Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy hála az égnek, vegyünk inkább egy jó védekező középpályást.
Ha '19 nyarán azt mondja a Liga, hogy megtiltja Griezmann leigazolását a klub anyagi hátterére hivatkozva, arra mit mondtál volna?gránit írta: ↑2025.01.11. 18:29:00Márpedig ha ennyire aggódik a Liga a klubokért, akkor ezt kellett volna tenni. Így viszont teljesen hiteltelen a Liga gyámsága, és értelmetlen is. Akkor tiltogatni a regisztrációkat, amikor egy klub már rossz anyagi helyzetben van? Értelmetlen.
Belenézhettek volna az Espai Barca költségeibe is. De úgy összességében nem látom semmi értelmét annak, hogy a klubot utólag, már egy rossz anyagi helyzetben gáncsolják, így ez egyértelműen nem is pénzügyi kérdés.
Egyetértek, furán vette volna ki magát, amikor egyre másra jöttek EL sikerek és a Sevilla venni akart valakit, akkor jött volna az "aggódó üzenet", hogy "figyu-figyu ha nem úgy alakulnak az eredmények és csökkennek a befolyó összegek, akkor baj lehet, ezért ma ne vegyél meg senkit"
Szerintem lenne kivetnivaló abban, ha egy adott pillantaban is, de működőképes klub hétköznapjaiba beköltözne bármilyen szövetségi "aggódó" filozófia. Akkor is, ha ennek a szövetségnek tagja kell, hogy legyen a klub.
Viccesre is lehet venni, szerintem nem az. Ma igazolták télen az elsőt. Gondolom kényelmesen bele fog férni a 2,5 milliós bérsapkába a másik 24 játékos és a Capology szerint 5 milliós fizetésű Niguez mellé, aki pár éve még nekünk is magas keresetű volt a Griezmann csere ügyletben.jclayton írta: ↑2025.01.10. 14:08:09- Szia Sevilla!FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.10. 13:05:07Gránit, Chino, NeymarMessiSuarez
Most teljes mértékben egyetértek veletek.
Hozzátennénm, hogy örülni kellene nekik, pl. A Sevillanal, akinek 2,5 milliós a bérsapkája, hogy a Barca "kitapossa" nekik az utat. Az Atletico is tőkeemelést hajtott végre, most erősített és akar, de nagyon könnyen visszaüthet ahogy Gránit is írta, ilyen alacsony bevételek mellett.
- (elfojtott hangon) Helló.
- Figyelj, elintéztem, hogy mostantól igazolhattok is, miközben csődbe mentek.
- (szégyenlősen) De én nem akarok
:Barcelona a sportszelet-fickó módjára jobbra el, dudál a kocsijával:
Ez már egy "régi" szitu, vagy két héttel ezelőtt elkezdett pattogni az Atma (3 másik klubbal) és perrel fenyegetőzött, ha engedik regisztrálni regisztrálni Olmot. Az egyenlő elbánásról pedig szerintem vicces érvelni, ráadásul ezt a döntést egy liga felett álló szervezet hozta.LG írta: ↑2025.01.10. 11:03:54Romano: 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Atlético Madrid releases a statement against Barcelona!
“Club Atlético de Madrid wishes to express its deep concern regarding the situation that has arisen in Spanish football following the decision made this Wednesday by the Superior Sports Council. We believe this decision endangers the current system, calling into question the rules of the game.
Without clear and equal rules for all, a fair competition is not possible.”
Hát megkezdődött... közben ugye arról is jönnek a hírek, hogy Araujo-t apróért elveszíthetjük. Azt hittük, hogy 2020-ban voltunk a gödör alján, de nem, tudtunk mélyebbre süllyedni. Kösz Laporta...
Pontosan. Az ellenkezőjét csinálják annak, amit csinálni kellene. Hagyják a klubokat eladósodni, majd eső után köpönyeg, elkezdik a klub működését ellehetetleníteni. A Sevillával is ezt csinálták. A csőd szélére sodródtak, aztán teljesen nevetséges, pár száz eurós kereteket állapítanak meg nekik. Akkor kellett volna közbeavatkoznia a Ligának, amikor fenntarthatatlan pályára álltak, nem akkor elgáncsolni a legkisebb igazolást is, amikor már megtörtént a baj.Barcaman1993 írta: ↑2025.01.10. 11:38:46Én arra lennék kíváncsi, hogy az FFP akkor hol volt, mikor a Griezmann transzfert szinte teljes mértékben hitelből finanszíroztuk?gránit írta: ↑2025.01.10. 11:21:32Na, pont az Atleti beszél. Pont ők bizonyítják, hogy nincsenek szabályok. Az elképesztő adósságaik mellett, kisebb mint 400 milliós bevétel mellett vígan eltapsolhattak 185 milliót tavaly...
Már csak azért is remélem, hogy Olmóékat végül engedik regisztrálni, hogy a Liga-vezetés hívei lássák, hogy itt NINCSENEK szabályok.
Kb egy hete írtam arról, hogy ha van ilyen szabály, akkor annak semmi értelme. Eltelt pár nap, és úgy tűnik, a legfelsőbb bíróság is így gondolja. Ráadásul nem csak értelmetlen, de törvénytelen is.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.10. 11:42:05Ezért javasolni fogják a szabályok módosítását, miszerint egy játékost nem lehet kétszer regisztrálni ugyanabba a csapatba-beleteszik majd, hogy FFP miatt igen.
https://www.mundodeportivo.com/supercop ... -paso.htmlEl Sie7e írta: ↑2025.01.10. 11:11:56https://www.espn.com/soccer/story/_/id/ ... istrations
Bilbao elnök is nyilatkozott, Las Palmas is kiadott közleményt. Inakit is megkérdezték erről. Sokkal nagyobb lesz ez az ügy mint aminek indult.
Én arra lennék kíváncsi, hogy az FFP akkor hol volt, mikor a Griezmann transzfert szinte teljes mértékben hitelből finanszíroztuk?gránit írta: ↑2025.01.10. 11:21:32Na, pont az Atleti beszél. Pont ők bizonyítják, hogy nincsenek szabályok. Az elképesztő adósságaik mellett, kisebb mint 400 milliós bevétel mellett vígan eltapsolhattak 185 milliót tavaly...
Már csak azért is remélem, hogy Olmóékat végül engedik regisztrálni, hogy a Liga-vezetés hívei lássák, hogy itt NINCSENEK szabályok.
Azért volt aki másként hitte....
Egyetértek, ezért is írtam korábban hogy ha nem játszhat tavasszal Olmo akkor le kell mondania, akkor is ha neki van igaza és konkrétan a liga buktatja meg. Akkor is, mivel Laporta egyrészt egy simlis, másrészt ha ekkora kár érné a klubot ott akkor valaminek történnie kell.jclayton írta: ↑2025.01.09. 15:41:12Bocs, de tök mindegy, mikor kezdtek tárgyalni a vip-páholyokért. Ami fontos, hogy mikorra sikerült lepapírozni és beszedni azokat a forrásokat, amik segíthettek volna a regisztrációban. Most mondanám, hogy az elnökség mentségére szóljon, először szembesültek a problémával - de nem, mert pont ugyanekkora kalamajka lett a Barca Studios-ügyből is.
Már leírtam, és a tiédet is olvastam, úgyhogy most kihagyom, köszi!
Ez most mindenki más számára tök unalmas lehet, szóval valszeg törlik is.
Omg, hagyd már ezt a politikusi szintű mellébeszélést, hát konkrétan rám válaszoltál, és még a végére oda is írtad, h "Tessék, egy." Nem megy ez, ne erőltesd!