Barca Igazolások
Majd szépen jönnek, ha lejáróban van a szerződésük, addig meg jó helyen vannak ott. Ha meg eligazolnak egy Unitedbe, örökre elzárva maguktól a Barcát, akkor így jártak. Bár de Jong elég nagy Barca fan, szerintem igyekszik majd úgy intézni a jövőjét, hogy ide tudjon majd jönni.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
De csak azért mert mi érdeklődünk felőlük.Nervo írta:Az Ajaxnál beárazták De Jongot és De Ligtet. Elöbbiért 50 millió eurot kérnek, utóbbiért 60 milliót. (Mundo Deportivo)
Azért ez az 50-60 millió elég szép összegek.Ha már Hollandia, ezt a Vilhenát is nagytehetségnek tartják. A nemzeti válogatottban is szépen játszik, ráadásúl olcsóbb is lenne mint De Jong. Nem értem hogy miért nem érdeklődünk iránta, sztem 20-25 körül el lehetne hozni.
Majd elviszik őket féláron figyeljétek csak meg.

Elhoznám mindkettőt. Együtt többet érnek, mint külön-külön.Nervo írta:Az Ajaxnál beárazták De Jongot és De Ligtet. Elöbbiért 50 millió eurot kérnek, utóbbiért 60 milliót. (Mundo Deportivo)
- Chino
- Llegenda del Barça
mondjuk de Jongot annyira nem értem. Gondolom Rakitic helyére szánnák majd a jövőben, de annyira nem ismerem a srácot. Kétlem hogy túl sok percet kapna, akkor sokkal inkább Thiago.Nervo írta:Az Ajaxnál beárazták De Jongot és De Ligtet. Elöbbiért 50 millió eurot kérnek, utóbbiért 60 milliót. (Mundo Deportivo)
Azért ez az 50-60 millió elég szép összegek.Ha már Hollandia, ezt a Vilhenát is nagytehetségnek tartják. A nemzeti válogatottban is szépen játszik, ráadásúl olcsóbb is lenne mint De Jong. Nem értem hogy miért nem érdeklődünk iránta, sztem 20-25 körül el lehetne hozni.
De Ligtnek én nagyon örülnék. Legalább egy előszerződést kötni rá és 1-2 évig maradhatna utána meg lassacskán elkezdhetné átvenni Piqué helyét. Vermaelen jövőre szerintem biztos hogy dobbant, Minat szerintem már nem látjuk, max két zacskó szotyiért megválunk tőle.
Egy-két év múlva biztos 100 körül lesz az ára.
Lenglet felett nem akarok pálcát törni, de amikor láttam olyan maradandó nyomot nem hagyott bennem és még az U21-es válogatottban is csak kiegészítő ember. Szóval nem hinném, hogy ő lenne hosszútávon a védelem oszlopa. Aztán meg megint keresgélhetünk kh-t, ami vagy egy félmegoldás lesz vagy 90-100 millió körüli árban fog mozogni. Egy ilyen Umtiti-féle transzfer kb. 100-ból 1 van.
Forca Barca!!!!
- Nervo
- Capitá del Barça
Az Ajaxnál beárazták De Jongot és De Ligtet. Elöbbiért 50 millió eurot kérnek, utóbbiért 60 milliót. (Mundo Deportivo)
Azért ez az 50-60 millió elég szép összegek.
Ha már Hollandia, ezt a Vilhenát is nagytehetségnek tartják. A nemzeti válogatottban is szépen játszik, ráadásúl olcsóbb is lenne mint De Jong. Nem értem hogy miért nem érdeklődünk iránta, sztem 20-25 körül el lehetne hozni.
Azért ez az 50-60 millió elég szép összegek.

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

A Stegen-nyilatkozat margójára: A Barcelona Thiago-gólt tweetelt ki reggeli gólnak, lehet kombinálni. 

"It is what it is."
Ha nincs még egyezség a háttérben, és egész nyáron Griezmann válaszára fogunk várni, akkor a világ balfékei vagyunk. Sajnos ezt is simán kinézem az itteni bagázsból...
Egyébként szerintem egy ilyen nyár, és tökéletes lenne a keret:
Jön: Thiago, Arthur, Lenglet, egy csere balhátvéd, De Jong (marad egy évet az Ajaxban)
Megy: Gomes, Rafinha, Digne, Mina (kölcsönbe)
Be kell tömködni a lyukakat a keretben, el kell takarítani a sallangot, aztán jövőre egyetlen nagy beruházásként rámehetünk Mbappéra Suárez helyére.
Egyébként szerintem egy ilyen nyár, és tökéletes lenne a keret:
Jön: Thiago, Arthur, Lenglet, egy csere balhátvéd, De Jong (marad egy évet az Ajaxban)
Megy: Gomes, Rafinha, Digne, Mina (kölcsönbe)
Be kell tömködni a lyukakat a keretben, el kell takarítani a sallangot, aztán jövőre egyetlen nagy beruházásként rámehetünk Mbappéra Suárez helyére.

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Hallottam én is olyat, hogy Lemar érkezése Griezmann "feltétele" volt. Ebben az esetben viszont azt nem értem, hogy akkor miért nem tudja tisztázni, hogy marad. Arra tudok gondolni, hogy mégis érkezik majd, különben már rég lezárhatta volna ezt az egész saga-t...
eltekintve attól, hogy eddig is kíváncsi(ak)voltunk....én éppen egy olyan variációt olvastam valahol, hogy a francia érkezését Grizi. feltételként kezelné a maradásához...?!S.Agüero írta:Lemar már hivatalos, így viszont szerintem inkább jön Griezmann, mint sem. Most már kíváncsi leszek.
engem inkább az bosszant némiképp, hogy máshol mintha megint simábban mennének az igazolások....hallottuk, hogy meg akarják venni és láss csodát megvették

Jó játékosnak tartom én is, de azért sokkal inkább 100 M-ért Griezmann, mint mondjuk 70-ért Lemar.Samper írta:Örültem volna, ha mi nem Grizre, hanem Lemarra hajtunk. Coutinhoval való állandó helycseréikkel megörjítettek volna minden ellenfelet.
"It is what it is."
Örültem volna, ha mi nem Grizre, hanem Lemarra hajtunk. Coutinhoval való állandó helycseréikkel megörjítettek volna minden ellenfelet.
Ja, az is lehet. Gameiroról olvastam olyat valahol, hogy eladnák, ez megint Gríz maradását erősíti talán.visca el barca írta:mondjuk tényleg sanszosabb h a simeone féle 4-4-2-ben baloldalt fog játszani, idén ott ha jól rémlik csomoan játszottak és senki nem váltotta meg a világot.. mondjuk így h torres elmegy, meg ha még grízes is csak két csatáruk marad (türhőcosta meg gameiro) ami nem túl sok
Mindenesetre a vezetőségünk biztosnak tűnik jelenleg a transzferben. Amíg csak a Mundo és a Sport gyártja a szokásos kamukat Eriksenről és társairól, addig valószínűleg sínen is van a dolog. Majd ha megbízhatóbb helyekről jön az infó, hogy Seguráék elkezdték Griezmann alternatíváját keresni, akkor gyanakodhatunk, hogy tényleg kútba esett az üzlet.
Szerk.: 223. fordulat az ügyben (SER): Griezmann képviselete szerint a játékos a Barcába megy, már áprilisban elutasította az Atlético ajánlatát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cestus 2018.06.12. 21:24:18-kor.
"It is what it is."
- visca el barca
- Presidente del Barça
mondjuk tényleg sanszosabb h a simeone féle 4-4-2-ben baloldalt fog játszani, idén ott ha jól rémlik csomoan játszottak és senki nem váltotta meg a világot.. mondjuk így h torres elmegy, meg ha még grízes is csak két csatáruk marad (türhőcosta meg gameiro) ami nem túl sokCestus írta:Lemar támadó középpályás is egyben. Én el tudom képzelni, hogy abban a kötetlen szerepben, amiben GR7 jelenleg az Atléticoban játszik, ki tudja váltani Griezmannt. Ja és Griezmann is bal szélső volt, amikor az Atléticohoz vitték.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Lemar támadó középpályás is egyben. Én el tudom képzelni, hogy abban a kötetlen szerepben, amiben GR7 jelenleg az Atléticoban játszik, ki tudja váltani Griezmannt. Ja és Griezmann is bal szélső volt, amikor az Atléticohoz vitték. 

"It is what it is."
-
- Jugador del Barça
Azért valljuk be elég szerencsés lesz az a csapat, amelyik ingyen el tudja hozni Gelson Martinst.Tobias88 írta:Sportingból távozó játékosokra is rá lehetne csapni, ingyen mindig jó igazolni kiváló játékosokat

Az, hogy Griezmann vár nem feltétlenül rossz nekünk. Nem mondhatja ki, hogy eligazolok de csak július 1-én, hogy feleannyiért vásárolhasson meg a klub és kitoljak a jelenlegivel. Én annak a pártján vagyok hogy érkezzen, mert hasznára lenne a csapatnak és az ő karrierjének is jót tenne. Azonban nem dőlne össze a világ ha mégse érkezne. Azt a pénzt el lehet költeni a keret foltozására is, irányító(k)ra, védő(k)re vagy csak simán másra, aki képes jobbszélsőt játszani és képes lenne hozzátenni a csapat teljesítményéhez.
- visca el barca
- Presidente del Barça
majd meglátjuk, tud ő fentebb is játszani.Grimaldo írta:Lemar LM/LW ,nem sok köze van hozzá szerintem.visca el barca írta:a l'equipe szerint kész a lemar-atleti transzfer. kérdés, hogy erősítésnek vették, vagy grízes helyére.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2018.06.12. 19:22:15-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Lemar LM/LW ,nem sok köze van hozzá szerintem.visca el barca írta:a l'equipe szerint kész a lemar-atleti transzfer. kérdés, hogy erősítésnek vették, vagy grízes helyére.
- visca el barca
- Presidente del Barça
a l'equipe szerint kész a lemar-atleti transzfer. kérdés, hogy erősítésnek vették, vagy grízes helyére.

Semmi ilyesmi nincs a mai storyjábandavi10 írta:Elvileg az Instagram-sztorijába ma egy csomó Atletico-s képet rakott ki, bár ezt nem tudom megerősíteni, de ha valaki igen az szóljon nyugodtan
Ha tényleg így van, akkor jó lenne negmutatni Segura-éknak és elfelejteni a franciát.

Ha elfogadjuk, hogy igazat mondott, amikor azt állította, hogy már döntött, és emellett a Ticonál marad, akkor miért nem mondhatja ki? Ha lenyilatkozza a sajtónak, akkor Cerezoék azt mondják, hogy áhá, szóval mégis maradnál, akkor még sincs nagyobb fizu?
Ellenben ha jönne, logikus, hogy nem mondhatja ki. Akkor az Atlético elvileg kötelezhetné a Barcát a 200 M-s kivásárlási kifizetésére, mivel egyértelműen lenne bizonyítékuk rá, hogy már július elseje előtt meg volt a megkeresés (több helyen is olvastam ilyet, legutóbb Albert Roge tollából). És ekkor az is logikus, hogy a Barca megkérte arra, hogy júli 1.-ig ne mondjon semmit. Attól még bőven eldönthette már ezt, és koncentrálhat csak a válogatottjára, ahogy Deschamps szerette volna. Valószínűleg már csak akkor foglalkozik ezzel a kérdéssel, amikor a sajtó előtt hárítani kell a kérdéseket.
Mondjuk úgy emlékszem, hogy olyat is nyilatkozott, hogy a VB előtt nyilatkozni is fog a jövőjéről. De ez egy tágan értelmezhető dolog, a "már döntöttem, Spanyolországban maradok blabla" is elkönyvelhető ennek.

Ellenben ha jönne, logikus, hogy nem mondhatja ki. Akkor az Atlético elvileg kötelezhetné a Barcát a 200 M-s kivásárlási kifizetésére, mivel egyértelműen lenne bizonyítékuk rá, hogy már július elseje előtt meg volt a megkeresés (több helyen is olvastam ilyet, legutóbb Albert Roge tollából). És ekkor az is logikus, hogy a Barca megkérte arra, hogy júli 1.-ig ne mondjon semmit. Attól még bőven eldönthette már ezt, és koncentrálhat csak a válogatottjára, ahogy Deschamps szerette volna. Valószínűleg már csak akkor foglalkozik ezzel a kérdéssel, amikor a sajtó előtt hárítani kell a kérdéseket.
Mondjuk úgy emlékszem, hogy olyat is nyilatkozott, hogy a VB előtt nyilatkozni is fog a jövőjéről. De ez egy tágan értelmezhető dolog, a "már döntöttem, Spanyolországban maradok blabla" is elkönyvelhető ennek.
"It is what it is."
- davi10
- Llegenda del Barça
Elvileg az Instagram-sztorijába ma egy csomó Atletico-s képet rakott ki, bár ezt nem tudom megerősíteni, de ha valaki igen az szóljon nyugodtan 
Ha tényleg így van, akkor jó lenne negmutatni Segura-éknak és elfelejteni a franciát.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Azt mondta egyébként, hogy már döntött. Csak annyit tudunk emellett, hogy a legutóbbi hírek szerint Seguráék még mindig vakon hisznek benne, hogy jön (Ezt az AS ma délután is megerősíti). Amúgy ha fog is nyilatkozni júliusig, szerintem majdnem mindegy, hogy mit mond. A lényeg inkább az lesz, hogy aláírja-e júliusig az új szerződést, ami minden bizonnyal megemelné a kivásárlásiját. (hűségbónusz?
)

Én dobtam be a hírt, de már abban a kommentemben is melléírtam, hogy szerintem csak a VB-ről fog süketelni.Ronaldinho&Barca írta:Tegnap azt írtátok ma tart sajtótájékoztatót Griz - eldönti hogy mi a helyzet, ma aki erre a kérdésre választ várt, mindenki le van ugatva egytől egyig.![]()
"It is what it is."
általában az ilyen bejelentések valamelyik(érintett) klub égisze alatt történnek...én -elfogadva hogy lesz valami érdemi közlemény- azt elképzelhetőnek tartottam volna hogy közli: nem megy sehova.
így azonban a dolog továbbra is kétesélyes.
így azonban a dolog továbbra is kétesélyes.