İlkay Gündoğan
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Valahol sajnálom,mert alapvetően kevesen vagyunk,de ha valóban a magas fizetését így megússzuk,nem akkora veszteség szerintem. A legutóbbi Gulernek odamondasa nálam kiverte a biztosítékot,ki tudja hogy értette,de Barca játékosokra azt mondani agyatlan, hát...maradjunk annyiban eléggé meggondolatlan kijelentés, lévén pont hogy a jatekossag az alap elvárás a Massian. Én nem sajnálom,hogy elmegy. Szép volt jó volt,köszönjük. Inkább maradok az agyatlanoknal,mint egy okos németnel.

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez egy óriási hazárdjáték Laportáék részéről. Elküldeni ingyen a tavalyi szezon toronymagasan legjobb játékosát. Ezt a szurkolók maximum akkor fogják megbocsátani, ha a következő 1 hétben érkezik egy pivot és egy balszélső, és a regisztrációkkal sem lesz gáz.soadroli írta: ↑2024.08.21. 11:30:55𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Ilkay Gündogan back to Manchester City from Barcelona on free deal
Agreement completed after Pep Guardiola said yes to Gündo’s return… and Barcelona wanted him to leave.
Free transfer with no money involved, Gündogan has accepted Man City proposal on deal until June 2025.
It will also include an option for further season.
19-re lapot húztak, jó eséllyel nem fog bejönni nekik. Ez nálam hatalmas feketepont. Ebből egyébként tökéletesen látszik, hogy mekkora a gond még mindig a pénzügyek terén.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Hát, ha már vezéráldozat, remélem beadjuk utána a mattot is, nem csak feleslegesen üttettük le. Ezt az transzfert az fogja végül értékelni, mit tudunk csinálni a helyén. Ha Olmo és ennyi, akkor nem néz ki jól finoman szólva.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Ilkay Gündogan back to Manchester City from Barcelona on free deal
Agreement completed after Pep Guardiola said yes to Gündo’s return… and Barcelona wanted him to leave.
Free transfer with no money involved, Gündogan has accepted Man City proposal on deal until June 2025.

Nekem is gyanús a sztori.gránit írta: ↑2024.08.20. 13:15:46Az sem volt véletlen, hogy Gülernek fennhangon fejtette ki a véleményét a Real Madrid elleni meccs után, amikor kamerák hada vette őket körül, ő pedig tett arról, hogy mindenki hallhassa, amit mond, és bejárja a világot... Abban biztos vagyok, hogy nem érezte itt jól magát, és ez az FFP-s magyarázkodás csak kamu a klub részéről. Legfeljebb kapóra jön nekik a felszabaduló fizetése miatt, ezért elengedik.
Ugyanakkor Flick hozhat(na) ebben változást, ha nem áll be a sorba (eddig bizony sajnos úgy tűnik, beáll), de Gündogan szerintem erre már nem akart a saját idejéből pazarolni.
Mindent látott ő belülről, amit nem akart, még azt is és vélhetően nem kíváncsi ennek a folytatására.
Egyetértek, sőt, nekem egy kicsit csalódás is volt, többet vártam tőle. Pengésebb társakkal biztosan ő is többet tud nyújtani, lásd a City-ben, és néhány csiki-csukit azért itt is összehozott Lewandowskival. Minőségi társakkal még akár barcás focit is tudott volna talán tolni. Ugyanakkor sokszor éreztem azt, hogy beleszürkül a mérkőzésekbe, és ő sem volt igazán karmester.Peter írta: ↑2024.08.20. 00:57:54Nem estem hasra Gündogan érkezésétől, de az egyetlen olyan játékos volt ebben a keretben, aki játékosként minden tekintetben "hitelképes" valamint az egyetlen játékos volt, aki mentális tekintetben megkérdőjelezhetetlen.
Az egyetlen, játékosként komolyan vehető karakter az egész keretben, Gündogan volt.
Abban biztos vagyok, hogy a távozásának nem csak FFP-okai vannak. Mivel szinte csak sablonos nyilatkozatokat hallunk, én kedvelem a hozzá hasonló, őszintén nyilatkozó játékosokat. Az sem volt véletlen, hogy Gülernek fennhangon fejtette ki a véleményét a Real Madrid elleni meccs után, amikor kamerák hada vette őket körül, ő pedig tett arról, hogy mindenki hallhassa, amit mond, és bejárja a világot... Abban biztos vagyok, hogy nem érezte itt jól magát, és ez az FFP-s magyarázkodás csak kamu a klub részéről. Legfeljebb kapóra jön nekik a felszabaduló fizetése miatt, ezért elengedik.
Ennyit arról, hogy hogy "megszűntek" az FFP-problémáink az Aramarkkal kötött megállapodással. Mondtam, hogy ez nem lesz egy egyszerű menet, arról nem is beszélve, hogy a pénz nagyobbik részét már most is csak novemberre ígérik, ami több mint gyanús. Nem lennék meglepve, ha Libero 2.0 lesz ebből a sztoriból is.
Nem azt sajnálom, hogy konkrétan ő megy el mert ha pl Gavi a teljes szezonban elerheto lesz (adja az eg) akkor vele jobban jarunk. Megvagyunk a középpályán illetve nem abbol a poziciobol szenvedunk hianyt amit o jatszik.
Azt sajnálom, hogy olyan embertől kell szabadulni aki nem szolgalt ra vagy nem vele kellene kezdeni. 34 éves lesz ami egy Modrichoz képest nem kor de nem tudhatjuk mikor kezd visszaesni a játéka vagy mikor üt be egy komolyabb sérülés igy ha most pénzt kapnánk érte azt elfogadnám.
Viszont sorra jönnek ezek az alávaló sztorik Messi, Suarez, Depay, Auba, Xavi, SR, Alba/Busquets, Roque stb Ahol méltatlanul bánunk hasznos vagy jelentős játékosokkal illetve edzővel vagy csak nem vagyunk egyenesek azokkal akikre nem szamitunk. Ki lehet rugni meg el lehet adni bárkit de teljesen le van már járatva a klub azzal ahogy ezt Laportaek rendezik.
Az hogy FDJ, Torres, Lenglet meg Inigo viszont itt tanyáznak az nekem vérlázito. Rajtuk miért nem birunk FFP helyet felszabaditani?
Legjobbakat kivánom Gundogannak mert hasznos volt de nem ot siratom hanem ezt a féreg modszert amivel szezonok ota tapossa a vezetes a klubot amibe még igy is van aki szivesen jon. Egyelore.
Azt sajnálom, hogy olyan embertől kell szabadulni aki nem szolgalt ra vagy nem vele kellene kezdeni. 34 éves lesz ami egy Modrichoz képest nem kor de nem tudhatjuk mikor kezd visszaesni a játéka vagy mikor üt be egy komolyabb sérülés igy ha most pénzt kapnánk érte azt elfogadnám.
Viszont sorra jönnek ezek az alávaló sztorik Messi, Suarez, Depay, Auba, Xavi, SR, Alba/Busquets, Roque stb Ahol méltatlanul bánunk hasznos vagy jelentős játékosokkal illetve edzővel vagy csak nem vagyunk egyenesek azokkal akikre nem szamitunk. Ki lehet rugni meg el lehet adni bárkit de teljesen le van már járatva a klub azzal ahogy ezt Laportaek rendezik.
Az hogy FDJ, Torres, Lenglet meg Inigo viszont itt tanyáznak az nekem vérlázito. Rajtuk miért nem birunk FFP helyet felszabaditani?
Legjobbakat kivánom Gundogannak mert hasznos volt de nem ot siratom hanem ezt a féreg modszert amivel szezonok ota tapossa a vezetes a klubot amibe még igy is van aki szivesen jon. Egyelore.
-
- Capitá del Barça
Az érkezését annyira nem értettem, de mivel ingyen jött, összességében mégis jó üzletnek tűnt.
Aztán a szezon közben teljesen korrekt teljesítményt hozott (bár én személy szerint elég hektikusnak éreztem a teljesítményét minden egyes meccsen belül is).
Szóval nagy kedvencemmé nem nőtte ki magát, mégis kissé méltatlannak érzem ezt a helyzetet ami most van. Egy teljesen jó szezon után elküldjük az amúgy ingyen érkezett alapbembert aki végigrobotolta a szezint, hogy helyet csináljunk a friss 60 millás igazolásnak aki eddig még kb egy szezont sem nem tudott végigjátszani sérülések miatt.
Aztán a szezon közben teljesen korrekt teljesítményt hozott (bár én személy szerint elég hektikusnak éreztem a teljesítményét minden egyes meccsen belül is).
Szóval nagy kedvencemmé nem nőtte ki magát, mégis kissé méltatlannak érzem ezt a helyzetet ami most van. Egy teljesen jó szezon után elküldjük az amúgy ingyen érkezett alapbembert aki végigrobotolta a szezint, hogy helyet csináljunk a friss 60 millás igazolásnak aki eddig még kb egy szezont sem nem tudott végigjátszani sérülések miatt.
- bence0330
Ha tényleg ezért távozik, le a kalappal előtte. Remélem Lewy-DJ-Ferrán (meg esetleg Raphinha, de ő sokat sem keres és hasznosan is focizik legalább) nem mernek a szemébe nézni sem a hátralévő időben.MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.08.20. 11:32:26Az meg Gündogan nagyságáról mindent elmond hogy ő képes elmenni kb az utolsó pillanatban is ha a csapatnak arra van szüksége, a szomorú az hogy a díszpintyek meg röhögve maradnak.![]()
Plusz amennyire (1-2-szer túlzóan) őszinte volt Gündogan, remélem, hogy nem fogja vissza magát, és a képükbe mondja, hogy tessék, így is lehet, és a klub akarata szent. Szerintem ezt az alap személyisége mellett Peptől is tanulta, ott ugye pepitában ugyanez van, nála a játékos akarata szent, Pep az emberi megközelítésből mindig is jeles volt.
És igen, a legjobb játékosunk volt. Ha sok pénzt adnak érte, oké, de ezt kétlem. Ezt sejtve meg lehet jó üzlet lehetett volna nagy pénzért egy kaput jól támadó játékost hozni, de én akkor már megvártam volna a két nagy Barca-drukker klasszis fiatal német 10-es közül az egyiket jövőre. Na az robbantás lett volna.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Kár, hogy elmegy. Ferran Torrest, Langlet, Fati vagy Victor Roque távozása semmilyen minőségi visszaesést nem okozott volna, de anyagi mozgásterünket mindenképp növelte volna. Gündoğan más kategória. Sajnálom.
Az egész sztori annyi, hogy nem tudjuk Olmot regisztrálni. Magyarán 60 millióért hozunk egy gyengébb és sérülékeny játékost a helyére.
Alemany utolsó húzása is tönkre vágva.
Alemany utolsó húzása is tönkre vágva.

- baas11
- Entrenador del Barça
Nem a testfelipitesre írtam, hanem a serulekenysegre!Chino írta: ↑2024.08.19. 12:43:51
Az általad kákabelűeknek titulált kedvenc csapatod játékosai közül max. Pedri akinek a testfelépítése nem olyan masszív.
Gaviról nem tudom mikor hallottál, de szeptember vége-október eleje a visszatérése. Már hetek óta pályán, labdával edz. Gündogan nagyon jó volt a meccsek többségén, de közel 20 millió a fizetése, és most utoljára kaphatunk érte valamit.
Olmo akár regisztrált akár nem kimaradt volna a keretből, ha játszhatott volna nem valószínű hogy kihagyják.
Gavi az akkor nagyon jo hír igy legyen.
En azt értem h kapunk érte “valamit” mondjuk egy tízest tizenötöt , szuper es mit csinálunk vele ???…… jön Rodri vagy Ruiz vagy ennyi kell Willemshez mert akkor igen az ugy business !
Különben csak egy ( amugy sincs sok)minőségi játékossal vagyunk kevesebben…
Inkább az idetlen Torrest kene valahogy 30 ert elkuldeni black Burn roversbe vagy akárhová …az előrelépés !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
egyre több helyen írják hogy megy. az is lehet hogy vissza a citybe.

- Chino
- Llegenda del Barça
Az általad kákabelűeknek titulált kedvenc csapatod játékosai közül max. Pedri akinek a testfelépítése nem olyan masszív.baas11 írta: ↑2024.08.19. 05:52:54Pedrit most vakartuk osssze idén mar harmadszorra
Gavi állítólag december január
F. De Jong azt se tudom melyik országban van éppen, lassan fel éve nem rúgott labdába se
Olmo be sincs regisztrálva
Es van a ket sarga kiskaloz
Nincs túl sok gólja nem is az, hanem a minősége a rutinja es h nem ilyen nyomorult káka belü mint a többiek hanem tényleg bevethető !
Ha van valami konkrét akkor esetleg pl Williams biznisz, Fábián Ruiz akármi ….
De különben - most csak veszíteni tudunk vele !
Az higy a bohóc Laporta Deco páros egy tízes € beljebb lenne rohadtul nem erdekel.
Menjen csak jövőre ingyen !
Gaviról nem tudom mikor hallottál, de szeptember vége-október eleje a visszatérése. Már hetek óta pályán, labdával edz. Gündogan nagyon jó volt a meccsek többségén, de közel 20 millió a fizetése, és most utoljára kaphatunk érte valamit.
Olmo akár regisztrált akár nem kimaradt volna a keretből, ha játszhatott volna nem valószínű hogy kihagyják.
Forca Barca!!!!
- baas11
- Entrenador del Barça
Pedrit most vakartuk osssze idén mar harmadszorra
F. De Jong azt se tudom melyik országban van éppen, lassan fel éve nem rúgott labdába se
Nincs túl sok gólja nem is az, hanem a minősége a rutinja es h nem ilyen nyomorult káka belü mint a többiek hanem tényleg bevethető !
Az higy a bohóc Laporta Deco páros egy tízes € beljebb lenne rohadtul nem erdekel.
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Szerintem Guiu volta legjobb a két góljával néhány marék perc alattbaas11 írta: ↑2024.08.18. 23:18:16Azert meglepő h ilyen sokan ilyen könnyen elengednek a tavalyi ev legjobb es egyetlen használható játékosát ….
En semnikepp se engedném pláne h közben meg a falabuak Torres es társai vígan itt maradhatnak !
Nincs jo üzenete mar megint, Nico nem akar jönni mert érzi h bohóc klub vagyunk, ( van pénz nincs pánik regisztráció stb …) Gundo meg menni akar 1 ev utan talan ugyanezért …! Nem lesz jo vége ennek

Jó volt, hogy jött, de azért ő is jól járt velünk. Kizártnak tartom hogy a Citynél alapember maradt volna, mint ahogy a legtöbb top klubnál se. Jó esetben ilyen Modric-féle 20 perces embernek tartották volna, ezt meg gondolom nem akarta. Egy épeszű klubvezetés az ilyenkorú játékosokkal nem hosszú távra tervez, hanem ideiglenesen csatasorba állítja, tanuljanak a fiatalok, illetve közben gőzerővel dolgozni a pótlásán, hogy aztán egy év után el lehessen engedni, akár pénzt csinálni belőle. Nem végelgyengülésig itt tartani, mint Lewát, aki mellől a fiatalokat küldjük el...
Én bízom még Flickben, hpgy Gündogan nélkül is egy kicsit megtanítja bátrabbnak, gólratörőbbnek lenni Pedriéket és akkor Gündogan nem fog hiányozni. Nyilván, ha senki nem fog továbbra sem gólt lőni, akkor hiányozni fog Gündogan, de ne ebből induljunk ki.
Aki nem bánná, ha menne Gündogan, nyilván úgy gondolkodik, hogy mindenképpen rövidesen elmegy, a két opció az, hogy most pénzért, vagy jövőre ingyen...Szerintem érthető, hogy miért szimpatikus többeknek az első opció.
- baas11
- Entrenador del Barça
Azert meglepő h ilyen sokan ilyen könnyen elengednek a tavalyi ev legjobb es egyetlen használható játékosát ….
En semnikepp se engedném pláne h közben meg a falabuak Torres es társai vígan itt maradhatnak !
Nincs jo üzenete mar megint, Nico nem akar jönni mert érzi h bohóc klub vagyunk, ( van pénz nincs pánik regisztráció stb …) Gundo meg menni akar 1 ev utan talan ugyanezért …! Nem lesz jo vége ennek
- bence0330
A médiás dolgai nekem sem tetszene, ahogy írod, függetlenül attól, mennyire van igaza, ilyet nem csinálunk a csapategység miatt. Persze az tavaly szanaszét volt esve amúgy is az év jó részében.dingdong írta: ↑2024.08.18. 13:04:10Kedvelem a játékát és a teljesitmeny amit lerakott tavaly kiemelkedo volt de azert könnyeket nem hullatnek miatta.
Én ezzel a médiába bemondogatással nagyon nem értek egyet akkor sem ha igaza van. Sem tőle sem Araujotol sem mastol nem fogadom el hogy az esetleges problemakat vagy a szemelyes meglatasait impulziv kijelentesek formajaban tudatja a sajtoban. Amellett hogy tudnia kellett tavaly nyáron hogy mit vállal.
Nem tudom hogy ha egyáltalán megy akkor azt ő vagy a klub kezdemenyezi de ha ugy érzi nincs helye akkor menjen. Izgalmasnak találnám ha a city visszavenné. Nem látom hogy minek lenne az jo barmelyik félnek.
Ha egy 20-30at kapnánk érte az egyenesen álom kategoria.
Viszont a keretünk legjobb, talán legtöbbet nyert játékosa, akin tavaly nem múlt semmi. Még akkor sem, ha a végén már hibázgatott, elmebeteg módon volt túljátszatva, kb lecserélve nem volt az ember 33 évesen, ez sajna természetes. 70-80 percekre idén is tutira veszem, hogy a legjobbunk lenne, szakadékkal mögötte.
Viszont akármennyire jó, az igaz, hogy ő egyedül nem különbségteremtő, mint mondjuk egy Wirtz.
-
- Barça C
Gündi a játékunkat tovább lassítaná, miközben védekezése hajítófányit sem ér.Jöjjönek a dinamikus fiatalok: Cassado, Fermin, Gavi, Pablo Torre, Olmo, Raphinha(27), Bernal
Kedvelem a játékát és a teljesitmeny amit lerakott tavaly kiemelkedo volt de azert könnyeket nem hullatnek miatta.
Én ezzel a médiába bemondogatással nagyon nem értek egyet akkor sem ha igaza van. Sem tőle sem Araujotol sem mastol nem fogadom el hogy az esetleges problemakat vagy a szemelyes meglatasait impulziv kijelentesek formajaban tudatja a sajtoban. Amellett hogy tudnia kellett tavaly nyáron hogy mit vállal.
Nem tudom hogy ha egyáltalán megy akkor azt ő vagy a klub kezdemenyezi de ha ugy érzi nincs helye akkor menjen. Izgalmasnak találnám ha a city visszavenné. Nem látom hogy minek lenne az jo barmelyik félnek.
- Chino
- Llegenda del Barça
Amikor Flicket kérdezték, ő biztos a maradásában, plusz amit a meccs után a közösségi oldalakon posztolt Gündogan nem úgy néz ki mint aki rosszul érzi magát a csapatban.
Ugyanakkor egy idei távozás nem tűnne feltétlenül rossz ötletnek. Még kaphatnánk érte egy korrekt összeget, főleg ha valóban a szaúdiakhoz benne és a bére annyi mint 2-3 kezdőjátékosunknak együttvéve. Ráadásul mindjárt 34 éves, végigtolta a tavalyi szezont teljes egészében, a nyári EB-t, jövőre pedig ingyen mehet bárhova. Most pedig a fejsérülés is aggasztónak tűnik.
Szóval van ráció a távozásában is, ha távozik, ha marad kb. ugyanannyit nyernénk/vesztenénk.
Ugyanakkor egy idei távozás nem tűnne feltétlenül rossz ötletnek. Még kaphatnánk érte egy korrekt összeget, főleg ha valóban a szaúdiakhoz benne és a bére annyi mint 2-3 kezdőjátékosunknak együttvéve. Ráadásul mindjárt 34 éves, végigtolta a tavalyi szezont teljes egészében, a nyári EB-t, jövőre pedig ingyen mehet bárhova. Most pedig a fejsérülés is aggasztónak tűnik.
Szóval van ráció a távozásában is, ha távozik, ha marad kb. ugyanannyit nyernénk/vesztenénk.
Forca Barca!!!!