Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
off: az alábbi verzió szerintem a legesélyesebb amit első körben ajánlani fogunk Thiagoért, a tavalyi tárgyaláspolitikáját ismerve a klubnak:Cestus írta:Ma Thiago nap van. A Sport szerint 50 M + Digne lenne az ára.
Egyetértek. Én már azóta a bal szélre sírom Dembelét amióta ide lett hozva, most a válogatott meccseken is épp azt bizonygatja hogy mennyire jól tud ott is játszani.Balazsis írta:..
én nem vagyok thiago függő, de ennyiért simán hoznám. maradna akkor még 50 a grízes pénzből, abból jöhetne egy csere balbekk, meg lenglet és kész is a keret.Cestus írta:Ma Thiago nap van. A Sport szerint 50 M + Digne lenne az ára.
Így azt mondom rá hogy rendeben,legalább megszabadulnánk a franciától,de a csak pénz opciót elvetném.Cestus írta:Ma Thiago nap van. A Sport szerint 50 M + Digne lenne az ára.
Hirtelen, úgy olvastam ki a cikkből, hogy a Pool szinte felajánlotta nekünk a csávótlics írta:http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdar ... ir-2639769 itt a tuti Salah hír. Kizártnak tartom, hogy 100ért eladják. Griezmann meg nyilván nem mondhatja ki, hogy igen én tulajdonképpen már Barca játékos vagyok. Egyébként ha beállunk 'gyors' focit játszani és nem csak passzolgatunk a végletekig, úgy elöl Coutinho, Griezmann vagy Salah, Dembele trió zseniális lehetne, képesek lennének 3-4 golokat rugdosni mindig szerintem. De Valverde ígyis úgyis a biztonságos játékra megy szerintem, ami egy kicsit unalmas nekünk nézőknek.
Akkor jöhet Di MariaCestus írta:A Cope szerint Grizi visszautasította a Barcát, és a hétvégén szerintük aláírja Lyonban az új, évi 23 M fizus szerződését, és be is jelentik.
Várjuk ki a végét azért, de ha tényleg így van, legalább még július előtt kiderült. Mindenesetre így is bosszantó, mivel fél évig tolták az arcunkba, hogy done deal.
nem való ide, neki a kontrafoci fekszik, meghalna itt.davi10 írta:
Most így kicsit jobban belegondolva simán benne van, hogy Bartoék inkább Salah-t forszíroznák a "keleti nyitás" jegyében.
legalább lezárulna, vagy így vagy úgy.Cestus írta:A Cope szerint Grizi visszautasította a Barcát, és a hétvégén szerintük aláírja Lyonban az új, évi 23 M fizus szerződését, és be is jelentik.
Most így kicsit jobban belegondolva simán benne van, hogy Bartoék inkább Salah-t forszíroznák a "keleti nyitás" jegyében.lics írta:http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdar ... ir-2639769 itt a tuti Salah hír.
Ismeri a ligát, beszéli a nyelvet,mi más kellhetvisca el barca írta:nah, jól van, ha ennyire örülsz a napi pletyiknek, akkor majd privátban is elküldöm neked őket, nehogy véletlenül lemaradj vmelyikről![]()
amúgy ezt a ramon planes nevű csókát ki találta ki? nem lehetne egy világklasszis klubhoz egy világklasszis sportigazgatót hozni? biztos hogy ilyen getafe szintű moslékokból kell válogatnunk?
Tudom, tavaly is hoztad őket. Persze csak miután végeztél a napi blikkel és színes mai lappal, és Győzike drámáján át Britney Spears kalandjaiig mindent megtudtál.visca el barca írta:nyugi, holnap hozok neked újabb 10 nevet. holnapután meg 20at!Nero. írta:És ez csak egy nap termése június elején.
nyugi, holnap hozok neked újabb 10 nevet. holnapután meg 20at!Nero. írta:És ez csak egy nap termése június elején.
+1lics írta: Egyébként ha beállunk 'gyors' focit játszani és nem csak passzolgatunk a végletekig, úgy elöl Coutinho, Griezmann vagy Salah, Dembele trió zseniális lehetne, képesek lennének 3-4 golokat rugdosni mindig szerintem.
14/15 2.89es gol átlag a bajnokságban, és mindent megnyertünk. 15/16 2.94es gol átlag bajnokság plusz kupa. 16/17 3.05ös gol átlag és valóban csak a kupát húztuk be. Eléggé a 3mas gol átlag körül mozogtunk, az előző 3 szezonban.S.Agüero írta:Három gólos atlagunk szerintem még sosem volt, otthon megnézem. Tavaly lehet, hogy sokat lőttünk, de nem is nyertük meg se a ligát, se a beelt.
15\16 és a 16/17 átlag 3-4 gol. Támadóbb szép focit játszottunk, igaz több golt is kaptunk. Nem értem, ha azt mondom, hogy szerintem akkor milyért ez a kis szuper-vicces válasz. Na mind1, biztos igazad van.S.Agüero írta:Persze, ez ilyen könnyen megy.Egyébként ha beállunk 'gyors' focit játszani és nem csak passzolgatunk a végletekig, úgy elöl Coutinho, Griezmann vagy Salah, Dembele trió zseniális lehetne, képesek lennének 3-4 golokat rugdosni mindig szerintem.
Persze, ez ilyen könnyen megy.Egyébként ha beállunk 'gyors' focit játszani és nem csak passzolgatunk a végletekig, úgy elöl Coutinho, Griezmann vagy Salah, Dembele trió zseniális lehetne, képesek lennének 3-4 golokat rugdosni mindig szerintem.
kétlem h idejönne évi 5 meccsért, nagyobb kaliber ő annál. kiváló kapus, jó korban van, biztos vagyok benne, hogy egy aránylag top klub fogja elvinni. és nem padra. én anno TS előtt szívesen láttam volna nálunk első számú hálóőrként.Cestus írta:Rosszul is írtam amúgy, Rui már jelenleg is szabadúszó, JÚNI elsején távozott a Sportingtól.Subinho írta:Ha Rui valóban ingyen lenne, akkor megkockáztatnám a Cilessen >> Liverpool 60 misi dolgot.