davi10 írta:
1. Nem a vezetőség, hanem Valverde ragaszkodik Gomeshez. A csávó egy melós középpályás, nem kell Iniesta szintet várni tőle, stabilan hozza azt amit tud, sokkal használhatóbb, mint a zsákbamacska Denis-Vidal-Deu félék.
2. Paco a sérülése előtt igenis élt azzal a kevés lehetőséggel amit kapott, főleg amikor Suarez bénázott.
3. Deulofeu itt élte a fél életét, volt elég ideje beilleszkedni. Cselezni nem tud, legalábbis azt nem nevezném annak, hogy meccsenként 15-ször egy biciklicsel után kivezeti a labdát az alapvonalon. Gyorsnak hiába gyors, ha ennyit tud. Angliába majd jó lesz neki a lehajtott fejjel való fel-alá szaladgálás.
A Coutinho-s résszel egyetértek, sokat várok a sráctól, Liverpool meccseket is kb. csak miatta volt érdemes nézni. Kicsit szokja még hogy mikor hova mozogjon, de beleillik a képbe.
Szerintem az AG egy nulla, rossz a mozgása helyezkedni egyáltalán nem tud. Csomószor fölöslegesen szabálytalan. Azért ragaszkodunk hozzá mert nem kell senkinek.
Paco szerintem akkor is nulla, nem tudja eltalálni a kaput. Suarez azért még a 90ik percben is rászalad mindenkire. A Sanchez is ilyen volt, vagy Pedro stb..
Mondjuk a hétvégi bajnokin éreztem végre évek óta azt, hogy ha cserélünk az végre nem csak azért van, hogy megmutassuk, hogy mi is tudunk cserélni, hanem végre olyan kispad volt, ahonnan lehetett behozni olyan játékosokat, akik tényleg tudtak változást hozni.
Ebből látszik, hogy mennyire gyenge a többi csapat, hogy az elmúlt 2-3 évben messi, suarez, ini és busi elvitte fél európát.
Pl. szerintem Rakitic is egyre gyengébb, illetve EV sem egy túl szimpi edző, nekem teljesen stílustalan az egész játék amit nyomnak, Enrique idejében elkezdték ezt a kapu előtt passzolgatást, amiből egy csomószor rosszul jöttek ki, lassúak és baromi pontatlanok, pl Messinek egy csomószor nem bírnak egy normális labdát adni, vagy elé, vagy még vagy tök máshova. Valamint nem tudok csak nekem tűnt e fel, de a Ter Stegen 10ből 8 labdát ellenfélnek rúg ki és mindig az a vége, hogy visszajön a kapunkhoz a labda... (De ez már másik topik)
visca el barca írta:
már csak a 2 másik antitalentumot, denis suarezt meg gomest kellene kirakni és teljes lenne a boldogságom.
na ezzel totálisan egyetértek. Denis az mint valami kislány... szörnyűek. Volt egy két meccs mikor Messi helyett jött be az AG. Tiszteljük már meg Messit azzal, hogy nem hozunk be egy ilyen gyenge játékost a helyére. Legundorítóbb dolog volt amit valaha láttam Barca meccsen