2017.08.31. 21:55:02
nekem folyton az jár a fejemben, hogy mit mondott az Elnök Úr, amikor a neymarért kapott 222m sorsáról kezdett el beszélni. majd mennyire megfontoltam és racionálisan fognak eljárni. hát, ehhez képest, kb 17 különböző nevet kapnak elő a kalapból (ok, ennek a feléért tuti, hogy a sajtó felel), és még az utolsó pillanatokban is dolgozni kell, hogy valakit - csakhogy kiköszörüljék a csorbát - leigazoljanak.
mindegy, hogy baromira nem éri meg egyik se a pénzét... ha valami csoda folytán mégis összejön a liverpooli, akkor simán 300 guriga fölé fogunk jutni. ez kész vicc. közben meg megint engedik el borravalóért a fiatalokat.
és ha már mindenképpen igazolás. azt például nem értem, hogy miért nem fordult meg senkinek a fejében, hogy talán érdemes lenne alexis visszaigazolása? amikor egy dembele kétszer annyiba kerül, mint a csilei (igen, csak egy év van vissza a szerződéséből, de akkor is), aki már katalóniában is letette a névjegyét (jó-jó, azért nem volt tökéletes), és azóta meg londonban igazi meghatározó játékossá vált.
én tök őszintén remélem, hogy senkit nem vesznek meg, mert az a sanda gyanúm, hogy kábé úgyis csak csalódás lenne belőle.