el kell adni (vagy legkésőbb 26 nyarán ingyen elengedni), vagy megkötni vele egy olyan szerződést, amit nem tud majd teljesíteni a klub -> csőd/arab hatalom átvétel. Hát nem tudom, ki lehet-e még egyáltalán keveredni ebből a sz.rtengerből, ahova jutatták a csapatot. Jelenleg nem sok ok van az optimizmusra.
Két lehetőség is van, mindenesetre akárkit szeretnénk regisztrálni, minden út oda vezet véleményem szerint, hogy a Ligával szakítanunk kell.

1. Lépjünk ki a Ligából, adjuk el 300 , és építsünk fel belőle egy BL-győztes csapatot.

2. Lépjünk ki a Ligából, és tartsuk meg.
Ha kilépsz a ligából, évekbe kerül majd felépíteni a csapatot. Ha a franciáknál játszunk akkor feljutni az első osztályba, ha saját ligát alapítunk, akkor azt felvirágoztatni (ami kb lehetetlen). Egyetlen esélyünknek a SzuperLigát látom, ami vicces, ha a szarvas-patásördög-Péreztől kell várni, hogy megmentsen minket. :lol:
Troym
Director del Fútbol

2025.01.01. 11:32:27

Szerintem nem Yamal az egyetlen kérdőjel.

Iñigo Martínez, Robert Lewandowski és Gerard Martín szerződése 2025ben jár le. (Mondjuk engem nem zavar, ha távoznak)
2026ban Yamal mellett lejár Bernal, Fort, Torre, Pedri, Gavi, EG, Araujo, FdJ, Pena és Christensen szerződése, na erre kell megoldás.
gránit
Director del Fútbol

2025.01.01. 11:28:29

superman írta:
Amúgy a jövőre nézve; az ugye megvan, hogy Yamalnak 2026-ig van szerződése, és Mendes az ügynöke. :lol: Ha annyira "szereti" a klubot, mint Messi, akkor ez egy feloldhatatlan ellentétnek tűnik. Nem tudunk majd neki gigászi fizut adni, ergo vagy el kell adni (vagy legkésőbb 26 nyarán ingyen elengedni), vagy megkötni vele egy olyan szerződést, amit nem tud majd teljesíteni a klub -> csőd/arab hatalom átvétel. Hát nem tudom, ki lehet-e még egyáltalán keveredni ebből a sz.rtengerből, ahova jutatták a csapatot. Jelenleg nem sok ok van az optimizmusra.
Két lehetőség is van, mindenesetre akárkit szeretnénk regisztrálni, minden út oda vezet véleményem szerint, hogy a Ligával szakítanunk kell.

1. Lépjünk ki a Ligából, adjuk el 300 , és építsünk fel belőle egy BL-győztes csapatot.

2. Lépjünk ki a Ligából, és tartsuk meg.
superman
Jugador d'estrella

bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.12.31. 11:24:08

Szerintem relatíve okosan igazolgattunk. Volt 1-2 kivétel, de azért az összkép elég jó, 1-2 bukta mindenhol van. Talán a Pool az egyetlen csapat, amelyik eszembe jut, amelyik évek óta kb nem nyúlt mellé, max kicsit gyengébb a játékos, mint az ára alapján várható (Nunez).

3 igazolásunk volt az elmúlt évekből, ami necces, de igazából még abból is majdnem mind magyarázható. Ferrán - nem lehet előre tudni, ki fog összeomlani, az addigi teljesítménye alapján, és hogy télen kellett, és hogy muszáj volt valakit hozni, megérte az árcéduláját, utólag nyilván nem. Lewy, akiért ennyit még lehet ki lehetett volna adni, marketingben visszahozta, meg egy darabig teljesítményben is, de rövidebb és kicsit kedvezőbb szerződéssel. Szóval félig magyarázható, név is kellett, nem volt tragikus, de azért összességében talán inkább volt rossz üzlet. Olmo idehozatala nettó hülyeség volt, ezt nem tudom mivel védeni, nagyobb lyukak voltak a keretben mindenhol, és szűk keretnél igáslót kell hozni nem sérülékeny játékost. Mérföldekkel lennénk előrébb egy echte szélsővel, ha már támadósor, vagy egy fizikális középpályással.

A távozókkal volt nagyobb gond, de azt meg aztán pláne a liga FFP-je miatt történt, nem jókedvünkből.

Tartom, hogy a liga ffp-je óriási anyagi és a sportszakmai károkat okozott nekünk. De 100 milliós nagyságrendekről beszélhetünk, szerintem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Kovbal88
Entrenador del Barça

2024.12.31. 10:38:58

Troym írta:
2024.12.30. 22:06:38
gránit írta:
2024.12.30. 21:14:40
Egy év alatt Roque-t, Olmót és PV-t tudtuk megszerezni, utóbbi kettőt lehet, hogy csak fél évre. Azért ez kemény.
Megfordítom. A legnagyobb FFP gondok között tavaly nyár óta jött egy srác 30+30 millióért és egy másik 50-ért, mellettük Gündogan, Szczęsny, Inigo, Faye és mára újra a csapat tagja Torre, Fati, EG. Akkor mégiscsak van lehetőség hozni játékosokat, maximum rosszul használjuk fel...
Meg lehet fordítani, meg tekergetni jobbra-balra. De a tény, hogy egy 60 milliás igazolást nem engedhet meg magának a világ egyik legnagyobb klubja az nem normális. Miközben pl a Chelsea két kézzel szórhatja a pénzt. Nyilván szükség van szabályozásra, de ha folyton a liga ellen kell harcolni és bíróságra járni, akkor pont a focira nem marad energia.

Régi elnökünk alaposan hazavágta a Barcelonát, aztán mint aki jól végezte dolgát ráfogja a covidra, ami talán még jól is jött neki.

Ja amúgy, lehetne okosabban is igazolni, de még az se megy nekünk
Troym
Director del Fútbol

2024.12.30. 22:06:38

gránit írta:
Egy év alatt Roque-t, Olmót és PV-t tudtuk megszerezni, utóbbi kettőt lehet, hogy csak fél évre. Azért ez kemény.
Megfordítom. A legnagyobb FFP gondok között tavaly nyár óta jött egy srác 30+30 millióért és egy másik 50-ért, mellettük Gündogan, Szczęsny, Inigo, Faye és mára újra a csapat tagja Torre, Fati, EG. Akkor mégiscsak van lehetőség hozni játékosokat, maximum rosszul használjuk fel...
gránit
Director del Fútbol

Azért legyünk őszinték, én is próbálok az lenni magammal, ezt a fifázást, amit csinálunk, igazából a magunk szórakoztatásáért csináljuk. Én is gondolkozok azon, hogy kiket kellene leigazolni, a valóság meg az, hogy örülünk, ha Olmo és PV játszhat egyáltalán tavasszal. Jelenleg ez sem biztos még. Sok igazolásra lenne szükségünk, ehhez képest még annak is örülhetünk, ha azt meg tudjuk tartani nagy nehezen, ami van, nemhogy még bővüljünk. Ezért sem örülök, amikor kölcsönbe adogatjuk a használható embereinket, lenne itt játéklehetőség bőven. Egy év alatt Roque-t, Olmót és PV-t tudtuk megszerezni, utóbbi kettőt lehet, hogy csak fél évre. Azért ez kemény. Ha lesz egyáltalán lehetőségünk új játékost regisztrálni, nagyon meg kell gondolni, ki legyen az az egy, mert átigazolási szezononként kb ennyit engednek nekünk. Ha csak egyet lehetne igazolni, én azt mondanám, vkp jöjjön. Középcsatárnak meg a realitás lehet, hogy az lesz, hogy Roque visszajön kölcsönből. A klub kötelékeiben levő játékosok regisztrálása könnyebben szokott menni.
Chino
Llegenda del Barça

2024.12.30. 17:05:46

bence0330 írta:
2024.12.30. 16:21:31
Szerintem egy középpályás mellett messze a szélső lenne a legsürgetőbb, és ha lehet, több poszton bevethető legyen, akár centerben is. Oda konkrétan egy emberünk van, aki ráadásul pokolian jó, így amikor kiesik, baj van, mert még mennyiségben sem tudjuk pótolni, nem hogy minőségben. Szerintem ez sokkal nagyobb gond, mint Lewy formahanyatlása. Oda be lehet tenni több embert is.

Tah tök jó, de részemről jöhet nyáron, ha választani kell közte meg egy támadó között.
Megfizethető áron és bérrel nem tudom milyen opciók lehetnek. Nico is 10 millió fölött keres a Bilbaoban, ami valószínűleg még feljebb emelkedne. (csak összehasonlításképp, a baszkok bérkerete nem éri el a 60 milliót) Cikkeztek Gnabryról, ő például hasonló profil lenne és ha minden igaz nem érzi már igazán jól magát a bajoroknál. Ráadásul neki is hamarosan lejár a szerződése, viszont jelenleg közel 19 milliót keres, sokkal nem hiszem, hogy alább adná. (plusz elég porcelánlábú)
A balhátvéd problémát én amiatt is érzem sürgetőbbnek, mert Baldé hiánya Raphinhára is komolyan kihat, főleg, hogy Fortot nem igazán favorizlja ott Flick (ahogy Valleval sem igazán tette). Ha nincs aki a szélességet adná a brazil távolról sem játszhat olyan komfortosan, szabadon, mint ahol jelenleg teljesít. Ha kicsit ki kell húzódnia szélre látványosan szenved. Emiatt is nagyon örültem volna, ha meg tudjuk oldani Cancelo maradását, lett volna egy három poszton bevethető minőségi játékos.
Annyira nem ismerem, de ha tényleg olcsón meg lehetne szerezni Caio Henriquét szerintem nem lenne elvetélt ötlet. Nyilván nem egy Davies, de egy cserének biztos elmenne.
Forca Barca!!!!
Troym
Director del Fútbol

2024.12.30. 17:01:49

bence0330 írta:
Szerintem egy középpályás mellett messze a szélső lenne a legsürgetőbb,
A gond, hogy a szélsőink elfelejtettek, vagy sose tudtak szélsőt játszani, nem az, hogy nincsenek...

- FT elvileg jobbszélen a legjobb, mondjuk szerintem a keretben sem lenne helye
- Fati 5 percenként lesérül
- Olmo elvileg a "mindenre is jó", gyakorlatilag a nem tudjuk mire jó
- Raphinha szélsőben középszer
- Fermin meg egész szezonban minden poszton felsült

plusz ugye Yamal.
Ez 6 név és azt mondjuk van 1 db szélső?
A hiba megoldása nem egy 7. ember érkezése szerintem, hanem elküldeni 2-3at és akkor lesz pénz hozni valaki, aki hasznos lenne...

- Lewa egyetlen valós cseréje Victor, akire szezont nem lehet építeni, muszáj lenne az "öreget" megversenyeztetni, mert most a katasztrófális formáját konstans szövegeléssel is megtoldja
- Bhv Balde és Martin szerintem Laliga középkategória + harmadosztály
- Jhv Kounde és Fort közül is csak egy képvisel minőséget, Fortban a második edzője sem bízik, így nehéz benne látni a megoldást a posztra
- Vkp meg egy szem Casado, aki szerintem kb Laliga középcsapat szint
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

Szerintem egy középpályás mellett messze a szélső lenne a legsürgetőbb, és ha lehet, több poszton bevethető legyen, akár centerben is. Oda konkrétan egy emberünk van, aki ráadásul pokolian jó, így amikor kiesik, baj van, mert még mennyiségben sem tudjuk pótolni, nem hogy minőségben. Szerintem ez sokkal nagyobb gond, mint Lewy formahanyatlása. Oda be lehet tenni több embert is.

Tah tök jó, de részemről jöhet nyáron, ha választani kell közte meg egy támadó között.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

2024.12.30. 15:46:24

Troym írta:
2024.12.30. 15:06:12
gránit írta:
2024.12.30. 13:57:25

Lewandowski-utódra szükség lenne. Nem feltétlenül Haalandra, de egy komoly játékosra.
Ne érts félre, én már most hoznám a Lewa utódot, csak luxusnak tűnik 50-100 milliót költeni, ha ott van David ingyen. Pont emiatt van mindig 3-4 lyukas posztunk. David tökéletesen elég lenne egy egyre ütősebb Yamal mellé és akkor jöhetne Davies mondjuk bh posztra, mert szerintem nem Balde mögé, hanem elé kéne valaki.
Szerintem is a bh-center lenne most a legsürgetőbb, azokat a híreket, hogy már nem érdeklődünk annyira nem tartom feltétlenül mérvadónak, akár jön, akár nem biztosan tele lesz még a média azzal, hogy hajtunk rá. Most a legújabb hír, hogy hosszabbítani akar, ami nem tudom, hogy mennyire valós, múlt héten legalább 4 klub már le is igazolta. Ahogy ez a Partey téma is le fog szerintem nagyon hamar csengeni. Csodálkoznék, ha nem boronálnának össze minket szinte az összes ingyen igazolható játékossal, legalábbis akiknek valamennyire van nevük.
Most is említették már Isakot, akit max. Haaland árban tudnánk hozni (bár nálam a norvégnál is előrébb lenne).

Davies nem tudom mennyire lehet valós. Nagyon sok csapat áll érte sorban és a magas aláírási pénz mellett nagyon durva lenne a fizetése, biztosan nagy licitháború lenne, nála pedig ez komoly tényező. Nem lennék meglepve, ha 14-15 körül váltana.

Christensen távozását nem tartom jó ötletnek. Most esett végre át azon a műtéten, amit már régen meg kellett volna lépnie. Pivotként is nagyon jó teljesítményt, tavaly amikor feltolták olyan volt a játéka, amit azon a poszton nagyon régen léptek túl. Ráadásul cb-ként is minőségi játékos. Nem sok csapatnak van ilyen 3.-4.számú játékosa arra a posztra. Ha tényleg ilyen jolly jokereket keresünk, akkor nem kellene azokat eladni, akik már itt vannak. Olyan vérmes összeget sem hiszem, hogy kapnánk érte, plusz a korát trekintve tökéletes. Egy hosszabbítást alacsonyabb összeggel is meg lehetne akár oldani.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése