Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy látszik egyelőre abban kell bízni, hogy ahogy tavaly is, úgy most is kell egy kis idő, s kiválóan fogja folytatni. Rosszabb esetben jó ideig láthatjuk ilyen zavartan, hol magabiztosan, de többször lassan reagálva, rossz megoldást választani. Különösen a hatásos előretörések, és hosszú, precíz indítások hiányoztak. Sok mindent említhetnék még, de itt nincs igény a bővebb okfejtésre.Nagy kérdés még számomra, hogy Piqué továbbra is tudja e azt a fantasztikus teljesítményt nyújtani. A tavalyi szezonkezdet elég nehézkesen ment számára, sokszor volt bizonytalan. Most már az önbizalmával nem lehet gond, igazi csapatjátékos vált belőle, ellenben nekem a tavalyi extra produktumnak tűnt tőle is. Ne legyen igazam, s maradjon világklasszis szinten, sőt még fejlődjön.
Tényleg elég gyenge volt ma hátul.BlauGranaGroc írta:Nagy kedvencem, de úgy látszik kiosztották neki Presas régi öltözőszekrényét.
Borzasztóan játszott.
kozod99 írta:Egyébként az útóbbi időben elkezdtem gyanakodni hogy Bojan és Piqué szeretik egymást.![]()
Mert marha sokat vannak együtt, és nagyon (túl) jó a viszonyuk
Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=tNo5uRxY ... re=relatedkozod99 írta:Egyébként az útóbbi időben elkezdtem gyanakodni hogy Bojan és Piqué szeretik egymást.![]()
beszél is erről Bojan
http://www.youtube.com/watch?v=tNo5uRxY ... re=relatedkozod99 írta:Egyébként az útóbbi időben elkezdtem gyanakodni hogy Bojan és Piqué szeretik egymást.![]()
Attól, h van barátnőjük, még simán lehetnek búzák. A focistákra ez ugyis jellemző. Persze ettől simán lehet, h Pique és Bojan csak nagy spanok. Ha meg melegek lennének, engem az sem nagyon érdekelne, nekem csak az a fontos, h jó játékkal segitsék a csapatot.bojanfan írta:persze, hogy szeretik egymást. l.ö.b.-ök.kozod99 írta:Egyébként az útóbbi időben elkezdtem gyanakodni hogy Bojan és Piqué szeretik egymást.![]()
Mert marha sokat vannak együtt, és nagyon (túl) jó a viszonyukvagy te úgy gondoltad, hogy homárok?
mondjuk inkább vicces lenne, mint megbotránkoztató, de ez lehetetlen. mindkettőnek olyan barátnője van/voltak, amilyenekről te nem is álmodhatsz bátya.
Már 10-edszerre nézem meg de még mindig üt!
persze, hogy szeretik egymást. l.ö.b.-ök.kozod99 írta:Egyébként az útóbbi időben elkezdtem gyanakodni hogy Bojan és Piqué szeretik egymást.![]()
asszem ez vagy a madridi győzelem után volt, vagy pedig a CDR-döntő után.